Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επειδη διακρινω μια ειρωνια πιστεψε οτι ο ρεκομπα στην ομαδα σου επαιζε και χωρις προπονηση. με τα χαλια σας τα φετινα ακομα και κουτσος  θα επαιζε ;)
Μονο χωρις προπονηση??Και χωρις παπουτσια επαιζε.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ.Καλα...Μεινε με τον περιπατητη να σου χαλαει το παιχνιδι με σουτ απο το πλαγιο και απευθειας κορνερ... :jerking:
Μολις γινει καλα ο λολο,θα παιζεις μπαλαμπαν-λολο-ριερα-σκουφαλης....Τι τη θες τη γρια μεσα??? :headbang:

Επισκέπτης
Μονο χωρις προπονηση??Και χωρις παπουτσια επαιζε.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Υ.Γ.Καλα...Μεινε με τον περιπατητη να σου χαλαει το παιχνιδι με σουτ απο το πλαγιο και απευθειας κορνερ... :jerking:
Μολις γινει καλα ο λολο,θα παιζεις μπαλαμπαν-λολο-ριερα-σκουφαλης....Τι τη θες τη γρια μεσα??? :headbang:
με τα Χαλια που εχεις οχι χωρις προπονηση αλλα μονο για τους αγωνες θα εκανε :uglystupid:εχεις τοσους πολλους παιχτες ακομα και για τα στημενα που δεν σου κανει :jerking: :jerking:!!!!οσο για περιπατητη ειχες το ριβαλντο αλλα τον πουλησες και σε πηρε η κατω βολτα!!!τετοιοι περιπατητες ειναι πολυτελεια για την ελλαδα ποσο για την ομαδα σου που δεν εχεις ουτε περιπατητη :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Την περιμενα τη μαλακια αυτη....Συγκριση ριμπο με ρεκομπα ειναι αδοκιμη,αλλα βαριεμαι να σου εξηγησω το γιατι...
Υ.Γ.Σταματα να κανεις αναγωγες στην αεκ....Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα μεταξυ αεκ νιωνιου...Εγω στη κακη χρονια μου το πολυ πολυ να βγω τριτοτεταρτος....Εσυ θα πεσεις....Για αυτο συνελθετε αμεσα για δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη .... ;)
Υ.Γ.1.Στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τη γρια γραφεις μαλακιες....Καντου και 20ετες κλειστο..Δεν μου καιγεται καρφι...
Υ.Γ.2.Αν μου πεις τι σου εχει προσφερει ο ρεκοπμπα 2 χρονια τωρα,θα αναθεωρησω αμεσα... :rolleyes:

Επισκέπτης
Την περιμενα τη μαλακια αυτη....Συγκριση ριμπο με ρεκομπα ειναι αδοκιμη,αλλα βαριεμαι να σου εξηγησω το γιατι...
Υ.Γ.Σταματα να κανεις αναγωγες στην αεκ....Υπαρχει μια ειδοποιος διαφορα μεταξυ αεκ νιωνιου...Εγω στη κακη χρονια μου το πολυ πολυ να βγω τριτοτεταρτος....Εσυ θα πεσεις....Για αυτο συνελθετε αμεσα για δεν θελει και πολυ να γινει η στραβη .... ;)
Υ.Γ.1.Στην προσπαθεια σου να υπερασπιστεις τη γρια γραφεις μαλακιες....Καντου και 20ετες κλειστο..Δεν μου καιγεται καρφι...
Υ.Γ.2.Αν μου πεις τι σου εχει προσφερει ο ρεκοπμπα 2 χρονια τωρα,θα αναθεωρησω αμεσα... :rolleyes:
ΥΓ. επειδη λες μαλακιες πολλες και θες να τα ακουσεις σου λεω οτι εγω ακομα και να σωθω η και να βγω ευρωπη το ιδιο ειναι. εσυ που θεωρεισαι υποτιθεται μεγαλη ομαδα αν δεν παρεις πρωταθλημα η τουλαχιστον να παιξεις τσουλου ειναι αποτυχια. οποτε 15 χρονια εισαι αποτυχημενος αρα το να κανεις εσυ κριτικη ειναι αδοκιμο θα ελεγα αφου εισαι αποτυχημενος τοσα χρονια οταν οπως λες εισαι τριτοτεταρτος. εκτος αν δεν θεωρεις την ομαδα σου μεγαλη οποτε παω πασο.Υ.Γ2 αυτα που μου εχει προσφερει ο ρεκομπα ειναι καποιες ενεργειες που εσυ εχεις να τις δεις απο τοτε που εφυγε ο ριμπο. εμενα μου αρεσει να βλεπω καποιες ενεργεις που δεν μπορω να τις δω απο παιχτακια της σειρας ακομα και αν ο ρεκομπα παιζει τα μισα παιχνιδια οταν παιζει οι μπαλιες οι 60αρες και τα χτυπηματα του δεν μπορω να τα δω απο κανεναν στην ελλαδα. αυτο μου αρκει αφου εγω δεν παω για πρωταθλημα.Υ.Γ.3 θα σου ελεγα να κοιταξεις τα χαλια σας φετος γιατι σας βλεπω οχι ευρωπη να μην βγειτε αλλα να σας περασουμε και εμεις. αλλωστε βαθμολογικα δεν απεχουμε και πολυ.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ενταξει..Εχεις δικιο..Ρεκομπα παιχταρας και μαχη στα πλευ-οφ με αεκ για την τεταρτη θεση....Καλη συνεχεια...

Επισκέπτης
Ενταξει..Εχεις δικιο..Ρεκομπα παιχταρας και μαχη στα πλευ-οφ με αεκ για την τεταρτη θεση....Καλη συνεχεια...
εγω δεν εχω βλεψεις για τεταρτη θεση!!!εσυ που εχεις μιας και εισαι μεγαλη ομαδα δεν σε βλεπω φετος ουτε για τεταρτη θεση!! οσο για ρεκομπα σιγουρα ειναι παιχταρας τωτ=ρα αν εσυ πιστευεις το αντιθετο προβλημα δικο σου!!!!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
για μισο ρε παιδες.ποιος ειπε οτι θα βγει η αεκ τεταρτη?κ μιας κ το πιασαμε το θεμα,ποιος θα βγει τριτος?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Έφτασε πάλι το πλοίο με τις Μαλαματίνες!  :2funny:

Συνημμένα

• malamatina.jpg
    malamatina.jpg
    94,3 KB · Εμφανίσεις: 31

Επισκέπτης
συγχαρητηρια μεγαλη νικη και με κοντρα διατησια με αδικη αποβολη μανιατη!!!η ομαδα ακομα δεν εχει παιξει ποτε μιας και εστογιανοφ ρεκομπα και σμοντιτς δεν εχουν παιξει ακομα!!!!καποιοι ειδημονες μας ειχαν τελειωμενους και μας εκαναν υποδειξεις για το ποιους πρεπει να βαζουμε περαστικα τους :grin: η ομαδα δεδιχνει οτι σιγα σι :rockon: :rockon:γα ανεβαζει στροφες και με την επιστροφη των προαναφερθεντων θα δουμε αλλη ομαδα!!!!!

Επισκέπτης
Ηρακλής - Πανιώνιος 0-2

18/10/2009, 20:59 | Διαβάστηκε 587 φορές Αποστολή
Eshop ad Eshop ad
MS Office ad

Ο Πανιώνιος εκμεταλλεύτηκε τις λιγοστές ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν στον αγώνα με αντίπαλο τον Ηρακλή, και έφυγε από το Καυταντζόγλειο με το «διπλό» στις αποσκευές του (2-0). Ο Μπάλαμπαν με κοντινή προβολή στο 47’ έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, ενώ ο Μανιάτης με κεφαλιά -δέκα λεπτά αργότερα- διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Παράπονα από τον διαιτητή, Λαμπρόπουλο έχουν οι δύο ομάδες. Με δέκα παίκτες έπαιζαν οι «κυανέρυθροι» από το 64’, εξαιτίας της αποβολής του Γιάννη Μανιάτη, ο οποίος δέχθηκε δύο κίτρινες κ

Επισκέπτης
Και παλι στα πλει-οφ θα κλαις... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny:
μπα τωρα θα φτασω και πλει οφ!!!!!εσυ μας ελεγες θα πεσουμε τωρα ξαφνικα κωλοτουμπα!! :jerking: :jerking: παντως για την ομαδα σου ειναι μεγαλη επιτυχια η εισοδος στα πλει οφ και στο τελος να καταντας να παιζεις στο ουεφα και να αποκειεσαι απο την ομονοια :2funny: :2funny: α και κατι τελευταιο τελικα ποσο μαλακες σας πιανουμε καθε χρονο καινσας πουλαμε παιχτες που στο τελος δεν παιζουν :2funny: :2funny: παντως και δετος κατι εχουμε για την αεκ την καλυτερη πελατισα μας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: περαστικα σου :2funny: :2funny:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συγχαρητηρια μεγαλη νικη και με κοντρα διατησια με αδικη αποβολη μανιατη!!!η ομαδα ακομα δεν εχει παιξει ποτε μιας και εστογιανοφ ρεκομπα και σμοντιτς δεν εχουν παιξει ακομα!!!!καποιοι ειδημονες μας ειχαν τελειωμενους και μας εκαναν υποδειξεις για το ποιους πρεπει να βαζουμε περαστικα τους :grin: η ομαδα δεδιχνει οτι σιγα σι :rockon: :rockon:γα ανεβαζει στροφες και με την επιστροφη των προαναφερθεντων θα δουμε αλλη ομαδα!!!!!

μπράβο πανιωνάρα.... :rockon:

Επισκέπτης
Και παλι στα πλει-οφ θα κλαις... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny:
και κατι αλλο μην ξεχασετε να ανανεωσετε το συμβολαιο του μπλανκο με αυτα που ζηταει θα ειναι μεγαλη μαλακια να μην του τα δωσετε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ξερετε εσεις απο καλες συμφωνιες!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

MVP: Μπόσκο Μπάλαμπαν

18/10/2009, 21:54 | Διαβάστηκε 560 φορές Αποστολή
(Photo: Action Images).
Eshop ad Eshop ad
MS Office ad

Ο κανόνας σύμφωνα με τον οποίο, όποιος σκοράρει -ασχέτως της εμφάνισης που πραγματοποιεί- επιβραβεύεται με τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη του παιχνιδιού, επιβεβαιώθηκε στην περίπτωση του Μπόσκο Μπάλαμπαν.

Ο Κροάτης επιθετικός πέτυχε με κοντινή προβολή το πρώτο τέρμα του Πανιωνίου στον αγώνα με τον Ηρακλή -με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου- στο «Καυταντζόγλειο» δείχνοντας τον δρόμο για τη νίκη, και το δεύτερο «τρίποντο» των «κυανέρυθρων» στο πρωτάθλημα, μετά από επτά αγωνιστικές.
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: επιτελους οταν παρει μπροστα πολυ θα τρχουν να κρυφτουν γιαυτα που ελεγαν πριν απο λιγο καιρο ειδικα οταν γυρισουν εστογιανοφ ρεκομπα θα εχουμε πολλα γλεντια!!!!!! μη σταματας ιστορικε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στα λεγα εγω...Μπαλαμπαν-λολ-ριερα...Μονο ετσι... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom