Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ειχε καρτες απο προιγουμενα ευρωπαικα και συμπληρωσε
και για να συμπληρωσω...
μεγαλο παλτο ο μπουσαιντι ε;
ποιος δεν τον ειπε να λες
παιζεται η συμμετοχη του ιβιτς στο επομενο ματς
ο κοντος γιατι ηταν τοσο χωμα;
για τον κοντο λες;θα στρωσει μην μασας!!
πρεπει να βρει τα πατηματα του!!
παιδες καλημερα
χθες γυρισα απο το γηπεδο κ δεν μπορουσα ουτε να ανοιξω το pc
![]()
![]()
![]()
σημερα ομως χρωσταω καποια ποστ
δεν νομιζω πως τα μπασταρδια που ηρθαν χθες στο ναο,αυτοι οι κωλοτουρκοι γαμω τον αλαχ τους,να ηταν οπαδοι της φενερ
δεν ηξεραν να πουν ενα συνθημα,δεν ηξεραν να σταθουν στην κερκιδα παρα μονο να φωναζουν τα κωλοεθνικιστικα τους κ να προκαλουν συνεχεια
ενα μεγαλο μπραβο σε ολη την κερκιδα
αν θες να κοροιδεψεις δεν εχω ορεξηαδερφέ ξέρεις τούρκικα;
κάνα αντίστοιχο στα τούρκικα τους φωνάξατε ή τα κλασσικά αδερφίστικα ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ; ΚΛΠ;αν θες να κοροιδεψεις δεν εχω ορεξη
οχι δεν ξερω εγω αλλα ο κολλητος μου ο οποιος σπουδαζει βαλκανικων σπουδων στο παμακ
το γαμω την πουστροχωρα σας θα το μαθαινες κ εσυ κ ας μην ηξερες τουρκικα μετα απο τοσες φορες που το ειπαν
κατι ειπαν απο την 7 αλλα δεν μπορουσα να καταλαβω κ δεν ημουν κ σε θεσηκάνα αντίστοιχο στα τούρκικα τους φωνάξατε ή τα κλασσικά αδερφίστικα ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ; ΚΛΠ;
επειδη εγω θα παω στην πολη την επομενη πεμπτη θα εχουμε εκπληξεις
μακαρι να γινει αυτο που προγραμματιζουν οι συνδεσμοι μας
τουρκια γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει
[/quotε]με ποιους θα πας;
επειδη εγω θα παω στην πολη την επομενη πεμπτη θα εχουμε εκπληξεις
μακαρι να γινει αυτο που προγραμματιζουν οι συνδεσμοι μας
τουρκια γαμημενη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαινει
ναι φωναζαν αι σιχτιρ φενερμπαχτσεκάνα αντίστοιχο στα τούρκικα τους φωνάξατε ή τα κλασσικά αδερφίστικα ΠΑΟΚ κι ας μη γαμήσω ποτέ; ΚΛΠ;
ρε μαλακα 25 ειμαι οχι 15οι γονείς σου το ξέρουν;
στο σύνδεσμο σε έβαλαν να υπογράψεις ότι έχεις την απόλυτη ευθύνη εάν συμβεί το μοιραίο;
κερκιδα για τον πεο?ναι φωναζαν αι σιχτιρ φενερμπαχτσε
κερκιδα για τον πεο γαμω τις γκομενες τους μεσα