οποιος δε χαρηκε με την προκριση του παοκ, δε λεγεται ελληνας. εγω δεν ειμαι παοκ, ομως συγχαρητηρια γιατι σημερα με εκανε να αισθανθω υπερηφανος. και το σημαντικοτερο, χωρις επεισοδια. οι υπολοιποι, που βριζετε, δικαιωμα σας ειναι αλλα το επιπεδο σας ειναι κατωτερο απο αυτους που εσκαψαν τη ν. σμυρνη.. αν και δυσκολα παει πιο κατω.. μπραβο παοκ, σε εσενα και στους οπαδους σας! και κάτι ασχετο.. πουληστε οσο γινεται πιο γρηγορα τον σαλπι..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
μπραβο φιλε για την φιλοσοφια σουοποιος δε χαρηκε με την προκριση του παοκ, δε λεγεται ελληνας. εγω δεν ειμαι παοκ, ομως συγχαρητηρια γιατι σημερα με εκανε να αισθανθω υπερηφανος. και το σημαντικοτερο, χωρις επεισοδια. οι υπολοιποι, που βριζετε, δικαιωμα σας ειναι αλλα το επιπεδο σας ειναι κατωτερο απο αυτους που εσκαψαν τη ν. σμυρνη.. αν και δυσκολα παει πιο κατω.. μπραβο παοκ, σε εσενα και στους οπαδους σας! και κάτι ασχετο.. πουληστε οσο γινεται πιο γρηγορα τον σαλπι..
μακαρι να ειμασταν ολοι ετσι
τον σαλπι γιατι?
Εεε σε ένα τόσο σωστό ποστ έπρεπε να υπάρχει κ μία !!!
γιατι χανει τα αχαστα.. και δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα, ουτε η πρωτη χρονια..μπραβο φιλε για την φιλοσοφια σου
μακαρι να ειμασταν ολοι ετσι
τον σαλπι γιατι?
να του ρίξω μία αποχή να τον κάνω μάγκα?
γιατι ολοι οσοι εβαζαν φωτο με το κωλοχανιο της φενερ κ την εδρα-κολαση τωρα ξαφνικα δεν γραφουν τιποτα?
ρε παρ τε το χαμπαρι
πηγαμε κ τους πουλησαμε τρελιτσα κ τους καναμε πλακα
τους κολλησαμε στη μουρη την Ελληνικη σημαια κ τους τραγουδουσαμε τον εθνικο μας υμνο....
ξυπνατε ρε κομπλεξικοι,ξυπνατε
ρε παρ τε το χαμπαρι
τους κολλησαμε στη μουρη την Ελληνικη σημαια κ τους τραγουδουσαμε τον εθνικο μας υμνο....
εκλαψα οταν το ειδα αυτο που εχασεγιατι χανει τα αχαστα.. και δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα, ουτε η πρωτη χρονια..
δεν θελουμε αποχες πλεοννα του ρίξω μία αποχή να τον κάνω μάγκα?
θα γαμαμε συνεχεια στα μπουρδελα να ξεκαυλωσουμε με οσα ειδαμε σημερα....
γαμα τους αλλους και χαρειτε την προκριση!!! αυτοι που τα ελεγαν αυτα μαλλον δε προλαβαω να φορεσουν φανελλα σε ευρωπαικο ματσ..γιατι ολοι οσοι εβαζαν φωτο με το κωλοχανιο της φενερ κ την εδρα-κολαση τωρα ξαφνικα δεν γραφουν τιποτα?
ρε παρ τε το χαμπαρι
γιατι ολοι οσοι εβαζαν φωτο με το κωλοχανιο της φενερ κ την εδρα-κολαση τωρα ξαφνικα δεν γραφουν τιποτα?
ρε παρ τε το χαμπαρι
σ'έχω κόψει εσένα..γουστάρεις μέσα στον φερετζέ να χορεύεις ζεμπεκιά...
μάζεψε και τον άλλο τον σαρδανάπαλο τον Τραμουντάνα να πάμε σε κανά αγώνα να "χυθεί" αίμα... ;)
αχ πως με πιανεις πως με πιανειςγαμα τους αλλους και χαρειτε την προκριση!!! αυτοι που τα ελεγαν αυτα μαλλον δε προλαβαω να φορεσουν φανελλα σε ευρωπαικο ματσ..
δεν θελουμε αποχες πλεον
θα γαμαμε συνεχεια στα μπουρδελα να ξεκαυλωσουμε με οσα ειδαμε σημερα....
εντάξει..δικαιολογημένη αποχή από την αποχή.!!
γι αυτο σου λεω.. τον σαλπι τον παραδεχομαι μονο για το φιλοτιμο του.. αλλα φυσικα δε φτανει μονο αυτο.. κι επαναλαμβανω, δεν ειμαι παοκ.. αλλα σημερα με εκανε κι ανατριχιασα..εκλαψα οταν το ειδα αυτο που εχασε
δεν μ αρεσει η βια εμενασ'έχω κόψει εσένα..γουστάρεις μέσα στον φερετζέ να χορεύεις ζεμπεκιά...
μάζεψε και τον άλλο τον σαρδανάπαλο τον Τραμουντάνα να πάμε σε κανά αγώνα να "χυθεί" αίμα... ;)
μονο λαρυγγια δαγκωνω
δεν μ αρεσει η βια εμενα
μονο λαρυγγια δαγκωνω
με καταλαβαίνεις και μου φτάνει!
ρε φιλε τι εκαναν τα πουστρακια?
[size=16pt]
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....[/size]
εβγαιναν μεσα απο τα στενα κ πετουσαν πετρες στα λεωφορεια
εσπασαν 20 απο τα 49 κ σε ενα οταν ανοιξε ο οδηγος την πορτα για να κατεβουν να μην φανε καμια πετρα ετρεξαν κ τους πηραν στο κατοπι τα ΠΑΟΚΙΑ μεσα στην Πολη....
γι αυτο εισαι ΠΑΟΚ
με καταλαβαίνεις και μου φτάνει!
δεν μ αρεσει η βια εμενα
μονο λαρυγγια δαγκωνω
deker δαγκωσε και τα @@@δια μου μια στιγμουλα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K