Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 194K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Ο Μεχμέτ Χετεμάι είναι ο αδερφός του δικού μας;
αν ναι τον είχαμε δοκιμάσει κ είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.


Α και σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες την Κυριακή :boobies:
 

Επισκέπτης
ευτυχωs που εφυγε ο πλετs μπαs και κερδισουμε κανενα παιχνιδι αρκετα παιχνιδια εστησε περσι [πασα στο καστιγιο στο 1-0 στο καραισκακη και φετοs πασα στο λουα λουα πασα στο κοκε και πολλα αλλα περιεργα λαθη!!!] μακαρι οι καινουργιοι να βγουνε μπαs και προλαβουμε το τρενο τηs ευρωπη. καλη επιτυχια και στο σπυροπουλο που οσο αγωνιστικε με τη φανελα του ιστορικου ηταν απο τουs καλυτερουs.
 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ο Μεχμέτ Χετεμάι είναι ο αδερφός του δικού μας;
αν ναι τον είχαμε δοκιμάσει κ είχε αφήσει καλές εντυπώσεις.


Α και σας περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες την Κυριακή :boobies:

Ναι ειναι ο αδερφος του δικου σας.
Θα ειμαι εκτος Αθηνων το ΣΚ.
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Bodo μάλλον θα έχω διαρκείας εύκαιρο την Κυριακή δίπλα μου.Θες να έρθεις,να τα πούμε κ κοντά μετά από καιρό;
ή αν δεν μπορείς καφεδάκι ρε το Σάββατο κ ταβλάκι.Καιρό έχουμε να τα πούμε.
 

Επισκέπτης
καφεδακι το σαββατο και ταβλακι περιμενω.
 

Επισκέπτης
μη σταματαs ιστορικε εισαι αρρωστια σειρα εχουν οι ακατανομαστοι την αλλη εβδομαδα!!!μεγαλη νικη σημερα παιδια και ψυχαρα ο τζιμπουρ το κορυφαιο φορ και δεν το βλειπει κανειs δεν πειραζει καλυτερα για εμαs!!!!
 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Μηνύματα
22.160
Like
32
Πόντοι
366
Μπράβο ρε Πανιώνιοι...μπροστά είστε πολύ καλοί στις αντεπιθέσεις αλλά πίσω μπάζετε...παρολίγο να αυτοκτονήσετε στο τέλος!
 

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Μηνύματα
15.458
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα κ καλή βδομάδα.Πανάξια κ ΔΙΚΑΙΗ η χθεσινή σας νίκη.Πολύ έξυπνα στημένοι στο γήπεδο κ άνετη για μένα η επικράτησή σας.Συγχαρητήρια κ καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.
 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ευχαριστουμε χανουμια και καλη συνεχεια και σε εσας (με το Πρωταθλημα που τοσο πολυ επιθυμητε).
Δεν ειδα το ματς για να το σχολιασω, παραμονο τις φασεις των γκολ και τα πεναλτυ.
Απ΄ οτι καταλαβα απο τα στατιστικα το ματς εμοιαζε πολυ με τον αγωνα του πρωτου γυρου οπου μια ομαδα ειχε την κατοχη και προσπαθουσε να δημιουργησει φασεις και η αλλη ομαδα εβαζε τα γκολ με αντεπιθεσεις. Ετσι ειναι ειναι η μπαλα και τετοια αποτελεσματα μπορει να περιμενει κανεις απο ομαδες που η σταθεροτητα και το συστημα στο παιχνιδι τους ειναι αγνωστα στοιχεια.

Σχετικα με τον Τζιμπουρ τι να πει κανεις.... Προκειται για ποδοσφαιρικο αληταρα που τα δινει ολα, παιζει σα λυσσασμενος (βρωμικα πολλες φορες) και δεν καταλαβαινει τιποτα. (Σημερα θα χειρουργηθει αφου χτες επαιζε με σπασμενο χερι).
Ειναι Ποδοσφαιριστης απο τα παλια και ξεχωρισει σα τη μυγα μες το γαλα απο τις μυξοπαρθενες που παιζουν μπαλα σημερα.



 

TSABATMAN

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2006
Μηνύματα
83
Like
18
Πόντοι
0
γαυρος ειμαι αλλα εχθες ο πανιωνιος επαιξε τρελη μπαλαρα,και ζηλευω το ρεφικ!!
 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ο 23χρονος επιθετικός αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη των "κυανέρυθρων" στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ και εξέφρασε την πεποίθηση του ότι o κυριακάτικος αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι τελείως διαφορετικός καθώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν θα αγωνιστούν τόσο ανοιχτά όσο η "Ένωση".

Επίσης, μίλησε για την συνεργασία του στην επίθεση με τον Λάμπρο Χούτο ενώ τόνισε ότι αυτή την στιγμή είναι επικεντρωμένος στον Πανιώνιο και δεν κοιτάει το για το μέλλον.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζιμπούρ.

Ραφίκ, υπάρχει μυστικό της επιτυχίας σε αυτό που κατάφερε την περασμένη Κυριακή η ομάδα σου στο Ολυμπιακό στάδιο;

"Έπαιξαν ρόλο δύο πράγματα. Κατ' αρχήν η μεγάλη μας θέληση για μια τέτοια νίκη εφόσον φέτος έχουμε δείξει πως η ομάδα του Πανιωνίου έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες και αξίζουμε πολλά περισσότερα. Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα αλλά έκανε λάθος να παίξει ανοιχτά απέναντί μας. Εμείς ακολουθήσαμε πολύ έξυπνη τακτική και με τις πολύ καλές αντεπιθέσεις χτυπήσαμε εκεί που έπρεπε και όταν έπρεπε. Πήραμε δίκαια τη νίκη και ελπίζω να κρατήσουμε στη συνέχεια το πνεύμα του νικητή. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας και προπάντων στις μεγάλες δυνατότητες αυτής της ομάδας.."

Αυτή η νίκη σήμαινε κάτι ιδιαίτερο για σένα; Πως πιστεύεις πως μπορεί ο Πανιώνιος να την εκμεταλλευτεί ενόψει του δύσκολου αγώνα που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη;

"Όχι.. Δεν μπορώ να πω πως ήταν για μένα κάτι το πολύ σημαντικό. Έχω μάθει να βλέπω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και με άλλο μάτι. Εξάλλου ο κάθε αγώνας έχει τις ιδιαιτερότητές του. Όλοι οι αγώνες είναι σημαντικοί, ειδικά από εδώ και πέρα όπου οφείλουμε να πάρουμε τους βαθμούς για να λέμε πως καταφέραμε κάτι.. Είδαμε το τι έγινε στο προηγούμενο παιχνίδι στην έδρα μας με την Καλαμαριά όπου νικήσαμε στο τέλος επειδή  το πιστέψαμε σε ένα παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει κιόλας. Όμως δείξαμε το πόσο θέλουμε τη νίκη".

"Δεν πρέπει πάντως να συγκρίνουμε τον αγώνα που έγινε στο Ολυμπιακό στάδιο με αυτό που έρχεται. Η ΑΕΚ έπαιζε στην έδρα της και ξέραμε πως θα παίξει ανοιχτά. Ξέραμε πως θα κάνει κάτι τέτοιο και για αυτό προετοιμαστήκαμε ανάλογα με πολύ καλά αποτελέσματα. Το μυστικό της επιτυχίας, άμα το δούμε από τεχνική άποψη, ήταν ο πολύ σωστός τρόπος των αντεπιθέσεών μας. Ο Ολυμπιακός δεν νομίζω πως θα έρθει να κάνει το ίδιο στο γήπεδό μας. Δεν περιμένω να βρούμε τόσους μεγάλους χώρους για να κάνουμε τις ιδανικές αντεπιθέσεις που είχαμε την περασμένη Κυριακή. Κάθε παιχνίδι έχει τις ιδιαιτερότητές του και παίζει ρόλο το πώς ετοιμάζεσαι για αυτό. Εμείς κάνουμε μια καλή προετοιμασία και ελπίζω να καταφέρουμε τη νίκη. Το καλό είναι πως έχουμε πολύ καλή ψυχολογία κι αυτό μπορούμε να το αξιοποιήσουμε.."

Στο Ολυμπιακό στάδιο έπαιξες μαζί με τον Χούτο στην επίθεση. Πως είδες αυτή τη συνεργασία;

"Ο Χούτος είναι ένας πολύ καλός παίκτης με μεγάλες εμπειρίες καθώς αγωνίστηκε σε μεγάλες ομάδες στην καριέρα του. Έχει μεγάλη ταχύτητα και ξέρει πολύ καλά να στέκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Απέναντι στην ΑΕΚ κάναμε πολύ καλές αντεπιθέσεις και όλα πήγαν πάρα πολύ καλά. Όμως το θέμα είναι να παίζει καλά όλη η ομάδα. Δεν εξαρτάται από το ποιοι παίκτες είναι στην επίθεση ή ποιοι είναι στην άμυνα.  Στο ποδόσφαιρο όλοι μας πρέπει να προσφέρουμε ανάλογα και νομίζω πως όταν όλη η ομάδα πάει καλά και εγώ, όπως και κάθε επιθετικός μπορεί να προσφέρει πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα.."

Πως θέλει να ολοκληρωθεί η χρονιά για σένα και τον Πανιώνιο και πως σκέφτεσαι το μέλλον σου;

"Δεν θέλω να μιλάω για το μέλλον.. Αυτό που με ενδιαφέρει τώρα είναι να πάει καλά ο Πανιώνιος και να συνεχίσει με καλές εμφανίσεις και μια καλή πορεία ως το τέλος της σεζόν. Όλοι μας κρινόμαστε στο φινάλε από την πορεία της ομάδας. Εάν πάει καλά ο Πανιώνιος καλά θα έχει πάει και ο..  Τζιμπούρ καλά, κι εγώ έτσι θέλω να το βλέπω. Τίποτε άλλο δεν με ενδιαφέρει να σκέφτομαι. Βλέπετε πως και ο κόσμος της ομάδας μας έχει συμπαρασταθεί φέτος με μεγάλη αγάπη. Μας στήριξε και μας στηρίζει σε κάθε μας στιγμή. Ήταν και είναι δίπλα μας και στις μεγάλες χαρές αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε, κι αυτό εγώ δεν μπορώ να μην το έχω κάθε στιγμή στο μυαλό μου. Είμαστε εδώ για να κάνουμε καλά τη δουλειά μας και μου αρέσει να βλέπω τον κόσμο χαρούμενο στην εξέδρα.."


Link:
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
Mετά από 1,5 χρόνο στην Εθνική Aλγερίας ο Τζιμπούρ

Η εξαιρετική παρουσία του Ραφίκ Τζιμπούρ στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκα με τη φανέλα του Πανιωνίου, επιβραβεύεται από την Εθνική ομάδα της πατρίδας του.

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αλγερίας απέστειλε στην ΠΑΕ Πανιώνιος έγγραφο, μέσω του οποίου γνωστοποιεί την κλήση του παίκτη στην Εθνική ομάδα της χώρας για το διεθνές φιλικό που έχει προγραμματιστεί για τις 26 Μαρτίου στο Παρίσι, με αντίπαλο το Κονγκό.

Ο Τζιμπούρ καλείται και πάλι στην Εθνική ομάδα της Αλγερίας, μετά από 1,5 χρόνο και συγκεκριμένα από τις 15 Αυγούστου 2006, στο φιλικό με την Γκαμπόν.
 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Εκτος απ' τον Ραφικ κλισεις στις Εθνικες τους ομαδες εχουν παρει και οι Πλασκονι (Λευκορωσια), Κουμορτζι (Γκανα).
Και οι 3 για τις 26/3 ενω 30/3 παιζουμε με τον βαζελο.
Ο Πλασκονι στο ματς με τον Εργοτελη μπηκε ως αλλαγη και εδειξε καλα στοιχεια. 
Ο Κουμορτζι ειναι η μεγαλη απογοητευση της ομαδας φετος.



 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Ηρακλης-Πανιωνιος  1-0....

Ο Ηρακλης φετος εχει εξελιχθει σε κακο μας δαιμονα, αφου μας εχει στερησει 2 βαθμους στη Ν. Σμυρνη με γκολ ισοφαρισης στα τελευταια λεπτα, μας απεκλεισε απο το Κυπελλο στον νοκ-αουτ αγωνα στην εδρα του και χτες μας νικησε παλι. Για ακομα μια φορα, αν και ειχαμε τον ελεγχο του αγωνα, στο τελος πηραμε απο τα τρια το μακρυτερο. Πολλοι χαμενοι βαθμοι φετος, ειτε απο στημενες φασεις ειτε στο τελευταιο 10λεπτο του αγωνα...

Χρειαζοματε πλεον μονο νικη κοντρα με τον Αστερα Τριπολης τη Κυριακη στη Νεα Σμυρνη ωστε να συνεχισουμε το κυνηγι της 5ης θεσης.
Οποιοδηποτε αλλο αποτελεσμα, στελνει την ομαδα απο νωρις για διακοπες και μας θετει εκτος στοχων. Δυσκολα τα πραγματα.... :-
 

cervantes

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Σεπ 2007
Μηνύματα
902
Κριτικές
191
Like
4.395
Πόντοι
15.775
Πάντως ο Λίνεν το φύσαγε και δεν κρύωνε για την ήττα από τον Ηρακλή...
 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Επιτελους, και μια 4αρα φετος και μαλιστα απεναντι σε μια απο τις καλυτερες αμυνες του πρωταθληματος, αυτη του Αστερα Τριπολης.
Ολο το ματς κριθηκε στην φαση του 5΄ λεπτου με την μεγαλη αποκρουση του Γιαννου. Αν εμπαινε αυτο το γκολ ο Αστερας θα κλεινοταν πισω, κατι που το καταφερνει καλυτερα απο καθε αλλη ομαδα φετος, και μετα αντε γεια.
Πλεον, σε περιπτωση απλης ισοβαθμιας με ολες τις υποψηφιες ομαδες (Αστερα, Λαρισα, Ξανθη) της 5ης θεσης,  ο Πανιωνιος υπερτερει.
Μεγαλο παιχνιδι απο τον Σουπερ Μαριο (Νικολαου) και Χουτο.

Πανιωνάρα γερα, διπλο στη Λεωφορο.

ΥΓ. Το αναποδο ψαλιδι-γκολ του Χουτου που σφυριχτηκε ως οφσαιντ/επιθετικο(?)  το ειδε κανεις στις Αθλητικες εκπομπες ? 

 
OP
OP
Ryu

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Μηνύματα
2.017
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Οταν χανει η ομαδα σου τετοια παιχνιδια μεσα απο τα χερια της, η πικρα ειναι πολυ μεγαλη.
Για τον Κρεσιτς να μην εκφραστω καλυτερα, γιατι θα πω τιποτα βαρυ και θελω γιατι ειναι ακομα παιχτης της ομαδας μας. Το μαγαλυτερο μεριδιο ευθυνης για το χθεσινο ρεζιλι στο 2ο ημιχρονο το εχει ο Λινεν.

Πλεον μονο 3/3 με Βεροια, ΟΦΗ, Ατρομητο μπας και καταφερουμε κατι φετος.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom