Επισκέπτης
ηταν πεναλτυ..υ.γ.σε χάλαγε τώρα ο μενδρινός στο κέντρο ε?αχαχαχαχαχαχαχαχα...παίξε με τον μαρέσκα και τον στολτίδαρο τώρα....
καυλωνω που δεν τους το εδωσε..
δεν σε γαμαω..
ηταν πεναλτυ..υ.γ.σε χάλαγε τώρα ο μενδρινός στο κέντρο ε?αχαχαχαχαχαχαχαχα...παίξε με τον μαρέσκα και τον στολτίδαρο τώρα....
ηταν πεναλτυ..
δεν σε γαμαω..
ηταν πεναλτυ..
δεν σε γαμαω..
ρε τρελαθηκα που ξαφνικα την ειδαν και αδικημενοι.τα μουνακια ηταν ξαφανισμενα και εμφανιστικαν να πανυγυρισουν μια νικη καλπικη χωρις ουσια.την ψωλια στο μπασκετ οταν τη φαγανε ξαφανιστηκαν τα μουνοπανα!!!!ετσι θα τους θυμηζω τη κανανε τοσα χρονια!!Μπορντέλο το έκανες το θρεντ ρε μπόντο με τα βιντεάκια του πεθαμένου
Αδερφέ...Πάντιτς για Ατλέτικο
Η ώρα που ο Μίλινκο Πάντιτς να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ατλέτικο Μαδρίτης φτάνει. Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Ισπανίας με τη Ρασίνγκ Σανταντέρ ίσως να είναι το τελευταίο ματς του Κίκε Φλόρεθ στο πάγκο.
Συγκεκριμένα η «As» αναφέρει ότι από το αποτέλεσμα του πρώτου ημιτελικού θα κριθεί κατά πόσο ο Κίκε Φλόρεθ θα συνεχίσιε να βρίσκεται στο «Βιθέντε Καλντερόν». Εάν το αποτέλεσμα του αγώνα με την Σανταντέρ δεν είναι το καλύτερο για τους «ροχιμπλάνκος» τότε ο Ισπανός τεχνικός δεν αποκλίεται να αποτελέσει παρελθόν.
Σε αυτή την περίπτωση πρώτος υποψήφιος για να τον αντικαταστήσει είναι ο Μίλνκο Πάντιτς ο οποίος εργάζεται στις ακαδημίες των Μαδριλένων. Ο 44χρονος Σέρβος, άλλοτε δόξα του Πανιωνίου, μίλησε στο «Goal» γοα τις φήμες αυτές, αλλά και για τον Πανιώνιο.
«Εχω ξαναπεί πως με ενδιαφέρει η προπονητική, είμαι ανοιχτός σε οποιαδήποτε πρόταση, είτε της Ατλέτικο είτε άλλης ομάδας. Εξάλλου όλοι ξέρουν πού θα με βρουν» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πάντιτς και πρόσθεσε: «Θέλω να δουλέψω ως προπονητής σε ομάδα επιπέδου». Και όταν η κουβέντα πήγε στην Ελλάδα, ο Πάντιτς δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη μεγάλη του αγάπη, τον Πανιώνιο.
«Η Ελλάδα ως προοπτική πάντα με ενδιαφέρει, γιατί όχι και το καλοκαίρι;» επεσήμανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων», ο οποίος μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους οπαδούς του Πανιώνιου αλλά και τον νυν ιδιοκτήτη του Κωνσταντίνο Τσακίρη. «Ξέρω ότι στη Νέα Σμύρνη με λατρεύουν, όμως αυτή η αγάπη είναι αμοιβαία» είπε ο Πάντιτς και συμπλήρωσε:
«Πριν από περίπου τρία χρόνια είχαμε μιλήσει με τον πρόεδρο του Πανιώνιου, τον Κώστα Τσακίρη, που είναι ένας εξαιρετικός επιχειρηματίας. Από τότε, βέβαια, δεν είχαμε ξανά κάποια επικοινωνία, όμως γιατί να μη δουλέψω και στον Πανιώνιο; Γιατί όχι;».