Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
re tennis καταλαβες γιατι εφυγε ο νικολαου;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
χαιρετισματα σε zero anti tennis.που στο πουτσο ειναι ο prada ;;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τενις να δουμε με τα διαρκειας τι γινετε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να δουμε και με μετεγραφες τι κανουν...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε εχθές το βράδι  την ακόλουθη δήλώση στο Novasports.gr:
"Πανιώνιος και Αϊντραχτ έχουν δώσει τα χέρια. Η μεταγραφή μου στη γερμανική ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Αν έχει ευτυχή κατάληξη θα με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί όπως σας έχω ξαναπεί είναι σημαντικό για εμένα να αγωνιστώ στο εξωτερικό και φυσικά σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γερμανίας. Πάντα πίστευα πως μια τέτοια μεταγραφή θα ωφελούσε τόσο εμένα προσωπικά, όσο και τον Πανιώνιο, το σύλλογο που με βοήθησε να αναδειχθώ και φυσικά τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή με αγάπησε και με στήριξε.
Προχώρησα σε αυτή τη δήλωση για την ενημέρωση του κόσμου και των δημοσιογράφων γιατί δεν θέλω να γράφονται ανακρίβειες γύρω από το όνομα μου. Επαναλαμβάνω ότι η δήλωση έγινε για τη σωστή ενημέρωση των δημοσιογράφων, των φίλων του Πανιωνίου και μη, με αφορμή τα όσα γράφονται στο σύνολο του Τύπου για εμένα. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα όλα να έχουν ευτυχή κατάληξη και όταν και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή εγώ προσωπικά θα φροντίσω για την ενημέρωση σας".

απο το
---------------------------

Η αεκ απο που και ως που πεταχτηκε και ειχε και το θρασσος για Τζαβελα ;;; Δεν κοιταει πρωτα να ξεχρεωσει τους Μακο-Τζιμπουρ ;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Γιώργος Τζαβέλλας έκανε εχθές το βράδι  την ακόλουθη δήλώση στο Novasports.gr:
"Πανιώνιος και Αϊντραχτ έχουν δώσει τα χέρια. Η μεταγραφή μου στη γερμανική ομάδα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αλλά βρίσκεται σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Αν έχει ευτυχή κατάληξη θα με κάνει πολύ χαρούμενο γιατί όπως σας έχω ξαναπεί είναι σημαντικό για εμένα να αγωνιστώ στο εξωτερικό και φυσικά σε ένα πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γερμανίας. Πάντα πίστευα πως μια τέτοια μεταγραφή θα ωφελούσε τόσο εμένα προσωπικά, όσο και τον Πανιώνιο, το σύλλογο που με βοήθησε να αναδειχθώ και φυσικά τον κόσμο που από την πρώτη στιγμή με αγάπησε και με στήριξε.
Προχώρησα σε αυτή τη δήλωση για την ενημέρωση του κόσμου και των δημοσιογράφων γιατί δεν θέλω να γράφονται ανακρίβειες γύρω από το όνομα μου. Επαναλαμβάνω ότι η δήλωση έγινε για τη σωστή ενημέρωση των δημοσιογράφων, των φίλων του Πανιωνίου και μη, με αφορμή τα όσα γράφονται στο σύνολο του Τύπου για εμένα. Ελπίζω μέσα στην εβδομάδα όλα να έχουν ευτυχή κατάληξη και όταν και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή εγώ προσωπικά θα φροντίσω για την ενημέρωση σας".

απο το
---------------------------

Η αεκ απο που και ως που πεταχτηκε και ειχε και το θρασσος για Τζαβελα ;;; Δεν κοιταει πρωτα να ξεχρεωσει τους Μακο-Τζιμπουρ ;;;
παντα παιρνουμε παιχτες από μικρες ομαδες ποσο μαλον απο το πανιωνακι που εβγαζε καποτε καλα παιχτακια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
«Πρόταση για Τσίμερμαν»
Online 13:09 30/5
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Τον Πολωνό τερματοφύλακα Γιαν Τσίμερμαν έχει στο στόχαστρο ο Πανιώνιος, όπως φέρεται να επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος του Γερμανού τερματοφύλακα.

ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Πρόταση για Τσίμερμαν»
Το παίζουν Κινέζοι οι Γερμανοί!
Ο διάδοχος του Τζαβέλλα
Οριστικά στην Αϊντραχτ ο Τζαβέλλας
«Γερμανός» και ο Τζαβέλλας
Δυνατά για Τζαβέλλα η Άιντραχτ
Προχωράει του Βελλίδη
Πρώτο βήμα η έγκριση του Ερασιτέχνη
«Πιστεύω ότι ο Γιαν δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προοπτική»
«Πιστεύω ότι ο Γιαν δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προοπτική»

«Υπάρχει πρόταση από τον Πανιώνιο. Θα περιμένουμε μερικές μέρες αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από τη γερμανική αγορά. Δεν αποκλείουμε τίποτα για τον Πανιώνιο. Πιστεύω ότι ο Γιαν δεν θα έλεγε όχι σε μια τέτοια προοπτική», δήλωσε ο μάνατζέρ του Τόρστεν Νουν, μιλώντας στη «SportDay».

Ο 25χρονος Γερμανός τερματοφύλακας ανήκει στην Αϊντραχτ, από την οποία όμως μένει ελεύθερος. Φέτος ο Τσίμερμαν είχε μία συμμετοχή στην Bundesliga και 13 με τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου της Φρανκφούρτης.
δεν παιρνετε και τον σπαιντερμαν γιατι αν φυγει και ο τζαβελας σας βλεπω φαβορι για β εθνικη.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
παντα παιρνουμε παιχτες από μικρες ομαδες ποσο μαλον απο το πανιωνακι που εβγαζε καποτε καλα παιχτακια.
Τωρα που δεν θα παιρνετε παικτες,ετσι και αλλιως δεν βγαζατε και ποτε αλλοι θα εχουν προβλημα για την Β'Εθνικη!
Εμεις λεφτα εχουμε,παικτες εχουμε πουλαμε οπου θελουμε!!!
Ξεχρεωστε πρωτα Τζιμπουρ και Μακο και μετα αγοραζετε και αλλον!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ΑΕΚακια σας αρεσε το γηπεδο;
Εχετε ξαναδει τοσο ωραιο γηπεδο,εσεις εχετε τουλαχιστον τα σχεδια η βλεπετε ακομα ονειρα;
Σας ποναει το κολαρακι που δεν πηρατε τον Τζαβελα;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
δεν παιρνετε και τον σπαιντερμαν γιατι αν φυγει και ο τζαβελας σας βλεπω φαβορι για β εθνικη.
Εμεις θα παρουμε και 1,200 απο την πωληση.
Εσας δεν σας ζηταει κανενας για κανενα παικτη σας.
Κρατηστε τους και φατε τους στην μουρη τωρα που δεν γουσταρουν να παιξουν για την βλακο ομαδα σας.
Μια απο τα ιδια ειστε και χειροτερα,του χρονου θα καλοπερασετε!
Γραψτε τις παπαριες σας οσο προλαβαινετε,με τις υποθεσεις και εγω παιρνω Τσαμπιονς Λινγκ!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τενις να δουμε με τα διαρκειας τι γινετε
Δεν ξερω αλλα πρεπει να ειναι μειωμενη η ζητηση!
Ολοι περιμενουν να δουν τι μεταγραφες θα γινουν και μετα θα αρχισουν και ειναι λογικο.
Και αυτος ο Τσακιρης θελει και διαρκειας απο τον Μαιο και εχει βγαλει σε πωλητηριο Τζαβελα,Κουμο,Μπαλαμπαν,Μανιατη και Λολο.
Παρε πρωτα κανενα παικτη να ενθουσιαστουμε και να ταρακουνηθουμε λιγο...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
re tennis καταλαβες γιατι εφυγε ο νικολαου;;;
Θελει να παει σε ομαδα της Κυπρου και να παιξει Ευρωπη.
Μαλλον για ΑΠΟΕΛ κατι ακουγεται απο τον Δεκεμβριο αλλα δεν τον αφησε τοτε ο Πανιωνιος.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
χαιρετισματα σε zero anti tennis.που στο πουτσο ειναι ο prada ;;;
Μπορει να δοκιμαζει στον πουτσο του κανενα Prada!
Εγω πηρα στον δικο μου μια ρακετουλα προφυλακτικο για τα μονα με την αδερφουλα του Γαμαικανακου!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ελενιτσα (αδερφη Γαμαικανακου) θα γυρισει και ο Κουμο να σε ικανοποιησει εσενα και το αδερφακι σου που γκειφερνει τελευταια και θα παει και στρατο.
Παρε και βαζελινη Γαμαικανακο,θα σου χρειαστει!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οσοι επισκεπτεστε το θρεντ και δεν ειστε Πανιωνιοι,κοιταξτε να δειτε πως ειναι το γηπεδο μας.
Και να ειστε σιγουροι οτι θα το φτιαξει γιατι το εβαλε σκοπο της ζωης του ακομα και να μην βρει τα λεφτα οπως λεει απο τις τραπεζες.
Αλλα δεν θα ειναι για τον κωλο του Γαμαικανακου οι θεσεις,αυτος εχει συνηθισει στα καγκελα να καθεται!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ΑΕΚακια εχουμε διοικηση,λεφτα,παικτες να πουλησουμε,γηπεδο να χτισουμε,δυο προεδρους,μανατζμεντ,προπονητη με προγραμματισμο.....
Πως φαινονται τα μεγαλα σωματεια απο τα προβληματικα μικρομεσαια.
Ακομα πληρωνετε τον Φερερ του Ντεμη;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν ξερω αν ειστε για γελια η για κλαματα.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
ΑΕΚακια αν θελετε διαρκειας εχουμε με 50αρικο στους ανεργους με τον Μποντο παρεα να σας περιποηθει!!!
Δωρεαν ληγμενα τυροπιττακια και μπολικο μπινελικι μεχρι τελικης πτωσεως!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μποντο τα γραφω καλα;
Για να δεις οτι ξερω ποιοι διαβαζουν τωρα μαλακακο!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι