γαιμακανο το ονομα κουμουρτζι σου θυμηζει κατι;
αν δεν σου θυμιζει να σου θυμισω εγω....ειναι αυτος που σας πιτσιλισε στο 94 με το μαυρο κεφαλι
γαιμακανο το ονομα κουμουρτζι σου θυμηζει κατι;
εκεινο τον ουραγκοτανγκο λες;γαιμακανο το ονομα κουμουρτζι σου θυμηζει κατι;
εκεινο τον ουραγκοτανγκο λες;
εκεινον τον χομο σαπιενς;
η εκεινον που φερνει σε μαιμου αφρικανικη;
α..οχι εκεινος ειναι ο ομος
μπραβο μαλακα γαμω τη μανα σου
ετσι τη γαμαμε οι πανθηρες
ειναι μαλακα εκεινος που σε εκανε να παθεις εμφραγμα στο 92!!!!ειναι εκεινος που σου εδωσε την ψωλαρα του στο κωλο και ακομα τσουζει το κωλαρακι σου. ειναι εκεινος που και στο βγυρο θα σε κανει παλι να πονεσεις!!!!γαιμακανο πες μου ρε μαλακα οταν στο καρφωνες τη επαθες ρε μαλακα εγκεφαλικο;εκεινο τον ουραγκοτανγκο λες;
εκεινον τον χομο σαπιενς;
η εκεινον που φερνει σε μαιμου αφρικανικη;
α..οχι εκεινος ειναι ο ομος
σωστοςειναι μαλακα εκεινος που σε εκανε να παθεις εμφραγμα στο 92!!!!ειναι εκεινος που σου εδωσε την ψωλαρα του στο κωλο και ακομα τσουζει το κωλαρακι σου. ειναι εκεινος που και στο βγυρο θα σε κανει παλι να πονεσεις!!!!γαιμακανο πες μου ρε μαλακα οταν στο καρφωνες τη επαθες ρε μαλακα εγκεφαλικο;
κουκαλαρα μου σμυρνιαειναι μαλακα εκεινος που σε εκανε να παθεις εμφραγμα στο 92!!!!ειναι εκεινος που σου εδωσε την ψωλαρα του στο κωλο και ακομα τσουζει το κωλαρακι σου. ειναι εκεινος που και στο βγυρο θα σε κανει παλι να πονεσεις!!!!γαιμακανο πες μου ρε μαλακα οταν στο καρφωνες τη επαθες ρε μαλακα εγκεφαλικο;
γαιμακανο με τον κωλο τα σκιζεις παρακαλα τωρα τα τυρια γιατι σε βλεπω μαλακα να τρως τριψωληκουκαλαρα μου σμυρνια
φευγω τωρα
παω να σκισω πιπιναρες
θα τα πουμε μεθαυριο
καθ'οδον ερχεται χωριατικος λαρισαικος ψωλος
θα κανονισουμε αν και εσυ εισαι ενταξει με αυτα που σου ειπα ;)οκ μποντο να κανονισουμε γηπεδο με καβαλα αν ειναι...