1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πανεξυπνος εισαι
ε γι αυτό χαραμίζομαι που δεν είμαι παοκ
πανεξυπνος εισαι
γι'αυτο σου λεω αλλαξοπιστησε τωρα που μπορεις ακομαε γι αυτό χαραμίζομαι που δεν είμαι παοκ
γι'αυτο σου λεω αλλαξοπιστησε τωρα που μπορεις ακομα
οι αλβανοι με καινουρια ταυτοτητα δεν περνατε τα συνορα;διαβατήριο θα μου δώκετε να ανέβω;
μην ανησυχειςντεκερ εσεις τις φωτοβολιδες μπορειτε να τις κρυψετε στο σουφρετο σας..
δεν χρειαζεστε & δικαιολογιες γιατι ακομη & οι οριτζιναλ τουρκοι ξερουν ποσο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ εισαστε..
Υ.Γ ζω για να διαβασω ανταποκριση του χουλιγκανου ντεκερ απο την εκδρομη στην πολη..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ε ρε γλεντια οι τουρκοι..
απ οτι βλεπεις εγω οχι,αυτος τσιγκλαει κ εγω του κανω την χαρη κ του δινω σημασιακαλα ρε,
ακομα με αυτους ασχολειστε?
καλο ειναι να δινεις λιγο χαρα στα καθυστερημενα να μην νοιωθουν μονα σε αυτον τον ακαρδο κοσμοκαλα ρε,
ακομα με αυτους ασχολειστε?
δλδ όπως υπονοά θα κάτσεις να σε γαμήσουν από κώλον;μην ανησυχεις
θα σε κανω υπερηφανο αρχιπουστρακο
εσυ αμα σκεφτεσαι μονο την πουτσα ειναι δικο σου προβλημαδλδ όπως υπονοά θα κάτσεις να σε γαμήσουν από κώλον;
ΕΥΓΕ
οι σκληροπυρηνικοι οπαδοι της ζμπαουγκ πιπης,λελεουρας,ντεκερ θα αλωσουν την πολη & θα κατατροπωσουν καθε τουρκο που θα τολμησει να τους την πεσει..
ε ρε γελια..
κατσε μωρη πουστρα στην μπουγατσουπολη που μου θελεις & εκδρομες στα εκτος εδρας..
πιπα-κωλο θα σας πανε οι τουρκοι..
βρε καημενε στειλε εσυ καμια παρεα παρα πανω στην μακαμπι γιατι 50 ατομα ειναι λιγα για εκδρομηοι σκληροπυρηνικοι οπαδοι της ζμπαουγκ πιπης,λελεουρας,ντεκερ θα αλωσουν την πολη & θα κατατροπωσουν καθε τουρκο που θα τολμησει να τους την πεσει..
ε ρε γελια..
κατσε μωρη πουστρα στην μπουγατσουπολη που μου θελεις & εκδρομες στα εκτος εδρας..
σαν την αθηνα ειναινομίζουν ότι η τουρκία είναι όπως τα σκόπια και η βουλγαρία που πάνε για ψώνια και για να βάλουν μπεζίνα.
και μόνο που λες ότι θα πας στην Πόλη να δεις τον οποιον ΠΑΟΚ καταλαβαίνει κανείς πόσα κιλά μαλάκας είσαι.εσυ αμα σκεφτεσαι μονο την πουτσα ειναι δικο σου προβλημα
εγω δεν υπονοω τιποτα,εννοω οτι θα εχει την καλυτερη ανταποκριση απο την τουρκια μεσα απο το γηπεδο
επειδη αρπαζεις ψωλιες εσυ απο τους τουρκους δεν σημαινει οτι κανουν ολοικαι μόνο που λες ότι θα πας στην Πόλη να δεις τον οποιον ΠΑΟΚ καταλαβαίνει κανείς πόσα κιλά μαλάκας είσαι.
Καλό να το παίζεις μάγκας και άντρας αρκεί να ξέρεις πως μαγκιές σε κοκορια παίρνει..
σε λέοντες του ζωολογικού το παίγνιο ενέχει κινδύνους πέραν του απλού αου αου.
φαε εσυ καμια κουρου αρχιπουσταρε και αμα θυμηθεις βγαλε και την πουτσα που εχεις μονιμα στον κωλο σου καρφωμενη να παρει καμια ανασα.φοβερε και τρομερε οπαδε της πουτσαςοι σκληροπυρηνικοι οπαδοι της ζμπαουγκ πιπης,λελεουρας,ντεκερ θα αλωσουν την πολη & θα κατατροπωσουν καθε τουρκο που θα τολμησει να τους την πεσει..
ε ρε γελια..
και πέραν της πλάκας.....σαν την αθηνα ειναι
κωλοχανιο
ζαλισμενος εισαικαι πέραν της πλάκας.....
έχεις ξαναπάει;
αν όχι σου εύχομαι να γυρίσεις όπως πήγες...
αυτά που γίνονται με Σουμέλες και τεμένη στην Αθήνα αυξάνουν τη μαλακία των εθνικιστών ενθεν κακείθεν.
Μη ξεχνάς ότι στην Τουρκία πάς με διαβατήριο και όχι με ταυτότητα. Κάνε τις αναγωγές σου.