Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
με μεττεγραφες να δουμε...

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιος πανιωνιος βρε τρομπα δεν υπαρχει πια.μονο νεος πανιωνιος υπαρχει.

Ψιτ... μαλακάκο... Ο γαμιάς σου φέτος λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Του χρόνου δεν θα μπορέσουμε. Να απευθυνθείς στον ΑΟ Κουκουβάουνες

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ψιτ... μαλακάκο... Ο γαμιάς σου φέτος λέγεται ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΟΓΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
Του χρόνου δεν θα μπορέσουμε. Να απευθυνθείς στον ΑΟ Κουκουβάουνες
πονανε χανουμακια και σκουληκακια

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Σμογιε εβγαλε ολη την προπονηση και ειναι ετοιμος και ο Μπελιτς μαλλον θα καθεται στους αναπληρωματικους.
Με την Καβαλα ειναι 2-0.
Ειμαστε μεχρι τωρα μπροστα 6 βαθμους στο προγραμμα και απο οτι φαινεται μαζευουμε 55-58 β. στο τελος του πρωταθληματος.
Αυτο δινει 4η θεση.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Ο Σμογιε εβγαλε ολη την προπονηση και ειναι ετοιμος και ο Μπελιτς μαλλον θα καθεται στους αναπληρωματικους.
Με την Καβαλα ειναι 2-0.
Ειμαστε μεχρι τωρα μπροστα 6 βαθμους στο προγραμμα και απο οτι φαινεται μαζευουμε 55-58 β. στο τελος του πρωταθληματος.
Αυτο δινει 4η θεση.

ιδωμεν...εχει πολυ δρομο

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ολα τα λεφτα ειναι το ματσακι με τον Παοκ αλλα εκει για να μην πικραθειτε θα μας σφαξει η διαιτησια οπως παντα μην τυχον και η Θεσσαλονικη χασει την 3η θεση.
Εκει μεσα ο διαιτητης μετραει για αλλους 2 παικτες,μονο με τυχη και μονο αν ειναι απαρεδεκτος ο Παοκ μπορεις να φυγεις με το Χ.Δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν πεναλτυ η να φαει παικτης του Παοκ κοκκινη καρτα.
Αυτο ειναι το Ελληνισταν που λεει και ο Τσακιρης.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Ολα τα λεφτα ειναι το ματσακι με τον Παοκ αλλα εκει για να μην πικραθειτε θα μας σφαξει η διαιτησια οπως παντα μην τυχον και η Θεσσαλονικη χασει την 3η θεση.
Εκει μεσα ο διαιτητης μετραει για αλλους 2 παικτες,μονο με τυχη και μονο αν ειναι απαρεδεκτος ο Παοκ μπορεις να φυγεις με το Χ.Δεν υπαρχει περιπτωση να σου δωσουν πεναλτυ η να φαει παικτης του Παοκ κοκκινη καρτα.
Αυτο ειναι το Ελληνισταν που λεει και ο Τσακιρης.

χρονια τωρα η ιδια μπουρδελοκατασταση, αλλα παρολα αυτα εχουμε πολυ καλυτερη ομαδα, φετος θα παμε ακομα και για την 3η θεση

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με Ρεκομπα και δεν μιλαει κανενας.
Απο οτι υποπτευομαι επειδη η ομαδα ρολαρει και δεν μπορει ενας Ρεκομπα να κατσει παγκο το παιζει τραυματισμενος σε συννενοηση με προπονητη και διοικηση.
Κανει αργο τον Πανιωνιο παιζοντας επειδη δεν μαρκαρει και δεν θελουν να αλλαξουν κατι ειδικα απο θεμα προπονητικης αφου δειχνει σαν ομαδα οτι ο Πανιωνιος ειναι η πιο κινητικη ομαδα στο πρωταθλημα.
Μαλλον μπορει να πηγαινει για διαζυγιο η ειναι στο ψυγειο για τον Β'Γυρο.
Δεν δικαιολογει ο τραυματισμος του τοση απουσια απο αγωνες και προπονησεις.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
800.000 με τοσα λεφτα δε ξερω και γω τι παιρναμε

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με Ρεκομπα και δεν μιλαει κανενας.
Απο οτι υποπτευομαι επειδη η ομαδα ρολαρει και δεν μπορει ενας Ρεκομπα να κατσει παγκο το παιζει τραυματισμενος σε συννενοηση με προπονητη και διοικηση.
Κανει αργο τον Πανιωνιο παιζοντας επειδη δεν μαρκαρει και δεν θελουν να αλλαξουν κατι ειδικα απο θεμα προπονητικης αφου δειχνει σαν ομαδα οτι ο Πανιωνιος ειναι η πιο κινητικη ομαδα στο πρωταθλημα.
Μαλλον μπορει να πηγαινει για διαζυγιο η ειναι στο ψυγειο για τον Β'Γυρο.
Δεν δικαιολογει ο τραυματισμος του τοση απουσια απο αγωνες και προπονησεις.

Τι θέλεις να γίνεται βρε φίλε? H φυσική του κατάσταση υστερεί πλέον τόσο πολυ της τεχνικής του, που δεν.... Τον Μποσκο τον θυμάσαι στα πρώτα ματς? To απόλυτο παλτό. Και όμως δούλεψε και ήρθε στα ίσια του. Πρέπει να το θέλεις κι όλας.

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εμενα στ'αρχιδια ειτε παιζει ειτε δεν παιζει, εγω βλεπω οτι η ομαδα ακομα και με το γουνδουλακη και το σκουφαλη παιζει το ιδιο καλα οπως οταν εχει εστογιανοφ η ρεκομπα η μπαλαμπαν.... αυτο μετραει για εμενα, οσο για τα 800.000 δεν με απασχολει καθολου, εγω βλεπω την ομαδα που παει μια χαρα και ειμαι η ομαδα που εκανε τη μεγαλυτερη μεταγγραφη στο ελληνικο ποδοσφαιρο

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ο Ρεκομπα ειναι και πρεστιζ για μια ομαδα,δεν ειναι μονο τα λεφτα που παιρνει!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Ποτε ηταν παλτο ο Μπαλαμπαν;
Εναν επιθετικο δεν τον βλεπεις αν πεταει 3 γκολ σε καθε ματς αλλα τι παιχνιδι κανει,τις πασες του και τα ξεμαρκαρισματα του.
Στο τελος θα μου πεις να παει ο Ριερα στην αμυνα και να ερθει ο Ομο στην επιθεση.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
εμενα στ'αρχιδια ειτε παιζει ειτε δεν παιζει, εγω βλεπω οτι η ομαδα ακομα και με το γουνδουλακη και το σκουφαλη παιζει το ιδιο καλα οπως οταν εχει εστογιανοφ η ρεκομπα η μπαλαμπαν.... αυτο μετραει για εμενα, οσο για τα 800.000 δεν με απασχολει καθολου, εγω βλεπω την ομαδα που παει μια χαρα και ειμαι η ομαδα που εκανε τη μεγαλυτερη μεταγγραφη στο ελληνικο ποδοσφαιρο

ποια μεττεγραφη;;;

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ποτε ηταν παλτο ο Μπαλαμπαν;
Εναν επιθετικο δεν τον βλεπεις αν πεταει 3 γκολ σε καθε ματς αλλα τι παιχνιδι κανει,τις πασες του και τα ξεμαρκαρισματα του.
Για αυτά τα στοιχεία μιλάω που του έλειπαν σε αγώνες όπως με Εργοτέλη και Αστέρα.  

Στο τελος θα μου πεις να παει ο Ριερα στην αμυνα και να ερθει ο Ομο στην επιθεση.
Ελα τώρα.... μην το γαμάς.      

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
αφηστε τωρα τις μαλακιες και τους τσακωμους και πειτε τιποτα για καμια μετεγραφη.
τερμα τι παιζει;;;
το στοπερ απο κροατια το πηραμε;;δε θυμαμαι ακριβως χωρα...

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
αφηστε τωρα τις μαλακιες και τους τσακωμους και πειτε τιποτα για καμια μετεγραφη.
τερμα τι παιζει;;;
το στοπερ απο κροατια το πηραμε;;δε θυμαμαι ακριβως χωρα...

Απο τη Γάνδη.

Δεν είναι κακό να μαλώνουμε για την ομάδαρα μας.  :rockon:

Επισκέπτης
ο πρωτος που εχεις τσακωθει εδω για τον ρεκομπα ειμαι εγω και τον εχω στηριξει απο περσι. η συγκριση με τον μπαλαμπαν ειναι αστοχη γιατι ο ρεκομπα απο την αρχη ηξερες οτι περνεις εναν παιχτη ο οποιος δεν μπορει να σου παιξει παραπανω απο 15 παιχνιδια το χρονο. ειναι πολυτελεια να εχεις εναν τετοιο παιχτη αλλα απο την αλλη ουαν παιζει κανει ενεργειες που δεν της εχω δει απο κανεναν παιχτη εδω και χρονι. μονο ο μιλινγκο ειχε τετοια ποιοτητα ;) τωρα οτι τον πληρωνουμε πολλλα αυτο ειναι γεγονος αλλα απο εκει και περα απο τη στιγμη που τον εχουμε πρεπει να τον αξιοποιησουμε και να παρουμε απο αυτον οσο μπορει.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
απο ουρουγουαη στοπερ...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.