Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 198K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Αυτό δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο Πανιώνιος έμεινε γιατί μια ζωή στηριζόταν στους δικούς του παίκτες όταν επι Ελευθερόπουλο έφυγε ολη η 11αδα της ομαδας(Σιδεράκης,Σιόβας,Σπυρόπουλος,Ροκας,Ροβας,Φανούρης,Μενδρινός,Σάμαρης,Σκεμπρι κλπ) όλοι μας λέγαν πρώτο φαβορί να πέσουμε ήρθαν όμως όλοι οι επόμενοι μικροί Ανέστης,Ντούνης,Κούρος,Κουρντι,Λαμπροπουλος,Κολοβός,Αραβίδης,Αυλωνιτης κ μπήκαν κατευθιαν στο κλίμα να ανταπεξέλθουν γιατί ο Πανιώνιος μια ζωή έβγαζε παίκτες σε αντίθεση με Αεκ,Αρη που αγόραζαν μια ζωη ότι ξένο παίκτη τους πασάραν για έτοιμο παικταρά κ όταν βρήκαν τα δύσκολα δεν μπόρεσαν να στηριχτούν σε δικούς τους.Αν μας κράταγε ο Μαρινάκης στην κατηγόρια όλοι αυτοί που προανέφερα θα μέναν στον Πανιώνιο για ψάξε όμως να δεις που ανήκει όλη η περσινή 11αδα του Πανιώνιου , κοίτα να δεις που οι μισοί ανήκουν στην Αεκ κ οι άλλοι μισοί στο γάυρο.Έτσι περίμενε να δεις κ τους φετινούς παίκτες, που ανέβηκαν απο τους πρωταθλητές U20, που θα γλυφόσαστε όλο το ΠΟΚ.Κ όσο αναφορά το Μαρινάκη, καρφί δεν του καίγεται ποιός θα πέσει κ ποιός θα ανέβει γιατί πολύ απλά μπορεί να αγοράσει όλους τους παίκτες όλων των ελληνικών ομάδων απ όλες τις κατηγοριες κ να τους δώσει πίσω δανεικούς άμα δεν το βλέπετε οι Αεκτζίδες επειδή θέλετε να πέσουμε εμείς είστε πολύ απλά προβατάκια που αναπαράγεται ότι σας λένε
Πάντα πρέπει να υπάρχουν 2-3 ομάδες εκτός κόλπου για να τρώνε το καβλί. Άρα δεν θέλει να αγοράσει όλες τις ομάδες. Έχει άλλωστε τόσες πολλές. Την Ξάνθη φέτος προσπάθησε να την ρίξει όχι γιατί ήθελε να ανεβάσει άλλη μια δική του αλλά για εκδίκηση.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Πέρσι είχα πει πως είσασταν το πρώτα φαβορί για να πέσετε όχι γιατί δεν είχατε παίκτες. Παίκτες είχατε και θα βγάλετε και άλλους. Τα προβλήματα σας ήταν και είναι το οικονομικό και η ισχυρή διοίκηση. Αλλά για αυτά καθαρίζει ο Βαγγέλας.
Φιλε μόνο οι παίκτες κρατήσαν την ομάδα...Ο Μαρινάκης όταν μας πήραν το προπονητικό,τα λεωφορεία της ομάδας,οταν μας έδινε ο Λιανος το κλειστό του μπάσκετ να κάνουμε προπόνηση επειδη δεν είχαμε μέρος, όταν οι παίκτες δεν είχαν βενζίνη να πάνε στην προπόνηση, όταν αρχίζαν κ τρέχαν οι προσφυγές η μια μετά την άλλη δεν έκανε ούτε μια κίνηση να βοηθήσει των Πανιωνιο.όλα οφέιλονται στους παίκτες βλέπε κ Αραβίδη,Ανέστη,Λαμπρόπουλο,Ντούνη που παίζαν απλήρωτοι ενώ θα μπορούσαν να χαν μείνει ελέυθεροι κ δίναν το 100%.Εκτος αν κ αυτους τους πληρωνε ο Μαρινάκης που μπλέκει το θέμα.Δηλαδή αμα πέφταμε κ εμείς κ ανέβαινε η Κερκυρα η Ολυμπιακος Βολου θα άλλαζε κάτι για τον Μαρινάκη???Ρε να σκεφτεστε λιγο....

paris2000

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
1
Πόντοι
1
Φιλε μόνο οι παίκτες κρατήσαν την ομάδα...Ο Μαρινάκης όταν μας πήραν το προπονητικό,τα λεωφορεία της ομάδας,οταν μας έδινε ο Λιανος το κλειστό του μπάσκετ να κάνουμε προπόνηση επειδη δεν είχαμε μέρος, όταν οι παίκτες δεν είχαν βενζίνη να πάνε στην προπόνηση, όταν αρχίζαν κ τρέχαν οι προσφυγές η μια μετά την άλλη δεν έκανε ούτε μια κίνηση να βοηθήσει των Πανιωνιο.όλα οφέιλονται στους παίκτες βλέπε κ Αραβίδη,Ανέστη,Λαμπρόπουλο,Ντούνη που παίζαν απλήρωτοι ενώ θα μπορούσαν να χαν μείνει ελέυθεροι κ δίναν το 100%.Εκτος αν κ αυτους τους πληρωνε ο Μαρινάκης που μπλέκει το θέμα.Δηλαδή αμα πέφταμε κ εμείς κ ανέβαινε η Κερκυρα η Ολυμπιακος Βολου θα άλλαζε κάτι για τον Μαρινάκη???Ρε να σκεφτεστε λιγο....
Σου είπα και πριν, ομάδες έχει πολλές. Δεν θέλει άλλες. Εσάς όμως έπρεπε να σας σώσει και το έκανε γιατί του είχατε δώσει τόσους παίκτες. Έτσι λοιπόν πήρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να υπολογίζει βαθμούς και αγώνες της κλίκας. Για αυτό οι ομάδες της κλίκας βρέθηκαν με 1-2 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Σου είπα και πριν, ομάδες έχει πολλές. Δεν θέλει άλλες. Εσάς όμως έπρεπε να σας σώσει και το έκανε γιατί του είχατε δώσει τόσους παίκτες. Έτσι λοιπόν πήρε χαρτί και μολύβι και άρχισε να υπολογίζει βαθμούς και αγώνες της κλίκας. Για αυτό οι ομάδες της κλίκας βρέθηκαν με 1-2 βαθμούς διαφορά μεταξύ τους.
Τον Πάοκ στη νέα Σμύρνη κ τον Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη που ταν οι νίκες καταλύτες του Πανιώνιου πως μπόρεσε κ τους έπεισε να χάσουν που ταν κόντρα στην κλίκα γιατί αν χάναμε εκεί  πέφταμε...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τον Πάοκ στη νέα Σμύρνη κ τον Απόλλωνα μέσα στη Ριζούπολη που ταν οι νίκες καταλύτες του Πανιώνιου πως μπόρεσε κ τους έπεισε να χάσουν που ταν κόντρα στην κλίκα γιατί αν χάναμε εκεί  πέφταμε...
Μήπως όμως εκτός από τις καταλυτικές νίκες του Πανιωνίου υπήρχαν και καταλυτικές ήττες άλλων ομάδων που έγιναν με διαιτητικά "ανθρώπινα" λάθη, και έτσι η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου βελτιώθηκε; Λέω εγώ τώρα.

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Μήπως όμως εκτός από τις καταλυτικές νίκες του Πανιωνίου υπήρχαν και καταλυτικές ήττες άλλων ομάδων που έγιναν με διαιτητικά "ανθρώπινα" λάθη, και έτσι η βαθμολογική θέση του Πανιωνίου βελτιώθηκε; Λέω εγώ τώρα.
Μήμπως η περσινή ομάδα του πανιωνίου που η μισή κατέληξε να γίνει κορμός της Άεκ κ η άλλη μισή πήγε στο γάυρο, που δεν γίνεται με καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα ήταν άξια για πολύ παραπάνω κ τα οικονομικά προβλήματα δεν την αφήσαν να τα διεκδικήσει;Λέω εγώ τώρα.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Μήμπως η περσινή ομάδα του πανιωνίου που η μισή κατέληξε να γίνει κορμός της Άεκ κ η άλλη μισή πήγε στο γάυρο, που δεν γίνεται με καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα ήταν άξια για πολύ παραπάνω κ τα οικονομικά προβλήματα δεν την αφήσαν να τα διεκδικήσει;Λέω εγώ τώρα.
O ΟΣΦΠ πήρε (αν δε κάνω λάθος) 2 παίκτες από σενα και στους ξαναγύρισε σα δανείκους και σου τους ξαναδίνει ως δανεικούς.
Τους παίκτες που πήρε η ΑΕΚ από τον Πανιώνιο, 5 το σύνολο, ακόμα εγώ δε τους έχω δει, αλλά λένε ότι είναι καλοί. Από την άλλη όπως ξέρεις (φαντάζομαι) μια ομάδα μπορεί να έχει και γαμώ τους παίκτες αλλά σα σύνολο να είναι για τον πούτσο καβάλα, από τη στιγμή που δε μπορεί να τους κάνει ομάδα ο προπονητής. ΜΗΠΩΣ κάτι τέτοιο έγινε πέρσι και με τον Πανιώνιο (είχε δηλαδή παίκτες αλλά δεν είχε σύνολο). Λέω εγώ τώρα;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και να σου πω και κάτι για να σταματήσουμε τα "λέω εγώ τώρα" και "λες εσύ τώρα" ;
Εγώ θα τ είχα με τη διοίκηση. Γιατί δε μπορώ να καταλάβω τη λογική του πουλάω παίκτες από την ακαδημία μου ή τους αφήνω να φύγουν για να πάνε σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ κτλπ και αυτές οι ομάδες αύριο μεθαύριο βγάζουν ένα σκασμό λεφτά μοσχοπουλώντας τους.
Θα τ είχα μαζί της γιατί ΔΕΝ είναι σοβαρή. Να κάνει μια καλή οικονομική διαχείρηση και αύριο μεθαύριο να πουλούσε κάποιον παίκτη της σε κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα και να πάρει τα 2πλάσια και τα 3πλάσια από ότι θα έπαιρνε από τις ομάδες του ΠΟΚ.
Και εγώ προσωπικά τ είχα με τη διοίκηση της ΑΕΚ που άφησε να φύγει ο Μανωλάς για 100χιλιάρικα. ΤΟν πήρε ο χοντρός τσάμπα και μετά από 2 χρόνια θα τον δώσει έναντι 10μυρίων σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Πήρε και Αργυρόπουλο και επέστρεψαν Αυλωνίτης κ Κολοβός μπας και βγει ευρώπη δεν ξέρω

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Και να σου πω και κάτι για να σταματήσουμε τα "λέω εγώ τώρα" και "λες εσύ τώρα" ;
Εγώ θα τ είχα με τη διοίκηση. Γιατί δε μπορώ να καταλάβω τη λογική του πουλάω παίκτες από την ακαδημία μου ή τους αφήνω να φύγουν για να πάνε σε ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, ΠΑΟ κτλπ και αυτές οι ομάδες αύριο μεθαύριο βγάζουν ένα σκασμό λεφτά μοσχοπουλώντας τους.
Θα τ είχα μαζί της γιατί ΔΕΝ είναι σοβαρή. Να κάνει μια καλή οικονομική διαχείρηση και αύριο μεθαύριο να πουλούσε κάποιον παίκτη της σε κάποια Ευρωπαϊκή ομάδα και να πάρει τα 2πλάσια και τα 3πλάσια από ότι θα έπαιρνε από τις ομάδες του ΠΟΚ.
Και εγώ προσωπικά τ είχα με τη διοίκηση της ΑΕΚ που άφησε να φύγει ο Μανωλάς για 100χιλιάρικα. ΤΟν πήρε ο χοντρός τσάμπα και μετά από 2 χρόνια θα τον δώσει έναντι 10μυρίων σε κάποια ευρωπαϊκή ομάδα.
5 η αεκ,2 ο γάυρος,1 ο Ατρόμητος κ 1 οι άραβες..Μαζι με Μανωλά βάλε κ  Τζιμπούρ που δεν έπρεπε να χαθεί τζάμπα τότε..Τα ίδια κ με Σάμαρη,Σιόβα,Μανιάτη πάει να κάνει κ με Αυλωνίτη,Κολοβό που μπορεί να γύρισαν γιατί εχει 50 παικτες ρόστερ ο γάυρος αλλά είναι παικταράδες

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
[size=14pt]Θρήνος στον Πανιώνιο, αυτοκτονία στο γήπεδο[/size]

Η οικογένεια του Πανιωνίου θρηνεί για τον χαμό του Άγγελου Φιλίππου, ο οποίος αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από τη Θύρα 10 του γηπέδου της Νέας Σμύρνης.
Ο Αγγελος Φιλίππου ήταν απόλυτα ταυτισμένος με την ομάδας της Νέας Σμύρνης με μόνιμη παρουσία στους εντός έδρας αγώνες ενώ συχνά βοηθούσε εθελοντικά του εκπροσώπους των ΜΜΕ που κάλυπταν της αναμετρήσεις του Πανιωνίου.

Πηγή: pamesports.gr

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
Α ρε κάτι παικταράδες που είδα πάλι χθες!!!Γιάννου,Τασούλης,Μπούζας,Γκέζος,Μητρόπουλος,Μασούρας...Η χαρά του ξεζουμίσματος απο το ΠΟΚ θα μαστε για άλλη μια χρονιά...

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πήρε και Αργυρόπουλο και επέστρεψαν Αυλωνίτης κ Κολοβός μπας και βγει ευρώπη δεν ξέρω

χωρίς χρήμα και διοίκηση αν συνεχίσει έτσι μια χαρά θα π΄με και άσε τους διάφορους να ψάχνονται

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
η νεα χρονιά αρχισε με ήττα απ το γαύρο. όπως και να χει καλή συνέχεια να χουμε

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
η ομαδα θελει παικτη στα χαφ δημιουργικο και ένα σεντερ φορ με τον ιρανο καριμ δε βγαινει μπροστα η χρονια καμια σχεση με καριμ μουζαουι οποιοι θυμουνται

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
η ομαδα θελει παικτη στα χαφ δημιουργικο και ένα σεντερ φορ με τον ιρανο καριμ δε βγαινει μπροστα η χρονια καμια σχεση με καριμ μουζαουι οποιοι θυμουνται
Θα σας δώσουμε κανά δανεικό ρε τύπε....Έχεις και τον Καραμάνο για επιθετικό και τον Μπακασέτα  :s&m_2:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δε φτανουν και δε κανουν

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
336
Πόντοι
21
είναι μεγάλη ασχήμια τα όσα συμβαίνουν στο μπασκετάκι της ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ. αυτό το τμήμα ήταν και είναι υπεύθυνο για τη δημιουργία νέων φιλάθλων και οπαδών τα χρόνια που ποδοσφαιρικά η ομάδα βολόδερνε. κουφάλες σταματήστε να παίζετε με τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ!

Συνημμένα

• sevasmo.jpg
    sevasmo.jpg
    275 KB · Εμφανίσεις: 23

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom