Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο νεος μανατζερ μας Αλβαρο στην Λατινικη Αμερικη θα μεριμνησει για τις επομενες μεταγραφες μας.
Ουρουγουανικη συνοικια θα γινουμε.
Ο Ryu θα ειναι τρελλος απο χαρα!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καμια μετεγραφη παιζει

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ο νεος μανατζερ μας Αλβαρο στην Λατινικη Αμερικη θα μεριμνησει για τις επομενες μεταγραφες μας.
τσαμπα λεφτα δυστυχως αλλα απο την αλλη θα χουμε να το λεμε,τελευταιο καλο του παιχνιδι ηταν με παοκ οπου η πουτανα η μπαλα δε μπηκε μεσα σε 2 ευκαιριες του και ενα δοκαρι.
λιγο τυχη

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Παιζουν 2 παικτες,ενας Λατινος και ενας Αφρικανος αλλα τιποτα δεν λεει αυτο.Μπορει και να μην κατσει τιποτα.Αυτο που φαινετα να καθεται ειναι σιγουρα τερματοφυλακας.

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

Θέλω να δηλώσω δημόσια ότι ουδεμία σχέση έχω με τον Κο Καραβέλα. (Δυστυχώς....) :grin:

Επισκέπτης
η μονη επιβεβλημενη μετεγραφη ειναι αυτη του τερματοφυλακα :rockon: αυτο πλεον το ξερουν ολοι και η επιθυμια του τσακιρη οπως εχω ξαναπει ειναι ο μπλαζιτς[και η δικια μου :grin:] ειναι και μικρος και μεταπωλησιμος :2funny:. τωρα αν δεν κατσει πολλα ακουγονται. το σιγουρο ειναι οτι η πρωτη επιλογη θα ειναι αυτος  ειδωμεν.......

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
η μονη επιβεβλημενη μετεγραφη ειναι αυτη του τερματοφυλακα :rockon: αυτο πλεον το ξερουν ολοι και η επιθυμια του τσακιρη οπως εχω ξαναπει ειναι ο μπλαζιτς[και η δικια μου :grin:] ειναι και μικρος και μεταπωλησιμος :2funny:. τωρα αν δεν κατσει πολλα ακουγονται. το σιγουρο ειναι οτι η πρωτη επιλογη θα ειναι αυτος  ειδωμεν.......

Το θέμα είναι αν ο Μπλάζιτς τραυματιστεί πριν τον πάρουμε ή μετά....
Ο Ανδριόλας έχει αρχίσει από τώρα τα βουντού  :2funny:

Επισκέπτης
Το θέμα είναι αν ο Μπλάζιτς τραυματιστεί πριν τον πάρουμε ή μετά....
Ο Ανδριόλας έχει αρχίσει από τώρα τα βουντού  :2funny:
ρε κουφαλα δεν παιζεσεσαι  ρε μπας και ο ανδριολας ειναι κολλητος σου. παντως περα της πλακας εμενα μου αρεσει ο πιτσιρικας και απο περσι φωναζα να παιζει αντι του ανεκδιγητου μπελιτς!!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Παιζουν 2 παικτες,ενας Λατινος και ενας Αφρικανος αλλα τιποτα δεν λεει αυτο.Μπορει και να μην κατσει τιποτα.Αυτο που φαινετα να καθεται ειναι σιγουρα τερματοφυλακας.

Ο Τσότσαλιτς απορρίφθηκε τελικά ?

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ρε κουφαλα δεν παιζεσεσαι  ρε μπας και ο ανδριολας ειναι κολλητος σου. παντως περα της πλακας εμενα μου αρεσει ο πιτσιρικας και απο περσι φωναζα να παιζει αντι του ανεκδιγητου μπελιτς!!!

A καλά απ΄ το να παίζει ο Μπέλιτς καλύτερα να πάρουμε το τέρμα της ταινίας «Οι κληρονόμοι»  :P

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο μαλακας ο ρεκομπα σε δηλωσεις του υποστηριξε οτι ηθελε πιεση και οτι ειτε κερδιζε ειτε οχι το ιδιο συναισθημα ηταν,απο πλευρας προσωπικοτητας χαμηλου επιπεδου,τουλαχιστον ο λολο το ψωμι του το σεβεται

SODOM3

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
16
ο μαλακας ο ρεκομπα σε δηλωσεις του υποστηριξε οτι ηθελε πιεση και οτι ειτε κερδιζε ειτε οχι το ιδιο συναισθημα ηταν,απο πλευρας προσωπικοτητας χαμηλου επιπεδου,τουλαχιστον ο λολο το ψωμι του το σεβεται
και τι να λεγε οτι δεν μπορει να παιξει?

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι τοση εμπαθεια για τον Μπελιτς??Απο Κρεσιτς και Κενικ που ειχαμε πριν,στα ιδια κ καλυτερος ειναι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ρε παιδια δε μπορω να καταλαβω γιατι τοση εμπαθεια για τον Μπελιτς??Απο Κρεσιτς και Κενικ που ειχαμε πριν,στα ιδια κ καλυτερος ειναι
που σαι ρε prada;;και γω αυτο λεω και απο κατι σηφακηδες και σΑχα πιο καλος ειναι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δω παιζει ο ισπανος κανιθαρες του 2010 και μετα μπεθερα μακαρι να μεινει,κανα στοπερ απο ισπανια δε μπορουν να φερουν...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Μπλαζιτς ειναι ο επομενος τερματοφυλακας μας και θα πισω θα ειμαστε τεχος το Βερολινου.
Ακουγονται διαφορα ονοματα παραπλανητικα αλλα ειναι ολα ψιλοασχετα.Μεχρι και τον Καλατζ απο την Καβαλα ακουστηκε οτι θελει.
Παντως ο Ιτανζ ηταν καλη περιπτωση και δεν μπορω να το χωνεψω πως τον χασαμε.
Ο Μπεθερα ειναι σουπερ ταλεντο αλλα θα μας τον παρει πισω η Εσπανιολ.Το παιδι 20 χρονων και επαιξε με Αρη εκτος,Αεκ εντος και εβγαλε ματια,σαν εμπειρος τερματοφυλακας ηταν.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Απο την μια κραταω 3ημερο πενθος για την απωλεια Ρεκομπα αλλα απο την αλλη θα το ξεχασω μολις ερθει με τα ιδια λεφτα καμια παικταρα τυπου Λολο και βγαζει ματια.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Ρεκομπα λεει δεν ειχε πιεση,τωρα που ειμαστε 4οι δεν πιεστηκε να παιξει καλυτερα;
Εντωμεταξυ εχει αλλες 15 αγωνιστικες το πρωταθλημα Ουρουγουαης και θελει να παιξει με τους φιλους του.
Μεχρι να μετακομισει,μεχρι να προπονηθει θα του μεινουν και 5 αγωνιστικες να παιξει,θα τραυματιστει τις 2,θα χτυπησει 3 αγωνες σιγουρα.
Μετα θα παρατησει το ποδοσφαιρο γιατι κουραστηκε!!!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ολοι με καβαλα μεσα κυριακη 14+30

Stories

Νέο!

Stories