την πρωτη χρονια το πηρε με 20 ποντους διαφορα νομιζω την δευτερη χρονια ηταν χρονια νταμπλ και στους 4ις στην ευρωπημερικές κακές γλώσσες λένε και για διαιτησία... πιπέρι
οσο για το πιπερι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι
την πρωτη χρονια το πηρε με 20 ποντους διαφορα νομιζω την δευτερη χρονια ηταν χρονια νταμπλ και στους 4ις στην ευρωπημερικές κακές γλώσσες λένε και για διαιτησία... πιπέρι
σε θελει ο τσουκαλας καβλιαρη....
τον Βαλβέρδε τον Ζίκο και τον Κετσπάγια ξέχασες..
O Λεμονής είναι ο μόνος Έλληνας με διάκριση τα τελευταία χρόνια,αυτό σημαίνει αρκετά.είσαι εκτός θέματος.
ο Μπάγεβιτς ήρθε στην ΑΕΚ πρώτα. Πού ήταν πιο πριν; Γιατί τόση ασυλία από την αρχή; Και γιατί όχι στον οποιονδήποτε Έλληνα προπονητή;
Και ΔΕΝ είναι Έλληνας ρε αδερφέ. Με αυτή τη λογική εγώ προτιμούσα πάντα τον Μπλαχίν κι ας μην μας έφερε πρωτάθλημα, γιατί η ομάδα έπαιζε ποδόσφαιρο.
Ο καλός προπονητής δεν είναι μόνο αυτός που φέρνει τα πρωταθλήματα αλλά και αυτός που χτίζει κάτι δικό του, βάζει σφραγίδα.
Με αυτή τη λογική και οι 3 που λες είναι καλοί. Αλλά μόνο ο Λεμόνιας είναι Έλληνας.
είδες πως σου είπα πάλι ομάδα του ΠΑΟ. Μην λες λοιπόν μαλακίες. Είχε βουήξει ο κόσμος πως ο ΠΑΟ επί Κυράστα είχε "χημική" βοήθεια.ο ροτσα πηρε δουλεμενη ομαδα απο τον Οσιμ και εκανε οτι εκανε
οσο για τα αναβολικα οταν παιζει μια ομαδα καλα αμεσως να την πουμε την μαλακια μας για ντοπα
εεεεεεε, ρε πούστη μου κόλλημα.O Λεμονής είναι ο μόνος Έλληνας με διάκριση,αυτό σημαίνει αρκετά.
Και σαφώς δεν είναι τόσο καλός προπονητής.
Συμφωνώ αλλά για τις ομάδες Ελλάδα η κούπα είναι απλά όνειρο,όσο πιο κοντά φτάσεις το λέμε διάκριση!!!εεεεεεε, ρε πούστη μου κόλλημα.
χέσε τις διακρίσεις ρε πούστη μου...
ποιος σου φτιάχνει την ομάδα ρε γμτ...
τι θα πει διάκριση; για τον καθένα είναι διαφορετικό....μην με μπριζώνεις. Για μένα διάκριση είναι μόνο να πάρεις κούπα. άλλο δεν υπάρχει. όλα τα άλλα είναι για να αγαπιόμαστε.
αυτός ο Δεμιτζάκης σε 1 χρόνο θα είναι στον Θρασύβουλο
έβγαλε τον Βιτόλο,τον παίκτη που τρέχει πάνω κάτω και παίζει για 5 παίκτες μαζί....
κράτησε τον Τσιρίλο 90 λεπτά μέσα πάνω στο Σοάρες....και ένα παιδάκι θα έβλεπε ότι δεν μπορούσε
α ρε Άγγελε....στο 10λεπτο θα τον είχες πετάξει έξω και θα ήμασταν 3-0 τώρα
αναφερόμουν στις δικές σας κακές γλώσσες περί διαιτησίαςτην πρωτη χρονια το πηρε με 20 ποντους διαφορα νομιζω την δευτερη χρονια ηταν χρονια νταμπλ και στους 4ις στην ευρωπη
οσο για το πιπερι στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλανε για σχοινι
δεν σου λέω εγώ πως είσαι κλάψας και δεν το παραδέχεσαι;;;;πάντως προπονητής σαν τον Καζναφέρη δεν πέρασε από τον πάγκο του Ολυμπιακού
κ ιαυτό είναι σωστό;Συμφωνώ αλλά για τις ομάδες Ελλάδα η κούπα είναι απλά όνειρο,όσο πιο κοντά φτάσεις το λέμε διάκριση!!!
Κύπελλο,πρωταθλήμα κ πόσο καλά θα πας ευρώπη,έτσι μετράνε οι ομάδες κ οι προπονητές τους.κ ιαυτό είναι σωστό;
όσα δεν φτάνει η αλεπού;;
βρε δεν γαμιόμαστε λεω εγώ
άμα δεν φτάνει η αλεπού να πάει σε άλλο δέντρο να φτάσει (ΟΥΕΦΑ)
άμα δεν φτάνει να βρει τρόπο να φτάσει.
διάκριση πάντως δεν είναι
μιλάμε είσαι η επιτομή του ΠΟΥΘΕΝΑρε φιλαράκι τι σου φταίει ο Δερμιτζάκης και κάθε Δερμιτζάκης...το Παοκι και το Αεκάκι δεν έχει φανέλα βαριά Ευρωπαϊκή σα του βάζελου άντε και κάπως του γαμόγαυρου....
οχιΚύπελλο,πρωταθλήμα κ πόσο καλά θα πας ευρώπη,έτσι μετράνε οι ομάδες κ οι προπονητές τους.
τα ιδια λενε και για τον τζολε ;) εσας τα ειπε απο μονος του ο κυρ σαββαςείδες πως σου είπα πάλι ομάδα του ΠΑΟ. Μην λες λοιπόν μαλακίες. Είχε βουήξει ο κόσμος πως ο ΠΑΟ επί Κυράστα είχε "χημική" βοήθεια.
Για τον Οσιμ συμφωνώ...μεγάλος δάσκαλος.