Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 196K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Μαλλον δειχνει την καλη δουλεια που κανει ο Παρασχος ο οποιος δεν πιστευω [size=16pt]να δωσει το διπλο στον Αρη εκτος αν εχει παρει γραμμη.[/size]

Και το δικαιολογείς με

Εσυ εισαι απο αλοο πλανητη,δεν ξερεις απο στημενα ματς.
Θ[size=16pt]α του δωσουμε αυτο και θα μας δωσει αλλο μεσα σε 2-3 χρονια που θα χρειαζομαστε.[/size]Ετσι παει θελουμε δεν θελουμε!!!
Μηπως ξεχνας το ματς που χρωστουσαμε στον Ατρομητο και εκανε τον κινεζο ο Τσακιρης;

Και με
Ο Αρης χρειαζεται το παιχνιδακι αυτο.
[size=16pt]Εμεις ισως χρειαστουμε καποιους βαθμους του χρονου οποτε παει τουμπαλιν.[/size]
Τα παιχνιδια δεν αγοραζονται αλλα ανταλλαζονται.
Μου θυμιζεις παρθενα που δεν εχει ξαναδει π....ο.
Αντε και γραφω πολλα.
Την αλλη Κυριακη αυτα θα λεμε,απλως δεν θα δεις τοσο παθος.

Αλλα το αποκορύφωμα της μαλακίας που σε δέρνει είναι το παρακάτω ποστ

Αν σημερα δεις τον Αρη [size=16pt]να δινει[/size] το παιχνιδι,[size=16pt]να το θεωρησεις δικαιο αποτελεσμα.[/size]
Αν χασει ξερεις που θα παρει το επομενο ματς.
Εσυ τι λες η διοικηση της Σουπερ λιγκ θα θελει η Καβαλα να παει στην Ευρωπη στην θεση του Αρη;

Ο Αρης βέβαια κέρδησε άνετα το ματς με τον Παοκ. Και κλείδωσε την 5η θέση και μαλλον δεν θα χρειαστεί και τους 3 βαθμους με τον Πανιώνιο. Οπότε από διπλό το βλέπεις Χ τελικά....

Α,μαλλον εισαι απο αυτους που πηγαινεις στο γηπεδο και νομιζεις οτι το ματς παιζεται μονο στο γηπεδο.
Στο λεω για να μην στεναχωρηθεις [size=16pt]την Κυριακη αλλα το βλεπω Χ το ματς.[/size]

Πες μας τώρα και το σενάριο σου για την κόκκινη του Μποσκο εν όψη Αρη, να γελάσουμε και λίγο σήμερα

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Δεν ξερω σε ποιο γηπεδο ησουνα,δεν πας σπιτι σου εσυ να ησυχασουμε που τα ξερεις ολα;
Γινε προεδρος να δεις την γλυκα,εχεις πολυ κριση για ολα αλλα μετεγχρονησμενα!
Α ρε κατι φιλαθλακια που εχουμε!

Πότε και που θέλεις να σε γαμήσω?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε τι μαλακιες γραφει αυτος ο τενις
ο πανιωνιος ειναι απο τις πιο καθαρες ομαδες αν εξαιρεσεις οταν ηταν στην προεδρια ο μπεοςςςςςςςςςςςς που πουλουσε παιχνιδια στας ευρωπας
εγω το ματς το φοβαμαι παρα πολυ(ευτυχως που δεν παιζει και ο μπαλαμπαν)
το ματς ειναι στα ισια
η προβλεψη μου ειναι το Χ

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ο πανιωνιος ειναι απο τις πιο καθαρες ομαδες αν εξαιρεσεις οταν ηταν στην προεδρια ο μπεοςςςςςςςςςςςς που πουλουσε παιχνιδια στας ευρωπας
το ματς ειναι στα ισια
ρε μαλακα θα κατεβεις :idiot:

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
το ματς ειναι στα ισια
αυτος ειναι καμμενος δεν ξερει τη λεει και τη θελει να πει.εδω δεν δωσαμε ματς στον ατρομητο ο τσακιρης δεν δινει κανενα παιχνιδι και σε κανεναν ;)ο μπεος τα εκανε οχι μονο ευρωπη αλλα και ελλαδα ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
το ματς ειναι στα ισια
αντε γεια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αυτος ειναι καμμενος δεν ξερει τη λεει και τη θελει να πει.εδω δεν δωσαμε ματς στον ατρομητο ο τσακιρης δεν δινει κανενα παιχνιδι και σε κανεναν ;)ο μπεος τα εκανε οχι μονο ευρωπη αλλα και ελλαδα ;)
απο τοτε που ξαναμπηκε ο μαλακας ο διεγραμενος αρχισαν και οι διαρροες

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ριου παπαριου μου φαινεται ο Γαμαικανακος ειναι αστερι μπροστα σου,
εσυ το ματς ποιος το εδωσε στον Αρη;
Η μεγαλη ατμοσφαιρα η ο διαιτητης που ειχε γραμμη απο Αθηνα και απο Παναθηναικο για να παει η διαφορα μην γινει καμια στραβη που το συνηθιζει στο ντερμπυ.
Ο Παοκ το ειχε χαμενο αυτο το ματς και το εχω γραψει εδω και πολυ καιρο οτι δεν θα τον αφησουν να τα παρει ολα τα ματς.
Τωρα με τοσες απουσιες κινδυνευει και απο το επομενο αλλα πλεον δεν εχει σημασια γιατι ειναι εκτος.
Αν την Κυριακη κερδισουμε τον Αρη θα θεωρηθει θριαμβος απο εμας.
Και το πιο ευκολο πραγμα να σε πολεμησουν ειναι η διαιτησια.
Σε εμας περυσι επεφτε ο Λολο και ηταν πεναλτυ για να ερθει ασσος και ο διαιτητης του εδινε κιτρινη για θεατρο.
Αν θελει ο διαιτητης να σε σταματησει δεν ειναι δυσκολο ειδικα που η κιτρινη βγαινει ευκολα και χανεις το μετρημα.
Σε ντερμπυ Παο-Οσφπ θα εβγαζε τοσο ευκολα κοκκινες;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Το ματς Λεβαδειακος-Ξανθη δεν ηταν στημενο απο διαιτησια;
Υπηρχε περιπτωση να φυγει η Ξανθη με το διπλο;
Ετσι θα ημασταν και εμεις χωρις τον Τσακιρη,θα παλευαμε καθε ματς στο τελος για παραμονη.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Τωρα αν ρωτατε τι πινω γιατι λεω οτι τα μισα παιχνιδια ειναι στημενα και δεν εχετε ξανακουσει απο τετοια δεν χρειαζεται να ξαναγραψω τιποτα γιατι συζηταω με παρθενες.
Δεν χρειαζεται να δεις κραυγαλεο ματς για να καταλαβεις οτι ειναι μιλημενο το ματς αλλιως δεν μπορεις να σταθεις στην Α'Εθνικη.
Για πειτε μου εσεις που δεν πινετε θα μπορεσει ο Πανιωνιος ακομα και 5 Ρεκομπα να φερει ο Τσακιρης να τον αφησουν να παρει πρωταθλημα και γιατι;
Και οχι μονο αυτος,ο Αρης,η Λαρισα ακομα και ο Παοκ;
Για να ακουσω απαντηση!!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αν το παιξεις ανετος και ωραιος θα φας μερικα πεναλτακια στα μουτρα και χωρις να το καταλαβεις θα βρεθεις Β'Εθνικη οπως περυσι ο Πανσεραικος.
Αυτο λεγεται παραγκα και για να φτασεις εκει ειναι στο τελευταιο σταδιο εξοντωσης.
Οι συννενοησεις εχουν ξεκινησει απο πριν και ξερουν πριν αρχισει το πρωταθλημα,τον 1ο,τον 2ο και στο Γιουροπα.
Οι ομαδες που πεφτουν συνηθως ειναι 2 με την τριτη να βγαινει απο μονη της λογω εσωτερικων προβληματων που μπορει να την αφησει πισω βαθμολογικα.
Το αινιγμα σε αυτο το πρωταθλημα ειναι η Ξανθη και θελω να δω αν θα την αφησουν να πεσει η οχι και να οχι ποιος θα πεσει στην θεση της.
Αν δεν εχετε ξανακουσει απο τετοια σεναρια αφηστε να συζηταμε για τις σεντρες του Τζαβελα και τα μουστακια του Παρασχου.
Θελω ακομα και ο Γαμαικανακος να μου πει αν εχει ακουσει τιποτα τετοιο η αν πιστευει οτι το πρωταθλημα ειναι καθαρο.
Αντε και πολλα ειπα και δεν κανει!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ας μου πει επισης καποιος αν πιστευε οτι δεν θα παρει ο Παναθηναικος το πρωταθλημα φετος;

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Αντε γιατι πολυ σεμιναριο εκανα παλι,παω τωρα να πιω τιποτα!

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αντε γιατι πολυ σεμιναριο εκανα παλι,παω τωρα να πιω τιποτα!
φιλε μου τελικα εσυ εισαι μεγαλη περιπτωση!!!!στημενο το λιβαδεια -ξανθη απο ποιον και γιατι.αν υποθεσουμε οτι τα κοζια οπως λες τα εχει ο βαζελος το καλυτερο αποτελεσμα ηταν το χ γιατι θα επεφταν και οι δυο αφου ειναι γνωστι οτι ειναι παρτηματα του ολυμπιακου :uglystupid:παμε σε αλλες αρλουμπες που λες σε ντερμπυ παο-οσφπ εχουν βγει περισοτερες κοκινες απο το προχθεσινο αρη-παοκ :uglystupid:ο βαζελος ειχε μεινει με 9 :uglystupid:ο τσακιρης που κολαει με την παραμονη μας μονο εσυ μπορεις να μας πεις απο τη μια μας λες οτι στηνει παιχνιδια και μετα μας λες οτι αυτοι που στηνουν πεφτουν :jerking:συνελθε φιλαρακο λιγακι και δες τα πραγματα πιο ψυχραιμα στημενα κανενας δεν ειπε οτι δεν υπαρχουν αλλα το να πλαθεις σεναρια που ακομα και ομεγαλος στηβεν σπηλμπεργ θα ζηλευε.απαντησε μας γιατι να στησουμε το παιχνιδι με τον αρη :uglystupid:

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Το ματς Λεβαδειακος-Ξανθη δεν ηταν στημενο απο διαιτησια;
Υπηρχε περιπτωση να φυγει η Ξανθη με το διπλο;
Ετσι θα ημασταν και εμεις χωρις τον Τσακιρη,θα παλευαμε καθε ματς στο τελος για παραμονη.
Αν το παιξεις ανετος και ωραιος θα φας μερικα πεναλτακια στα μουτρα και χωρις να το καταλαβεις θα βρεθεις Β'Εθνικη οπως περυσι ο Πανσεραικος.
Αυτο λεγεται παραγκα και για να φτασεις εκει ειναι στο τελευταιο σταδιο εξοντωσης.
Οι συννενοησεις εχουν ξεκινησει απο πριν και ξερουν πριν αρχισει το πρωταθλημα,τον 1ο,τον 2ο και στο Γιουροπα.
Οι ομαδες που πεφτουν συνηθως ειναι 2 με την τριτη να βγαινει απο μονη της λογω εσωτερικων προβληματων που μπορει να την αφησει πισω βαθμολογικα.
Το αινιγμα σε αυτο το πρωταθλημα ειναι η Ξανθη και θελω να δω αν θα την αφησουν να πεσει η οχι και να οχι ποιος θα πεσει στην θεση της.
Αν δεν εχετε ξανακουσει απο τετοια σεναρια αφηστε να συζηταμε για τις σεντρες του Τζαβελα και τα μουστακια του Παρασχου.
Θελω ακομα και ο Γαμαικανακος να μου πει αν εχει ακουσει τιποτα τετοιο η αν πιστευει οτι το πρωταθλημα ειναι καθαρο.
Αντε και πολλα ειπα και δεν κανει!
τελικα αποφασισε θα πεσει η ξανθη η οχι :jerking:αφου μας ειπες οτι ηταν σημενο πως μετα τα γυριζεις και αναρωτιεσαι αν θα την αφησουν τελικα να πεσει :headbang:ημαρτον ρε φιλε :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom