Το οτι το κρατος επιβραβευβει τους κλεφτες και τα λαμογια διδοντας τους 2η-3η ευκαιρια (με αλλοθι την στιριξη της επιχειματικοτητας και την καλυψη θεσεων εργασιας) και τους απαλλασει ουσιαστικα με το αρθρο 44 απο τις ευθυνες τους, ειναι κατι που θα πρεπει να σε απασχολησει την επομενη φορα που θα πας να ψηφησεις τους νομοθετες αυτου του κρατους και οχι τοσο στο παρον θρεντ.
Βασικά καλημέρα.
Όπως είπα και στο προηγούμενο ποστ μου δεν θέλω να ξεσκίσω το θρεντ, αναφέροντας προσωπικές, αντι-οπαδικές απόψεις. Σέβομαι το γεγονός ότι κάποιοι έχουν αντίθετη άποψη.
Επειδή όμως δεν μπορώ να μην απαντήσω, θα σου πω το εξής:
Θεωρώ λίγο (έως πολύ) άτοπη την τοποθέτησή σου μιάς και δεν γνωρίζεις τις πολιτικές μου πεποιθήσεις. Δεν ξέρεις καν αν ψηφίζω. Ή τι ψηφίζω...
Οι 'νομοθέτες' αυτού του κράτους τους οποίους επικαλείσαι σαφώς και βοηθούν τα λαμόγια. Ουδεμία αντίρηση επ'αυτού. Να σε ρωτήσω όμως κάτι? Τα λαμόγια συντηρούνται από του νομοθέτες αποκλειστικά ή μήπως βοηθούν και λίγο οι οπαδοί?
Δηλαδή εν ολίγοις μου λες ότι εγώ με την υποτιθέμενη ψήφο μου τους βοηθάω...έτσι?
Κι εσείς δηλαδή (οι οπαδοί και θερμοί υποστηρικτές) δεν βοηθάτε?
Φίλε λυπάμαι αλλά η άποψή μου είναι τελείως αντίθετη...
Αλλά όπως προείπα, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω το θρεντ του Πανιωνίου για να την εκθειάσω.
Μαλακία μου που έγραψα κι εδώ από την αρχή. Δεν θέλω να το γυρίσω σε αντιπαράθεση.
Αν θες, μπορούμε να ανοίξουμε άλλο (θρεντ) και να το κουβεντιάσουμε.
ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΤΕ!!!!!!ρε φιλε και η δεη σε κλεβει δεν αναβεις φως.....
Φίλε Νικ,
δυστυχώς η μισή Ελλάδα με κλέβει.
Όπου έχω επιλογή, προσπαθώ να μην τους αφήνω.
Στη ΔΕΗ δυστυχώς δεν έχω επιλογή. Στο Βάζελο (Λέω Βάζελο, γιατί κάποτε τον υποστήριζα) που έχω επιλογή, τον έγραψα στα αρχίδια μου εδώ και πολλά χρόνια ( από το 96 περίπου) και δεν τον έχω ξαναφήσει να βάλει το χέρι του στην τσέπη μου. Εύχομαι αν είναι δυνατόν να παέι και στη Β' Εθνική, μαζί με ΟΣΦΠ, ΑΕΚ και όλα τα υπόλοιπα λαμόγια.
Ελληνικό ποδόσφαιρο = ΚΟΡΟΙΔΙΑ.
Και πάλι σόρρυ ρε μάγκες, ο Πανιώνιος δε μου φταίει τίποτα.
Στην τελική, είναι πιο αξιοπρεπής ομάδα από πολλές μεγαλύτερες.
Καλύτερα τελικά να μου τα τρώει ο Πανιώνιος, παρά οι άλλοι οι μεγαλοκαριόληδες.