You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 87K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ειχε καρτες απο προιγουμενα ευρωπαικα και συμπληρωσε
Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός αντίκρισε στον αγώνα με την "Φενέρ" την δεύτερη κίτρινη κάρτα στις φετινές ευρωπαϊκές διοργανώσεις (η πρώτη κάρτα ήταν στον αγώνα της Τούμπας με τον Άγιαξ). Με αυτό το δεδομένο τιμωρείται με μια αγωνιστική. Στον κανονισμό, όμως, της UEFA υπάρχει μια ασάφεια για το αν προσμετρώνται οι κάρτες την στιγμή που η ομάδα αλλάζει διοργάνωση. Και επ' αυτού ο "Δικέφαλος" θα ζητήσει διευκρίνιση από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, καθώς την πρώτη κάρτα ο Ίβιτς την δέχτηκε στην προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ την δεύτερη στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
και για να συμπληρωσω...
μεγαλο παλτο ο μπουσαιντι ε;
ποιος τον ειπε παλτο?
ο μισελ?
pipisf
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ποιος δεν τον ειπε να λες
παιζεται η συμμετοχη του ιβιτς στο επομενο ματς
ο κοντος γιατι ηταν τοσο χωμα;
θα στρωσει μην μασας!!
πρεπει να βρει τα πατηματα του!!
για τον κοντο λες;θα στρωσει μην μασας!!
πρεπει να βρει τα πατηματα του!!
τον εχω σε μεγαλη υποληψη αλλα δεν χθες ηταν λες και τον απασχολουσε κατι αλλο
τελος παντων
υπομονη μεχρι την πεμπτη το πρωι που αναχωρουμε
Αρχική / Ποδόσφαιρο / Ευρώπη / "Ο ΠΑΟΚ νίκησε από τύχη"
"Ο ΠΑΟΚ νίκησε από τύχη"
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 20 Αυγ. 2010 11:05 - Από Τόλης Βρύσης
Προκλητικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ήταν ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τουρκία
5 σχόλια | Σχολιάστε
Τελικά φαίνεται πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ στενοχώρησε αρκετά τους Τούρκους. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε μετά την λήξη του αγώνα σε τουρκικά μέσα. Τα εκατομμύρια που ξοδεύει φαίνεται πως δεν πιάνουν τόπο μέχρι στιγμής και προτίμησε να έχει υπεροπτική στάση απέναντι στον "Δικέφαλο", από το να παραδεχτεί την καθαρή ήττα της ομάδας του.
Ο Αζίζ Γιλντιρίμ, ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε τυχαία και πως δεν είναι σε θέση να προκριθεί μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου".
Αναλυτικά ανέφερε: "Ενενήντα λεπτά τελείωσαν. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε καθαρά από τύχη. Δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί στο ματς που θα γίνει στην Τουρκία. Εμείς θα περάσουμε.
Το γκολ το φάγαμε από ένα λάθος. Εμείς, όμως, ήμασταν καλύτεροι και τους πιέσαμε αρκετά. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στην Τουρκία. Είμαι βέβαιος πως θα περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τράμπζονσπορ".
Δείτε τις δηλώσεις εδώ.
ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ Ε;
"Ο ΠΑΟΚ νίκησε από τύχη"
Ποδόσφαιρο, Ευρώπη 20 Αυγ. 2010 11:05 - Από Τόλης Βρύσης
Προκλητικός στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ήταν ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αζίζ Γιλντιρίμ, ο οποίος πιστεύει πως ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στην Τουρκία
5 σχόλια | Σχολιάστε
Τελικά φαίνεται πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ στενοχώρησε αρκετά τους Τούρκους. Δεν εξηγούνται διαφορετικά οι δηλώσεις που έκανε ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε μετά την λήξη του αγώνα σε τουρκικά μέσα. Τα εκατομμύρια που ξοδεύει φαίνεται πως δεν πιάνουν τόπο μέχρι στιγμής και προτίμησε να έχει υπεροπτική στάση απέναντι στον "Δικέφαλο", από το να παραδεχτεί την καθαρή ήττα της ομάδας του.
Ο Αζίζ Γιλντιρίμ, ούτε λίγο, ούτε πολύ, υποστήριξε πως ο ΠΑΟΚ κέρδισε τυχαία και πως δεν είναι σε θέση να προκριθεί μέσα στο "Σουκρού Σαράτσογλου".
Αναλυτικά ανέφερε: "Ενενήντα λεπτά τελείωσαν. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε καθαρά από τύχη. Δεν μπορεί να μας συναγωνιστεί στο ματς που θα γίνει στην Τουρκία. Εμείς θα περάσουμε.
Το γκολ το φάγαμε από ένα λάθος. Εμείς, όμως, ήμασταν καλύτεροι και τους πιέσαμε αρκετά. Δεν μπορούν να μας αντιμετωπίσουν στην Τουρκία. Είμαι βέβαιος πως θα περάσουμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Τώρα πρέπει να ηρεμήσουμε γιατί έχουμε μπροστά μας το ματς με την Τράμπζονσπορ".
Δείτε τις δηλώσεις εδώ.
ΕΤΣΟΥΞΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ Ε;
παιδες καλημερα
χθες γυρισα απο το γηπεδο κ δεν μπορουσα ουτε να ανοιξω το pc
σημερα ομως χρωσταω καποια ποστ
δεν νομιζω πως τα μπασταρδια που ηρθαν χθες στο ναο,αυτοι οι κωλοτουρκοι γαμω τον αλαχ τους,να ηταν οπαδοι της φενερ
δεν ηξεραν να πουν ενα συνθημα,δεν ηξεραν να σταθουν στην κερκιδα παρα μονο να φωναζουν τα κωλοεθνικιστικα τους κ να προκαλουν συνεχεια
ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την κερκιδα
δεν νομιζω πως τα μπασταρδια που ηρθαν χθες στο ναο,αυτοι οι κωλοτουρκοι γαμω τον αλαχ τους,να ηταν οπαδοι της φενερ
δεν ηξεραν να πουν ενα συνθημα,δεν ηξεραν να σταθουν στην κερκιδα παρα μονο να φωναζουν τα κωλοεθνικιστικα τους κ να προκαλουν συνεχεια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παιδες καλημερα
αδερφέ ξέρεις τούρκικα;
ενα μεγαλο μπραβο στον παυλο δερμιτζακη που διαβασε σωστα το παιχνιδι κ επαιξε φουλ επιθεση
ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα γιατι επαιξε οπως πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ
πιεση πολυ ψηά κ η μπαλα μπροστα να χανεται
μακαρι να ειμασταν λιγο πιο τυχεροι κ να ειχαμε βαλει εστω κ ενα γκολ ακομα
ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την ομαδα γιατι επαιξε οπως πρεπει να παιζει ο ΠΑΟΚ
πιεση πολυ ψηά κ η μπαλα μπροστα να χανεται
μακαρι να ειμασταν λιγο πιο τυχεροι κ να ειχαμε βαλει εστω κ ενα γκολ ακομα
αν θες να κοροιδεψεις δεν εχω ορεξηαδερφέ ξέρεις τούρκικα;
οχι δεν ξερω εγω αλλα ο κολλητος μου ο οποιος σπουδαζει βαλκανικων σπουδων στο παμακ
το γαμω την πουστροχωρα σας θα το μαθαινες κ εσυ κ ας μην ηξερες τουρκικα μετα απο τοσες φορες που το ειπαν
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κάνα αντίστοιχο στα τούρκικα τους φωνάξατε ή τα κλασσικά αδερφίστικα ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ; ΚΛΠ;αν θες να κοροιδεψεις δεν εχω ορεξη
οχι δεν ξερω εγω αλλα ο κολλητος μου ο οποιος σπουδαζει βαλκανικων σπουδων στο παμακ
το γαμω την πουστροχωρα σας θα το μαθαινες κ εσυ κ ας μην ηξερες τουρκικα μετα απο τοσες φορες που το ειπαν
κατι ειπαν απο την 7 αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω κ δεν ημουν κ σε θεσηκάνα αντίστοιχο στα τούρκικα τους φωνάξατε ή τα κλασσικά αδερφίστικα ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ; ΚΛΠ;
φαγαν μπουκαλια ομως στο τελος κ το χαρηκα
επειδη εγω θα παω στην πολη την επομενη πεμπτη θα εχουμε εκπληξεις
μακαρι να γινει αυτο που προγραμματιζουν οι συνδεσμοι μας
τουρκια γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει
[/quotε]με ποιους θα πας;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
επειδη εγω θα παω στην πολη την επομενη πεμπτη θα εχουμε εκπληξεις
μακαρι να γινει αυτο που προγραμματιζουν οι συνδεσμοι μας
τουρκια γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει
οι γονείς σου το ξέρουν;
στο σύνδεσμο σε έβαλαν να υπογράψεις ότι έχεις την απόλυτη ευθύνη εάν συμβεί το μοιραίο;
ναι φωναζαν αι σιχτιρ φενερμπαχτσεκάνα αντίστοιχο στα τούρκικα τους φωνάξατε ή τα κλασσικά αδερφίστικα ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ; ΚΛΠ;
κερκιδα για τον πεο γαμω τις γκομενες τους μεσα
ρε μαλακα 25 ειμαι οχι 15οι γονείς σου το ξέρουν;
στο σύνδεσμο σε έβαλαν να υπογράψεις ότι έχεις την απόλυτη ευθύνη εάν συμβεί το μοιραίο;
κερκιδα για τον πεο?ναι φωναζαν αι σιχτιρ φενερμπαχτσε
κερκιδα για τον πεο γαμω τις γκομενες τους μεσα
σε αλλο γηπεδο ησουν εσυ?
η στην οικογενειακη κερκιδα?
τι ηθελες δηλαδη να κανουμε ρε φιλε?
να τα σπασουμε κ να μην ξαναπαιξουμε ευρωπη?
μην τσιμπας κ αλλοι εχουν παιξει με τουρκους κ ηταν παναγιτσες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 5K