Τζαβέλλας: «Το μυαλό μόνο στην Εθνική και στον Πανιώνιο»
* 17/05/2010, 13:43 | Διαβάστηκε 1502 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
Τζαβέλλας: «Το μυαλό μόνο στην Εθνική και στον Πανιώνιο»
Ο Γιώργος Τζαβέλας αποκλειστικά στη WebTV
Ο Γιώργος Τζαβέλας αποκλειστικά στη WebTV
Παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα ονόματα που ακούγονται έντονα το τελευταίο διάστημα, τόσο για τον Παναθηναϊκό, όσο και για τον Ολυμπιακό, ο Γιώργος Τζαβέλλας έχει στο μυαλό του μόνο την Εθνική και τη νυν ομάδα του, τον Πανιώνιο. Ο αριστερός οπισθοφύλακας των «κυανέρυθρων», μίλησε αποκλειστικά στη Web TV του NovaΣΠΟΡ FM 94,6 σε εκδήλωση της Pepsi στην πλατεία της Νέας Σμύρνης.
Συνέντευξη στον Κώστα Τσούγκο
Η γνωστή εταιρία αναψυκτικών, διοργάνωσε ψηφοφορία στην ιστοσελίδα της, κατά την οποία ο 23χρονος παίκτης αναδείχθηκε Max player of the year του Πανιωνίου. «Είναι τιμή για μένα το γεγονός ότι με ψήφισε ο κόσμος», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δεν πιστεύω ότι ήμουν ο μοναδικός παίκτης του Πανιωνίου που ξεχώρισε τη φετινή σεζόν. Έπαιξαν κι άλλα παιδιά από την ομάδα καλά. Βέβαια, ο κόσμος επέλεξε εμένα κι αυτό είναι κάτι που με χαροποιεί ιδιαίτερα».
Τους τελευταίους μήνες ο Τζαβέλλας έχει απασχολήσει έντονα το ρεπορτάζ κυρίως του Παναθηναϊκού, αλλά και του Ολυμπιακού. Σχετικά με το αν θεωρεί ότι αποτελεί δικαίωση για την προσπάθειά του το ότι ασχολούνται με την περίπτωση του δύο από τις μεγαλύτερες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου, απάντησε: «Όλα αυτά που γράφονται και λέγονται δεν με απασχολούν καθόλου. Αν ισχύει κάτι απ’ όλα αυτά θα το μάθω από την ομάδα μου. Το μυαλό μου τώρα είναι μόνο στην Εθνική και τον Πανιώνιο».
Οι προσδοκίες του κόσμου του Πανιωνίου γίνονται κάθε χρονιά μεγαλύτερες. Τη σεζόν που πέρασε η ομάδα της Νέας Σμύρνης, την ξεκίνησε στοχεύοντας ψηλά. Παρ’ όλα αυτά, ο Πανιώνιος στο τέλος του πρωταθλήματος κατετάγη στην ένατη θέση του βαθμολογικού πίνακα. «Ήταν από την αρχή μία χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Ταλαιπωρηθήκαμε πολύ από τις αλλαγές προπονητών. Παράλληλα, ήμασταν μία νέα ομάδα και δεν καταφέραμε να δέσουμε όπως θα έπρεπε», ανέφερε ο Τζαβέλλας, σε μία προσπάθεια να εξηγήσει τι δεν πήγε καλά φέτος στον Πανιώνιο.
Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας βρίσκεται στην προεπιλογή του Ότο Ρεχάγκελ για το Μουντιάλ στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής. Μάλιστα, στις 21 Μαΐου θα ταξιδέψει στην Ελβετία, μαζί με τους υπόλοιπους «εκλεκτούς» του Γερμανού τεχνικού, για την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. «Νοιώθω ότι είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω. Αυτό που χρειάζεται τώρα, σε όλη αυτή την προετοιμασία, είναι πολύ δουλειά για να πετύχουμε κάτι καλό. Με πολύ δουλειά και καλή ψυχολογία, θα προσπαθήσουμε για ό, τι καλύτερο».