Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 77.816
- Πόντοι
- 12.756
Για πεςπαικτούρι αν αρχίσουμε να λέμε αυτά που ξέρουμε ή έχουμε κάνει με παντρεμένες.... δε θα ξαναγίνει γάμος στην Ελλάδα
Υπόσχομαι πλήρη εχεμύθεια
Για πεςπαικτούρι αν αρχίσουμε να λέμε αυτά που ξέρουμε ή έχουμε κάνει με παντρεμένες.... δε θα ξαναγίνει γάμος στην Ελλάδα
Εσύ δεν λες τίποτα, όμως.Για πες
Υπόσχομαι πλήρη εχεμύθεια
τυπε εγω μπροστα σας ειμαι γατάκιΕσύ δεν λες τίποτα, όμως.
βλεπω το ποτηρι απο τη γουλια που ηπια. εχω προσωπικη εμπειρια και εμπειριες γνωστων και συγγενωνΜην βλέπεις το ποτήρι μισό-αδειο!!
Τελευταία στιγμή κρατήθηκα να μη την πω ελλεεινίδα με δυο μέτρα γλώσσα''αφού μπορώ να έχω τη Ρωσίδα με τα δυο μέτρα πόδι τι να την κάνω την ελληνίδα με τα δυο μέτρα γλώσσα''
Πολύ καλό! παρακαλώ να γίνει επικεφαλίδα στο υπερσάη
Φαντάζομαι ότι τα παιδιά τους θα πήγαν μέχρι γυμνάσιο και αυτό θα το τέλειωσαν χαριστικά.Θείες εξ αγχιστείας τα πιο τοξικά άτομα του σογιού.
Το πτυχίο μου το πήρα στην ώρα του συνέχισα όμως για Msc και για διδακτορικό αργότερα. Κατα τη διάρκεια του διδακτορικού εργαζόμουν κιόλας. Αλλά οι θειάδες σε κάθε οικογενειακό τραπέζι το ίδιο τροπάρι ''εσύ ποτέ θα πάρεις πτυχίο '' κοντεύεις τριάντα κι ακόμα σπουδάζεις '' ''ακόμα πληρώνει ο πατέρας σου''
Έπρεπε να τους έχεις δείξει τα αρχίδια σου (και κυριολεκτικά)!!!Θείες εξ αγχιστείας τα πιο τοξικά άτομα του σογιού.
Το πτυχίο μου το πήρα στην ώρα του συνέχισα όμως για Msc και για διδακτορικό αργότερα. Κατα τη διάρκεια του διδακτορικού εργαζόμουν κιόλας. Αλλά οι θειάδες σε κάθε οικογενειακό τραπέζι το ίδιο τροπάρι ''εσύ ποτέ θα πάρεις πτυχίο '' κοντεύεις τριάντα κι ακόμα σπουδάζεις '' ''ακόμα πληρώνει ο πατέρας σου'' Φυσικά η μάνα μου να δείχνει όλο καμάρι τις φωτογραφίες με τη τήβεννο απ τισ ορκωμοσίες και εκεί κάπου να τελειώνει η κουβέντα.
Ήμουν τυχερός έστησα δική μου δουλειά κι έστω και δύσκολα τα καταφέρνω. Όμως οι θειαδες ακάθεκτες τώρα ψέλνουν το τροπάριο του γεροντοπαλίκαρου. Αυτό όμως τους το έκοψα μόνος μου. Απάντησα στην πιο μισητή απ αυτές ''αφού μπορώ να έχω τη Ρωσίδα με τα δυο μέτρα πόδι τι να την κάνω την ελληνίδα με τα δυο μέτρα γλώσσα''
Υ.Γ όλα τα λεφτά ήταν η αντίδραση της μάνας μου όταν έφυγαν ρωτάει όλο αγωνία ''ήταν αλήθεια αυτό που της είπες ''.Ε, δεν έχει δυο μέτρα γλώσσα της απάντησα..
τελικά η κοπέλα από τα Β.Π. που πήγε στην Ελευσίνα έκανε την παρτούζα της; Άντε γιατι θέλω να περάσω και μόνωση στην ταράτσα, τρέχει το εξοικονομώ.
ακομα την παιζουμε με την ιστορια, αυτο σου λεω μονοπες μας ολη την ιστορια ρε μαν, δεν την ξερουμε ολοι...
Θες και ένα κομμάτι γαλακτομπούρεκο;;βλεπω το ποτηρι απο τη γουλια που ηπια.
Θα είναι μαζί με τη θεία του!!απο οτι ακουσα πεθανε και αυτος!!
ναι αλλα αυτό ηταν που "απογειωσε" την ιστορίαΑυτο ειναι το λιγοτερο!!
εγω αυτο που δεν πιστευα με τιποτα,ηταν το γεγονος οτι η μανα του γνωριζε οτι ο γιος της γαμουσε την αδελφη της
φυσικα τα διασταυρωσα ολα αυτα που εχω γραψει,τα ειδα και τα ακουσα!!
ειχα ακουσει και δει πολλα οπως ολοι μας,αλλα δεν ξερω αυτο με την μανα του που το γνωριζε με ταρακουνησε,επαθα σοκ
τι να πεις!!
γαμουσε την θεια του κανονικοτατα εν γνωση της μανας του
για χρονια οχι 1-2 μηνες,εως οτου αυτη αργοτερα πεθανε και του αφησε 3οροφο στο Π.Φαληρο
Γιατί το 3όροφο να πήγαινε σε άλλο ανήψι ή να μοιραζόταν; Οι γονείς κάνουν τα πάντα για να πάρουν τις κληρονομιές των άκληρων συγγενών, τα παιδιά τους. Πόσο μάλλον αν η ίδια δεν είχε αντίστοιχη περιουσία για να κληροδοτήσει στον κανακάρη της...εγω αυτο που δεν πιστευα με τιποτα,ηταν το γεγονος οτι η μανα του γνωριζε οτι ο γιος της γαμουσε την αδελφη της
ειχα ακουσει και δει πολλα οπως ολοι μας,αλλα δεν ξερω αυτο με την μανα του που το γνωριζε με ταρακουνησε,επαθα σοκ
Εγώ τα λέω καιρό αυτά πάνω από όλα μια καλή παρτουζα δίνει λύσειςΠριν κάποια χρόνια στη γειτονιά!!! Ζευγάρι όχι παντρεμένο, χωρισμένοι και οι δύο από προηγούμενους γάμους συζούν. Η γυναίκα (λένε στη γειτονιά) πως παίζει το μάτι της!!! Γι αυτό άλλωστε χώρισε!! (τάρανδος ο πρώην). Απέναντι μετακομίζουν άλλο ζευγάρι κοντά σε ηλικίες 40-45 όλοι τους! Σε μικρό χρονικό διάστημα αρχίζουν να κάνουν παρέα!! Και να τα γλέντια στο μπαλκόνι και να τα ψησίματα και να τα κολλητιλήκια!!! Μετά από λίγο καιρό, καυγάδες, φωνές, σπασίματα μέχρι και πιστολίδια στα παράθυρα!!! Ο ένας πήδαγε τη γυναίκα του αλλουνού και γίνανε κωλος!!! Τελικά χώρισαν μεταξύ τους και τα έφτιαξαν σταυρωτά!!! Άλλαξαν και γειτονιά!!! Βρε μαλάκες!!! Τι τη θέλετε την αποκλειστικότητα;;; Αφού γαμιόσαστε στο τέλος γιατί δεν πλακώνεστε στην παρτούζα, να συνεχίσετε και τα γαμήσια αλλά και την παρέα και τα πιώματα;;;; Η ζήλια σας έφαγε!!!
Όποιος θέλει να αποκτήσει περιουσία, τώρα ξέρει από πού πρέπει να ξεκινήσει! Χαχαχαχαχακληρονομιές
Να ρωτήσω: την αδερφή της μάνας του ή του πατέρα του απαυτωνε?Αληθινη ιστορια !!
Γνωστος οχι φιλος που τα πιναμε για πολυ καιρο.Τα χαρακτηριστικα του κοντος-χοντρος-καραφλας ολα τα καλα του κοσμου δηλαδη
οταν εγω τον γνωρισα ηταν καμμια 40 χρονων δεν θυμαμαι,εγω μικροτερος,γαμουσε την θεια του κανονικοτατα εν γνωση της μανας του
για χρονια οχι 1-2 μηνες,εως οτου αυτη αργοτερα πεθανε και του αφησε 3οροφο στο Π.Φαληρο
θυμαμαι οτι μου ειχε πει οτι ειχε πληρωσει 10 εκ δραχμες τοτε,ισως και παραπανω για να φτιαξει ολα τα δοντια του, που ηταν απο τοτε
χαλια βιδωτα.Αργοτερα παντρευτηκε μια βλαχουλα κοντοχοντρη και εκανε 2 κοριτσια
απο οτι ακουσα πεθανε και αυτος!!
Ο πατέρας τους δεν είχε σπίτι!!Να ρωτήσω: την αδερφή της μάνας του ή του πατέρα του απαυτωνε?