listo
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 336
- Πόντοι
- 21
φίλε soul3 με πρόλαβες! έτσι ακριβώς
Και παρα την απαγορευση ολοι μαζι παρακολουθησαμε τον αγωνα και κανεις δεν το ειπε στα site.
φίλε soul3 με πρόλαβες! έτσι ακριβώς
Και παρα την απαγορευση ολοι μαζι παρακολουθησαμε τον αγωνα και κανεις δεν το ειπε στα site.
Παμε γερα και σημερα για το διπλο στην κομοτηνη.Οι μαλακες αντι για αυριο το μετεθεσαν για σημερα το παχινιδι αν και ειχαμε κυπελλο την πεμπτη .
Μετα τους ανεστη,λαμπροπουλο(εγινε τροποιποιηση συμβολαιου λεει για ειδικους λογους ) ακουγεται και για αραβιδη στην κουλα.Καλα θα κανουν να ανησυχουν οι υπευθυνοι της ανυπαρκτης διοικησης που εχουμε γιατι ο κοσμος βλεπει και δεν ξεχνα.Θα φοβαστε να κυκλοφορειτε σε λιγο.
Ρε φιλαρακι οταν τα μεγαλυτερα σας ταλεντα,τα κανετε δωρο ποιος σας φταιει;ε;Μανιατης,Σιοβας,Σαμαρης,δωθηκαν σχεδον τσαμπε.Παμε γερα και σημερα για το διπλο στην κομοτηνη.Οι μαλακες αντι για αυριο το μετεθεσαν για σημερα το παχινιδι αν και ειχαμε κυπελλο την πεμπτη .
Μετα τους ανεστη,λαμπροπουλο(εγινε τροποιποιηση συμβολαιου λεει για ειδικους λογους ) ακουγεται και για αραβιδη στην κουλα.Καλα θα κανουν να ανησυχουν οι υπευθυνοι της ανυπαρκτης διοικησης που εχουμε γιατι ο κοσμος βλεπει και δεν ξεχνα.Θα φοβαστε να κυκλοφορειτε σε λιγο.
Παμε γερα και σημερα για το διπλο στην κομοτηνη.Οι μαλακες αντι για αυριο το μετεθεσαν για σημερα το παχινιδι αν και ειχαμε κυπελλο την πεμπτη .
Παει οΑβραμιδηςαραβιδης εκλεισε...απλα δεν το ανακοινωνουν
Τωρα λενε θα σου παρουμε τον Αμιρη Κουρντι
Σας διαλυσαμε το παραρτημα
Καποτε μας ελεγαν παραρτημα του λαγου μετα του γαυρου και τωρα θα γινουμε της κουλας ε
Τελικα δεν μπορειτε να αποφασισετε
Εκει που πουλατε τσαμπα και σας δανειζουν παικτες .. εκει ειστε παραρτημα
Παρτε μια πουτσα τωρα με τον Αυλωνιτη και δειτε τον στον Εργοτελη
Εμεις τουλαχιστον σας τους αφηνουμε για λιγους μηνες μπασ και σωθειτε...
Καλα παιξε τωρα με ηροδοτο και τα λεμε απο του παραχρονου αν ανεβεις
Τσαμπα και στον βαζελο πουλαγε ο μπεος αλλα τα ξεχνας η εχεις επιλεκτικη μνημη
Γιατι με εσας τι νομιζεις θα γινει φιλε μου;Θα εξαφανιστουν τα χρεη;Η θα ονομαστειτε νεος νεος πανιωνιος παλι;Καλα παιξε τωρα με ηροδοτο και τα λεμε απο του παραχρονου αν ανεβεις
Τσαμπα και στον βαζελο πουλαγε ο μπεος αλλα τα ξεχνας η εχεις επιλεκτικη μνημη
Δηλαδη εσυ που εχεις φαει την πουτσα του αιωνα απο τον γαυρο και παρακαλαγε ο προπονητης σου να μην σου βαλουν και αλλα εισαι και συ παραρτημα
Του χρονου θα σας γαμαω με τους δικους σου παιχτες
Περα απο την πλακα τωρα...λενε τιποτα αυτοι που πηραμε? Γιατι εγω για παλτα τους κοβω ολους
Εδω δεν μπορεσανε να σωσουνε τον Πανιωνιο...θα παρουνε πρωταθλημα με το αεκακι ?
Γιατι με εσας τι νομιζεις θα γινει φιλε μου;Θα εξαφανιστουν τα χρεη;Η θα ονομαστειτε νεος νεος πανιωνιος παλι;
Καλα μην γαμας πολυ.Πεσαμε και δεν τον ξερω
Ο αραβιδης ειναι καλος οπως και ο αυλωνιτης.Ο λαμπροπουλος δεν μου γεμιζει το ματι εξαλλου δεν παιζει παντα βασικος
Θελεις και πρωταθλημα...
Ποιους πουλας;ολοι τσαμπα φευγουν.Τα τελευταια καλα λεφτα που πηρες ηταν τα 900 χιλιαρικα απο τον Μακο.Ειπε κανεις κατι τετοιο
Τουλαχιστον εμεις με αυτους που πουλαμε μειωνουμε τα χρεη και εχουν μειωθει σε μεγαλο ποσοσστο.Αυτη ειναι η λογικη τους πουλαω ολους βγαζω οτι μπορω και πορευομαι με μικρους.Οχι ριχνω την ομαδα Γ'.Εχει διαφορα ;)
Ποιους πουλας;ολοι τσαμπα φευγουν.Τα τελευταια καλα λεφτα που πηρες ηταν τα 900 χιλιαρικα απο τον Μακο.
Και κοντα στα 250 χιλιαρικα για τον Μανιατη οταν η ΑΕΚ σου εδινε 600.Ποια χρεη μειωνονται εχεις ιδεα ποσα χρωστατε;
Και εγω δεν την εχω καταλαβει αυτη την μεταγραφη με τοσα λεφτα ρε πουστη μου.Αφου ειναι μαλακες... τα εχουνε βρει με τον Γαυρο για να τους κραταει στην Σ.Λ και πουλανε τσαμπα
Πηγαινε στον Τιγρη...να σου δωσει και κανα φραγκο για τις μεταγραφες και απο τις διαφημησεις του ΟΠΑΠ
Στον Πας ειδες ποσα τους εδωσε για το παλτο που αγορασε
Ποιους πουλας;ολοι τσαμπα φευγουν.Τα τελευταια καλα λεφτα που πηρες ηταν τα 900 χιλιαρικα απο τον Μακο.
Και κοντα στα 250 χιλιαρικα για τον Μανιατη οταν η ΑΕΚ σου εδινε 600.Ποια χρεη μειωνονται εχεις ιδεα ποσα χρωστατε;
Ο Ανεστης και ο Αμιρη Κουρντι ???