Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
οποιος δε χαρηκε με την προκριση του παοκ, δε λεγεται ελληνας. εγω δεν ειμαι παοκ, ομως συγχαρητηρια γιατι σημερα με εκανε να αισθανθω υπερηφανος. και το σημαντικοτερο, χωρις επεισοδια. οι υπολοιποι, που βριζετε, δικαιωμα σας ειναι αλλα το επιπεδο σας ειναι κατωτερο απο αυτους που εσκαψαν τη ν. σμυρνη.. αν και δυσκολα παει πιο κατω.. μπραβο παοκ, σε εσενα και στους οπαδους σας! και κάτι ασχετο.. πουληστε οσο γινεται πιο γρηγορα τον σαλπι..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
οποιος δε χαρηκε με την προκριση του παοκ, δε λεγεται ελληνας. εγω δεν ειμαι παοκ, ομως συγχαρητηρια γιατι σημερα με εκανε να αισθανθω υπερηφανος. και το σημαντικοτερο, χωρις επεισοδια. οι υπολοιποι, που βριζετε, δικαιωμα σας ειναι αλλα το επιπεδο σας ειναι κατωτερο απο αυτους που εσκαψαν τη ν. σμυρνη.. αν και δυσκολα παει πιο κατω.. μπραβο παοκ, σε εσενα και στους οπαδους σας! και κάτι ασχετο.. πουληστε οσο γινεται πιο γρηγορα τον σαλπι..
μπραβο φιλε για την φιλοσοφια σου
μακαρι να ειμασταν ολοι ετσι
τον σαλπι γιατι?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
γιατι ολοι οσοι εβαζαν φωτο με το κωλοχανιο της φενερ κ την εδρα-κολαση τωρα ξαφνικα δεν γραφουν τιποτα?
ρε παρ τε το χαμπαρι
πηγαμε κ τους πουλησαμε τρελιτσα κ τους καναμε πλακα
τους κολλησαμε στη μουρη την Ελληνικη σημαια κ τους τραγουδουσαμε τον εθνικο μας υμνο....
ξυπνατε ρε κομπλεξικοι,ξυπνατε

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
γιατι ολοι οσοι εβαζαν φωτο με το κωλοχανιο της φενερ κ την εδρα-κολαση τωρα ξαφνικα δεν γραφουν τιποτα?
ρε παρ τε το χαμπαρι
τους κολλησαμε στη μουρη την Ελληνικη σημαια κ τους τραγουδουσαμε τον εθνικο μας υμνο....
γαμα τους αλλους και χαρειτε την προκριση!!! αυτοι που τα ελεγαν αυτα μαλλον δε προλαβαω να φορεσουν φανελλα σε ευρωπαικο ματσ..

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
ρε παρ τε το χαμπαρι

σ'έχω κόψει εσένα..γουστάρεις μέσα στον φερετζέ να χορεύεις ζεμπεκιά...

μάζεψε και τον άλλο τον σαρδανάπαλο τον Τραμουντάνα να πάμε σε κανά αγώνα να "χυθεί" αίμα... ;)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Μεγάλε ΠΑΟΚ σε ευχαριστούμε που ,στο μεγαλύτερο παιχνίδι της Ιστορίας σου, μας έκανες περήφανους.
Σε ευχαριστούμε που ψώλιασες τους μογγόλους στην Πόλη των παππούδων μας.

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
1872front.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

3zh30d580x410.jpg

[size=16pt]
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....[/size]

combo

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Κριτικές
3
Like
80
Πόντοι
1
εκλαψα οταν το ειδα αυτο που εχασε
γι αυτο σου λεω.. τον σαλπι τον παραδεχομαι μονο για το φιλοτιμο του.. αλλα φυσικα δε φτανει μονο αυτο.. κι επαναλαμβανω, δεν ειμαι παοκ.. αλλα σημερα με εκανε κι ανατριχιασα..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
σ'έχω κόψει εσένα..γουστάρεις μέσα στον φερετζέ να χορεύεις ζεμπεκιά...

μάζεψε και τον άλλο τον σαρδανάπαλο τον Τραμουντάνα να πάμε σε κανά αγώνα να "χυθεί" αίμα... ;)
δεν μ αρεσει η βια εμενα
μονο λαρυγγια δαγκωνω

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
1872front.jpg

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

3zh30d580x410.jpg

[size=16pt]
ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ....[/size]
ρε φιλε τι εκαναν τα πουστρακια?
εβγαιναν μεσα απο τα στενα κ πετουσαν πετρες στα λεωφορεια
εσπασαν 20 απο τα 49 κ σε ενα οταν ανοιξε ο οδηγος την πορτα για να κατεβουν να μην φανε καμια πετρα ετρεξαν κ τους πηραν στο κατοπι τα ΠΑΟΚΙΑ μεσα στην Πολη....
γι αυτο εισαι ΠΑΟΚ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom