Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ντεκερ εσεις τις φωτοβολιδες μπορειτε να τις κρυψετε στο σουφρετο σας..
δεν χρειαζεστε & δικαιολογιες γιατι ακομη & οι οριτζιναλ τουρκοι ξερουν ποσο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ εισαστε..
Υ.Γ ζω για να διαβασω ανταποκριση του χουλιγκανου ντεκερ απο την εκδρομη στην πολη..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ε ρε γλεντια οι τουρκοι..

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ντεκερ εσεις τις φωτοβολιδες μπορειτε να τις κρυψετε στο σουφρετο σας..
δεν χρειαζεστε & δικαιολογιες γιατι ακομη & οι οριτζιναλ τουρκοι ξερουν ποσο ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ εισαστε..
Υ.Γ ζω για να διαβασω ανταποκριση του χουλιγκανου ντεκερ απο την εκδρομη στην πολη..
ααααααααααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
ε ρε γλεντια οι τουρκοι..
μην ανησυχεις
θα σε κανω υπερηφανο αρχιπουστρακο

pipisf

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
καλα ρε,
ακομα με αυτους ασχολειστε?

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
δλδ όπως υπονοά θα κάτσεις να σε γαμήσουν από κώλον;
ΕΥΓΕ
εσυ αμα σκεφτεσαι μονο την πουτσα ειναι δικο σου προβλημα
εγω δεν υπονοω τιποτα,εννοω οτι θα εχει την καλυτερη ανταποκριση απο την τουρκια μεσα απο το γηπεδο :pipa2:

Επισκέπτης
οι σκληροπυρηνικοι οπαδοι της ζμπαουγκ πιπης,λελεουρας,ντεκερ θα αλωσουν την πολη & θα κατατροπωσουν καθε τουρκο που θα τολμησει να τους την πεσει..
ε ρε γελια..
κατσε μωρη πουστρα στην μπουγατσουπολη που μου θελεις & εκδρομες στα εκτος εδρας..
πιπα-κωλο θα σας πανε οι τουρκοι..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι σκληροπυρηνικοι οπαδοι της ζμπαουγκ πιπης,λελεουρας,ντεκερ θα αλωσουν την πολη & θα κατατροπωσουν καθε τουρκο που θα τολμησει να τους την πεσει..
ε ρε γελια..
κατσε μωρη πουστρα στην μπουγατσουπολη που μου θελεις & εκδρομες στα εκτος εδρας..

νομίζουν ότι η τουρκία είναι όπως τα σκόπια και η βουλγαρία που πάνε για ψώνια και για να βάλουν μπεζίνα.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ε ρε γελια..
βρε καημενε στειλε εσυ καμια παρεα παρα πανω στην μακαμπι γιατι 50 ατομα ειναι λιγα για εκδρομη
εγω στελνω λαο παντου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσυ αμα σκεφτεσαι μονο την πουτσα ειναι δικο σου προβλημα
εγω δεν υπονοω τιποτα,εννοω οτι θα εχει την καλυτερη ανταποκριση απο την τουρκια μεσα απο το γηπεδο :pipa2:
και μόνο που λες ότι θα πας στην Πόλη να δεις τον οποιον ΠΑΟΚ καταλαβαίνει κανείς πόσα κιλά μαλάκας είσαι.
Καλό να το παίζεις μάγκας και άντρας αρκεί να ξέρεις πως μαγκιές σε κοκορια παίρνει..
σε λέοντες του ζωολογικού το παίγνιο ενέχει κινδύνους πέραν του απλού αου αου.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και μόνο που λες ότι θα πας στην Πόλη να δεις τον οποιον ΠΑΟΚ καταλαβαίνει κανείς πόσα κιλά μαλάκας είσαι.
Καλό να το παίζεις μάγκας και άντρας αρκεί να ξέρεις πως μαγκιές σε κοκορια παίρνει..
σε λέοντες του ζωολογικού το παίγνιο ενέχει κινδύνους πέραν του απλού αου αου.
επειδη αρπαζεις ψωλιες εσυ απο τους τουρκους δεν σημαινει οτι κανουν ολοι
εχε υπομονη φιλε μου κ θα δεις

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
ε ρε γελια..
φαε εσυ καμια κουρου αρχιπουσταρε και αμα θυμηθεις βγαλε και την πουτσα που εχεις μονιμα στον κωλο σου καρφωμενη να παρει καμια ανασα.φοβερε και τρομερε οπαδε της πουτσας

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σαν την αθηνα ειναι
κωλοχανιο
και πέραν της πλάκας.....
έχεις ξαναπάει;

αν όχι σου εύχομαι να γυρίσεις όπως πήγες...
αυτά που γίνονται με Σουμέλες και τεμένη στην Αθήνα αυξάνουν τη μαλακία των εθνικιστών ενθεν κακείθεν.
Μη ξεχνάς ότι στην Τουρκία πάς με διαβατήριο και όχι με ταυτότητα. Κάνε τις αναγωγές σου.

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16
και πέραν της πλάκας.....
έχεις ξαναπάει;

αν όχι σου εύχομαι να γυρίσεις όπως πήγες...
αυτά που γίνονται με Σουμέλες και τεμένη στην Αθήνα αυξάνουν τη μαλακία των εθνικιστών ενθεν κακείθεν.
Μη ξεχνάς ότι στην Τουρκία πάς με διαβατήριο και όχι με ταυτότητα. Κάνε τις αναγωγές σου.
ζαλισμενος εισαι
αυτοι ερχονται με διαβατηριο οχι εμεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom