Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τεχνικος διευθυντης λετε;;;

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ένα περίεργο πράγμα, όποτε έπαιζε ο Τζιοβάνι όλοι κάνατε κάτι άλλο... :rolleyes:
Θα μου πεις βέβαια, εδώ το star παίζει να μην έχει ούτε 1 πλάνο στο αρχείο του. :o
προφανως η τεσσαρα και οι δηλωσεις που επακολουθησαν δεν ξεχνιουνται...
αλλιως η συγκριση του Μεγα-Παγκοσμιου ριμπο με το ζιοβαννι μονο ως ανεκδοτο μπορει να αντιμετωπιστει..
ή αν προτιμας

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ο μαλακας ο γκουμας θα μπορουσε να κανει τη διαφορα οπως ο καψης στα καλα του στη λειβαδια...
τον χαλαγανε 300.000 χιλιαρικα το χρονο

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
ο μαλακας ο γκουμας θα μπορουσε να κανει τη διαφορα οπως ο καψης στα καλα του στη λειβαδια...
τον χαλαγανε 300.000 χιλιαρικα το χρονο

στ'@@ σου, ξερεις ποσους γκουμες βρισκουμε με 300 ;; .... ασε που εχει αυτη τη γλυωδη βαζελομουρη...

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
φανταζοσασταν ποτε οτι ο πανιωνιος θα εχει στο παγκο το ρεκομπα....και ο προπονητης δεν θα τον υπολογιζε ;;;; αν αυτο το λεγαμε καπου πριν λιγα χρονια θα ρωταγανε τι πινουμε !

οπως και να χει εγω βλεπω οτι η ομαδα με αυτο το προπονητη δουλευει ως συνολο, ειτε παιζει ο ρεκομπα ειτε δεν παιζει , εμεις μπαινουμε μεσα με νοοτροπια νικητη και παμε μονο για τη νικη.

αυτο θελαμε αυτο εχουμε.

τελεια και παυλα τσακιρη εισαι καυλα.

τελος.

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Aπο Ηλυσιακό τον πήραμε. Αμυντικό χαφ επαίζε το παλικάρι. Σεντερ μπακ τον έχει μετατρέψει ο Φερέρα.  :helpplea:

μη σας απασχολει τιποτα τουλαχιστον για φετος η ομαδα μπορει να παρει ακομα και την 3η θεση.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
στοπερ επαιζε στο αιγαλεω τοτε...

Επισκέπτης
επειδη καποιος ανεφερε για τον γκουμα το καλοκαιρι ο τσακιρης του ειχε κανει μια παρα πολυ καλη προταση αλλα ο κυριος ''μπαρεζι'' δεν ηθελε πανιωνιο γιατι θεωρουσε οτι θα υποβιβαζοταν αν επαιζε :jerking: περιμενε να παει στην αεκ αλλα εκει τσινισαν καποιοι και ετσι εμεινε με την  :cum: στο χερι. εγω παντως δεν τον γουσταρω και καλυτερα που δεν τον πηραμε. αν ο σμογιε που τωρα γυρισε ειναι υγιεις θα ειναι αλλη μια χειμερινη μετεγραφη ;)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παντως θελουμε ενα εμειρο-γρηγορο στοπερ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε ουεφα να πΑΜΕ στα παπαρια μου η θεση και τελικο κυπελου,ουτε ο αρης δεν ακολουθει...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
προφανως η τεσσαρα και οι δηλωσεις που επακολουθησαν δεν ξεχνιουνται...
αλλιως η συγκριση του Μεγα-Παγκοσμιου ριμπο με το ζιοβαννι μονο ως ανεκδοτο μπορει να αντιμετωπιστει..
Ότι παίρνεις ληγμένα το ξέραμε και από πριν. Ανέκδοτο είναι να μιλά αεκατζής για τέτοιους παίκτες.
Προφανώς σε έχει επηρεάσει [size=16pt]η εξάρα[/size] και οι αμέτρητες τριαροτεσσάρες... :fuck2:
Ο Ριβάλντο είναι ο μεγαλύτερος μισθοφόρος στα χρονικά του ποδοσφαίρου και θα τον γράφω στ' αρχίδια
μου αντί να κάθομαι να τον μνημονεύω κάθε φορά. Άλλωστε και ο ίδιος θα αντάλλαζε την καριέρα του
για να γινόταν Κόκκαλης ή Τζίγγερ. Θυμήσου πως έφυγε από εσάς, επειδή του έδωσαν (πολύ) περισσότερα.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ότι παίρνεις ληγμένα το ξέραμε και από πριν. Ανέκδοτο είναι να μιλά αεκατζής για τέτοιους παίκτες.
Προφανώς σε έχει επηρεάσει [size=16pt]η εξάρα[/size] και οι αμέτρητες τριαροτεσσάρες... :fuck2:
Ο Ριβάλντο είναι ο μεγαλύτερος μισθοφόρος στα χρονικά του ποδοσφαίρου
και δε θα κάθομαι να τον μνημονεύω κάθε φορά. Άλλωστε και ο ίδιος θα αντάλλαζε την καριέρα του
για να γινόταν Κόκκαλης ή Τζίγγερ. Θυμήσου πως έφυγε από εσάς, επειδή του έδωσαν (πολύ) περισσότερα.
σφυρα κλεφτικα εσυ...
στα @@ μου ο χαρακτηρας του...
αν εσυ θεωρεις το ζιοβαννι,που τον θυμαται η μανα του,η ξαδερφη του και οι ολυμπιακοι καλυτερο παικτη απο το ριμπο,δικαιωμα σου...
συνεχισε να μας διασκεδαζεις...το κομπλεξ το'χει αυτο..παραγει γελιο..

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Μερικα πραγματα δεν συγκρινονται.

Σαν ονοματα ο Ριβαλντο και ο Ρεκομπα ειναι 2 μεγαλυτεροι παιχτες του παγκοσμιου ποδοσφαιρου που εχουν περασει απο τα ελληνικα γηπεδα.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
σφυρα κλεφτικα εσυ...
στα @@ μου ο χαρακτηρας του...
αν εσυ θεωρεις το ζιοβαννι,που τον θυμαται η μανα του,η ξαδερφη του και οι ολυμπιακοι καλυτερο παικτη απο το ριμπο,δικαιωμα σου...
συνεχισε να μας διασκεδαζεις...το κομπλεξ το'χει αυτο..παραγει γελιο..
Εγώ κάτι έχω να θυμάμαι από το μισθοφόρο, άπειρα όμορφα γκολ στα 3 χρόνια, ισάξια με αυτά που έβαζε ο Τζιοβάνι.
Εσύ τι έχεις, ότι έπαιξε καλά εναντίων μας στο 2ο παιχνίδι, γιατί στο 1ο εξαιτίας του δεν βάλατε γκολ
επειδή ήταν ατομιστής.

Και μη μιλάς για κόμπλεξ, γιατί με τους Τζιοβάννι και Τζόλε, έχεις τεράστιο.
Λογικό, αφού 12 γκολ σου έβαλε ο Καραφλός... Μέχρι κ' ο Θεός δεν ήθελε να αποσυρθεί και ρίξαμε 35 πέναλτι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom