tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Δεν ειναι αδερφος μου,ειμαι γαμπρος του Γαμαικανακου γιατι πηδαω την αδερφουλα του.μηπως τον αδελφο σου τον λενε gt-i?![]()
Λιγο ακομα και θα της παρω και διαρκειας!
Δεν ειναι αδερφος μου,ειμαι γαμπρος του Γαμαικανακου γιατι πηδαω την αδερφουλα του.μηπως τον αδελφο σου τον λενε gt-i?![]()
Αυτα τα εχω πει εγω εδω και καιρο,τιποτα καινουριο;ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Αντίο» στον Σταματελάτο
Τσακίρης: «Θίχτηκε ο Πανιώνιος»
Διαψεύδει ο Κουμορτζί για ΠΑΟ
Επί τάπητος ο προγραμματισμός
ΠΑΕ: «Μην μιλάει ο... περίεργος Πανόπουλος»
Παράσχος: «Τα ‘διπλά’ σε βάζουν σε υποψίες»
Αγωνία για Ντιέ στη γιορτή της Καβάλας
Φινάλε με πολλές ελλείψεις
Από εκεί και έπειτα, μέσα στην εβδομάδα, ενδεχομένως και τις αμέσως προσεχείς 2-3 μέρες θα πραγματοποιηθεί ραντεβού του Γιώργου Κιντή με τον Γιώργο Παράσχο (φωτό), όσον αφορά το μέλλον του στην «πλατεία».
Ο Παράσχος έχει πολλές συμπάθειες μέσα στην ομάδα τόσο στα αποδυτήρια όσο και σε διοικητικό επίπεδο και δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. «Νοικοκύρεψε» την ομάδα, αφ' ης στιγμής ανέλαβε τις τύχες του «αιωνίου» και πολλά θα κριθούν στην κουβέντα του με τον Κιντή.
Οσον αφορά το «ξεκαθάρισμα» που θα γίνει, οι Μπεθέρα και Ουέλινγκτον λογικά θα γυρίσουν στην Εσπανιόλ, ο Καστελιόνε στην Αρσεναλ Σαραντί, ο Μπέλιτς θα φύγει, όπως πιθανότατα και ο Νικολάου, ενώ αν έρθει πρόταση για τους Κουμορτζί, Μανιάτη, Μπάλαμπαν θα συζητηθεί σοβαρά, με τον Τζαβέλλα πολύ δύσκολα να παραμένει.
Θα αποκτηθούν τουλάχιστον 4-5 παίκτες στις θέσεις του πορτιέρο, του στόπερ, του αμυντικού μέσου και του φορ περιοχής.
* «Ως εδώ κ. Πανόπουλε! Οχι να μιλάτε και εσείς! Δεν μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου. Εσείς ο ''Περίεργος'' από τις κασέτες που άκουσε όλη η Ελλάδα». Τα παραπάνω αναφέρονται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος με αφορμή τις δηλώσεις του Πανόπουλου, προχθές, μετά το ματς με τον Ηρακλή.
Δεν υπαρχει προταση του ΠΑΟ για Κουμο.Διαψεύδει ο Κουμορτζί για ΠΑΟ
Online 12:55 20/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Το δημοσίευμα από την Γκάνα που ανέφερε πως ο Πανιώνιος είπε «όχι» στον Παναθηναϊκό για πώληση του Μπερνάρ Κουμορτζί, διάψευσε ο Γκανέζος μέσος, με δήλωσή του στο προσωπικό του σάιτ.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Αντίο» στον Σταματελάτο
Αγωνία για Ντιέ στη γιορτή της Καβάλας
Φινάλε με πολλές ελλείψεις
Γελάει με τα δημοσιεύματα ο Μπερνάρ Κουμορτζί
Γελάει με τα δημοσιεύματα ο Μπερνάρ Κουμορτζί
ΣΧΕΤΙΚΑ
* Αυτός το έκανε...
«Μένοντας στην Ελλάδα τα τελευταία τρία χρόνια και γνωρίζοντας ότι η αθλητική δημοσιογραφία είναι πολύ καλή στη χώρα, ξαφνιάστηκα όταν είδα ότι το 60% των ΜΜΕ παρήγαγε την είδηση από το ghanaweb.com, σύμφωνα με την οποία ο Πανιώνιος απέρριψε πρόταση ύψους 1.2 εκ. ευρώ από τον Παναθηναϊκό για την απόκτησή μου. Θέλω αν ξεκαθαρίσω κατηγορηματικά ότι η συγκεκριμένη είδηση ξεκίνησε από μία ανάρτηση από αναγνώστη στο φόρουμ και δεν αφορά άρθρο από κάποιων δημοσιογράφο της ιστοσελίδας», ήταν το αρχικό σχόλιο του Κουμορτζί.
Για να ξεκαθαρίσει στη συνέχεια: «Παραμένω πιστός παίκτης του Πανιωνίου και συγκεντρωμένος στο να προσφέρω το καλύτερο των δυνατοτήτων μου. Θα πάρω πραγματικά μεταγραφή, όταν υπάρξει συμφωνία μεταξύ εμού, του Πανιώνιου και της νέας ομάδας, είτε είναι ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, η Άρσεναλ είτε οποιοδήποτε άλλη. Μέχρι τότε παραμένω παίκτης του Πανιωνίου».
Πηδαω την Γαμαικανουλα!
Εχω σκοραρει χατ-τρικ και συνεχιζω!
ασε τη αμαυρωσες και παρε το μπουλο μαζι με μποντοΠαράσχος: «Αμαυρώσαμε την εικόνα μας»
Online 22:01 20/4
mail to Εκτυπώστε το Αρθρο Μεγαλύτερα Γράμματα Μικρότερα Γράμματα
Τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο, με τον οποίον έπαιξε ο Πανιώνιος εναντίον της ΑΕΛ, εξέφρασε ο Γιώργος Παράσχος, αφήνοντας να φανεί ότι ο ίδιος δεν έχει καταλάβει το πόσο εύκολα χάθηκε το παιχνίδι.
ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θλίψη στη Νέα Σμύρνη για Σταματελάτο
Παράσχος: «Αμαυρώσαμε την εικόνα μας»
«Αντίο» στον Σταματελάτο
«Απόρησα για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε αυτό το παιχνίδι»
«Απόρησα για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε αυτό το παιχνίδι»
«Προσωπικά, είμαι ευχαριστημένος με την παρουσία του Πανιωνίου», είπε ο Καστοριανός τεχνικός μιλώντας στην «ΕΡΑ ΣΠΟΡ» και πρόσθεσε: «Όσο ήμουν στον πάγκο παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά αμαυρώσαμε την εικόνα μας στον αγώνα με τη Λάρισα. Δικαιολογημένα γι αυτόν τον αγώνα ο κόσμος έχει τα παράπονά του. Κι εγώ απόρησα για τον τρόπο με τον οποίο χάσαμε αυτό το παιχνίδι».
Δεν παρέλειψε, μάλιστα, να εκφράσει και την απορία του για τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τσακίρη, σύμφωνα με τις οποίες η απόφαση για το μέλλον του στον «κυανέρυθρο» πάγκο θα παρθεί αποκλειστικά από τον Γιώργο Κιντή.
«Έχω πολύ καιρό να μιλήσω με τον κύριο Τσακίρη, αλλά δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο, εφόσον έχει πει ότι είναι ευχαριστημένος με την πορεία του Πανιωνίου, έκανε δηλώσεις, λέγοντας ότι δεν είναι δική του ευθύνη. Με τον κ. Κιντή έχω συναντηθεί μόνο μία φορά», είπε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Πανιωνίου.
Δεν παιζει το ονομα του Αραμπατζη στον Πανιωνιο,κινουνται γαι αλλους παικτες.ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αρέσει ο Αραμπατζής
* 21/04/2010, 12:43 | Διαβάστηκε 2659 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αρέσει ο Αραμπατζής (Photo: Action Images).
Αρκετοί είναι οι παίκτες του Πανιωνίου που έχουν βρεθεί στο «στόχαστρο» ομάδων της Σούπερ Λίγκας αλλά και ευρωπαϊκών συλλόγων. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκονται ο Γιώργος Τζαβέλλας και ο Γιάννης Μανιάτης. Του πρώτου το όνομα έχει ακουστεί για τους «αιώνιους», ενώ ο δεύτερος φημολογείται ότι αρέσει στον Ολυμπιακό και την Εσπανιόλ.
Εφόσον ο Μανιάτης αποχωρήσει, οι «κυανέρυθροι» θα χρειαστεί να κινηθούν για την κάλυψη του δεξιού άκρου της άμυνάς τους. Στα υπ’ όψιν των Νεοσμυρνιωτών φέρεται να βρίσκεται ο Νίκος Αραμπατζής του ΠΑΟΚ. Η περίπτωση του 26χρονου παίκτη είναι δύσκολη, αφού μέχρι στιγμής στον «Δικέφαλο» μετρά 20 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και δύο στο Κύπελλο Ελλάδας, έχοντας πετύχει δύο γκολ
Το συμβόλαιο του Αραμπατζή λήγει το καλοκαίρι του 2012 και στον Πανιώνιο θα ήθελαν πολύ να τον αποκτήσουν, αν τελικά φύγει ο Μανιάτης.
τεννις προσγειωσου στο ελ βενιζελοςΑν θελετε να ξερετε υπαρχει προταση για Λολο απο ομαδα της Ουρουγουαης αξιας 2.000.000 που αποριφθηκε.
Πηγαν να τον παρουν κοψοχρονια λογω οτι τραυματιστηκε αλλα φαγανε τον πουλογλου!
καιρος ηταν δε χρονοτριβουμε«Παρελθόν» ο Παράσχος
* 21/04/2010, 18:02 | Διαβάστηκε 1575 φορές
* Αποστολή
*
*
*
*
Get Adobe Flash player
«Παρελθόν» ο Παράσχος PHOTO: (ActionImages)
Τη λύση της συνεργασίας τους αποφάσισαν από κοινού ΠΑΕ Πανιώνιος και Γιώργος Παράσχος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο σύλλογος μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ και αποφάσισαν, μέσα σε καλο κλίμα, να μην συνεχίσουν την κοινή τους πορεία.
Οι "κυανέρυθροι" ευχαρίστησαν τον Έλληνα προπονητή για την προσφορά του στο σύλλογο, τονίζοντας τη σκληρή δουλειά που κατέβαλε σε μία κρίσιμη και δύσκολη χρονική περίοδο για την ομάδα.