Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
ναι αλλα αυτα που γραφουν τα υοθετεις και τα ποσταρεις!!!

Οριτζιναλ έχω πει ΌΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,αλλά στην προεκιμένη που η ΑΕΚ δεν έχει διοίκηση,και ανέλαβε να απαντήσει με έναν τρόπο που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της ΑΕΚ,τότε σε αυτό που εξέδωσε ΣΥΜΦΩΝΩ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ρε μαλακα πηγαινε στο σαιτ σου και ξεκολα...
μιλαμε ωραια

Επισκέπτης
Οριτζιναλ έχω πει ΌΤΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ,αλλά στην προεκιμένη που η ΑΕΚ δεν έχει διοίκηση,και ανέλαβε να απαντήσει με έναν τρόπο που υπερασπίστηκε τα συμφέροντα της ΑΕΚ,τότε σε αυτό που εξέδωσε ΣΥΜΦΩΝΩ.
οπα ρε παυλαρα κωλοτουμπα ειναι αυτο. ποια συμφεροντα και παπαριες τωρα γιατι τρελενομαι ενα ατυχες γεγονος το κανατε εθνικο ζητημα. και αυτος ο πρεζακιας που το γραφει και εσυ το υοθετεις ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειτε εισαι οριτζιναλ ειτε οχι ο πανιωνιος σας εχει δωσει παιχτες που ειναι θρυλοι και σας δωσανε τιτλους και θα πρεπει καποιοι πριν γραψουν κατι να θυμουνται. η αχαριστια και η αγνωμοσυνη ειναι τα χειροτερα πραγματα!!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
εγω παντος και την αεκ να κερδιζω και το βαζελο και το γαυρο μονο με τον γαμαικανο θελω να ασχολουμε !!

και ισχυει !! μετα το πανιωνιος-αρης οταν παιξουμε παμε στουντιοτσαρκα ετσι για να ξεσπασουμε αλλου !!

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω παντος και την αεκ να κερδιζω και το βαζελο και το γαυρο μονο με τον γαμαικανο θελω να ασχολουμε !!

και ισχυει !! μετα το πανιωνιος-αρης οταν παιξουμε παμε στουντιοτσαρκα ετσι για να ξεσπασουμε αλλου !!
μεσα αγορινα μου  :rockon: :rockon: :rockon:
εγω θα κατεβω ετσι και αλλιως

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα μηπως εσυ επρεπε να παιζεις β εθνικη. μηπως ξεχασες οτι εχω σηκωσει κυπελλο στη μαπα σου με το γνωστο σκορ μηπως θυμασαι οτι σου εχω στερησει πρωταθλημα. οσο για τα πρεζονια αστο ρε σκοτεινε πρωτοποροι εισαστε στα πρεζονια απο την οριτζιναλ και τους επικεφαλεις μεχρι παιχτες και προεδρους που του ειχατε σημαιες και συνθηματα!!!!!
μην ασχολειστε ρε με μαλακες .....
ξυπνατε  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Διαβάστε την απάντηση κ τρίφτε την στα μούτρα σας,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥ:

Ανακοίνωση  - Απάντηση στην ΠΑΕ ΝΕΟΣ Πανιώνιος
Υ.Γ.3 Προς κ. Λόλο. Οι μάγκες δεν βαράνε πισώπλατα  και μετά τρέχουν να κρυφτούν στα  αποδυτήρια.

Η Διοίκηση του Α.Σ. Α.Ε.Κ.»

[move]ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ,ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΑΙΩΝΙΟΣ[/move]
καλα ρε...πως γινεται πισωπλατα και να του εχει κανει μπλε μαρε τη μοστρα;;; :think: :think:

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
καλα ρε...πως γινεται πισωπλατα και να του εχει κανει μπλε μαρε τη μοστρα;;; :think: :think:
χαχαχαχαχαχα!!!Σωστος!!!!Ρομπα το εκανες το αεκακι.Τον βαρεσε πισωπλατα στη μουρη τι αλλο θα ακουσουμε απο το  ψευτοπροσφυγικο σωματειο

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
παμε να δουμε τσαμπιονι και να πανε να γαμηθουν χανουμια,αριανοι...

OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Διαβάστε την απάντηση κ τρίφτε την στα μούτρα σας,ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΟΥ:

Το A.E.K. Internet Fan Club απαντά στην ΠΑΕ ΠΓΣΣ?? Εχετε ξεφύγει τελείως. Η επόμενη ανακοίνωση να μαντέψω ότι θα είναι απ' την μπουτίκ?

Το πανό, από τη στιγμή που ήταν προβλητικό, θα μπορούσε να φύγει επι τόπου με μια απλή παρέμβαση της ΠΑΕ σας. Στ' αρχιδια τους όμως. Αντι αυτού βγήκαν την επομένη η ερασιτεχνικη, το φαν κλαμπ, τα μέλη του μπουρδελά και κλαίγονται για τον αμοραλισμό του αντιπάλου τους...
Πάψτε να βλέπετε φαντάσματα και κοιτάχτε να διώξετε τους κλεφτες που σας κοροϊδεύουν τόσα χρόνια και έχουν καταντήσει την ΑΕΚ ανέκδοτο.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να μιλατε καλυτερα και μετα...
πηγαινε σε παλιοτερα ποστ και δες πως παρακαλαγα...
αντε μη σου γαμησω και σενα τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom