Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Pradadevil

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
866
Πόντοι
96
το λες καλα το ποιηματακι κι εσυ.....
τα κομπλεξ ειναι για τους μικρους εξαλλου...μια ειναι η ομαδα της προσφυγιας...
καλη επιτυχια στην προσπαθεια για παραμονη...
υ.γ.οσο για την ιστορια σου,αρχοντα των στημενων ας την αφησουμε καλυτερα...
Εσυ ποτε δεν εχεις παιξει μπαλα σαν ΑΕΚ σε μερος που ειναι Τουρκια σημερα.Ενω εγω επαιζα στη Σμυρνη μεχρι το 1922,οποτε οντως μια ειναι η ομαδα της προσφυγιας και οσο και να το λες ποιηματακι ειναι η πραγματικοτητα.Μπορει να ιδρυθηκες απο προσφυγες, οπως αρκετες ομαδες, αλλα προσφυγικη ομαδα δεν εισαι, μια ζωη στην Αθηνα επαιζες μπαλα.
Εγω μπορει να παλευω για την παραμονη αλλα δεν ειμαι Πανιωνιος για τους τιτλους,αλλα για την καταγωγη μου.
Οσο τον κοσμο που λες.Εσυ θα ηθελες να εχεις τον κοσμο του Ολυμπιακου??Μονο σ'αυτο απαντησε μου

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
το λες καλα το ποιηματακι κι εσυ.....
τα κομπλεξ ειναι για τους μικρους εξαλλου...μια ειναι η ομαδα της προσφυγιας...
καλη επιτυχια στην προσπαθεια για παραμονη...
υ.γ.οσο για την ιστορια σου,αρχοντα των στημενων ας την αφησουμε καλυτερα...
Αντε ρε παρτε τον πουλογλου με τις μαλακιες σας και την σουπερ ομαδαρα σας.Προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι ειστε περασμενα μεγαλεια!
Αντε αλλη ομαδα της προσφυγιας και του ΠΟΚ μιλατε για διαιτησια και στημενα!
Αντε τον πουλογλου!!!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αντε ρε παρτε τον πουλογλου με τις μαλακιες σας και την σουπερ ομαδαρα σας.Προσπαθειτε να πεισετε τον εαυτο σας οτι ειστε περασμενα μεγαλεια!
Αντε αλλη ομαδα της προσφυγιας και του ΠΟΚ μιλατε για διαιτησια και στημενα!
Αντε τον πουλογλου!!!
τεννις τσιμπα'να μπαλακι..

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
πες τα στο πενισκιλερ που λεει πως εγινες λυων! :2funny:
ακου <<ανταγωνιστες>> :2funny: :2funny: :2funny:
ομαδα με 10 χιλιαδες οπαδους..:2funny: :2funny:
Κρατηστε πισινη μεχρι του χρονου και θα τα ξαναπουμε.
Θα γραφω 50 μυνηματα καθε Κυριακη,εσεις στα λογια ειστε πρωταθλητες.
Αντι να κοιτατε τους Παναθηναικους και τους Ολυμπιακους ασχολειστε συνεχεια με τους Πανιωνιους γιατι θα φατε την σκονη και απο μας!
Γραψτε οτι προλαβαινετε μπατηροσκυλα.
Εδω υπαρχει οργανωση που ουτε ξερετε την λεξη με το σκορποχωρι!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τεννις τσιμπα'να μπαλακι..
Ποσα μπαλλακια φαγατε στον κωλο φετος;
Ευτυχως που βαλατε και το γκολακι στις καθυστερησεις και δεν μαζεψαμε 6 βαθμους απο τους κουτσους σας!

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
χασαμε και το γτι

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Σάντσεζ για την άμυνα
"Goal" 10:35 4/6
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα

ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ

Στην αγορά της Αργεντινής στρέφει την προσοχή του ο Πανιώνιος για την εξεύρεση κεντρικού αμυντικού. Ο νέος τεχνικός των «κυανέρυθρων» Μίκαελ Στόρε, παρά το γεγονός ότι γνωρίζει πολύ καλά την σκανδιναβική αγορά, φαίνεται πως προτιμά στόπερ από τη Λατινική Αμερική, γι’ αυτόν το λόγο άλλωστε ζήτησε από τους ανθρώπους της ομάδας να ρίξουν τα δίχτυα τους στην Αργεντινή.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Super deal»
Οι όροι της συμφωνίας για Τζαβέλλα
Σάντσεζ για την άμυνα
Και επίσημα στην Άιντραχτ ο Τζαβέλλας
Παρελθόν ο Ανδριόλας
Διευκρινιστική ανακοίνωση
Τσακίρης: «Είμαστε στο τέλος της αρχής»
Εγινε το πρώτο βήμα
Σάντσεζ για την άμυνα

Σύμφωνα λοιπόν με προχθεσινά δημοσιεύματα που προέρχονται από τη συγκεκριμένη χώρα, στην ομάδα της Νέας Σμύρνης προτάθηκε ο κεντρικός οπισθοφύλακας της Σαν Μαρτίν, Λεονάρντο Σάντσεζ, η περίπτωση του οποίου εξετάζεται από τον 35χρονο τεχνικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές προοπτικές, δυνατό τόσο στο ψηλό παιχνίδι (λόγω ύψους) όσο και με την μπάλα στα πόδια, με γεμάτες χρονιές τις δύο τελευταίες σεζόν, ενώ στο τέλος του μήνα μένει ελεύθερος από την ομάδα του.

Συν τοις άλλοις, ο ίδιος επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω (είναι μόλις 23 ετών), αναζητώντας την ποδοσφαιρική του τύχη για πρώτη φορά στην Ευρώπη και ο Πανιώνιος φαίνεται ότι αποτελεί μία πολύ καλή προοπτική.

Προς Πανθρακικό ο Ανδριόλας
Από τη στιγμή που δεν υπολογιζόταν από τον Μίκαλε Στόρε το διαζύγιο ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Κώστα Ανδριόλα ήταν θέμα χρόνου να βγει. Προχθες οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν κοινή συναινέσει τη λύση του συμβολαίου του νεαρού πορτιέρο, ο οποίος πιθανότατα να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό, που με τη σειρά του έχει εκφράσει εδώ και αρκετές εβδομάδες το ενδιαφέρον του.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

Online 13:40 4/6

Ακολουθώντας την προσφιλή του συνήθεια, να δημοσιοποιεί την οικονομική συμφωνία όλων των μεταγραφών, ο Πανιώνιος έκανε το ίδιο και με την παραχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Άιντραχτ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους όρους της συμφωνίας με την ομάδα της Φρανκφούρτης, οι «κυανέρυθροι» θα εισπράξουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με τις επιτυχίες της Άιντραχτ ή του ίδιου του παίκτη.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Super deal»
Σάντσεζ για την άμυνα
Παρελθόν ο Ανδριόλας
Εγινε το πρώτο βήμα
Ο Πανιώνιος ανακοίνωσε το οικονομικό μέρος της μεταγραφής του Τζαβέλλα

Ήτοι, ποσό 200 χιλιάδων ευρώ προβλέπεται για συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το μισό για συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ως την αγωνιστική περίοδο 2013-14 και δέκα χιλιάδες ευρώ για κάθε συμμετοχή του Τζαβέλλα στην Εθνική ως τον Ιούνιο του 2013.

Σημειωτέον ότι οι Νεοσμυρνιώτες κράτησαν ποσοστό 30% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη, αφού βέβαια αφαιρεθούν τα 1,2 εκατομμύρια της μεταγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στη Γερμανική ομάδα Άιντραχτ Φραγκφούρτης έναντι του ποσού των 1.200.000 Ευρώ. Με βάση την πάγια πολιτική διαφάνειας της ΠΑΕ σε θέματα μεταγραφών ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι: Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα εισπράξει το ποσό αυτό σε 3 ισόποσες δόσεις των 400.000 Ευρώ, πληρωτέες κάθε Σεμπτέμβριο του 2010, 2011 και 2012.

Στους όρους της μεταγραφής περιλαμβάνονται ακόμα:

* Ποσό 200.000 που θα εισπράξει ο Πανιώνιος αν η Άιντραχτ συμμετάσχει σε ομίλους του Champions League, ή 100.000 σε ομίλους του Europa League, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

* Ποσό 10.000 Ευρώ για κάθε συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, μέχρι 30/6/2013.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ, το οποίο εάν παραταθεί ο Πανιώνιος θα εισπράξει ακόμα 300.000 Ευρώ. Ο Πανιώνιος διατηρεί επίσης ποσοστό 30% επί μελλοντικής πιθανής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα, (αφού αφαιρεθεί το ποσό του 1.200.000 Ευρώ που έχει καταβάλει η Άιντραχτ στον Πανιώνιο).

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταβάλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα το 5% των ως άνω ποσών που θα εισπράξει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού αφαιρεθούν οι 200.000 ευρώ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα.

Τζαβέλλας: «Έγινα Πανιώνιος»

Τους λόγους, για τους οποίους πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ εξήγησε ο Τζαβέλλας, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου, εκφράζοντας παράλληλα και την αγάπη του για την ομάδα.

«Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαπραγμάτευση με την Άιντραχτ, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους για να προασπίσω τα συμφέροντα τόσο του Πανιωνίου, όσο και τα δικά μου. Από την αρχή ο Πρόεδρος μου είπε ότι αυτή η πρόταση ήταν εξαιρετική και μία ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα ήταν και για το καλό του Πανιωνίου ο οποίος θα διαφημιστεί ως σύλλογος και στο εξωτερικό.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και η επιθυμία των φιλάθλων του Πανιώνιου να με δουν με τα χρώματα μίας ευρωπαϊκής ομάδας και όχι σε μία αντίπαλη ελληνική, γιατί αυτοί οι φίλαθλοι, μαζί με τον Πρόεδρο με βοήθησαν, με την αγάπη και τη στήριξη τους, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.

Τα 2,5 αυτά χρόνια που έμεινα στη Νέα Σμύρνη και ενώ από μικρός υποστήριζα άλλη ελληνική ομάδα, έγινα Πανιώνιος, παραμένω Πανιώνιος και αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ. Αυτό το λέω τώρα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, γιατί ίσως κάποιοι να το εκλάμβαναν διαφορετικά αν το έλεγα όσο ήμουν ακόμα στην ομάδα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «Πάνθηρες», για τη στήριξη τους, αλλά και στον Κώστα Τσακίρη που προσπάθησε να κάνει την καλύτερη συμφωνία τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για μένα και παράλληλα να με βοηθήσει να υλοποιήσω ένα όνειρο που είχαμε και οι δυο, για μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω και θα κατέβω στη Νέα Σμύρνη να βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους».

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

«Super deal»
"Goal" 10:17 5/6

ΤΟΥ ΤΑΣΟΥ ΚΙΟΥΣΗ

Με την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Γιώργου Τζαβέλλα στην Αϊντραχτ Φρανκφούρτης ο Πανιώνιος και προσωπικά ο Κωνσταντίνος Τσακίρης έκλεισαν μια ακόμη σούπερ συμφωνία για τον σύλλογο.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Super deal»
Σάντσεζ για την άμυνα
Παρελθόν ο Ανδριόλας
Εγινε το πρώτο βήμα

Οι «κυανέρυθροι» τα τελευταία χρόνια έχουν γεμίσει τα ταμεία τους από τις πωλήσεις ποδοσφαιριστών τους όπως ο Νίκος Σπυρόπουλος στο Παναθηναϊκό και οι Ράφικ Τζιμπούρ, Γρηγόρης Μάκος στην ΑΕΚ.

Οπως θα συμβεί, άλλωστε, και από τη μεταγραφή του διεθνούς ακραίου αμυντικού, καθώς η ομάδα της Νέας Σμύρνης θα καρπωθεί το ποσό των 1.200.000 ευρώ σε τρεις ισόποσες δόσεις των 400.000 ευρώ. Παράλληλα αρκετά είναι και τα μπόνους που προβλέπει το deal μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες από την ΠΑΕ Πανιώνιος στους όρους της μεταγραφής περιλαμβάνονται ακόμη:

Ποσό 200.000 ευρώ που θα εισπράξει ο Πανιώνιος αν η Αϊντραχτ συμμετάσχει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ή 100.000 ευρώ σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Ποσό 10.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας μέχρι τις 30/6/2013.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Αϊντραχτ, το οποίο εάν παραταθεί ο Πανιώνιος θα εισπράξει ακόμη 300.000 ευρώ. Ο Πανιώνιος διατηρεί επίσης ποσοστό 30% επί μελλοντικής πιθανής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα (αφού αφαιρεθεί το ποσό του 1.200.000 ευρώ που έχει καταβάλει η Αϊντραχτ στον Πανιώνιο).

Το νέο επιτελείο του Στόρε
Από κει και πέρα παρουσιάστηκε χθες το νέο προπονητικό επιτελείο με επικεφαλής τον προπονητή Μίκαελ Στόρε και συνεργάτες του τον Γιάννη Χριστόπουλο (βοηθός προπονητή και συνεργάτης της ομάδας Νέων) και τον Βασίλη Αρματά (υπεύθυνος σκάουτινγκ και ανάλυσης αντιπάλων).

Ο Σουηδός τεχνικός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους συνεργάτες του: «Ηθελα να πλαισιωθώ από επαγγελματίες και σοβαρούς ανθρώπους, οι οποίοι θα αλληλοσυμπληρώνονται. Νομίζω ότι κάναμε καλές επιλογές. Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα αναλάβει και προπονητής της ομάδας Νέων και ο Βασίλης θα μας βοηθάει στο βίντεο, ενώ θα είναι και βοηθός προπονητή στην ομάδα των Νέων. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα ματς και να συνδυάσουμε την ανάπτυξη με τα αποτελέσματα».

Τα «super deal» του Τσακίρη

Ποδοσφαιριστής Ποσό Ομάδα

* Νίκος Σπυρόπουλος 2.000.000 ευρώ ΠΑΟ
    * Ράφικ Τζιμπούρ 3.150.000 ευρώ ΑΕΚ
    * Γρηγόρης Μάκος 1.000.000 ευρώ ΑΕΚ
    * Γιώργος Τζαβέλλας 1.200.000 ευρώ Αϊντραχτ Φρ.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανακοίνωσε…Τζαβέλλα

* 04/06/2010, 18:07 | Διαβάστηκε 5459 φορές
    * Αποστολή
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *
    *

Get Adobe Flash player
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ανακοίνωσε…Τζαβέλλα (Photo: Action Images).

Την παραχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Άιντραχτ Φραγκφούρτης ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, έναντι του ποσού των 1.200.000 ευρώ. Οι «κυανέρυθροι» στην ανακοίνωση τους αναφέρουν τους οικονομικούς όρους που «έκλεισε» η μεταγραφή. Παράλληλα ο ίδιος ο παίκτης με δηλώσεις του τόνισε πως η μετακίνηση έγινε για το καλό του Πανιωνίου αλλά και τις καριέρας του.

Ο Τζαβέλλας τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαπραγμάτευση με την Άιντραχτ, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους για να προασπίσω τα συμφέροντα τόσο του Πανιωνίου, όσο και τα δικά μου. Από την αρχή ο Πρόεδρος μου είπε ότι αυτή η πρόταση ήταν εξαιρετική και μία ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα ήταν και για το καλό του Πανιωνίου ο οποίος θα διαφημιστεί ως σύλλογος και στο εξωτερικό.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και η επιθυμία των φιλάθλων του Πανιώνιου να με δουν με τα χρώματα μίας ευρωπαϊκής ομάδας και όχι σε μία αντίπαλη ελληνική, γιατί αυτοί οι φίλαθλοι, μαζί με τον Πρόεδρο με βοήθησαν, με την αγάπη και τη στήριξη τους, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.

Τα 2,5 αυτά χρόνια που έμεινα στη Νέα Σμύρνη και ενώ από μικρός υποστήριζα άλλη ελληνική ομάδα, έγινα Πανιώνιος, παραμένω Πανιώνιος και αυτή είναι η ομάδα που αγαπώ. Αυτό το λέω τώρα, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής μου, γιατί ίσως κάποιοι να το εκλάμβαναν διαφορετικά αν το έλεγα όσο ήμουν ακόμα στην ομάδα.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες, για τη στήριξη τους, αλλά και στον Κώστα Τσακίρη που προσπάθησε να κάνει την καλύτερη συμφωνία τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για μένα και παράλληλα να με βοηθήσει να υλοποιήσω ένα όνειρο που είχαμε και οι δυο, για μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω και θα κατέβω στη Νέα Σμύρνη να βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους».

Η ανακοίνωση του Πανιωνίου, αναφέρει: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στη Γερμανική ομάδα Άιντραχτ Φραγκφούρτης έναντι του ποσού των 1.200.000 Ευρώ.

Με βάση την πάγια πολιτική διαφάνειας της ΠΑΕ σε θέματα μεταγραφών ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι: Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα εισπράξει το ποσό αυτό σε 3 ισόποσες δόσεις των 400.000 Ευρώ, πληρωτέες κάθε Σεμπτέμβριο του 2010, 2011 και 2012.

* Ποσό 200.000 που θα εισπράξει ο Πανιώνιος αν η Άιντραχτ συμμετάσχει σε ομίλους του Champions League, ή 100.000 σε ομίλους του Europa League, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

* Ποσό 10.000 Ευρώ για κάθε συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, μέχρι 30/6/2013.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ, το οποίο εάν παραταθεί ο Πανιώνιος θα εισπράξει ακόμα 300.000 Ευρώ. Ο Πανιώνιος διατηρεί επίσης ποσοστό 30% επί μελλοντικής πιθανής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα, (αφού αφαιρεθεί το ποσό του 1.200.000 Ευρώ που έχει καταβάλει η Άιντραχτ στον Πανιώνιο).

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταβάλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα το 5% των ως άνω ποσών που θα εισπράξει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού αφαιρεθούν οι 200.000 ευρώ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα».

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
Τζαβέλλας: Για πάντα Πανιώνιος!
Από Δημήτρης Τομαράς | Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 18:24
Bookmark and Share

* Μέγεθος κειμένου: decrease font size increase font size
    * Εκτύπωση
    * Email
    * 7 Σχόλια

Τζαβέλλας: Για πάντα Πανιώνιος!
Super League
Πανιώνιος

Ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει ήδη πει αντίο στον... Πανιώνιο, ωστόσο ο νεαρός άσος ξεκαθάρισε πως θα είναι για πάντα δεμένος μ' αυτήν την ομάδα!

Ο Γιώργος Τζαβέλλας μιλώντας στο panionios.gr τόνισε πως: «Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαπραγμάτευση με την Άϊντραχτ, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους για να προασπίσω τα συμφέροντα τόσο του Πανιωνίου, όσο και τα δικά μου. Από την αρχή ο πρόεδρος μου είπε ότι αυτή η πρόταση ήταν εξαιρετική και μία ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα ήταν και για το καλό του Πανιωνίου ο οποίος θα διαφημιστεί ως σύλλογος και στο εξωτερικό».

Στην συνέχεια επισήμανε πως «μεγάλο ρόλο στην απόφαση μου έπαιξε και η επιθυμία των φιλάθλων του Πανιώνιου να με δουν με τα χρώματα μίας ευρωπαϊκής ομάδας και όχι σε μία αντίπαλη ελληνική, γιατί αυτοί οι φίλαθλοι, μαζί με τον Πρόεδρο με βοήθησαν, με την αγάπη και τη στήριξη τους, να γίνομαι κάθε μέρα και καλύτερος.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Πάνθηρες, για τη στήριξη τους, αλλά και στον Κώστα Τσακίρη που προσπάθησε να κάνει την καλύτερη συμφωνία τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για μένα και παράλληλα να με βοηθήσει να υλοποιήσω ένα όνειρο που είχαμε και οι δυο, για μια μεταγραφή στο εξωτερικό.
Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω και θα κατέβω στη Νέα Σμύρνη να βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους».

Ως γνωστόν ο Πανιώνιος ανακοίνωσε την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στην Άϊντραχτ Φρανκφούρτης έναντι του ποσού των 1.200.000 ευρώ. Με βάση την πάγια πολιτική διαφάνειας της ΠΑΕ σε θέματα μεταγραφών ο Πανιώνιος ενημέρωσε πως θα εισπράξει το ποσό αυτό σε 3 ισόποσες δόσεις των 400.000 ευρώ, πληρωτέες κάθε Σεμπτέμβριο του 2010, 2011 και 2012.

* Ποσό 200.000 που θα εισπράξει ο Πανιώνιος αν η Άϊντραχτ συμμετάσχει σε ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ή 100.000 σε ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, μέχρι και την αγωνιστική περίοδο 2013-14.
* Ποσό 10.000 ευρώ για κάθε συμμετοχή του Γιώργου Τζαβέλλα σε αγώνες της Εθνικής Ελλάδας, μέχρι 30/6/2013.

Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με την Άιντραχτ, το οποίο εάν παραταθεί ο Πανιώνιος θα εισπράξει ακόμα 300.000 ευρώ. Ο Πανιώνιος διατηρεί επίσης ποσοστό 30% επί μελλοντικής πιθανής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή σε άλλη ομάδα, (αφού αφαιρεθεί το ποσό του 1.200.000 ευρώ που έχει καταβάλει η Άιντραχτ στον Πανιώνιο). Τέλος ο Πανιώνιος θα καταβάλλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα το 5% των ως άνω ποσών που θα εισπράξει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αφού αφαιρεθούν οι 200.000 ευρώ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166

* Ομάδα:
    * Ολυμπιακός
    * Παναθηναϊκός
    * ΠΑΟΚ
    * ΑΕΚ
    * Λάρισα
    * Άρης
    * Πανιώνιος
    * Ηρακλής
    * ΠΑΣ Γιάννινα
    * Liverpool
    * Manchester United
    * Chelsea
    * Arsenal
    * Barcelona
    * Real Madrid
    * Juventus
    * Inter
    * Milan
    * Bayern
    * Ελλάδα

Gazzetta Community

* Home
    * Ποδόσφαιρο
          o Super League
          o Ελλάδα
          o Ευρώπη
          o Κύπελο Hellas Online
          o Champions League
          o Europa League
          o MUNDIAL 2010
          o Κόσμος
          o Εθνική ομάδα
      Ειδήσεις Ποδόσφαιρο
          o
            12:54: Ανακοινώνει Μπενίτεθ η Ίντερ
          o
            12:28: Έρικσον: «Όνειρό μου η Λίβερπουλ»
          o
            12:10: Φοβού τον Ρούνεϊ
          o
            12:07: «Μη ρίξετε τον Ηρακλή»‏
          o
            11:54: Φέρντιναντ: «Είμαι καταραμένος»
          o
            11:41: Επιμένουν για Πέτσκο
          o
            11:25: «Κλείνει» Αυλωνίτη η Καβάλα
          o
            11:16: Πρόταση για Μπατιόν
          o
            11:01: «Όλα γίνονται»
    * Μπάσκετ
          o A1
          o Ελλάδα
          o Κόσμος
          o Euroleague
          o Euro Cup
          o NBA
          o Ευρώπη
          o Εθνική ομάδα
      Ειδήσεις Μπάσκετ
          o
            12:19: Στον πάγκο των «Σφηκών» ο Μόντι Ουίλιαμς
          o
            11:57: Σολέ και ΛεΜαν στον τελικό
          o
            11:39: Αποχωρεί ο Τάνιεβιτς
          o
            10:45: Παρελθόν από «Ιππότες» ο Φέρι
          o
            10:03: Με Ερυθρό Αστέρα η Παρτιζάν
          o
            09:39: Ισοφάριση ή διακοπές;
          o
            09:09: «Τυχερός που πάω στο Τρεβίζο»
          o
            08:52: Παραμένει στην Μπενετόν ο Μοτεγιούνας
    * Τοπικά
          o Αττική
                + Αθήνα
                + Πειραιάς
                + Δυτική Αττική
                + Ανατολική Αττική
          o Ήπειρος
                + Ιωάννινα
                + Θεσπρωτία
                + Άρτα
                + Πρέβεζα
          o Θεσσαλία
                + Λάρισα
                + Μαγνησία
                + Καρδίτσα
                + Τρίκαλα
          o Κρήτη
                + Χανιά
                + Ρέθυμνο
                + Ηράκλειο
                + Λασήθι
          o Μακεδονία
                + Καβάλα
                + Δράμα
                + Σέρρες
                + Χαλκιδική
                + Θεσσαλονίκη
                + Κιλκίς
                + Πέλλας
                + Ημαθίας
                + Πιερίας
                + Φλώρινα
                + Καστορία
                + Κοζάνη
                + Γρεβενά
          o Πελοπόννησος
                + Αχαϊα
                + Κορινθία
                + Αργολίδα
                + Αρκαδία
                + Ηλεία
                + Μεσσηνία
                + Λακωνία
          o Στερεά Ελλάδα
                + Αιτωλοακαρνανία
                + Ευρυτανία
                + Φωκίδα
                + Φθιώτιδα
                + Βοιωτία
                + Εύβοια
          o Θράκη
                + Έβρος
                + Ροδόπης
                + Ξάνθη
          o Επτάνησα
                + Κέρκυρα
                + Κεφαλλονιά
                + Ζάκυνθος
          o Δωδεκάνησα
          o Κυκλάδες
          o Β.Α. Αιγαίο
    * Βόλεϊ
          o Βόλεϊ
          o A1
          o A1 Γυναικών
          o Εθνική ομάδα βόλεϊ
      Ειδήσεις Βόλεϊ
          o
            12:41: Τα αίτια της διάλυσης του «τριφυλλιού»
          o
            00:16: Κόντρα Λίμπε, Ιβάν και σε Τουρκία;
          o
            23:44: Με το αριστερό στο Ευρωπαϊκό Λιγκ
          o
            22:19: Ζαγκούμνι: «Δεν ξέρω ποιοι θα μείνουν»
          o
            19:49: Ανανέωσε ο Νικολάκης
    * Mηχανοκίνητα
          o Formula 1
          o WRC
          o Cars
          o Super Cars
          o Moto GP
          o Υπόλοιπα
      Ειδήσεις Motorsport
          o
            18:34: Χάμιλτον: Είχαμε και τύχη...
          o
            18:07: Ο Οζιέ κέρδισε το Ράλι Πορτογαλίας
          o
            16:38: Άγγλος... πασάς στην Πόλη!
          o
            22:46: Πανευτυχής ο Γουέμπερ!
          o
            17:35: Ο Γουέμπερ στην πολ ποζίσιον
    * Άλλα Σπορ
          o Στίβος
          o Πόλο
          o Kολύμβηση
          o Τένις
          o Χάντμπολ
          o Ολυμπιακοί αγώνες
          o Υπόλοιπα αθλήματα
          o Μπιτς βόλεϊ
      Ειδήσεις Sport
          o
            22:12: Καρέ του τίτλου!
          o
            20:50: Ποιος να τον σταματήσει!
          o
            20:01: Βλέπε κορυφαίος...
          o
            19:34: Δεύτερη ευκαιρία για Βίκυ/Μαρία
          o
            19:11: Στα «ρηχά» οι καταδύτες
    * Πόκερ
    * Βαθμολογίες
    * Live
    * Στατιστικά
    * Livescore

* Super league

Champions League
          Europa league
          Euro league
          Super League
          Κύπελλο hellas online
          Mundial 2010
          Β' και Γ΄ Εθνική
          Μπάσκετ Α1

Ειδήσεις | Βαθμολογία | Πρόγραμμα
‹ Super League
Στην Βουδαπέστη για προετοιμασία
Από Δημήτρης Τομαράς | Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 20:01
Bookmark and Share

* Εκτύπωση
    * Email

Super League
Πανιώνιος

Στην Βουδαπέστη θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου θα γίνει από τις 6 έως τις 16 Ιουλίου στην Βουδαπέστη. Στα μέσα Αυγούστου οι "κυανέρυθροι" θα βρεθούν στην Σλοβενία για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Στο μεταξύ σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Μίκαελ Στόρε, παρουσίασε τους δύο νέους του συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο. Τον Γιώργο Χριστόπουλο, που θα είναι ο δεύτερος βοηθός του μαζί με τον Άκη Μάντζιο και τον Βασίλη Αρματά, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος βιντεοανάλυσης.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τεννις χεσε τα αεκακια

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
δω μας εχεσε ο πραντα

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
τεννις χεσε τα αεκακια
Τι να ασχοληθω με τα βλαμενα;
Μονο στο ποδοσφαιρο περυσι ηταν πανω απο εμας και αυτο προσωρινα.
Πανε να βγουνε απο πανω με τα λογια οσο προλαβαινουν.
Απο του χρονου θα φανε τους πεοκλες και θα εχουμε σιγη ιχθυος!
Δεν ασχολουμαι με μικρες ομαδες........

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
    * Ομάδα:
    * Ολυμπιακός
    * Παναθηναϊκός
    * ΠΑΟΚ
    * ΑΕΚ
    * Λάρισα
    * Άρης
    * Πανιώνιος
    * Ηρακλής
    * ΠΑΣ Γιάννινα
    * Liverpool
    * Manchester United
    * Chelsea
    * Arsenal
    * Barcelona
    * Real Madrid
    * Juventus
    * Inter
    * Milan
    * Bayern
    * Ελλάδα

Gazzetta Community

* Home
    * Ποδόσφαιρο
          o Super League
          o Ελλάδα
          o Ευρώπη
          o Κύπελο Hellas Online
          o Champions League
          o Europa League
          o MUNDIAL 2010
          o Κόσμος
          o Εθνική ομάδα
      Ειδήσεις Ποδόσφαιρο
          o
            12:54: Ανακοινώνει Μπενίτεθ η Ίντερ
          o
            12:28: Έρικσον: «Όνειρό μου η Λίβερπουλ»
          o
            12:10: Φοβού τον Ρούνεϊ
          o
            12:07: «Μη ρίξετε τον Ηρακλή»‏
          o
            11:54: Φέρντιναντ: «Είμαι καταραμένος»
          o
            11:41: Επιμένουν για Πέτσκο
          o
            11:25: «Κλείνει» Αυλωνίτη η Καβάλα
          o
            11:16: Πρόταση για Μπατιόν
          o
            11:01: «Όλα γίνονται»
    * Μπάσκετ
          o A1
          o Ελλάδα
          o Κόσμος
          o Euroleague
          o Euro Cup
          o NBA
          o Ευρώπη
          o Εθνική ομάδα
      Ειδήσεις Μπάσκετ
          o
            12:19: Στον πάγκο των «Σφηκών» ο Μόντι Ουίλιαμς
          o
            11:57: Σολέ και ΛεΜαν στον τελικό
          o
            11:39: Αποχωρεί ο Τάνιεβιτς
          o
            10:45: Παρελθόν από «Ιππότες» ο Φέρι
          o
            10:03: Με Ερυθρό Αστέρα η Παρτιζάν
          o
            09:39: Ισοφάριση ή διακοπές;
          o
            09:09: «Τυχερός που πάω στο Τρεβίζο»
          o
            08:52: Παραμένει στην Μπενετόν ο Μοτεγιούνας
    * Τοπικά
          o Αττική
                + Αθήνα
                + Πειραιάς
                + Δυτική Αττική
                + Ανατολική Αττική
          o Ήπειρος
                + Ιωάννινα
                + Θεσπρωτία
                + Άρτα
                + Πρέβεζα
          o Θεσσαλία
                + Λάρισα
                + Μαγνησία
                + Καρδίτσα
                + Τρίκαλα
          o Κρήτη
                + Χανιά
                + Ρέθυμνο
                + Ηράκλειο
                + Λασήθι
          o Μακεδονία
                + Καβάλα
                + Δράμα
                + Σέρρες
                + Χαλκιδική
                + Θεσσαλονίκη
                + Κιλκίς
                + Πέλλας
                + Ημαθίας
                + Πιερίας
                + Φλώρινα
                + Καστορία
                + Κοζάνη
                + Γρεβενά
          o Πελοπόννησος
                + Αχαϊα
                + Κορινθία
                + Αργολίδα
                + Αρκαδία
                + Ηλεία
                + Μεσσηνία
                + Λακωνία
          o Στερεά Ελλάδα
                + Αιτωλοακαρνανία
                + Ευρυτανία
                + Φωκίδα
                + Φθιώτιδα
                + Βοιωτία
                + Εύβοια
          o Θράκη
                + Έβρος
                + Ροδόπης
                + Ξάνθη
          o Επτάνησα
                + Κέρκυρα
                + Κεφαλλονιά
                + Ζάκυνθος
          o Δωδεκάνησα
          o Κυκλάδες
          o Β.Α. Αιγαίο
    * Βόλεϊ
          o Βόλεϊ
          o A1
          o A1 Γυναικών
          o Εθνική ομάδα βόλεϊ
      Ειδήσεις Βόλεϊ
          o
            12:41: Τα αίτια της διάλυσης του «τριφυλλιού»
          o
            00:16: Κόντρα Λίμπε, Ιβάν και σε Τουρκία;
          o
            23:44: Με το αριστερό στο Ευρωπαϊκό Λιγκ
          o
            22:19: Ζαγκούμνι: «Δεν ξέρω ποιοι θα μείνουν»
          o
            19:49: Ανανέωσε ο Νικολάκης
    * Mηχανοκίνητα
          o Formula 1
          o WRC
          o Cars
          o Super Cars
          o Moto GP
          o Υπόλοιπα
      Ειδήσεις Motorsport
          o
            18:34: Χάμιλτον: Είχαμε και τύχη...
          o
            18:07: Ο Οζιέ κέρδισε το Ράλι Πορτογαλίας
          o
            16:38: Άγγλος... πασάς στην Πόλη!
          o
            22:46: Πανευτυχής ο Γουέμπερ!
          o
            17:35: Ο Γουέμπερ στην πολ ποζίσιον
    * Άλλα Σπορ
          o Στίβος
          o Πόλο
          o Kολύμβηση
          o Τένις
          o Χάντμπολ
          o Ολυμπιακοί αγώνες
          o Υπόλοιπα αθλήματα
          o Μπιτς βόλεϊ
      Ειδήσεις Sport
          o
            22:12: Καρέ του τίτλου!
          o
            20:50: Ποιος να τον σταματήσει!
          o
            20:01: Βλέπε κορυφαίος...
          o
            19:34: Δεύτερη ευκαιρία για Βίκυ/Μαρία
          o
            19:11: Στα «ρηχά» οι καταδύτες
    * Πόκερ
    * Βαθμολογίες
    * Live
    * Στατιστικά
    * Livescore

* Super league

Champions League
          Europa league
          Euro league
          Super League
          Κύπελλο hellas online
          Mundial 2010
          Β' και Γ΄ Εθνική
          Μπάσκετ Α1

Ειδήσεις | Βαθμολογία | Πρόγραμμα
‹ Super League
Από Δημήτρης Τομαράς | Παρασκευή, 04 Ιουνίου 2010 20:01
Bookmark and Share

* Εκτύπωση
    * Email

Super League
Πανιώνιος

Στην Βουδαπέστη θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Πανιωνίου θα γίνει από τις 6 έως τις 16 Ιουλίου στην Βουδαπέστη. Στα μέσα Αυγούστου οι "κυανέρυθροι" θα βρεθούν στην Σλοβενία για το δεύτερο στάδιο προετοιμασίας.

Στο μεταξύ σε σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της ομάδας, Μίκαελ Στόρε, παρουσίασε τους δύο νέους του συνεργάτες στο τεχνικό επιτελείο. Τον Γιώργο Χριστόπουλο, που θα είναι ο δεύτερος βοηθός του μαζί με τον Άκη Μάντζιο και τον Βασίλη Αρματά, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος βιντεοανάλυσης.
Αμαν βρε παλι την Ελευθερουδακη κατεβασες;
Το προπονητικο κεντρο ειναι ενα απο τα καλυτερα της Ευρωπης και εκει πανε εθνικες ομαδες αλλα ειναι μερος για δουλεια,οχι βλακειες.
Πολυ καλη επιλογη.
Εχει τα παντα,οχι μονο βουνα για τρεξιμο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Gti εσυ φωναζεις αυτα τα ΑΕΚακια με κατι στοιχηματα και τετοιες μαλακιες!
Μην τους μιλας γιατι μας κατσικωθηκανε και λενε και αηδιες.
Μπορει να τρωνε και τυροπιττες απο τον Νικο και να τα λενε με τον Μποντο.

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Πεταγεται και η αλλη ψωλη απο το Χαριλαου...
Μην μιλας σε αγνωστους ειπαμε.
Αν θες για στοιχημα θα τα κονομησουμε απο το μουντιαλ και το Γουιμπλεντον!
Πολυ χρημα απο το τεννις και ευκολο.
Tenniskiller speaking!!!

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
Online 13:40 4/6

Ακολουθώντας την προσφιλή του συνήθεια, να δημοσιοποιεί την οικονομική συμφωνία όλων των μεταγραφών, ο Πανιώνιος έκανε το ίδιο και με την παραχώρηση του Γιώργου Τζαβέλλα στην Άιντραχτ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τους όρους της συμφωνίας με την ομάδα της Φρανκφούρτης, οι «κυανέρυθροι» θα εισπράξουν 1,2 εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο θα αυξάνεται ανάλογα με τις επιτυχίες της Άιντραχτ ή του ίδιου του παίκτη.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Super deal»
Σάντσεζ για την άμυνα
Παρελθόν ο Ανδριόλας
Εγινε το πρώτο βήμα

Ήτοι, ποσό 200 χιλιάδων ευρώ προβλέπεται για συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, το μισό για συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ ως την αγωνιστική περίοδο 2013-14 και δέκα χιλιάδες ευρώ για κάθε συμμετοχή του Τζαβέλλα στην Εθνική ως τον Ιούνιο του 2013.

Σημειωτέον ότι οι Νεοσμυρνιώτες κράτησαν ποσοστό 30% σε περίπτωση μεταπώλησης του παίκτη, αφού βέβαια αφαιρεθούν τα 1,2 εκατομμύρια της μεταγραφής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Τζαβέλλα στη Γερμανική ομάδα Άιντραχτ Φραγκφούρτης έναντι του ποσού των 1.200.000 Ευρώ. Με βάση την πάγια πολιτική διαφάνειας της ΠΑΕ σε θέματα μεταγραφών ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι: Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα εισπράξει το ποσό αυτό σε 3 ισόποσες δόσεις των 400.000 Ευρώ, πληρωτέες κάθε Σεμπτέμβριο του 2010, 2011 και 2012.

Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ θα καταβάλει στην ΠΑΕ Κέρκυρα το 5% των ως άνω ποσών που θα εισπράξει από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, αφού αφαιρεθούν οι 200.000 ευρώ της μεταγραφής του Γιώργου Τζαβέλλα.

Τζαβέλλας: «Έγινα Πανιώνιος»

Τους λόγους, για τους οποίους πήρε την απόφαση να συνεχίσει την καριέρα του στην Άιντραχτ εξήγησε ο Τζαβέλλας, με δήλωσή του στην ιστοσελίδα του Πανιωνίου, εκφράζοντας παράλληλα και την αγάπη του για την ομάδα.

«Από τη πρώτη στιγμή που ξεκίνησε όλη αυτή η διαπραγμάτευση με την Άιντραχτ, προτίμησα να κρατήσω χαμηλούς τόνους για να προασπίσω τα συμφέροντα τόσο του Πανιωνίου, όσο και τα δικά μου. Από την αρχή ο Πρόεδρος μου είπε ότι αυτή η πρόταση ήταν εξαιρετική και μία ευκαιρία για μένα να δοκιμάσω τις δυνατότητες μου σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωτάθλημα, αλλά παράλληλα ήταν και για το καλό του Πανιωνίου ο οποίος θα διαφημιστεί ως σύλλογος και στο εξωτερικό.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «Πάνθηρες», για τη στήριξη τους, αλλά και στον Κώστα Τσακίρη που προσπάθησε να κάνει την καλύτερη συμφωνία τόσο για τον Πανιώνιο όσο και για μένα και παράλληλα να με βοηθήσει να υλοποιήσω ένα όνειρο που είχαμε και οι δυο, για μια μεταγραφή στο εξωτερικό. Ελπίζω στην πρώτη ευκαιρία που θα έχω και θα κατέβω στη Νέα Σμύρνη να βρεθώ ξανά ανάμεσα σε φίλους».
Μαθηματα μεταγραφων απο Τσακιρη!
Μονο που δεν πηγε στους αιωνιους μαλακες ειναι επιτυχια!!!
Γαμησε το ΠΟΚ οπως το ειχε πει μετα το ματς με τον ΠΑΟ και το πετσινο πεναλτυ.
Νινη να σε δουμε τωρα στο μουντιαλ τι πεναλτακια θα παιρνεις απεναντι στους μαυρους και τους Αργεντινους.
Εκει δεν σφυριζει Καλοπουλος......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom