Νέα

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ryu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 197K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαζι με τον οφη ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ..
με τη μανα σου λοστρομε.
warnwarn.gif
 δεν[/URL] βριζουμε μανες

Επισκέπτης
και που επαιζε εκανε τιποτα.... :jerking:
ρε τον μαλακα τον τσακιρη
επρεπε να φερει ξαναμανα τον λινεν
στο τσακ ηταν να τον ξαναφερει...
ο μονος που σας εκανε τα τελευταια χρονια ΟΜΑΔΑ
τι πηγε και πηρε τον οτσαλαν :headbang:
υγ:μποντο περνα την καβαλα οπωσδηποτε
οντως φετος μετα τον τραυματισμο του δεν βλεπεται αλλα ομως μπορει με μια ενεργεια να αλλαξει το παιχνιδι.αλλωστε εχουμε και κανεναν αλλο :idiot:

Επισκέπτης
καλα μιλαμε οτι αυτος που το εκανε ειναι γαυρος σαν και αυτον που εχει βρισει μανες απειρες φορες!!αλλα στα αρχιδια μου εκτιθεσται καποιοι που με βασει τις οπαδικες τους προτιμησεις δεν μπορουν να ειναι αντικειμενικοι σε αυτο που τους εχουν επιλεξει να κανουν.περαστικα σου κομπλεξικε ζερο και στειλε μου παλι πμ ξερεις εσυ :jerking:

Επισκέπτης
καλα μιλαμε οτι αυτος που το εκανε ειναι γαυρος σαν και αυτον που εχει βρισει μανες απειρες φορες!!αλλα στα αρχιδια μου εκτιθεσται καποιοι που με βασει τις οπαδικες τους προτιμησεις δεν μπορουν να ειναι αντικειμενικοι σε αυτο που τους εχουν επιλεξει να κανουν.περαστικα σου κομπλεξικε ζερο και στειλε μου παλι πμ ξερεις εσυ :jerking:
ZEWA%20-%20XARTOMANTHLO%20-%201.jpg

αααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
παραγκα παντου..
ρουφα την λαγανα μπουλη..

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

κλαψε βλαμμενίδη

Επισκέπτης
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πολυ κλαμα λεμε..

bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pleasuregiver στις: σήμερα στις 11:37 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή 

--------------------------------------------------------------------------------

λοστρομε και τωρα σου γαμω το μουνι της πουτανας της μανουλας σου και της δικια σου και του τσιρακιου σου.μονο ετσι μπορειτε αλλα θα μου κλασετε τα αρχιδια τελειωμενοι
Αναφορά στον Διαχειριστή

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
πολυ κλαμα λεμε..

bodos
Ο παλιός, είν' αλλιώς

Συνδεδεμένος

Είμαι εδώ επειδή...: Δεν ξέρω! Απλά μου αρέσει το site!

(Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: pleasuregiver στις: σήμερα στις 11:37 » Παράθεση Απάντηση Διαγραφή  

--------------------------------------------------------------------------------

λοστρομε και τωρα σου γαμω το μουνι της πουτανας της μανουλας σου και της δικια σου και του τσιρακιου σου.μονο ετσι μπορειτε αλλα θα μου κλασετε τα αρχιδια τελειωμενοι
Αναφορά στον Διαχειριστή
ρε pleasure αυτο δε το περμενα να βριζετε μανες,δεν εχεις τη πνευματικη αντιληψη του γαμαικανου

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως την κυριακή παίζετε ένα πολύ δύσκολο μάτς,ίσως ένα από τα πιό κρίσιμα.....με τον πας στα γιάννενα...άιντε να δούμε...

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
πάντως την κυριακή παίζετε ένα πολύ δύσκολο μάτς,ίσως ένα από τα πιό κρίσιμα.....με τον πας στα γιάννενα...άιντε να δούμε...
φιλε μονη ευκαιρια το κυπελλο ειδικα αν παμε με αρη στα ημιτελικα ομοβροντια δω μεσα

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
καλημερα και καλη σαρακοστη

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
5 μηνες εκτος ο εστογιανοφ μαλλον στο παλιο τραυμα γαμω τη τυχη μας φετος

Επισκέπτης
5 μηνες εκτος ο εστογιανοφ μαλλον στο παλιο τραυμα γαμω τη τυχη μας φετος
καμια τυχη,κανενα ελεος..
περισυ ο οφη,φετος εσεις ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ..
ο θειος θα σας στειλει εκει που σας αξιζει..
ΚΛΑΨΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom