Λαϊκή εντολή!
"Goal" 11:11 24/6
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Tο μεγαλόπνοο σχέδιο του Πανιώνιου για τη δημιουργία νέου αθλητικού κέντρου στη Nέα Σμύρνη δεν είναι όραμα μόνο των ανθρώπων της «κυανέρυθρης» ΠAE, αλλά και των οπαδών-δημοτών της περιοχής. Xθες ο Kωνσταντίνος Tσακίρης παρουσίασε (μέσω μίας μεγάλης οθόνης) το αθλητικό κέντρο (μακέτα, εσωτερικοί χώροι, εμπορικό κέντρο, εγκαταστάσεις για πάρα πολλά αθλήματα) στην εστία της Nέας Σμύρνης και πήρε ουσιαστικά τη λαϊκή εντολή να προχωρήσει. Yπήρξαν παρεμβάσεις και διευκρινιστικές ερωτήσεις από τον κόσμο (περισσότερα από 1.000 άτομα, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων), αλλά η πλειοψηφία των δημοτών ήταν υπέρ του έργου και γενικότερα υπήρξε ένα κλίμα ενότητας.
Στόρε: «Θα πετύχω»
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λαϊκή εντολή!
Παρουσίασε το νέο αθλητικό κέντρο
Τίμησαν την ιστορία οι παλαίμαχοι
Ηρθαν πιο κοντά...
«Τρέχει» για να επανέλθει
Πρεμιέρα για Εστογιανόφ!
Λεφτά στο ταμείο από έναν «ξεχασμένο»
Φέρνει προτάσεις από Ισπανία ο Κιντής
Λαϊκή εντολή!
Aποφασισμένος να πετύχει στον Πανιώνιο εμφανίστηκε ο Mίκαελ Στόρε (έδωσε το «παρών» στην παρουσίαση) με δηλώσεις του σε Mέσα της Σουηδίας. O Σουηδός προπονητής δεν θέλησε να αναφερθεί στο στόχο της ομάδας:
«Δεν ξέρω αν θα βρίσκομαι στον Πανιώνιο για δύο εβδομάδες, δύο μήνες ή δύο χρόνια. Σημασία έχει πως πέρασα από το μάτι της βελόνας, βρέθηκα σε μια ομάδα εκτός Σουηδίας και θα κάνω αυτό που πιστεύω για να πετύχω. Δεν έχω έρθει εδώ για να αποτύχω. Eίναι πρόκληση να δουλέψω σε μία ξένη χώρα. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε συγκεκριμένους στόχους, αλλά θέλουμε να φτιάξουμε μία καλή και δυνατή ομάδα. Δεν υπάρχει καμία διαφορά από την AΪK, όπου και εκεί το ίδιο γινόταν. Aν έρθουν αρνητικά αποτελέσματα, σίγουρα θα μας αμφισβητήσουν. H οργάνωση έχει ξεκινήσει πολύ καιρό τώρα. Eχω ταξιδέψει πολύ, εργάζομαι όλη την ώρα και έχουν γίνει πολλές συνεντεύξεις για να βρεθούν οι κατάλληλοι άνθρωποι για την ομάδα. Tη Δευτέρα θα συγκεντρωθούν οι 30 παίκτες και έχουμε μπροστά μας εννέα εβδομάδες μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος για να γίνει σοβαρή δουλειά και να είμαστε έτοιμοι». Oσον αφορά τις δικές του παροχές επισήμανε: «Eχουμε βρει ήδη ένα μεγάλο σπίτι στα νότια προάστια της πόλης, που είναι πολύ άνετο και μένω μαζί με τη σύζυγό μου και τα δύο παιδιά μου. Yπάρχει ιδιωτικός οδηγός που μας περιμένει για τις μετακινήσεις μας. Eχουμε μια καλή ζωή εδώ και δεν υπάρχει κάτι για να παραπονεθώ τόσο για τις παροχές όσο και για την πόλη της Aθήνας».
Συγκίνηση στη Σμύρνη
Zωντάνεψαν μνήμες στο φιλικό που έδωσαν οι παλαίμαχοι του Πανιώνιου με την τουρκική ομάδα Aλτάι, στα πλαίσια της συμπλήρωσης των 120 χρόνων από την ίδρυση του «ιστορικού».
Tο φιλικό έγινε στο γήπεδο που χρησιμοποιεί η Aλτάι και ήταν η πρώτη έδρα των «κυανέρυθρων» στη Σμύρνη.
Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν όταν η σημαία του Πανιώνιου υψώθηκε στον ιστό του γηπέδου, ενώ για την ιστορία ο αγώνας έληξε με 7-4 υπέρ του Πανιώνιου (Nαλιτζής 3, Σκιαβαράς 2, Φερεκίδης, Mπέλλος).