Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Επισκέπτης

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ελπίδες για Εστογιανόφ

* 20/11/2009, 16:47 |
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να ξεκινήσει βασικός ο Φαμπιάν Εστογιανόφ στο κυριακάτικο παιχνίδι του Πανιωνίου με αντίπαλο τον Πανθρακικό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Ο Ουρουγουανός δείχνει να επωφελήθηκε από τη διακοπή του πρωταθλήματος και έχει καλύψει το έδαφος από τον τραυματισμό του. Απόντες από την αναμέτρηση ο τιμωρημένος Τζαβέλλας και οι τραυματίες Ρεκόμπα, Σμόγιε.

Κεντρικό πρόσωπο του αγώνα της Κυριακής 22/11, στη Νέα Σμύρνη θα είναι σίγουρα ο προπονητής των «κυανέρυθρων», Εμίλιο Φερέρα, που την περασμένη χρονιά, όπως και ο Σίτο Ριέρα, βρισκόταν στην ομάδα της Κομοτηνής. Ο Βέλγος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, αναφέρθηκε στη μέχρι τώρα πορεία του Πανιωνίου, καθώς και στην κλήση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Εθνική Ελλάδας.

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο μετά την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Κι εγώ προσωπικά αλλά και όλοι στο σύλλογο, καθώς τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά. Δεν είχαμε ισορροπία σαν ομάδα και χρειαζόταν να τη βρούμε. Δουλέψαμε επάνω σε αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Στο ποδόσφαιρο όλα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Νομίζω πως κάθε εβδομάδα πάμε καλύτερα. Σε αυτό το πρωτάθλημα ο καθένας μπορεί να νικήσει τον καθένα. Για όλες τις ομάδες οι επόμενοι πέντε αγώνες είναι δύσκολοι. Εμείς συνεχίζουμε, βλέποντας τον κάθε αγώνα ξεχωριστά».

«Ο Τζαβέλλας, όπως και ο Μανιάτης, έχουν πολύ καλό μέλλον. Η πορεία τους όμως εξαρτάται επίσης και από την πορεία της ομάδας. Είναι πρώτα απ΄ όλα τιμή για τον ίδιο τον Γιώργο η κλήση στην Εθνική και φυσικά καλό για την ομάδα», τόνισε ο προπονητής του Πανιωνίου.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: ελα ρε λολο τρελανε τους ολους :rockon: :rockon:

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Λολο Λολο Γαμα τους το κωλο !

Ελα μωρη αρρωστειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Επισκέπτης

Κουμορτζί: «Μπορούμε να φτάσουμε πολύ ψηλά»

* 18/11/2009, 11:11 | Διαβάστηκε 879 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

(Photo: Action Images)

Την πεποίθησή του ότι ο Πανιώνιος έχει την απαιτούμενη ποιότητα στο ρόστερ του για να στοχεύει την ευρωπαϊκή έξοδο και την κατάκτηση τίτλων εξέφρασε ο Μπερνάρντ Κουμορτζί. Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα της «wind», ο Γκανέζος μέσος υποστήριξε ότι μέσα από την σκληρή δουλειά οι επιτυχίες θα έρθουν και η ομάδα θα φτάσει στις ψηλότερες θέσεις του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Κουμορτζί στο
Μπερνάρντ, ποιό το σημαντικότερο όφελος της πρόσφατης εκτός έδρας νίκης της ομάδας σου στο πρωτάθλημα;

«Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη όπως κάθε επιτυχία που σημειώνουμε μακριά από το γήπεδό μας. Την θέλαμε πάρα πολύ καθώς βρισκόμαστε σε έναν πολύ καλό δρόμο. Έχουμε βρει το δρόμο μας κάτι που φαίνεται και στα τελευταία παιχνίδια όπου σε γενικές γραμμές παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και σχεδόν σε όλα τα πρόσφατα ματς έχουμε νιώσει δικαιωμένοι γι’ αυτό. Είχαμε λίγο άγχος αλλά φάνηκε πως πιο πολύ μέτρησε η θέλησή μας..»

Ποια κατά την άποψή σου τα πλεονεκτήματα του Πανιωνίου στην φετινή σεζόν, σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές;

«Φέτος έχουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Το βλέπαμε και το πιστεύαμε από την αρχή της προετοιμασίας. Βέβαια δεν μας ήρθαν κάποια πράγματα όπως τα περιμέναμε όμως όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Τα αντιμετωπίσαμε με την σκληρή δουλειά και την επιμονή στις ικανότητές μας. Η ομάδα φέτος διαθέτει καλή ποιότητα και μια εξαιρετική πληρότητα σε όλες τις γραμμές. Το μόνο που απομένει είναι να συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς σκληρής δουλειάς έτσι ώστε να βελτιωνόμαστε συνεχώς ως σύνολο. Πιστεύω πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, από αγώνα σε αγώνα θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι με αποτέλεσμα να μπορούμε να ξεπερνάμε με επιτυχία το κάθε εμπόδιο. Πιστεύω πως ο Πανιώνιος έχει τις απαραίτητες ικανότητες. Ένα ακόμη στοιχείο είναι πως βρίσκουμε λύσεις στο γκολ κάτι που άρχισε να φαίνεται στα πρόσφατα παιχνίδια. Στην αρχή της περιόδου είχαμε καλή απόδοση αλλά μας έλειπε η ουσία.. Τώρα όμως φαίνεται πως έχουμε ένα ακόμη δυνατό σημείο για να ποντάρουμε..»

Που πιστεύεις πως μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα σου αυτά τα στοιχεία που τη διακρίνουν;

«Φυσικά και πιστεύω πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά. Όσο πιο ψηλά γίνεται.. Γιατί όχι, να προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της ερχόμενης περιόδου. Έχουμε τις ικανότητες για κάτι τέτοιο αν και δεν θα είναι καθόλου εύκολο διότι υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Όμως όλα είναι θέμα δουλειάς και μάλιστα σκληρής.. Για να έχει μια ομάδα διάρκεια στην καλή της απόδοση πρέπει να δουλεύει σκληρά κάθε μέρα. Δεν πρέπει να νιώσουμε σε κανένα σημείο πως υπάρχουν όρια που δεν μπορούμε να πιάσουμε. Εάν ο Πανιώνιος πιάνει συνεχώς τα όρια που μπορεί πραγματικά, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτε απολύτως.. Θα είναι ένας δύσκολος δρόμος που όμως με βάση τα δικά μας όρια, θα μπορέσουμε να τα καταφέρουμε..»

Κατά την άποψή σου έχουν ανέβει και τα όρια του πρωταθλήματος στην Ελλάδα; Πώς βλέπεις το επίπεδο φέτος;

«Είναι αλήθεια πως το πρωτάθλημα φέτος είναι πιο δύσκολο. Είναι πιο δυνατό και σαφώς νομίζω πως είναι το πιο ανταγωνιστικό και το καλύτερο – ποιοτικά – των τελευταίων τριών χρόνων! Δεν υπάρχει τίποτε δεδομένο και κανέναν εύκολο ματς. Όπως για παράδειγμα ο αγώνας της Κυριακής όπου αντιμετωπίζουμε την ομάδα που είναι τελευταία στο βαθμολογικό πίνακα . Εάν δεν προσέχουμε μπορεί να πάθουμε την μεγαλύτερη ζημιά! Είναι θέμα σοβαρότητας αλλά και μεγάλης προσπάθειας το να κερδίζεις τέτοια παιχνίδια. Μην νομίζει κανείς μας ότι θα πάρουμε κάτι εύκολα. Δεν υπάρχουν εύκολα ματς για κανέναν..»

Τι άλλο θα ήθελες να γευθείς ως ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου τη φετινή σεζόν; Μήπως σκέφτεσαι και τη συμμετοχή της εθνικής Γκάνας στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου;

«Όχι.. Εφόσον αυτή τη στιγμή δεν έχω κληθεί στην εθνική ομάδα δεν μπορώ να σκέφτομαι τίποτε άλλο από τις υποχρεώσεις μου με τον Πανιώνιο. Εάν στην πορεία μου πουν να πάω στην εθνική, αυτό είναι άλλο θέμα. Τώρα όμως στο μυαλό μου είναι μονάχα ο Πανιώνιος με τον οποίο έχω πολλά πράγματα να διεκδικήσω τη φετινή σεζόν. Είμαστε σε μια καλή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα δείχνει να έχει βρει το δρόμο της κι εγώ καλούμε να δουλεύω κάθε μέρα και πιο σκληρά έτσι ώστε να βοηθήσω τον Πανιώνιο να κερδίζει ότι καλύτερο σε κάθε αγώνα. Τώρα εάν θέλετε να σας πως τι ακριβώς έχω στο μυαλό μου φορώντας τη φανέλα του Πανιωνίου, αυτό δεν μπορώ να το κρύψω.. Θέλω να πάρω έναν τίτλο με τον ομάδα μου. Να το προσπαθήσω και να το καταφέρω αυτή τη χρονιά. Το κύπελλο είναι μέσα στις δυνατότητές μας και υπάρχουν οι προϋποθέσεις να τα καταφέρουμε. Το θέλω και θα το προσπαθήσω..»
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: θελω να ευχαρισησω την καλη μας πελατισα ΑΕΚ που πριν δυο χρονια μας πηρε οπως μας πηρε τον παιχταρα ενασαλιβα και προτιμησε να αφησει τον παιχταρα κουμουρτζι σε εμας. βεβαια ποτε δεν ειναι αργα τον δεκεμβριο εχουμε παζαρι με 2 εκατομυριακια τον δινουμε δανεικο :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Πανιώνιος-Πανθρακικός 3-1

* 22/11/2009, 19:27 | Διαβάστηκε 2244 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *

PHOTO: Action Images

Τα εύκολα δύσκολα έκανε ο Πανιώνιος στη Ν. Σμύρνη απέναντι στον ουραγό Πανθρακικό, τον οποίο νίκησε τελικά, έστω και «με την ψυχή στο στόμα», με 3-1. Οι «κυανέρυθροι», ειδικά μετά το γκολ «από τα αποδυτήρια» που πέτυχαν με το πέναλτι του Εστογιανόφ, υποτίμησαν τους αντιπάλους τους και χρειάστηκαν δύο γκολ στα τελευταία λεπτά από τους Όμο και Ριέρα, για να μην πληρώσουν ακριβά τη «φωτοβολίδα» με την οποία είχε ισοφαρίσει ο εξαιρετικός Μπερτράν.

Μπήκε φουριόζος, «την ψώνισε» με το γκολ...

Μια απίστευτη «θάλασσα» έπιασε στην αρχή του αγώνα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι πέρασαν ένα «εφιαλτικό» πρώτο δεκάλεπτο. Οι παίκτες του Πανιωνίου έπιασαν «από το λαιμό», από το πρώτο κιόλας δευτερόλεπτο, τους αντιπάλους τους και χωρίς υπερβολή, οι τελευταίοι μάλλον πρέπει να είναι ευχαριστημένοι που τη γλίτωσαν μόνο με ένα γκολ σε αυτό το διάστημα.

Πριν συμπληρωθεί, λοιπόν, το πρώτο λεπτό του αγώνα, ο Μπάλαμπαν εκμεταλλεύτηκε μια σύγχυση στην περιοχή του Πανθρακικού, "τσίμπησε" την μπάλα και ο Ενγκαμπί, που άργησε να πάει σε αυτήν, τον ανέτρεψε. Το πέναλτι μετέτρεψε με ευκολία σε γκολ ο Εστογιανόφ -ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να αρκεί στους αφιονισμένους γηπεδούχους, που στα επόμενα λεπτά πρόλαβαν να χάσουν τρεις ακόμη σημαντικές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν τα τέρματά τους.

Η συντριπτική αυτή υπεροχή του Πανιωνίου, ωστόσο, μάλλον λειτούργησε εφησυχαστικά για τους γηπεδούχους, ενόψει της συνέχειας του παιχνιδιού. Έτσι, πριν προλάβουν καλά καλά να το συνειδητοποιήσουν, οι «κυανέρυθροι» παρέδωσαν τον έλεγχο στον Πανθρακικό, που έδειχνε να ξεθαρρεύει για τα καλά και άρχισε να χάνει σημαντικές ευκαιρίες. Οι φιλοξενούμενοι είχαν κυκλοφορία της μπάλας δυσανάλογα καλή της βαθμολογικής τους θέσης και αν διέθεταν έναν επιθετικό που θα μπορούσε να τη «μεταφράσει» σε γκολ, ίσως πήγαιναν με κάτι καλύτερο στα αποδυτήρια.

«Έπαιξε με τη φωτιά», την… έσβησε ο Όμο

Αφού, όμως, οι παίκτες του Καρτιέ έβλεπαν ότι δεν μπορούν να τελειώσουν τις έτοιμες φάσεις, αποφάσισαν να απειλήσουν διαφορετικά τον Μπέλιτς. Έτσι, μετά από ένα «ανούσιο» πρώτο τέταρτο στο β’ μέρος, ο Μπερτράν δοκίμασε, από τα 35 μέτρα το πόδι του και με έναν απίστευτο «κεραυνό», κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό ήταν! Το παιχνίδι από το σημείο εκείνο και έπειτα έγινε «ροντέο», οι φάσεις άρχισαν να εναλλάσσονται με τον ρυθμό πολυβόλου μπροστά από τις δύο εστίες και ένα ακόμα γκολ φαινόταν να είναι θέμα χρόνου. Οι γηπεδούχοι, μάλιστα, το πέτυχαν, μετά απο γύρισμα του Εστογιανόφ και προβολή του Μπάλαμπαν, αλλά ακυρώθηκε -κακώς όπως αποδείχθηκε από το ριπλέι- ως οφσάιντ.

Παρόλα αυτά, οι παίκτες του Φερέρα ήταν αποφασισμένοι ότι δεν θα έφευγαν χωρίς το «τρίποντο» από το παιχνίδι και τελικά κατάφεραν να «λυτρωθούν» στο 85’. Η εξαιρετική βαθιά μπαλιά του Εστογιανόφ, «έφυγε» με τη μία στην «καρδιά» της άμυνας και εκεί ο Όμο, με προβολή, έβαλε τις καρδιές των γηπεδούχων στις θέσεις τους. Το -επίσης πανέμορφο- γκολ του Ριέρα, με φαλτσαριστό πλασέ στις καθυστερήσεις, δεν προσέφερε κάτι βαθμολογικά, ωστόσο «μακιγιάρησε» κάπως την άσχημη εμφάνιση των «κυανέρυθρων», απέναντι σε έναν θεωρητικά εύκολο αντίπαλο.

Δείτε το φιλμ του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Εμίλιο Φερέρα): Μπέλιτς, Μανιάτης, Λάτκα, Όμο, Ριέρα, Μπάλαμπαν, Εστογιανόφ, Κουμορτζί, Γουνδουλάκης (68’ Καστελιόνε), Κοντοές, Νικολάου

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Αλμπέρ Καρτιέ): Ρόκα (73’ Ρούνιε), Τζόκιτς, Άλβες, Αρεσνίγιεβιτς, Μπουβάλ, Κανωτίδης, Μπέρτραντ (46’ Κλεμάν), Φαγιάρδο, Ενγκαμπί, Βελάσκο (53’ Αργυρίου), Καζάκης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Νικολακόπουλος (Αθηνών), Λαζάρου (Μακεδονίας)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: μη σταματας ιστορικε ολους θα τους τρελανουνε!!!!!!!φοβερη μπαλα  σημερα και με μια διατησια που πηγε να μας κλεψει το ματς αλλα ας οψεται ηκλαση των εστογιανοφ ριερα. συγχαρητηρια στην ομαδαρα. σειρα τωρα εχουν τα σκουληκια που εφαγαν τη ψωλια απο τον παοκ :2funny: :2funny: εκτορ ραουλ κουπερ :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Ποιός απ' τους δύο, είναι η τελειωμένη πούστρα?

:piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss:
και τα δυο μουνοπανα ειναι και στο πορωτο ημιχρονο εκοψε το μπαλαμπαν με ανυπαρκτο οφσαιτ μιλαμε για μεγαλα μουνια αλλα δεν μασαμε και ριξαμε 3αρα ετσι απλα!! :s&m_1: :s&m_1:

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
και τα δυο μουνοπανα ειναι και στο πορωτο ημιχρονο εκοψε το μπαλαμπαν με ανυπαρκτο οφσαιτ μιλαμε για μεγαλα μουνια αλλα δεν μασαμε και ριξαμε 3αρα ετσι απλα!! :s&m_1: :s&m_1:

Ρε στα παπάρια μας τα οφσαϊτ...  :2funny:
Για αυτήν την λουλού που μας έπαιζε στο 2ο λέω. Τέτοιο κούνημα και νάζι ούτε επαγγαλματίας στριπερ δεν προσφέρει. Με γκάβλωσε η άτιμη... :P

Επισκέπτης
Για αυτήν την λουλού που μας έπαιζε στο 2ο λέω. Τέτοιο κούνημα και νάζι ούτε επαγγαλματίας στριπερ δεν προσφέρει. Με γκάβλωσε η άτιμη... :P
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ρε μαλακα αυτα καθεσαι και βλεπεις :2funny: αντι να βλεπεις την ομαδαρα που εβγαζε :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Γκαβλιάδηηη :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: ρε μαλακα αυτα καθεσαι και βλεπεις :2funny: αντι να βλεπεις την ομαδαρα που εβγαζε :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Και γαμώ τις κωλάρες... ήταν πέρα απ΄ τις δυνάμεις μου... την θέλω σα κολασμένος  :humpleg:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Ελεος με αυτον το Ομο να παιζει στοπερ.Το Λατκα Κοντοες δεν εχω καταλαβει τι τον χαλαει τον Φερερα??Το Σμογιε που μας ελεγαν θα λυσει ολα τα προβληματα ποτε θα τον δουμε???Ποτε????

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ελεος με αυτον το Ομο να παιζει στοπερ.Το Λατκα Κοντοες δεν εχω καταλαβει τι τον χαλαει τον Φερερα??Το Σμογιε που μας ελεγαν θα λυσει ολα τα προβληματα ποτε θα τον δουμε???Ποτε????

Πράγματι σήμερα πάλι έχασε πολλές μονομαχίες ο Ομο. Οποτε παίζεται η μπάλα στην περιοχή μας σε πιάνει ταχυκαρδία με δαύτον. Τουλάχιστον είναι η δεύτερη φορά φέτος που σκοράρει και δίνει βαθμούς στην ομάδα. Πάντως σήμερα επιβεβλημένα έπρεπε να παίξει ώστε καλύψει ο Γιαννάκης την αριστερη πλευρά του Τζαβελλα. Διαφορετικά θα έπρεπε να ρίξει αριστερά τον Μπαρόνι... :S Ιστορίες για αγρίους δηλαδή...
Τέσπα η άμυνα μας είναι ένα μπουρδέλο και μισό, με πρώτο και χειρότερο το τέρμα μας. Ο Τσακίρης μίλησε για τουλάχιστον μια μεταγραφή ενδεκάτου παίχτη το Γενάρη. Η τέρμα ή σεντερ μπακ θα πάρει. Εγω ελπίζω να είναι τέρμα, και με την ελπίδα να εμφανιστεί ο Σμογιέ, να πάρει παιχνίδια ο Σιόβας και ο Θεός βοηθός.

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
:rockon:

Συνημμένα

• filathlos 23102009.jpg
    filathlos 23102009.jpg
    56,3 KB · Εμφανίσεις: 46

Επισκέπτης
Πράγματι σήμερα πάλι έχασε πολλές μονομαχίες ο Ομο. Οποτε παίζεται η μπάλα στην περιοχή μας σε πιάνει ταχυκαρδία με δαύτον. Τουλάχιστον είναι η δεύτερη φορά φέτος που σκοράρει και δίνει βαθμούς στην ομάδα. Πάντως σήμερα επιβεβλημένα έπρεπε να παίξει ώστε καλύψει ο Γιαννάκης την αριστερη πλευρά του Τζαβελλα. Διαφορετικά θα έπρεπε να ρίξει αριστερά τον Μπαρόνι... :S Ιστορίες για αγρίους δηλαδή...
Τέσπα η άμυνα μας είναι ένα μπουρδέλο και μισό, με πρώτο και χειρότερο το τέρμα μας. Ο Τσακίρης μίλησε για τουλάχιστον μια μεταγραφή ενδεκάτου παίχτη το Γενάρη. Η τέρμα ή σεντερ μπακ θα πάρει. Εγω ελπίζω να είναι τέρμα, και με την ελπίδα να εμφανιστεί ο Σμογιέ, να πάρει παιχνίδια ο Σιόβας και ο Θεός βοηθός.
εχω ακουσει για τον μπλαζιτς του λεβαδειακου αν τον παρει εχουμε λυσει το προβλημα μας για πολλα χρονια. οσο για την αμυνα θα διαφωνησω δεν θελουμε εναν αλλα δυο παιχτες!!!!!

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
εχω ακουσει για τον μπλαζιτς του λεβαδειακου αν τον παρει εχουμε λυσει το προβλημα μας για πολλα χρονια. οσο για την αμυνα θα διαφωνησω δεν θελουμε εναν αλλα δυο παιχτες!!!!!

Ναι για αυτόν μιλάνε. Δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα με τον Κομπότη. Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια... :grin:
Και να πουλησουμε τον Μπελιτς στην ΑΕΚ όσο έχει ακόμα συμβόλαιο.  :rockon:
Εναν 11άτο είπε το αφεντικό ότι θα πάρει. 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom