You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Επισκέπτης
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ενας παικτης τυπου Μπλανκο κοστιζει(αν πληρωνεται) 500.000 Ευρω.
Ανετα μπορει να ερθει ενας παικτης δυνατος κεντρου και ενας γκολκηπερ με τα λεφτα που επαιρνε ο Ρεκομπα.
Ωραια αυτα που λεμε για εναν απο τους καλυτερους παικτες που εχουν ερθει αλλα να τον βλεπαμε να σκοραρει λιγο και σε κανεναν κρισιμο αγωνα οπως ηταν στα καλα του οχι οπως περυσι στο κυπελο σε ενα αγωνα και με καλη μπαλλιτσα με τον Θρασυβουλο τελευταια αγωνιστικη.
Καλος και ο Παντιτς αλλα αυτα ειναι λαχεια που πεφτουν καθε 20 χρονια.
Ας χαρουμε την σημερινη ομαδα που ειναι πολυ καλη και με ακομη 2-3 παικτες θα γινει ομαδαρα,οχι οπως της Θεσσαλονικης με τα φουμαρα και τους παπαρες δημοσιογραφους που τα παιρνουν.
Ανετα μπορει να ερθει ενας παικτης δυνατος κεντρου και ενας γκολκηπερ με τα λεφτα που επαιρνε ο Ρεκομπα.
Ωραια αυτα που λεμε για εναν απο τους καλυτερους παικτες που εχουν ερθει αλλα να τον βλεπαμε να σκοραρει λιγο και σε κανεναν κρισιμο αγωνα οπως ηταν στα καλα του οχι οπως περυσι στο κυπελο σε ενα αγωνα και με καλη μπαλλιτσα με τον Θρασυβουλο τελευταια αγωνιστικη.
Καλος και ο Παντιτς αλλα αυτα ειναι λαχεια που πεφτουν καθε 20 χρονια.
Ας χαρουμε την σημερινη ομαδα που ειναι πολυ καλη και με ακομη 2-3 παικτες θα γινει ομαδαρα,οχι οπως της Θεσσαλονικης με τα φουμαρα και τους παπαρες δημοσιογραφους που τα παιρνουν.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
φολε μου μην το περνεις πρωσοπικα οτι λεω. απλα και εγω σου ειπα οτι δεν ειναι το ιδιο οι δυο παιχτες. παντως το ειχα γραψει σε ανυποπτο χρονο οτι ο αλβαρο θα ειναι παρελθον το γεναρη. αν και θα ηθελα να μεινει εστω και για δεκα παιχνιδια γιατι τετοιοι παιχτες ερχονται καθε εικοσι χρονια
Βρε εγώ το πέρνω προσωπικά? Αφου γράφεις :
kαι αναφέρεσαι σε ένα δικό μου παράδειγμα. Τεσπάο πρωτος που [size=16pt]εχεις τσακωθει[/size] εδω για τον ρεκομπα ειμαι εγω και τον εχω στηριξει απο περσι.
Στο θέμα μας. [size=16pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ [/size]
Επισκέπτης
Βρε εγώ το πέρνω προσωπικά? Αφου γράφεις : kαι αναφέρεσαι σε ένα δικό μου παράδειγμα. Τεσπά
Στο θέμα μας. [size=16pt]ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΝΟΣ ΚΙ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ [/size]
ουσιαστικα δεν διαφωνουμε καπου απλα ηθελα να τονισω οτι δεν ειναι ιδιες περιπτωσεις. οσο για τον ρεκομπα φυσικα και τον γουσταρω και θα ηθελα να μεινει απλα φαινεται τελικα οτι δεν μπορει δυστυχως να προσφερει αφου ενας παιχτης που εχει να κανει προετοιμασια 3 χρονια δυσκολα μπορει να παιξει και αυτο ο φερερα του ειπε και γιαυτο ζητησε να φυγει. την κυριακη ολοι για να γαμησουμε τον πουσταρα τον ψωμιαδη!!!!!!!!!!!
Επισκέπτης
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αφηστε τα αναμνηστικα βιντεο και σημαντικο τωρα ειναι να μεινει σαν μανατζερ και να μην παει σε αλλη ελληνικη ομαδα να παιξει με ενδεχομενο να φυγει και ο Λολο μαζι αν και εχει μεγαλη ρητρα στο συμβολαιο του.
Αν μεινει σαν μανατζερ με το πρεστιζ του θα φερει παικταρες στον Πανιωνιο.
Παντως απο τα παιδια του που εχω φιλο που τα εχει στο σχολειο που πανε δεν ακουγεται για μετακομιση τιποτα.
Παντως απο τα παιδια του που εχω φιλο που τα εχει στο σχολειο που πανε δεν ακουγεται για μετακομιση τιποτα.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μην μας τον παρει ο Γαμαικανακος φοβαμαι και καμαρωνει και απο πανω.
Αλλα ξεχασα αυτοι δεν εχουν λεφτα σαν τον Τσακιρη.
Και δεν ειναι πατατακιας αλλα εφοπλιστης!!!
Ο πατατακιας ειχε την Αεκ στο μπασκετ και κοντεψε να την στειλει Α2.
Αλλα ξεχασα αυτοι δεν εχουν λεφτα σαν τον Τσακιρη.
Και δεν ειναι πατατακιας αλλα εφοπλιστης!!!
Ο πατατακιας ειχε την Αεκ στο μπασκετ και κοντεψε να την στειλει Α2.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Αφηστε τα αναμνηστικα βιντεο και σημαντικο τωρα ειναι να μεινει σαν μανατζερ και να μην παει σε αλλη ελληνικη ομαδα να παιξει με ενδεχομενο να φυγει και ο Λολο μαζι αν και εχει μεγαλη ρητρα στο συμβολαιο του.
Γιατί με το ζόρι θα σταματίσει ? Μπορεί να θέλει να κλείσει την καριέρα του στην [size=12pt]πατρίδα[/size] μας την Ουρουγουάη .
Συνημμένα
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θαυμαστε ισως τον καλυτερο ξενο που μαγευε με την μπαλα
Ένα περίεργο πράγμα, όποτε έπαιζε ο Τζιοβάνι όλοι κάνατε κάτι άλλο...
Θα μου πεις βέβαια, εδώ το star παίζει να μην έχει ούτε 1 πλάνο στο αρχείο του. :o
Εκτός κ'αν εννοείς καλύτερος ξένος του Πανιωνίου.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
θαυμαστε ισως τον καλυτερο ξενο (σκέτο) που μαγευε με την μπαλα
καλύτερος ξένος του Πανιωνίου.
Το ίδιο είναι
;)
Και την γκολάρα του Φανούρη στη Σουηδία παρακαλώ
με τα συγχαρητηρια του λαρσον μετα το τελος του αγωνα...... !!!!!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ο Παντιτς ανετα συγκαταλεγεται με Ζαετς,Ντεταρι και Τζιοβανι σαν τους καλυτερους ξενους που περασανε και παιξανε απο ΅Ελλαδα.
Γιατι παιξανε και πολλα παλτα-καμπαρντινες!!!
Γιατι παιξανε και πολλα παλτα-καμπαρντινες!!!
Οταν γκρινιαζε κα ο Λολο οτι δεν παιζει τον εβαζε μετα το 75' στο παιχνιδι για να βαλει τις ισοροπιες στην ομαδα και να μην κανουν κλικες στα αποδυτηρια.
Απο την αλλη να περιμενετε μεγαλη μεταγραφη τον Ιανουαριο τωρα που απελευθερωθηκε τοσο μπατζετ.
Αν ερθει και αλλη παικταρα τυπου Μπαλαμπαν η κλιμακα θα ανεβει πολυ και θα χασουν πολλοι τον υπνο τους.
κατι ηξερε ο φερρερα
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Τα πάντα όλα εδώ μέσα!Ποιος πατατάκιας είχε την ΑΕΚ?Μήπως θες να πεις γιαουρτάς?Ο πατατακιας ειχε την Αεκ στο μπασκετ και κοντεψε να την στειλει Α2.
Επισκέπτης
φιλε μου η διαφορα τους ειναι οτι πηγε ισπανια και οχι σε μπαρτσελονα ατλετικο και πηρε νταπλ σχεδον μονος του και φαντασου οτι αυτη η παιχταρα δεν εκανε για την ομαδα σουΈνα περίεργο πράγμα, όποτε έπαιζε ο Τζιοβάνι όλοι κάνατε κάτι άλλο...
Θα μου πεις βέβαια, εδώ το star παίζει να μην έχει ούτε 1 πλάνο στο αρχείο του. :o
Εκτός κ'αν εννοείς καλύτερος ξένος του Πανιωνίου.
Επισκέπτης
φιλε μου αφου οπως λες τα ξερεις και απο μεσα θελει να συνεχισει να παιζει μπαλα απλα του ειπε ο φερερα οτι δεν τον υπολογιζει και γιαυτο ζητησε να φυγει. παντως επειδη εχει καλες σχεσεις με τον τσακιρη ισως στο μελλον τον εκμεταλευτουμε ;)Αφηστε τα αναμνηστικα βιντεο και σημαντικο τωρα ειναι να μεινει σαν μανατζερ και να μην παει σε αλλη ελληνικη ομαδα να παιξει με ενδεχομενο να φυγει και ο Λολο μαζι αν και εχει μεγαλη ρητρα στο συμβολαιο του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις