You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αναφορά στον Διαχειριστή
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 10:09 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
και κατι αλλο ρε καμενε .εισαι τοσο μαλακας και εκτος θρεντ πανιωνιου Jerking Offρε μαλακα στο στισημα τη καθεσαι και ποσταρεις τα προγνωστικα του φωντα.ρε ηλιθιε σε εχζουν παρει ολοι στο ψιλο ρεζιλι στης κοινοτητας εισαι βλαμενε Uglystupid
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Συνδεδεμένος Συνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Σε σύνδεση)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 10:09 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
και κατι αλλο ρε καμενε .εισαι τοσο μαλακας και εκτος θρεντ πανιωνιου Jerking Offρε μαλακα στο στισημα τη καθεσαι και ποσταρεις τα προγνωστικα του φωντα.ρε ηλιθιε σε εχζουν παρει ολοι στο ψιλο ρεζιλι στης κοινοτητας εισαι βλαμενε Uglystupid
μποντο πιασε μια 3 τυροπιτες μια εμενα ζερο και μαμακα σου
μου θυμίζεις κάποιον γνωστό μου...που όταν τον πείραζαν έβριζε...όταν κάποτε σταμάτησαν να τον πειράζουν...πάλι φώναζε...γιατί είχε συνηθίσει να τον πειράζουν...
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ενδιαφέρον για Επστάιν
* 15/05/2010, 10:11 | Διαβάστηκε 759 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ενδιαφέρον για Επστάιν (Photo: Action Images).
honda
Επαφή με τον Ντένις Επστάιν είχε προχθές άνθρωπος που εκπροσωπεί τους διοικούντες τον Πανιώνιο, σύμφωνα με πληροφορίες της «SportDay». Ο Γερμανός φορ έχει καταθέσει προσφυγή κατά του Ηρακλή, διεκδικώντας 480.000 ευρώ και την ελευθέρας του.
Οι «κυανέρυθροι» - μέσω του εν λόγω ανθρώπου - εξέφρασαν επίσημα το ενδιαφέρον τους στον 24χρονο παίκτη, αλλά οι εμπλεκόμενες πλευρές συμφώνησαν να συναντηθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Αθήνα.
Ο Επστάιν αναγνωρίζει ότι ο «Γηραιός» του έδωσε την ευκαιρία να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, αλλά διαπιστώνει ότι η κατάσταση είναι δύσκολη στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Δεν αποκλείεται σύντομα και άλλες ομάδες να κινηθούν για την απόκτηση του Γερμανού, αφού η μεταγραφή του στον Πανιώνιο δεν θεωρείται ακόμα τελειωμένη.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
το μαλακα δεν εχει τι να ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΩ ΜΕΣΑ
ενω εσυ....
κυριε τσαμπιονι αμα δε γουσταρεις το διαμερισμα του πανιωνιου τραβα αλλου
ενω εσυ....
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
μποντο πιασε μια 3 τυροπιτες μια εμενα ζερο και μαμακα σου
ξεκολλα με τον bodos και ασε τις μανες απ'εξω
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
γιατι? πλακα εχετεκυριε τσαμπιονι αμα δε γουσταρεις το διαμερισμα του πανιωνιου τραβα αλλου
ομαδα που οι οπαδοι τις περιοριζονται χωροταξικα αναμεσα στην αιγαιου,συγγρου και στην ευξεινου ποντου,ειναι αστειονα νομιζουν οτι εχουν καποια δυναμικη η καποιο μελλον
Και αν καποτε ξυπνισετε και καταλαβετε τον Τσακιρη και το παιχνιδι του για το γηπεδο θα ειναι πια αργα
τραβα σε κανα αεκακιγιατι? πλακα εχετε
ομαδα που οι οπαδοι τις περιοριζονται χωροταξικα αναμεσα στην αιγαιου,συγγρου και στην ευξεινου ποντου,ειναι αστειονα νομιζουν οτι εχουν καποια δυναμικη η καποιο μελλον
Και αν καποτε ξυπνισετε και καταλαβετε τον Τσακιρη και το παιχνιδι του για το γηπεδο θα ειναι πια αργα
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ενω το παιχνιδι του Ζαγορακι που αντι να βαλει λεφτα,παιρνει κιολας δεν το εχουμε δει.γιατι? πλακα εχετε
Ο Τσακιρης εβαλε και καποιες δεκαδες εκατομμυρια,ο Ζαγορακης πινει και στην υγεια των κοροιδων.
Αυτη η καινουρια μοδα προεδρων που δεν πληρωνουν αλλα πληρωνονται ειναι καλη για κατι κοροιδαρες σαν και σας.
Χαρειτε μεχρι να αποκλειστειτε!!!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Για την ομαδα των βετερανων;αμα παρουμε και ντρομπνυ καλα θα ειναι
Δεν μεγαλωσε λιγο αυτος;
Επισκέπτης
ξεκολλα με τον bodos και ασε τις μανες απ'εξω
Μη μου στενοχωράς τον πρόεδρο
γιατι? πλακα εχετε
πλακα εχεις....και εισαι πολυ μικρος για να ασχολεισαι με πανιωνιο εσυ
οσο για τσακιρη.... πολυ θα θελατε να εχετε αλλα .... δεν ειμαστε ολοι τυχεροι ...
αλλοι βαζουν ΝΕΑ διαρκειας για τα playoff ....και δεν ισχυουν αυτα που ειχαν ολη τη χρονια...... αλλος μαζευει λεφτα απο παντου ... η αιγαιου και η συγγρου-ευξεινου ποντου .. ειναι μεγαλυτερα απο το χωριο σου παντως φιλε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις