You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.159
- Πόντοι
- 42.697
εγω δεν γαμάω πουστρακιαBODO ΣΕγαμαει και ο zero παλιομαλακα τσιρακι της θεσσαλονικης μαλακα ε μαλακα
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
«Φάνη ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα». Αυτό το σύνθημα δονούσε το κλειστό της Νέας Σμύρνης από 2.000 περίπου κόσμο, που έδωσε το «παρών» στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του «θρυλικού μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ, Φάνη Χριστοδούλου.
Την ώρα που ο αντιπρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου βετεράνων, Σάκης Τζαλαλής, κάλεσε τη μητέρα του Φάνη Χριστοδούλου, Ελένη, να βραβεύσει το γιο της, άπαντες λύγισαν. Ακόμη και ο ίδιος ο «μπέμπης», ο οποίος παρέλαβε με δάκρυα στα μάτια το βραβείο, λέγοντας:
«Όταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου.» Δεν ήταν η μοναδική βράβευση, αλλά η σημαντικότερη…
Τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ βράβευσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο νομάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο δήμος Νέας Σμύρνης και οι «Πλαταιείς», οι οπαδοί των «κυανέρυθρων».
Για την ιστορία, νικητές αναδείχτηκαν οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου με 107-105 επί των Ελλήνων βετεράνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φανέλες της ομάδας των βετεράνων του Πανιωνίου είχαν τυπωμένο το επίθετο Χριστοδούλου και το νούμερο 4. Αντί του καθιερωμένου «ζντο», πριν το τζάμπολ, στους δύο πάγκους, οι παίκτες φώναξαν «Φάνης».
Ανάμεσα σε άλλους παρόντες ήταν επίσης ο Κώστας Πετρόπουλος, ο Θύμιος Μπακατσιάς, ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Κώστας Παταβούκας, ο Κώστας Μίσσας και ο Βασίλης Λαννές. Από τον χώρο της πολιτικής, το «παρών» έδωσαν ανάμεσα σε άλλους η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης, και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης.
Βετεράνοι Πανιωνίου: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου, Σγουρός, Χουγκάζ. Μποσγανάς, Καράγκουτης, Γέλιτς, Κωσταντώνης, Κορωναίος, Δρελιώζης, Λινάρδος, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης (προπονητής), Παπαδάκης, Σολωμός, Καραμανώλης, Σαραντάκος
Έλληνες Βετεράνοι: Καζιάνης, Τόλλιας, Πρέλειβιτς Κορωνιός, Δημκακόπουλος, Αλβέρτης, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Σκροπολίθας, Μολφέτας, Βετούλας, Ρετζιάς, Λιμνιάτης, Τζαλαλής., Παπαδάκος, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γιαννόπουλος.
Την ώρα που ο αντιπρόεδρος του νεοσύστατου συλλόγου βετεράνων, Σάκης Τζαλαλής, κάλεσε τη μητέρα του Φάνη Χριστοδούλου, Ελένη, να βραβεύσει το γιο της, άπαντες λύγισαν. Ακόμη και ο ίδιος ο «μπέμπης», ο οποίος παρέλαβε με δάκρυα στα μάτια το βραβείο, λέγοντας:
«Όταν έπαιζα, για τους δικούς μου λόγους, ήθελα οι γονείς μου να μην βρίσκονται στο γήπεδο. Είναι οξύμωρο, αλλά αυτή πια είναι η πιο όμορφη στιγμή μου, παραλαμβάνοντας ένα βραβείο από τη μητέρα μου.» Δεν ήταν η μοναδική βράβευση, αλλά η σημαντικότερη…
Τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ βράβευσε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο νομάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο δήμος Νέας Σμύρνης και οι «Πλαταιείς», οι οπαδοί των «κυανέρυθρων».
Για την ιστορία, νικητές αναδείχτηκαν οι παλαίμαχοι του Πανιωνίου με 107-105 επί των Ελλήνων βετεράνων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φανέλες της ομάδας των βετεράνων του Πανιωνίου είχαν τυπωμένο το επίθετο Χριστοδούλου και το νούμερο 4. Αντί του καθιερωμένου «ζντο», πριν το τζάμπολ, στους δύο πάγκους, οι παίκτες φώναξαν «Φάνης».
Ανάμεσα σε άλλους παρόντες ήταν επίσης ο Κώστας Πετρόπουλος, ο Θύμιος Μπακατσιάς, ο Ντίνος Καλαμπάκος, ο Λιβέρης Ανδρίτσος, ο Γιώργος Σιγάλας, ο Κώστας Παταβούκας, ο Κώστας Μίσσας και ο Βασίλης Λαννές. Από τον χώρο της πολιτικής, το «παρών» έδωσαν ανάμεσα σε άλλους η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Ιωαννίδης, και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, Θανάσης Πλεύρης.
Βετεράνοι Πανιωνίου: Φάνης Χριστουδούλου, Χρήστος Χριστοδούλου, Σγουρός, Χουγκάζ. Μποσγανάς, Καράγκουτης, Γέλιτς, Κωσταντώνης, Κορωναίος, Δρελιώζης, Λινάρδος, Φωσσές, Παύλου,Τσικίμης (προπονητής), Παπαδάκης, Σολωμός, Καραμανώλης, Σαραντάκος
Έλληνες Βετεράνοι: Καζιάνης, Τόλλιας, Πρέλειβιτς Κορωνιός, Δημκακόπουλος, Αλβέρτης, Γαλακτερός, Χρυσανθόπουλος, Σκροπολίθας, Μολφέτας, Βετούλας, Ρετζιάς, Λιμνιάτης, Τζαλαλής., Παπαδάκος, Υφαντής, Καμπούρης, Κωνσταντινίδης, Γιάννης Γιαννόπουλος.
«Φάνη ψυχάρα για πάντα Πανιωνάρα». Αυτό το σύνθημα δονούσε το κλειστό της Νέας Σμύρνης από 2.000 περίπου κόσμο, που έδωσε το «παρών» στο φιλικό που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του «θρυλικού μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ, Φάνη Χριστοδούλου.
αντε γαμησου παλιο μαλακα γλυφτη δε σε γαμαμε
μποντο μποντο σε γαμω ποντο ποντο
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Παρεξηγηθηκανε οι Αεκτζηδες οτι αδικηθηκαν!!!Αν έπαιζαν και 2 Κύρκοι 0-20 θα τελείωνε!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Το ελεγε και ο Νικολαιδης οταν χασανε 2-3 με Τζιμπουρ και Χουτο και εφαγε κονσερβες στο κεφαλι!
Παιδια αδικηθηκε το ΠΟΚ απο την διαιτησια!
Θα ξεκινησω νηστεια απο την στεναχωρια.
Παιδια αδικηθηκε το ΠΟΚ απο την διαιτησια!
Θα ξεκινησω νηστεια απο την στεναχωρια.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Εμεις με δικαιη διαιτησια επρεπε να εχουμε παρει το πρωταθλημα 5 φορες.
Περυσι παραπεμφθηκανε 6 διαιτητες για αλλοιωση αποτελεσματος.
Περυσι παραπεμφθηκανε 6 διαιτητες για αλλοιωση αποτελεσματος.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Ασε που μας εχουν ακυρωσει ποσα γκολ με οφ-σαιντ ειδικα γιατι ο Λολο τρεχει πιο γρηγορα απο το κανονικο και δεν τον προλαβαινουν οι προκομενοι εποπτες.
Τελευταια περιπτωση με τον Ατρομητο!
Τελευταια περιπτωση με τον Ατρομητο!
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Του χρονου θα φτιαξει σουπερ ομαδα ο Κιντης που θα την βλεπουμε με ειδικα γυαλια 3D.
tenniskiller
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Το πρωι περιελαβα αγιες μερες τους παγουραδες να τους θυμισω που θα παιζουν του χρονου!
Θα τρωνε κατσικακι στο Μενιδι με τον Θρασυβουλα!
Θα τρωνε κατσικακι στο Μενιδι με τον Θρασυβουλα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις