You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
golden-liquid
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τιιιιιι;;;;; Ο Κιντής πρόεδρος;;;; Όχι ρε πούστη μου!!!! φάγανε τον Τσακίρη σαν τα πατατάκια;;; Μα γιατί;;;
Ποιος θα βγαίνει στη TV για να διαμαρτύρεται για την αδικία που θα υποστεί από τον ΠΑΟ του χρόνου;;;
Αυτό δεν το ανέχομαι!!!!
Ποιος θα βγαίνει στη TV για να διαμαρτύρεται για την αδικία που θα υποστεί από τον ΠΑΟ του χρόνου;;;
Αυτό δεν το ανέχομαι!!!!
golden-liquid
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δε θα ξαναφάω πατατάκια ποτέ!!!!
που σαι ρε φιλος;;Τιιιιιι;;;;; Ο Κιντής πρόεδρος;;;; Όχι ρε πούστη μου!!!! φάγανε τον Τσακίρη σαν τα πατατάκια;;; Μα γιατί;;;
Αυτό δεν το ανέχομαι!!!!
bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
Αποσυνδεδεμένος Αποσυνδεδεμένος
Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!
Προφίλ Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: SSGT-i στις: σήμερα στις 10:01 »
Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση ΑπάντησηΑπάντηση Διαγραφή μηνύματοςΔιαγραφή
χαιρετω το μεγιστο βλαξ -ρουφιανο των γαυρων s&m_1 α και πες του ζερο του γαμια των πληκτρολογιων οτι του στελνω με πμ να με βρει για να του πω και απο κοντα αυτα που του γραφω fuck2αλλα η κοτα παραμενει πουτανα s&m_1εσυ συνεχισε ρουφιανε των γαυρων ψευτοπανιωνιε
Αναφορά στον Διαχειριστή
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
χαιρετω το μεγιστο βλαξ -ρουφιανο των γαυρων s&m_1 α και πες του ζερο του γαμια των πληκτρολογιων οτι του στελνω με πμ να με βρει για να του πω και απο κοντα αυτα που του γραφω fuck2αλλα η κοτα παραμενει πουτανα s&m_1εσυ συνεχισε ρουφιανε των γαυρων ψευτοπανιωνιε
Αναφορά στον Διαχειριστή
μποντο αντε γαμησουμε ρε μαλακα με τις απειλες σου βρες κανενα μουνι 34 χρονων μαλακας ανεργος ξεφτιλισμενος αντε για γαμησια με το γαμαικανο ειχατε κανει τα θρεντ CHAT ROOMbodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
Αναφορά στον Διαχειριστή
Κιντής: «Όπως η Λιόν!»
"Goal" 09:23 25/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Τη Λιόν έφερε ως παράδειγμα νοοτροπίας και οικονομικής εξυγίανσης στις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος του Πανιώνιου ο Γιώργος Κιντής. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ εξελέγη στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εκθείασε τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος, όπως τόνισε, έβαλε τα ίδια χρήματα με τον προκάτοχό του, έχοντας φυσικά εξαιρετικά αποτελέσματα.
«Αυτό που δεν θέλω να δημιουργήσω είναι ένα προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης. Τέτοια υπάρχουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε τη δομή της ΠΑΕ και φυσικά όταν θα αποχωρήσω εγώ στο μέλλον να μείνει το μοντέλο αυτό. Παράδειγμά μας αποτελεί η Λιόν που ο πρόεδρός της, Ζαν Μισέλ Ολάς, έδωσε 35 εκατ. ευρώ, όσα περίπου έχει δώσει και ο Κώστας Τσακίρης, και είδατε τι έχει πετύχει» είπε ο Κιντής, που στη συνέχεια μίλησε τόσο για τον προπονητή όσο και για το μεταγραφικό σχεδιασμό:
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ανέλαβε πρόεδρος ο Κιντής
Πρόταση σε Σίσιτς
«Φιλική» νίκη επί ΠΑΟ Ρουφ
Προσεκτικές κινήσεις για τον προπονητή
«Μάτια» σε Σουηδία, Ολλανδία, Δανία
Τέλος ο Παράσχος
Θλίψη στη Νέα Σμύρνη για Σταματελάτο
«Ο νέος μας προπονητής θα πρέπει να εμφυσήσει τη δική του νοοτροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ θα είναι και ο απόλυτος υπεύθυνος για το στήσιμο της ομάδας. Θέλουμε να υπάρχουν 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου που θα τους πλαισιώνουν νεαροί. Η πειθαρχία παίζει ρόλο. Δεν χρειάζεται να πέφτουν κεφάλια, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται και αυτό. Τα πάντα είναι θέμα πειθαρχίας, ακόμη και το πώς διαμαρτύρεται ένας παίκτης στο διαιτητή. Αλλά αυτό είναι πιο πολύ και θέμα νοοτροπίας».
Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από την πλευρά του αρκέστηκε να τονίσει ότι «ουσιαστικά είμαι εκτός διοίκησης, αλλά παραμένω τυπικά για να πηγαίνω στη Super League. Ξεκινάμε ένα καινούργιο μοντέλο και βρήκαμε στο πρόσωπο του Γιώργου Κιντή τον άνθρωπο που θα το τρέξει, ελπίζω, με επιτυχία».
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους μετόχους, αποτελούν οι: Γεώργιος Κιντής, Παύλος Κορκίδης, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Σίμος Καμχής, Μενέλαος Δημητρίου, Γεώργιος Ζυγούρης, Γεώργιος Ζερβακάκος, Ιωάννης Παυλόπουλος, Στυλιανός Χαϊδούτης, Γεώργιος Πλεξίδας, Κων/νος Τσακίρης και Γεράσιμος Βεντούρης. Το νέο ΔΣ αναμένεται να συσταθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες
αφηστε τις δηλωσεις τυπου λυων και ξεκινατε και περυσι τα ιδια λεγατε...Κιντής: «Όπως η Λιόν!»
Τη Λιόν έφερε ως παράδειγμα νοοτροπίας και οικονομικής εξυγίανσης στις πρώτες δηλώσεις του ως πρόεδρος του Πανιώνιου ο Γιώργος Κιντής. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ εξελέγη στο χθεσινό διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ διαδεχόμενος τον Κωνσταντίνο Τσακίρη και μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου εκθείασε τον πρόεδρο της γαλλικής ομάδας, Ζαν Μισέλ Ολάς, ο οποίος, όπως τόνισε, έβαλε τα ίδια χρήματα με τον προκάτοχό του, έχοντας φυσικά εξαιρετικά αποτελέσματα.
«Αυτό που δεν θέλω να δημιουργήσω είναι ένα προσωποκεντρικό μοντέλο διοίκησης. Τέτοια υπάρχουν πολλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θέλουμε να φτιάξουμε τη δομή της ΠΑΕ και φυσικά όταν θα αποχωρήσω εγώ στο μέλλον να μείνει το μοντέλο αυτό. Παράδειγμά μας αποτελεί η Λιόν που ο πρόεδρός της, Ζαν Μισέλ Ολάς, έδωσε 35 εκατ. ευρώ, όσα περίπου έχει δώσει και ο Κώστας Τσακίρης, και είδατε τι έχει πετύχει» είπε ο Κιντής, που στη συνέχεια μίλησε τόσο για τον προπονητή όσο και για το μεταγραφικό σχεδιασμό:
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόταση σε Σίσιτς
Τέλος ο Παράσχος
«Ο νέος μας προπονητής θα πρέπει να εμφυσήσει τη δική του νοοτροπία στο ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ θα είναι και ο απόλυτος υπεύθυνος για το στήσιμο της ομάδας. Θέλουμε να υπάρχουν 3-4 παίκτες υψηλού επιπέδου που θα τους πλαισιώνουν νεαροί. Η πειθαρχία παίζει ρόλο. Δεν χρειάζεται να πέφτουν κεφάλια, αν και σε ορισμένες περιπτώσεις πρέπει να γίνεται και αυτό. Τα πάντα είναι θέμα πειθαρχίας, ακόμη και το πώς διαμαρτύρεται ένας παίκτης στο διαιτητή. Αλλά αυτό είναι πιο πολύ και θέμα νοοτροπίας».
Ο Κωνσταντίνος Τσακίρης από την πλευρά του αρκέστηκε να τονίσει ότι «ουσιαστικά είμαι εκτός διοίκησης, αλλά παραμένω τυπικά για να πηγαίνω στη Super League. Ξεκινάμε ένα καινούργιο μοντέλο και βρήκαμε στο πρόσωπο του Γιώργου Κιντή τον άνθρωπο που θα το τρέξει, ελπίζω, με επιτυχία».
Το νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο ψηφίστηκε ομόφωνα από τους παρευρισκόμενους μετόχους, αποτελούν οι: Γεώργιος Κιντής, Παύλος Κορκίδης, Γεώργιος Κωνσταντινίδης, Σίμος Καμχής, Μενέλαος Δημητρίου, Γεώργιος Ζυγούρης, Γεώργιος Ζερβακάκος, Ιωάννης Παυλόπουλος, Στυλιανός Χαϊδούτης, Γεώργιος Πλεξίδας, Κων/νος Τσακίρης και Γεράσιμος Βεντούρης. Το νέο ΔΣ αναμένεται να συσταθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Α ρε Λυων Πανιωνιων γιναμε!Κιντής: «Όπως η Λιόν!»
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόταση σε Σίσιτς
Τέλος ο Παράσχος
Καλα ελεγα οτι θα παμε Τσαμπιονς Λινγκ!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Τι ηθελε και εκανε και εξοδα.τεννις ο γαμαικανος κλαιει...
Αυτο ειναι πικρα και σε δυσκολους καιρους!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Μην φοβαστε ο Τσακιρης ειναι ακομα προεδρος απλως δεν θα υπογραφει συνεχεια και θα γλυτωνει την γραφειοκρατια.Τιιιιιι;;;;; Ο Κιντής πρόεδρος;;;; Όχι ρε πούστη μου!!!! φάγανε τον Τσακίρη σαν τα πατατάκια;;; Μα γιατί;;;
Αυτό δεν το ανέχομαι!!!!
Ειναι αλλιως να πηγαινει ο Κιντης να μιλαει σαν προεδρος με μανατζερ αντι σαν αντιπροεδρος η σαν μελος.
Εχει αλλη βαρυτητα.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Αν κανει αταξιες ο Κιντης καλει εκτακτο διοικητικο συμβουλιο και τον πεταει εξω αφου ολοι ειναι δικοι του.
Η απαρτια μετραει.
Ο Κιντης κινειται αλλα με λεφτα του Τσακιρη!
Η απαρτια μετραει.
Ο Κιντης κινειται αλλα με λεφτα του Τσακιρη!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ποια πατατακια;Δε θα ξαναφάω πατατάκια ποτέ!!!!
Εφοπλιστης ειναι ειπαμε!
Ημαρτον!
Ο πατατακιας ειχε την ΚΑΕ ΑΕΚ και κοντεψε να τηην φαληρισει καποτε!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Οχετος,πρεπει να εχει βγαλει το πανεπιστημιο της ζωης σαν την Αντζελα Δημητριου!bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς
(Χωρίς τίτλο)
Αναφορά στον Διαχειριστή
Ετσι και μιλησεις λιγο μαζι του μπορει και να σε καθαρισει σαν την μπανανα με συνοπτικες διαδικασιες!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Θα γινουμε Λυων,εχουμε κανει αδερφοποιηση με την Μπαρτσελονα!
Δεν θα αντεξω τοση χαρα,ανθρωπος ειμαι και εγω!
Δεν θα αντεξω τοση χαρα,ανθρωπος ειμαι και εγω!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Απανταω στους αλλους που ηταν προηγουμενη ωρα!Ρε τέννις τί έχεις πάρει???Μόνος μιλάς...μόνος απαντάς???
Ανοιξε λιγο τα ματακια σου και ασε το κουτοχορτο!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
GTI προπονηταρα πηραμε οπως ειχα παλι δηλωσει οτι ειναι αυτος που ηθελε ο Κιντης!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις