Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Σιχαμένη ομάδα.
Προφανώς δεν μιλάω για τους αγνούς Πανιώνιους που δεν συμφωνούν με τα ΠΟΛΛΑ κακώς κείμενα της ομάδας τους.
Ξύλο και ντου στον Μάκο επειδή το παιδί ήθελε να παίξει σε μεγάλη ομάδα-τι πιο φυσικό-κ μάλιστα πήραν λεφτά,όχι ψύχουλα.
Έσπασαν το γήπεδο τους για να μην παίξει η ΑΕΚ εκεί :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:-άκουσον-΄ακουσον
Σήκωσαν εμετικά πανό εναντίον της ΑΕΚ περί προσφυγιάς ,λες κ η ΑΕΚ είναι ο εχθρός τους,και λες αυτοί δεν ήταν πρόσφυγες.
Αναβιωνουν εποχή Μοβσεσιάν,και ξεπουλάνε ότι καλύτερο έχουν στον γαύρο με μηδενικά ανταλλάγματα.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ Α'ΕΘΝΙΚΗ

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
47
Like
886
Πόντοι
6.755
Σιχαμένη ομάδα.
Προφανώς δεν μιλάω για τους αγνούς Πανιώνιους που δεν συμφωνούν με τα ΠΟΛΛΑ κακώς κείμενα της ομάδας τους.
Ξύλο και ντου στον Μάκο επειδή το παιδί ήθελε να παίξει σε μεγάλη ομάδα-τι πιο φυσικό-κ μάλιστα πήραν λεφτά,όχι ψύχουλα.
Έσπασαν το γήπεδο τους για να μην παίξει η ΑΕΚ εκεί :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:-άκουσον-΄ακουσον
Σήκωσαν εμετικά πανό εναντίον της ΑΕΚ περί προσφυγιάς ,λες κ η ΑΕΚ είναι ο εχθρός τους,και λες αυτοί δεν ήταν πρόσφυγες.
Αναβιωνουν εποχή Μοβσεσιάν,και ξεπουλάνε ότι καλύτερο έχουν στον γαύρο με μηδενικά ανταλλάγματα.

ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

nikos1890

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
alex 71, οταν νικησαμε το Περιστερι στην Νεα Σμυρνη πριν απο 2 χρονια κηνηγουσαμε εξοδο στο Ιντερτοτο,πραγμα που το καταφραμε με αυτη την νικη,συνεπως ο Πανιωνιος δεν ηταν αδιαφορος σε εκεινο το παιχνιδι...
....Ο Μακος οταν εμπαινε στο γηπεδο και ηταν σαν να εκανε βολτα στο παρκο μή βοηθωντας σε κρισιμα παιχνιδια του Πανιωνιου για την εξοδο στην Ευρωπη και λεγοντας συνεχως οτι μονο στην Αεκ του Μπαγιεβιτς θελει να παιξει και πουθενα αλλου χανοντας ετσι ο Πανιωνιος το διαπραγματευικο ατου παιρνοντας λιγοτερα χρηματα απο οσο θα μπορουσε να ειχε παρει αν διαπραγματευοταν χωρις αυτη την πιεση.
........δυστηχως φιλοι ψευτοπροσφυγες Αεκτζηδες ,ο Τσακιρης αποχωρησε και για αυτο δεν μπορεσαμε να δωσουμε τον Μανιατη στην Αεκ και να σας παρουμε ενα καρο λεφτα οπως καναμε με τον Μακο και τον Τζιμπουρ....
Φυσικα και η Β' Εθνικη ειναι κοντα και φυσικα θα πρεπει να χαιρεστε Αεκτζηδες αφου αυτο σημαινει τουλαχιστον +3 βαθμους στο επομενο πρωταθλημα για εσας αφου τα τελευταια χρονια ειχατε γινει πελατες μας εντος και εκτος..
Η ζωη κανει γυρισματα και εχει τα πανω και τα κατω της και αυτο γινεται και στον Πανιωνιο,δεν ειναι η πρωτη ουτε η δευτερη αλλα η τριτη φορα αν πεσουμε,οποτε μην φοβαστε,εχουμε συνηθησει στα δυσκολα....
Δεν ειμαστε ουτε Ακρατητος ουτε Θρασυβουλος οποτε συντομα θα γυρισουμε να σας νικησουμε στην Νεα Σμυρνη αλλα και εσυ Μακο -γαμημενε- να φας παλι τις φαπες σου....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σιχαμένη ομάδα.

Ελα μωρε, αυτοι νομιζουν οτι αν δωσουν ο,τι εχουν τσαμπα στον Ολυμπιακο, αυτος θα τους σωσει την κατηγορια. Τους εταξαν τον Μητρογλου, ουτε αυτον δεν θα δωσουν τελικα. Πληρης Λεβαδειακοποιηση και Κερκυροποιηση δηλαδη. Και πηραν και τον Λεμονη για να πιασουν κονε με τον ολυμπιακο. Γλοιωδη πραγματα.
Πλανωνται ομως πλανην οικτραν...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
alex 71, οταν νικησαμε το Περιστερι στην Νεα Σμυρνη πριν απο 2 χρονια κηνηγουσαμε εξοδο στο Ιντερτοτο,πραγμα που το καταφραμε με αυτη την νικη,συνεπως ο Πανιωνιος δεν ηταν αδιαφορος σε εκεινο το παιχνιδι...
....Ο Μακος οταν εμπαινε στο γηπεδο και ηταν σαν να εκανε βολτα στο παρκο μή βοηθωντας σε κρισιμα παιχνιδια του Πανιωνιου για την εξοδο στην Ευρωπη και λεγοντας συνεχως οτι μονο στην Αεκ του Μπαγιεβιτς θελει να παιξει και πουθενα αλλου χανοντας ετσι ο Πανιωνιος το διαπραγματευικο ατου παιρνοντας λιγοτερα χρηματα απο οσο θα μπορουσε να ειχε παρει αν διαπραγματευοταν χωρις αυτη την πιεση.
........δυστηχως φιλοι ψευτοπροσφυγες Αεκτζηδες ,ο Τσακιρης αποχωρησε και για αυτο δεν μπορεσαμε να δωσουμε τον Μανιατη στην Αεκ και να σας παρουμε ενα καρο λεφτα οπως καναμε με τον Μακο και τον Τζιμπουρ....
Φυσικα και η Β' Εθνικη ειναι κοντα και φυσικα θα πρεπει να χαιρεστε Αεκτζηδες αφου αυτο σημαινει τουλαχιστον +3 βαθμους στο επομενο πρωταθλημα για εσας αφου τα τελευταια χρονια ειχατε γινει πελατες μας εντος και εκτος..
Η ζωη κανει γυρισματα και εχει τα πανω και τα κατω της και αυτο γινεται και στον Πανιωνιο,δεν ειναι η πρωτη ουτε η δευτερη αλλα η τριτη φορα αν πεσουμε,οποτε μην φοβαστε,εχουμε συνηθησει στα δυσκολα....
Δεν ειμαστε ουτε Ακρατητος ουτε Θρασυβουλος οποτε συντομα θα γυρισουμε να σας νικησουμε στην Νεα Σμυρνη αλλα και εσυ Μακο -γαμημενε- να φας παλι τις φαπες σου....

Γραψε λαθος, εχεις δικιο. Δεν ηταν αδιαφορος (οσο μπορει το ιντερτοτο να ειναι κινητρο).
Να θυμασαι ομως οτι οταν μια ομαδα δημιουργει αντιπαθειες, ιδιαιτερα με τους συμπολιτες της, καποτε το πληρωνει.
Και δεν ξερω αν την τριτη φορα του υποβιβασμου θα βρειτε δυναμη να ανταπεξελθετε.
Εδω ολοκληρος Αρης τρομαξε να ανεβει αμεσως κατηγορια.

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Alex71

Θα σου απαντησω μιας και μιλωντας για μοβσεσιαν κτλ δειχνει οτι εισαι παλαιοτερος και ξερεις πραγματα.
Ειναι αληθεια οτι μια μεριδα οπαδων του Πανιωνιου μισει την Αεκ.
Αυτο πιθανως προερχεται απο θεματα που εχουν να κανουν με προσφυγια κτλ
Δε τα γνωριζω αυτα τα πραγματα μιας και ουτε απο τη Σμυρνη καταγομαι ,αλλα ουτε και  στη Νεα Σμυρνη μενω.
Ομως να ξερεις οτι οι πιο πολλοι μισουν περισσοτερο τον Παναθηναικο και τον Ολυμπιακο.
Ειδικα τον Παναθηναικο που θεωρουν υπευθυνο για τους δυο υποβιβασμους.

Η ομαδα αυτη τη στιγμη βρισκεται σε τραγικη κατασταση..
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο με πειραξε προσωπικα ο τροπος πωλησης του Μανιατη
και η ομαδα που πηγε
Διοικηση δεν υπαρχει και δεν αποκλειεται ο ιστορικος ακομα και να υποβιβαστει.
Αλλα ακομα και με το Δημο η με οποιοδηποτε αλλο τροπο ,παλι θα ανεβει αμεσως.

Γιατι υπαρχει μια δυναμικη...
Και συ φιλε Αλεξ71 το ξερεις αυτο....

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν έχει ξαναγίνει, ομάδα να έχει πουλήσει τον καλύτερο παίχτη της και να μην ξέρει ακόμα τι ανταλλάγματα θα πάρει.

Ούτε στην Αφρική δεν γίνονται αυτά!

Μετά σας φταίει η ΑΕΚ.

Κοκότες του σάπιου γίνατε.

Παράρτημα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πουστρακια σας επιασε ο πονος για τον πανιωνιο;;;μπααααα,,,το απυθμενο κομπλεξ σας βγαινει με τον αυτοκρατορα του ελληνικου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ....
κανενας γαυρος δεν γουσταριζε να κλεψει και να κοροιδεψει ο ολυμπιακος ΚΑΜΜΙΑ ομαδα...
πονατε που ολοι οι παιχτες θελουν ερθουν στον θρυλο και ολοι οι παραγοντες θελουν να εχουν αλισβερισια σε μεταγραφες με τον θρυλο ...
αυτη ειναι η πραγματικοτητα πουστρακια που σερνεστε σαν σκουληκια και χυνετε κομπλεξ και δηλητηριο για τον θρυλο....
δεν υπαρχει ουτε ενας ολυμπιακος που να του αρεσε η να του αρεσει να ''κοροιδευει'' ομαδες και να ''αρπαζει'' παιχτες...
μη φοβαστε πουστρακια που κοπτεστε μηπως ο κακος ολυμπιακος κλεψει τον πανιωνιο και δεν ''πληρωσει '' τον μανιατη...
ηδη εχει παρει μετρητα ο πανιωνιος....
ενα προβλημα υπηρχε με τον μητρογλου που λογω της καταστασης στον πανιωνιο δεν δεχοταν να υπογραψει αμεσως....
κανεις δεν κοροιδεψε κανεναν....οι παραγοντες δεν πιανονται μαλακες μην φοβαστε....και φυσικα κανεις απο εμας δεν θελει η ομαδα μας να κοροιδεψει κανεναν....
αντε γαμηθειτε κομπλεξικα νουμερα που η αρρωστια σας και το κομπλεξ σας σας κανει να ασχολειστε με τις μεταγραφες του ολυμπιακου....
ψαξτε τωρα να βρειτε την επομενη αιτια και αφορμη να χυσετε δηλητηριο και ναβγαλετε κομπλεξ για τον ''σαπιο''
μπορει να ειναι σαπιος αλλα ειναι επειδη εχει σαπισει το καβλι του μεσα στη βρωμοκολαρα σας....
υαινες.....
ο πανιωνιος μαζι με τον αρη ειναι οι δυο ομαδες που κανεις δεν μπορει να του καταλογισει οτι μπαινει πισω απο καποιο αρμα....
παιζει τα ματς σπαθενια και με μας και με σας και με ολους...
και μαγκια του....περναει κριση...κινδυνευει να πεσει...πιστευω θα παλεψει και θα σωθει....
κοιτατε μαλακες να πληρωνετε τις δοσεις απο το σουπερ μαρκετ συγνωμη απο τις μεταγραφες των παιχτων που και καλα αγορασατε και αφηστε τον ολυμπιακο και τον προεδρο του ησυχο απο τα βρωμερα στοματα σας....
αν ειναι λαμογιο ο μαρινακης και κοροιδεψε τον πανιωνια; σε μια δυσκολη γιαυτον στιγμη για να παρει εναν παιχτη που προοριζεται για ρεζερβα ειναι θεμα δικο μας....
κομπλεξαρισμενοι ανθρωποι....μπορει εδω να ειναι ανωνυμια και διαδικτυο αλλα εχω μια απορια....
αραγε στην πραγματικη σας ζωη ειστε πολυ διαφορετικοι απο αυτο που δειχνετε εδω;;;;
μακαρι...σας το ευχομαι....

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Alex71

Θα σου απαντησω μιας και μιλωντας για μοβσεσιαν κτλ δειχνει οτι εισαι παλαιοτερος και ξερεις πραγματα.
Ειναι αληθεια οτι μια μεριδα οπαδων του Πανιωνιου μισει την Αεκ.
Αυτο πιθανως προερχεται απο θεματα που εχουν να κανουν με προσφυγια κτλ
Δε τα γνωριζω αυτα τα πραγματα μιας και ουτε απο τη Σμυρνη καταγομαι ,αλλα ουτε και  στη Νεα Σμυρνη μενω.
Ομως να ξερεις οτι οι πιο πολλοι μισουν περισσοτερο τον Παναθηναικο και τον Ολυμπιακο.
Ειδικα τον Παναθηναικο που θεωρουν υπευθυνο για τους δυο υποβιβασμους.

Η ομαδα αυτη τη στιγμη βρισκεται σε τραγικη κατασταση..
Δε μπορεις να φανταστεις ποσο με πειραξε προσωπικα ο τροπος πωλησης του Μανιατη
και η ομαδα που πηγε
Διοικηση δεν υπαρχει και δεν αποκλειεται ο ιστορικος ακομα και να υποβιβαστει.
Αλλα ακομα και με το Δημο η με οποιοδηποτε αλλο τροπο ,παλι θα ανεβει αμεσως.

Γιατι υπαρχει μια δυναμικη...
Και συ φιλε Αλεξ71 το ξερεις αυτο....
αδελφε ο βεντουρης ειναι γνωστος υπαλληλος του χοντρου η αγωνια του να χαρισει,οχι να πουλησει,χαρισει μανιατη κουμορτζη στο αφεντικο του με μηδαμινα ανταλαγματα ηταν απιστευτη.αποδειξη το οτι καν δεν ειχε συμφωνησει με κανενα ανταλαγμα και ηδη υπογραψε ο μανιατης.για αυτο και οι νιωνιοι εκραξαν βεντουρη μαρινακη και σαπιο.ασε τα προβατα που διαβαζουν πρωταθλητη και γαυρο να λενε τις μαλακιες τους.ολοι ειδαμε τον τροπο που γινανε οι μεταγραφες αυτες.οσο για τα μετρητα που λενε οτι εδωσαν στον νιωνιο,θα πρεπει να περιμενουν για να τα παρουν... ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
πουστρακια σας επιασε ο πονος για τον πανιωνιο;;;μπααααα,,,το απυθμενο κομπλεξ σας βγαινει με τον αυτοκρατορα του ελληνικου ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ....
κανενας γαυρος δεν γουσταριζε να κλεψει και να κοροιδεψει ο ολυμπιακος ΚΑΜΜΙΑ ομαδα...
πονατε που ολοι οι παιχτες θελουν ερθουν στον θρυλο και ολοι οι παραγοντες θελουν να εχουν αλισβερισια σε μεταγραφες με τον θρυλο ...
αυτη ειναι η πραγματικοτητα πουστρακια που σερνεστε σαν σκουληκια και χυνετε κομπλεξ και δηλητηριο για τον θρυλο....
δεν υπαρχει ουτε ενας ολυμπιακος που να του αρεσε η να του αρεσει να ''κοροιδευει'' ομαδες και να ''αρπαζει'' παιχτες...
μη φοβαστε πουστρακια που κοπτεστε μηπως ο κακος ολυμπιακος κλεψει τον πανιωνιο και δεν ''πληρωσει '' τον μανιατη...
ηδη εχει παρει μετρητα ο πανιωνιος....
ενα προβλημα υπηρχε με τον μητρογλου που λογω της καταστασης στον πανιωνιο δεν δεχοταν να υπογραψει αμεσως....
κανεις δεν κοροιδεψε κανεναν....οι παραγοντες δεν πιανονται μαλακες μην φοβαστε....και φυσικα κανεις απο εμας δεν θελει η ομαδα μας να κοροιδεψει κανεναν....
αντε γαμηθειτε κομπλεξικα νουμερα που η αρρωστια σας και το κομπλεξ σας σας κανει να ασχολειστε με τις μεταγραφες του ολυμπιακου....
ψαξτε τωρα να βρειτε την επομενη αιτια και αφορμη να χυσετε δηλητηριο και ναβγαλετε κομπλεξ για τον ''σαπιο''
μπορει να ειναι σαπιος αλλα ειναι επειδη εχει σαπισει το καβλι του μεσα στη βρωμοκολαρα σας....
υαινες.....
ο πανιωνιος μαζι με τον αρη ειναι οι δυο ομαδες που κανεις δεν μπορει να του καταλογισει οτι μπαινει πισω απο καποιο αρμα....
παιζει τα ματς σπαθενια και με μας και με σας και με ολους...
και μαγκια του....περναει κριση...κινδυνευει να πεσει...πιστευω θα παλεψει και θα σωθει....
κοιτατε μαλακες να πληρωνετε τις δοσεις απο το σουπερ μαρκετ συγνωμη απο τις μεταγραφες των παιχτων που και καλα αγορασατε και αφηστε τον ολυμπιακο και τον προεδρο του ησυχο απο τα βρωμερα στοματα σας....
αν ειναι λαμογιο ο μαρινακης και κοροιδεψε τον πανιωνια; σε μια δυσκολη γιαυτον στιγμη για να παρει εναν παιχτη που προοριζεται για ρεζερβα ειναι θεμα δικο μας....
κομπλεξαρισμενοι ανθρωποι....μπορει εδω να ειναι ανωνυμια και διαδικτυο αλλα εχω μια απορια....
αραγε στην πραγματικη σας ζωη ειστε πολυ διαφορετικοι απο αυτο που δειχνετε εδω;;;;
μακαρι...σας το ευχομαι....

Κι εγω το ιδιο για σενα φιλε Χρηστιδη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Κι εγω το ιδιο για σενα φιλε Χρηστιδη.
ειδες καπου κομπλεξ;;;γιατι εγω ειδα σε σενα πολυ...εκτος αν σε κοβει το καλο του πανιωνιου.... :cheesy: :cheesy:
με τα λογια και με εξυπναδες ευκολα ειναι....
θα φας τα μουτρα σου τωρα με τις μαλακιες που ελεγες;;;
θα κανεις κωλοτουμπα τωρα;;;τι θα πεις;;;
τελικα τι εγινε;;;ξεπουλησε ο βεντουρης στον μαρινακη επειδη αγορασε ο ολυμπιακος μετρητα και εδωσε ο πανιωνιος παιχτη που μπορει να τον καλυψει και εκτος απο μετρητα παιρνει και παιχτη καλο εκει που ποναει και εκει που ψαχνει δηλαδη στην επιθεση;;;;
για να σε δω ρε μαγκα που ξερεις μονο να γραφεις στο ιντερνετ...
εχεις αρχιδια να παραδεχτεις τις μαλακιες που ελεγες;;;να σε δω... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ελα μωρε, αυτοι νομιζουν οτι αν δωσουν ο,τι εχουν τσαμπα στον Ολυμπιακο, αυτος θα τους σωσει την κατηγορια. Τους εταξαν τον Μητρογλου, ουτε αυτον δεν θα δωσουν τελικα. Πληρης Λεβαδειακοποιηση και Κερκυροποιηση δηλαδη. Και πηραν και τον Λεμονη για να πιασουν κονε με τον ολυμπιακο. Γλοιωδη πραγματα.
Πλανωνται ομως πλανην οικτραν...
καταλαβες τωρα μαλακα;;;τα γραπτα μενουν...γιαυτο το νου σου αλλη φορα που θα θες να κανεις τον μαγκα....
εκτος αν εισαι και στην πραγματικη ζωη ιδιος ;) ;) ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
κουιζ για δυνατους λύτες. ;) ποσα εδωσε ο σαπιος μετρητα για να παρει τον καλυτερο ελληνα δεξι μπακ; :think:
και αν τα εδωσε  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
ειδες καπου κομπλεξ;;;γιατι εγω ειδα σε σενα πολυ...εκτος αν σε κοβει το καλο του πανιωνιου.... :cheesy: :cheesy:
με τα; λογια και με εξυπναδες ευκολα ειναι....
θα φας τα μουτρα σου τωρα με τις μαλακιες που ελεγες;;;
θα κανεις κωλοτουμπα τωρα;;;το θα πεις;;;
τελικα τι εγινε;;;ξεπουλησε ο βεντουρης στον μαρινακη επειδη αγορασε ο ολυμπιακος μετρητα; και εδωσε ο πανιωνιος παιχτη που μπορει να τον καλυψει και εκτος απο μετρητα παιρνει και παιχτη καλο εκει που ποναει και εκει που ψαχνει δηλαδη στην επιθεση;;;;
για να σε δω ρε μαγκα που ξερεις μονο να γραφεις στο ιντερνετ...
εχεις αρχιδια να παραδεχτεις τις μαλακιες που ελεγες;;;να σε δω... ;)

Δεν αναφερομουν στο κομπλεξ. Γι αυτο υπογραμμισα μονο μια συγκεκριμενη φραση. Ελπιζω να εισαι διαφορετικος στην κανονικη ζωη, εννοω να μην λες δηλαδη πεντε βρισιες σε καθε φραση, ούτε να εισαι τοσο επιθετικος, γιατι δεν υπαρχει λογος.
Εγω δεν σε εβρισα ποτέ.Κανεναν δεν εχω βρισει εδω μεσα.
Και ναι, εξω ειμαι ο ιδιος.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επισης συνεντευξη του προπονητη του σαπιου που λεει οτι εχει τρεις για την θεση του Μανιατη και δεν τον χρειαζεται...αρα γιατι τον πηρε ο σαπιος;
επισης γιατι ο πανισχυρος σαπιος με το ζεστο χρημα που ρεει δεν τελειωνει την υποθεση του μιραλας;
λετε να τελειωσουν οι μεταγραφες του σαπιου με τον μανιατη και κανα δανεικο,μιας και απο χθες οι εφημεριδες του σαπιου γραφουν υμνους για τον ουρταδο και παρουσιαζουν τη ομαδα υπερπληρης; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δεν αναφερομουν στο κομπλεξ. Γι αυτο υπογραμμισα μονο μια συγκεκριμενη φραση. Ελπιζω να εισαι διαφορετικος στην κανονικη ζωη, εννοω να μην λες δηλαδη πεντε βρισιες σε καθε φραση, ούτε να εισαι τοσο επιθετικος, γιατι δεν υπαρχει λογος.
αλεξ ειναι γνωστο πως οποιος εχει λερωμενη την φωλια του βριζει και απειλει γιατι γνωριζει οτι δεν εχει δικιο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καταλαβα πολυ καλα τι εννοουσες και πανω σε αυτο απαντησα...γιατι εγω εννοουσα αν εχεις τοσο κομπλεξ και εσυ και καποιοι αλλοι στην πραγματικη ζωη οσο δειχνουν εδω οτι εχουν....τωρα για το βρισιμο εχεις δικιο...ειναι ελλατωμα...το ξερω...πραγματικα το πολεμαω...αλλα κανεις μας δεν ειναι τελειος...σωστα;;;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
απο ποτε το δικιο λεγεται κομπλεξ;απο τοτε που εχει χαθει και το φιλοτιμο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και τελικα ειτε βριζω εγω ειτε δεν βριζω ειτε εχω κομπλεξ ειτε δεν εχω εσυ θα παρεις θεση σε αυτα που εγραφες πριν απο λιγο οτι ο ολυμπιακος κοροιδεψε τον πανιωνιο και παιρνει τζαμπα τον παιχτη ενω δεν θα του δωσει και τον μητρογλου οπως ειχε πει;;;
εκει ειναι η ουσια και οχι τι ρολο βαραω εγω...
για πες μας...επιμενεις στην αποψη σου η αλλαξες γνωμη μετα απο αυτο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
καταλαβα πολυ καλα τι εννοουσες και πανω σε αυτο απαντησα...γιατι εγω εννοουσα αν εχεις τοσο κομπλεξ και εσυ και καποιοι αλλοι στην πραγματικη ζωη οσο δειχνουν εδω οτι εχουν....τωρα για το βρισιμο εχεις δικιο...ειναι ελλατωμα...το ξερω...πραγματικα το πολεμαω...αλλα κανεις μας δεν ειναι τελειος...σωστα;;;

Σωστα. Εξαλλου μεγαλα παιδια ειμαστε, δεν θα κανω μουτρα επειδη μου μιλησες αποτομα. Παμε παρακατω. Οσον αφορα τον Μητρογλου, νομιζω οτι θα συμφωνησεις πως ο Πανιωνιος παραχωρησε τον Μανιατη, πριν καν εξασφαλισθεί η υπογραφή του Μητρογλου. Ετσι δεν ειναι? Αρα ο Πανιωνιος δεν απαιτησε Μητρογλου για να δωσει Μανιατη. Καλα ως εδω? Τσαμπα δεν θα τον παρει σιγουρα τον Μανιατη. Ομως δεν μπορεις να με πεισεις, οτι ο Πανιωνιος δεν σκεφτεται να τα δωσει ολα στον Ολυμπιακο (εξ ου και η προσληψη Λεμονη κατα τη γνωμη μου) μεσα στην απελπισία του να αποκομισει καποια βοηθεια για να σωσει την κατηγορια. Αν ο Πανιωνιος ειχε 35 και οχι 15 βαθμους σημερα, θα πουλαγε τον Μανιατη με τα χρηματα που τον εδωσε?
Η κριτικη μου παντως, δεν ειχε να κανει με τον Ολυμπιακο!
Τον Πανιωνιο κατεκρινα με την σταση του. Εγω ειλικρινα, δεν πιστευω οτι ο Ολυμπιακος θα ασχοληθει με τον Πανιωνιο και τη σωτηρια του. Εσυ δεν βλεπεις οτι οι Πανιωνιοι απελπισμενα προσπαθουν να δεθουν στο αρμα του Ολυμπιακου? (ανεξαρτητα απο το αν το θελει ή αν το χρειαζεται ο Ολυμπιακος αυτο ή οχι).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom