καλα κοιτα εσυ σημερα που σε αδικησε κατατρεγμενεςκαλα βαζελακο σε καταλαβαμε
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 197K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Φιλε αν δινονταν τετοια πεναλτυ παντου,τοτε σε καθε ματς οι ομαδες θα εκτελουσαν 4-5...ρε παιδια εδω στο ελλαδα αυτα δινονται πεναλτυ οτι τον βρηκε τον βρηκε απλα ετσι οπως εγινε μπορουσε να μην το δωσει επειδη η μπαλα ειχε φυγει και απο τους δυο!!εγω τα ειπα θα κερδισουν με οποιοδηποτε τροπο οπως εκανε και ο ολυμπιακος που δεν μας εδωσε καθαρο πεναλτυ και μας ακυρωσε κανονικο γκολ.το ιδιο και σημερα στο καραισκακη δεν εδωσε στον ατρομητο καθαρο πεναλτυ.αλλα αυτα τα βλεπουμε χρονια που ειναι το περιεργο;
μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα.αυτα τα πεναλτυ δινονται στην ελλαδα στους ισχυρους ;)Φιλε αν δινονταν τετοια πεναλτυ παντου,τοτε σε καθε ματς οι ομαδες θα εκτελουσαν 4-5...
AGNIUS
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2007
- Like
- 43
- Πόντοι
- 66
Συμφωνουμε...μαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα.αυτα τα πεναλτυ δινονται στην ελλαδα στους ισχυρους ;)
καλα κοιτα εσυ σημερα που σε αδικησε κατατρεγμενες
με οσο πιο πολλα εικονιδιακια βαζεις γινεσαι πιο πολυ μαγκας, μπορεις κι αλλα
θα το εχω υπ'οψιν μου αφου το λες εσυ...με οσο πιο πολλα εικονιδιακια βαζεις γινεσαι πιο πολυ μαγκας, μπορεις κι αλλα
καινα θες αυτο δεν γινεται!!!!!!!αλλα καταβαθος θα ηθελες να του κοψω ποντους!!!!ειδες να γραφω το πουθενα να νικησει ο πανιωνιος? :'(
Γαμαικανος
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 2
- Πόντοι
- 66
καλα ρε δεν εισαι μεσα στο γηπεδο;καινα θες αυτο δεν γινεται!!!!!!!αλλα καταβαθος θα ηθελες να του κοψω ποντους!!!!
αποχη κανεις;
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οχι μονο στους ισχυρουςμαλλον δεν καταλαβες πως το ειπα.αυτα τα πεναλτυ δινονται στην ελλαδα στους ισχυρους ;)
μπερδευουν το μπασκετ με το ποδοσφαιρο οι καθηγητες διαιτησιας
οτι και να εκανες την πουτσα δεν τη γλυτωνει....καινα θες αυτο δεν γινεται!!!!!!!αλλα καταβαθος θα ηθελες να του κοψω ποντους!!!!
και στα πλευ-οφ θα τον γαμησουν και οι δικεφαλοι και θα'ρθει στα ισα του..
ρε γαιμακανο τη να παω να δω σημαδεμενη τραπουλα.ουτε με τον ολυμπιακο πηγα!!!δε βλεπεις ο παρασχος τη εκανε εβαλε μπεθερα και κοντοε να μαρκαρει τον σισε και μου λες να παω γηπεδο!καλα ρε δεν εισαι μεσα στο γηπεδο;
αποχη κανεις;
οπου θελουν μπερδευονται στο καραισκακη ειδες που σφυριξε καλα ;)οχι μονο στους ισχυρους
μπερδευουν το μπασκετ με το ποδοσφαιρο οι καθηγητες διαιτησιας
...εβαλε μπεθερα και κοντοε...
αμφότερους τους θέλει η..Τσέλσι!!!
και ποιον να βαλει?ρε γαιμακανο τη να παω να δω σημαδεμενη τραπουλα.ουτε με τον ολυμπιακο πηγα!!!δε βλεπεις ο παρασχος τη εκανε εβαλε μπεθερα και κοντοε να μαρκαρει τον σισε και μου λες να παω γηπεδο!
μαζι με ντιογο θα κανουν μεγαλο ντηλαμφότερους τους θέλει η..Τσέλσι!!!
ανδριολα και τσοτσαλιτς στοπερ!!γιαυτο τον πηρε αλλωστε!!!!και ποιον να βαλει?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 135
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 60
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 366
- Εμφανίσεις