Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
πρωτη αγωνιστικη με τον μπεο αντιπαλοι :2funny: :2funny:ε ρε γλεντια :grin:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
οσο αυτοι που καποτε βριζανε μανες ας ψοφησουν οι δικες τους

Επισκέπτης
:helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:τελικα ποσο βλακας και ηλιθιος μπορει να ειναι καποιος ταυτοχρονα :idiot:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
να δουμε ανθα πιασει ο κοιλιαρας

Επισκέπτης
μαλιστα κοιλιαρας παιχτης που βειναι για τριτη χρονια στον πανιωνιο.θα περιμενουμε να δουμε ακομα 2-3 αν θα πιασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ε ρε μπαλα που βλεπουν καποιοι εδω μεσα :2funny:το παιδι δεν μπορει δεν το βλεπει κανενας περσι ουτε δανεικο δεν τον ηθελε καμια ομαδα :headbang:φετος ομως σς εμας θα μεγαλουργησει :grin:τελικα η ελλιεψη μετεγραφων αναστενει και πεθαμενους.λενε στην πλατεια να βαλουν τον παντιτς μπορει να πιασει :2funny:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μαλιστα κοιλιαρας παιχτης που βειναι για τριτη χρονια στον πανιωνιο.θα περιμενουμε να δουμε ακομα 2-3 αν θα πιασει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ε ρε μπαλα που βλεπουν καποιοι εδω μεσα :2funny:το παιδι δεν μπορει δεν το βλεπει κανενας περσι ουτε δανεικο δεν τον ηθελε καμια ομαδα :headbang:φετος ομως σς εμας θα μεγαλουργησει :grin:τελικα η ελλιεψη μετεγραφων αναστενει και πεθαμενους.λενε στην πλατεια να βαλουν τον παντιτς μπορει να πιασει :2funny:
ρε γιοτομπαλο δε θα ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου,κανε οτι νομιζεις ξεφτιλα μαλακα ανεργε

Επισκέπτης
τελικα ο προεδρος για ποσο μαλακες μας περναει.απο τη μια ελεγε οτι δεν προλαβαινει να ασχοληθει την ομαδα και προσελαβε το λαμογιο τον κιντη.απο την αλλη βαζει υποψηφιοτητα για προεδρος στη σουπερ λιγκ.εκει τσακιρη προλαβαινεις :jerking:ρε δε σου βγηκαν τα κουκια και την κοπανας οπως κανεις παντα.αληθεια δηλωσες πανιωνιος αληθεια απο ποτε ρε κωνσταντινε απο τοτε που ειχες δειαρκειας στον παναθηναικο :jerking:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Στόρε: «Δουλεύω με αυτούς που έχω»
Online 19:19 11/7
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

Τον πρώτο απολογισμό της προετοιμασίας έκανε ο Μίκαελ Στόρε από το Τέλκι της Ουγγαρίας, όπου βρίσκεται η αποστολή του Πανιωνίου, λίγες ώρες μετά το φιλικό 3-0 επί της Σιόφοκ.

Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της προετοιμασίας και για την προσπάθεια των παικτών, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στις μεταγραφές που θα γίνουν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι δουλεύει με τους παίκτες που έχει.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στόρε: «Δουλεύω με αυτούς που έχω»
Πήρε Παναγόπουλο, φιλική νίκη με Σιόφοκ
Στο Τέλκι ο Οσέι
«Νομίζουμε ότι γράφουμε διαγώνισμα»
Εξετάσεις στην καρδιά ο Ομο
Έφτασαν στη Βουδαπέστη
Από τον... Πανιώνιο στην Πλατεία ο Πολίμος
«Τα ξαναλέμε...»
«Θα δούμε αν θα υπογράψει κάποιος αύριο, μεθαύριο και αν γίνουν μεταγραφές»
«Θα δούμε αν θα υπογράψει κάποιος αύριο, μεθαύριο και αν γίνουν μεταγραφές»

Αναλυτικά μίλησε για:

Το φιλικό με τη Σιόφοκ: «Όλη η προετοιμασία έχει πάει πάρα πολύ καλά και στην Αθήνα και εδώ. Το σημαντικό είναι πως υπάρχει σωστή ψυχολογία, σωστή αντιμετώπιση τόσο στις προπονήσεις, όσο και σήμερα στο φιλικό από τους ποδοσφαιριστές. Υπάρχει πολύ καλή ενέργεια. Το βασικό είναι να δουλεύουν όλα για την ομάδα, να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο. Θεωρώ πως αν δει κανείς την προπόνηση διαπιστώνει ότι υπάρχει ένταση, υπάρχει αυτή η ομαδικότητα που θέλουμε. Στο φιλικό ο αντίπαλος ήταν χαμηλής δυναμικότητας, αλλά το θετικό είναι πως αυτά που βλέπαμε κάθε μέρα στις προπονήσεις τα είδαμε και στο παιχνίδι».

Τους λόγους που χρησιμοποίησε δύο συστήματα: «Ο στόχος μου είναι να βάζω τους ποδοσφαιριστές στην καλύτερη δυνατή θέση. Μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα παίζουμε με έναν τερματοφύλακα και τέσσερις αμυντικούς, αλλά από εκεί και μπροστά μπορεί να γίνουν τα πάντα. Οι ποδοσφαιριστές είναι αυτοί που φτιάχνουν το σύστημα.

Σε αυτή την φάση της προετοιμασίας δεν είναι το ουσιώδες να βρούμε το σύστημα. Χτίζουμε βήμα, βήμα κάθε μέρα και θα έρθει και το σύστημα. Το βασικό για εμένα δεν είναι οι θέσεις που θα έχουν οι παίκτες μέσα στο γήπεδο, αλλά το πώς θα λειτουργούν μέσα στο παιχνίδι, το πώς μετακινεί την μπάλα, πως καλύπτει το χώρο του».

Την εικόνα που έχει σχηματίσει για τους παίκτες: «Βρίσκομαι από τις αρχές Μαΐου στην Ελλάδα επειδή ήθελα να μάθω κάποια πράγματα για τη δομή του συλλόγου πριν την έναρξη της προετοιμασίας, οπότε ήξερα τι να περιμένω. Είναι μια ποδοσφαιρική ομάδα, δεν αλλάζουν πολλά συνήθως, αλλά αυτό που μου κάνει καλή εντύπωση είναι η φιλοσοφία που έχουν οι παίκτες στην προπόνηση και η ενέργεια που βγάζουν».

Τα κενά στο ρόστερ: «Η δουλειά μου είναι να βελτιώσω όσο περισσότερο γίνεται τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου και να τους μάθω να παίζουν μαζί. Θα δούμε αν θα υπογράψει κάποιος αύριο, μεθαύριο και αν γίνουν μεταγραφές. Μέχρι τότε πάντα πρέπει να δουλεύεις με όσους έχεις και όταν βρίσκομαι στην προπόνηση, στις συσκέψεις, όταν κοουτσάρω έναν αγώνα δεν σκέφτομαι πως μας λείπουν τρεις, τέσσερις, πέντε παίκτες. Έχω μπροστά μου μια ομάδα και πρέπει να κάνω το καλύτερο που μπορώ για αυτή την ομάδα».

Το αν του λείπουν παίκτες: «Όντως, όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν καλύτερους παίκτες, αυτό είναι το φυσιολογικό, αλλά εμείς έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές και πρέπει να δουλέψουμε με αυτούς. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για αυτό και αν λέω πως μου λείπουν πέντε παίκτες είναι σαν να δίνω στον εαυτό μου άλλοθι.

Ακόμη και η έλλειψη αριστερού αμυντικού δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία, αλλά καθένας κάνει στην ομάδα αυτό που πρέπει για να βελτιώσει τα πάντα που μπορεί. Ίσως είναι βαρετή η απάντηση, αλλά αυτή είναι».

Την απαίτηση του κόσμου για μεταγραφές: «Μπορεί στο μυαλό μου να έχω ότι σε μια εβδομάδα θα έχω ακόμη τέσσερις παίκτες, όμως, δεν μπορώ να σκέφτομαι το αύριο, αλλά να δουλεύω τώρα με τους παίκτες που έχω στη διάθεση μου, τους εμπιστεύομαι και ξέρω πως μπορώ να βασιστώ σε αυτούς για να πετύχουμε. Δεν φοβάμαι».

«Πρώτη» για Παναγόπουλο

Στο μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα έκανε το πρωί της Κυριακής (11/7) ο Λεωνίδας Παναγόπουλος, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, ενώ η απόκτησή του θέτει εκτός ομάδας τον Γιάννη Σιδεράκη, ο οποίος επέστρεψε στην Αθήνα και θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε μια πρωινή προπόνηση, ενώ ο Ριέρα γυμνάστηκε μόνος του στο πλαίσιο της αποθεραπείας από την επέμβαση που είχε κάνει στους κοιλιακούς, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Μπουβάλ, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε ο Όμο, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις στην Αθήνα και επιβεβαιώθηκε ότι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με την καρδιά του.

Αμέσως μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης, οι παίκτες του Πανιωνίου είχαν το ελεύθερο να επισκεφτούν τη Βουδαπέστη που απέχει περίπου 50 χιλιόμετρα από το προπονητικό κέντρο του Τέλκι.

Η προετοιμασία ξαναμπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς από Δευτέρα, ενώ την Πέμπτη είναι προγραμματισμένο φιλικό με την Χόνβεντ, στο οποίο αναμένεται να πάρει μέρος και ο υπό δοκιμή 20χρονος Γκανέζος Ράντσφορντ Οσέι.

Επισκέπτης
Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Πανιώνιος είναι εμφανώς απογοητευμένος από τα όσα είδε και άκουσε στο ΔΣ και όπως τόνισε «το τελευταίο διάστημα έχω “τσαλακωθεί” με ταμπέλες ότι είμαι εγκάθετος του Τζίγκερ και ψυχογιός του Θωμά. Εμένα οι ψήφοι μου είναι καθαροί. Είμαι ιδιοκτήτης που ματώνει και η Λίγκα πρέπει να διοικείται από ανθρώπους που αγωνιούν. Η Λίγκα δεν είναι πεδίο για Πάουερ Γκέιμς. Εγώ δεν θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές. Δεν ήθελα τη διάσπαση και δεν φταίω εγώ για αυτή. Και αν συνεχιστεί αυτό, φοβάμαι πως η Λίγκα θα διαλυθεί».
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:κοιταχτε εναν προεδρο που αγωνια για το καλο του ελληνικου ποδοσφαιρου :headbang:εδω δεν μπορει οπως ο ιδιος λεει να διοικησει τον πανιωνιο ηθελε και προεδριλιλικια :jerking:πως ρε κωνσταντινε να μη σου κολλησουν ταμπελες αφου κανει κρα απο μακρια ποιος σε βαζει :uglystupid:η πουτανα θελει να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει... :grin:εδω μας ελεγες οτι δεν προλαβαινες τον πανιωνιο και μας εφερες το μεγα λαμογιο[κιντη]που μας εφερε και παιχταραδες και προλαβαινεις την λιγκα :2funny:

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
οσο αυτοι που καποτε βριζανε μανες ας ψοφησουν οι δικες τους
Τι ασχολεισαι;
Χρειαζονται φροντιδα τα παιδια με ειδικες αναγκες!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αστον να μιλαει μονος του,οσο δεν συμφωνεις μαζι του τοσο βριζει.
Ειναι η μητρικη του γλωσσα μετα την αγελαδινη.....

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οποιος θελει το κατι παραπανω βαζει λεφτα και εχει γνωμη για την ομαδα γιατι δεν ειναι μαλακας αυτος που εχει βαλει 30.000.000 απο την τσεπη του, η δηλωνει για προεδρος και εχει το γενικο κουμαντο.
Οι απεξω δεν γινεται να ξερουν καλυτερα απο τον νοικοκυρη...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Τι ασχολεισαι;
Χρειαζονται φροντιδα τα παιδια με ειδικες αναγκες!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αστον να μιλαει μονος του,οσο δεν συμφωνεις μαζι του τοσο βριζει.
Ειναι η μητρικη του γλωσσα μετα την αγελαδινη.....
ο τεννις μαζι με τον γιατρο του
στα προνηπια
επασχε απο μαλακιτιδα

Συνημμένα

• 5040.jpg
    5040.jpg
    45,4 KB · Εμφανίσεις: 12

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Μαζι και στα καλα και στα δυσκολα!
Δεν μπορουμε να ειμαστε καθε χρονο 5οι,ουτε γιναμε ξαφνικα ομαδαρα.
Τι να πουνε αλλοι με την ιστορια μας που ειναι Γ' Εθνικη και παρακατω...

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Κοιτα ποιοι μιλανε για προβατα,αυτοι που τρωνε κουτοχορτο μια ζωη απο τους δημοσιογραφους που τα παιρνουνε για να βγαζουνε βουλευτες.
Δυο κατηγοριες κατω επρεπε να παιζετε και μιλατε ακομα.
Λες και θα κανετε και τιποτα στο Τσαμπιονς Λινγκ.
Στην χωρα των τυφλων,βασιλευει ο μονοφθαλμος και χαρηκατε περυσι λες και θα σας ξαναφησει ο Ολυμπιακος!
Μαθετε απεξω το ποιημα Ζαγορακη και σκαστε τωρα!!!
νεοπανιωνακι?
εσυ που θα επαιζες ρε προβατο?
οσο για τον Τσακιρη αν δεν βλεπεις ποσο σας δουλευει εχεις προβλημα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.391
Πόντοι
266
Εσυ πρεπει να εισαι ο μοναδικος ισως που συννεοειται με τον Μποντο!
Ζηλευεις γιατι εχω ομορφες μαθητριες......
αφου δεν τις γαμας
στα αρχιδια μου.....
πιασε το μπαλακι και παπαρια....
δες τι γαμαω εγω...

Συνημμένα

• Madison-Welch-Melissa-D-Topless-Wimbledon_5.jpg
    Madison-Welch-Melissa-D-Topless-Wimbledon_5.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 20

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
νεοπανιωνακι?
εσυ που θα επαιζες ρε προβατο?
οσο για τον Τσακιρη αν δεν βλεπεις ποσο σας δουλευει εχεις προβλημα
Τα ιδια χρωστατε με εμας;
Εσεις χρωστατε και της μιχαλους!!!
Χαρειτε οσο προλαβαινετε την 2η θεση γιατι δεν θα την ξαναδειτε.
Τι εγινε ο προεδραρας σας δεν εχει να βαλει λεφτα οπως αλλοι και ξεπουλαει Κοντρερας και Μουσλι;
Ακομα σας δουλευει βλαμενα.............
Και να θυμασαι αλλο ρυθμιση και αλλο χρεη προς τριτους αν ξερεις τι σημαινει γιατι εσεις ξεχνατε ευκολα!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Οσο για τον προεδρο μας εχει βαλει και 30 μυρια οπως εχω δηλωσει ενω ο δικος σας εβγαλε κιολας απο τα κοροιδα......
Οποιος εχει μυαλο,σκεφτεται!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom