Νέα

Πανθεσσαλονίκειος Αθλητικός Όμιλος Κωνσταντινουπολιτών (Π.Α.Ο.Κ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα teras1956
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 87K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Δεν μου εκανε εντυπωση που το 1-0 εγινε 1-3 αλλα που το 1-3 εγινε 3-3,μπραβο σας ρε δειξατε χαρακτηρα και δεν ξεφτυλιστηκατε.

μην κάνεις σαν τα φυτά τους Παοκτσήδες που ακούω στο ράδιο

το 1-3 έγινε 3-3 επειδή οι άλλοι κάνανε χαβαλέ μετά το 1-3....δεν έγινε λόγω της ομαδάρας του ΠΑΟΚ

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τώρα με τις ζέστες,χρειάζεσαι λίγο νερό παραπάνω

γιατί είσαι μεγάλο φυτό....

τί συμμάζεψε ρε φίλε?

πότε τον είδες τον Μπερέτα και τον έκρινες?

είδες ένα ματς με Μπερέτα?

ή έφαγες όπως πάντα το τυράκι των ψευτορεπόρτερ του ΠΑΟΚ?

Πότε θα ερχόταν Δερμιτζάκης στον ΠΑΟΚ και δεν θα ξεσηκώνονταν και οι πέτρες?
νταξ μην τρελενεσαι κιολας... δεν σε ειπαμε και μπουστη
στα φιλικα ετρωγε την μια ψωλια μετα την αλλη...
δεν μπορουσε να κερδισει ομαδες τριτης κατηγοριας
και μεσα σε μια βδομαδα αφου ανελαβε ο δερμι κανει δυο αξιλογες εμφανισεις και αποκλιεται χωρις να χασει...
περαιτερω δεν θα το αναλυσω το θεμα γιατι δεν με νοιαζει-στο πουτσο μου κιολας-  και δεν ειμαι και μπαοκτζης... απλα την γνωμη λεω ...οτι... βλεπω

σεβαστη παντως η γνωμη σου
αν ξερεις κανα παρασκηνιο με τον λογο φυγης του μπερετα... πες τον μας

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
μην κάνεις σαν τα φυτά τους Παοκτσήδες που ακούω στο ράδιο

το 1-3 έγινε 3-3 επειδή οι άλλοι κάνανε χαβαλέ μετά το 1-3....δεν έγινε λόγω της ομαδάρας του ΠΑΟΚ
χαβαλε μετα το 2-3?Δεν νομιζω φιλε,απλα εχω ξαναπει οτι αυτη η ομαδα εχει υπερεκτιμηθει,κατι σαν τον Αρη στο μπασκετ,ενας Σουαρεζ σας πηρε μονος του παιζοντας σχετικα καλα κατα διαστηματα,ποιος Αγιαξ τωρα?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο Πάοκ ήταν τυχερός στο πρώτο ματς(ιδίως στο α ημίχρονο).Είχε μεγάλη ευκαιρία να περάσει.
Άγιαξ και γενικά οι Ολλανδοί πάιζουν όσα φάμε κι όσα βάλουμε.Το πρωτάθλημά τους κυρίως αποσκοπεί στην ανάδειξη κι εξαγωγή ποδοσφαιρικού ταλέντου(Μέσων-Επιθετικών που πουλιούνται και ακριβότεροι).
Η εθνική Ολλανδίας έπαιξε καλά στην άμυνα και πήγε τελικό χάνοντάς το στο παρά 5 από την πάρα πολύ καλή Ισπανία.
Το χτεσινό ματς ήταν φιλικό με πιτσιρικάδες σε αλάνα.Εκτός Σουάρεζ(ψάχνει καλή μεταγραφή)
Κρίμα,πέρα από την πλάκα και καζούρα που κάνουμε, που δεν περάσατε για να βάλετε λεφτά στο ταμείο.
Ελληνικές ομάδες και ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει.Μόνο πυροτεχνήματα.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
χαβαλε μετα το 2-3?Δεν νομιζω φιλε,απλα εχω ξαναπει οτι αυτη η ομαδα εχει υπερεκτιμηθει,κατι σαν τον Αρη στο μπασκετ,ενας Σουαρεζ σας πηρε μονος του παιζοντας σχετικα καλα κατα διαστηματα,ποιος Αγιαξ τωρα?
περυσι επαιξε γαμω τις μπαλες... φουλ επιθετικο ποδοσφαιρο....πρωτος σε γκολ σε ολη την ευρωπη
βεβαια περυσι παρτενερ του σοαρεζ ηταν ο παντελιτς....

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66
περυσι επαιξε γαμω τις μπαλες... φουλ επιθετικο ποδοσφαιρο....πρωτος σε γκολ σε ολη την ευρωπη
βεβαια περυσι παρτενερ του σοαρεζ ηταν ο παντελιτς....
Μιλαω για τον Αγιαξ που ειδα σε αυτα τα 2 ματς,περσι με Ρομενταλ και Παντελιτς μπορει να ηταν καλος,δεν λεω.

papateo

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
12
Πόντοι
1
η πουτανα η τυχη τιποτα αλλο...μεγαλη πικρα..............εμεισ μαζι για μια ζωη αιτε δικεφαλε.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η τύχη με το μέρος σας ήταν παίχτη, το ματς στην Ολλανδία χωρίς τύχη θα ήταν 4-1

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
η πουτανα η τυχη τιποτα αλλο...μεγαλη πικρα..............εμεισ μαζι για μια ζωη αιτε δικεφαλε.
αν δεν είχες τύχη αγαπητέ θα είχες τσιμπήσει ενα τρίμπαλο απο το πρωτο ματσάκι

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Εγώ πάντως είμαι πολύ περήφανος ναούμε για αυτό το υπερθέαμα που είδα χθες

και ευχαριστώ τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα ναούμε που τα βάλανε με την Αθήνα και το κατεστημένο και δεν έχουμε μπάτζετ και ο Άγιαξ έχει πολύ μπάτζετ λέμε τώρα

και μας τρέμει η Αθήνα και μας πολεμάει γιατί φοβούνται τον ΠΑΟΚ και φάνηκε αυτό με την χορηγία του ΟΠΑΠ

και ο Δερμιτζάκης είναι καλό παιδί,καλός Χριστιανός,Παοκτσάκι και θυμάστε ρε ξερόλες από πού ξεκίνησε ο Μουρίνιο και ο Φέργκιουσον?....

και παμε για πολλά σολντ αουτ φέτος και 5η αγωνιστική περιμένουμε ναούμε τα σκουλίκια στο Ναό να τα σκίσουμε γιατί πολύ χάρηκαν που αποκλειστήκαμε

και αν και φέτος πάλι δεν κάνουμε τίποτα,δεν πειράζει.....Υπομονή καμιά 800 χρόνια,χωρίς μπάτζετ είμααστε,δεν έχουμε μία,οι άλλοι έχουνε ναούμε Μαρινάκη και Βγενόπουλο

leleouras

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2006
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
16

και ευχαριστώ τον Ζαγοράκη και τον Βρύζα ναούμε που τα βάλανε με την Αθήνα και το κατεστημένο και δεν έχουμε μπάτζετ και ο Άγιαξ έχει πολύ μπάτζετ λέμε τώρα

και μας τρέμει η Αθήνα και μας πολεμάει γιατί φοβούνται τον ΠΑΟΚ και φάνηκε αυτό με την χορηγία του ΟΠΑΠ

και ο Δερμιτζάκης είναι καλό παιδί,καλός Χριστιανός,Παοκτσάκι και θυμάστε ρε ξερόλες από πού ξεκίνησε ο Μουρίνιο και ο Φέργκιουσον?....

και παμε για πολλά σολντ αουτ φέτος και 5η αγωνιστική περιμένουμε ναούμε τα σκουλίκια στο Ναό να τα σκίσουμε γιατί πολύ χάρηκαν που αποκλειστήκαμε

και αν και φέτος πάλι δεν κάνουμε τίποτα,δεν πειράζει.....Υπομονή καμιά 800 χρόνια,χωρίς μπάτζετ είμααστε,δεν έχουμε μία,οι άλλοι έχουνε ναούμε Μαρινάκη και Βγενόπουλο
γιατι δεν πας να αναλλαβεις εσυ ναουμε;

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Ξεχασες και τον ηρωικο λαο...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

έλα μωρέ μαλάκα πως κάνεις έτσι? Λες και δεν υπάρχουν παντού πρόβατα. Έτσι κι αλλιώς στο ελλάντα πάμε στο γήπεδο για την ατμόσφαιρα και την κάβλα που έχουμε για τις ομάδες μας. Περιμένεις ποτέ να δεις αξιόλογη μπάλα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έλα μωρέ μαλάκα πως κάνεις έτσι? Λες και δεν υπάρχουν παντού πρόβατα. Έτσι κι αλλιώς στο ελλάντα πάμε στο γήπεδο για την ατμόσφαιρα και την κάβλα που έχουμε για τις ομάδες μας. Περιμένεις ποτέ να δεις αξιόλογη μπάλα?

σε μας τα πρόβατα είναι πάνω από 90% δυστυχώς....

τους φέρνεις μπερέτα....ζήτω ο μπερέτα
τους φέρνεις Δερμιτζάκη....ποιος μπερέτα ο άχρηστος....ζήτω ο Δερμιτζάκης!!!!

δεν με ενδιαφέρει να δω μπάλα τόσο πολύ,όσο να γίνουν σωστές κινήσεις και ας αποκλειστώ από παντού........όχι Μπουσαιντήδες!!!!!!!!!!!

ΥΓ  ε ρε και να φέρναμε εμείς Κούπερ και ο άρης Δερμιτζάκη......θα τους είχαμε ξεσκίσει και δικαιολογημένα!!!!!!!!

τώρα λοιπόν ας τα λουστούμε εμείς

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166

δεν με ενδιαφέρει να δω μπάλα τόσο πολύ,όσο να γίνουν σωστές κινήσεις και ας αποκλειστώ από παντού........όχι Μπουσαιντήδες!!!!!!!!!!!

ΥΓ  ε ρε και να φέρναμε εμείς Κούπερ και ο άρης Δερμιτζάκη......θα τους είχαμε ξεσκίσει και δικαιολογημένα!!!!!!!!

μήπως υπερβάλουμε λιγουλάκι με τα ποσοστά?

να σου θυμίσω πως τόσο καιρό έκραζες τον Σάντος αλλά σας έκατσε μια χαρά και κάνατε πορεία που είχατε ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ πολύ καιρό να κάνεται

μην βιάζεσαι αν και νομίζω πως θα γελάσουμε πολύ με τις άμυνες που έχουμε φέτος

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16

ΥΓ  ε ρε και να φέρναμε εμείς Κούπερ και ο άρης Δερμιτζάκη......θα τους είχαμε ξεσκίσει και δικαιολογημένα!!!!!!!!

Με τα ονόματα έχεις φάει μεγάλο κόλλημα αλλα αν σε ρωτήσουν που έκανε λάθος ο Δερμιτζάκης μάλλον δεν θα ξέρεις τι να πεις.

AGNIUS

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Like
43
Πόντοι
66

Κι εμεις το ιδιο,εχουμε γεμισει προβατα για αυτο δεν θα δουμε τιτλο ποτε οσο ζουμε.Τρωμε και πολυ παπα απο τις φυλλαδες.Δεν θα ξεχασω που μετα απο το καζο σας με Κικερς ο Πετρουλακης ειχε πρωτοσελιδο δηλωση του Σαλπι και με μικρα γραμματακια ειχε το σκορ του φιλικου.Εκει παραδεχτηκα (για μοναδικη φορα στη ζωη μου)τον Βασιλοπουλο που ειχε το"Μας δουλευετε ρε?" πρωτοσελιδο...φανταζομαι οι αγνοι παοκτσηδες να το εκτιμησαν.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Με τα ονόματα έχεις φάει μεγάλο κόλλημα αλλα αν σε ρωτήσουν που έκανε λάθος ο Δερμιτζάκης μάλλον δεν θα ξέρεις τι να πεις.

μα δεν μπαίνω καθόλου σε τεχνικά θέματα

απλά ο Δερμιτζάκης είναι ανύπαρκτο προπονητικό μέγεθος για τον ΠΑΟΚ εξαρχής και ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων......

Επισκέπτης

No money no honey μάγκα..
Κι αυτό δεν ισχύει μόνο για εσάς..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom