Νέα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θα νικήσει στο Ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναθηναϊκός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

Επισκέπτης
Eγώ είναι η πρώτη φορά που μετά από πολλά χρόνια που σε ντέρμπι με τον βάζελο είμαι λίγο απαισιόδοξος,παρ'ότι πιστεύω πως στις περισσότερες θέσεις υπερτερούμε.Φίλε DUGUJAU από τη στιγμή που λείπουν οι Ίβανσιτς,Γκονζάλεζ,Νίνης ποιούς επιθετικογενείς παίχτες θα βάλει στο κέντρο;Μήπως τον Ρομέρο που είναι ο μοναδικός Αργεντίνος που δεν ξέρει να κάνει ντρίπλα;Οπότε θες δε δες με Τζιώλη,Λεοντίου θα παίξεις.Γαμάτο το σήμα κάτω από το nickname σου.

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
για μπαρτσα αρσεναλ και αλλα διπλα δεν μου πες?????

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπά..δεν θα το τολμήση γιατί άμα χάσει θα του την πεί ο κοκαλουά....όσους του φέρανα θα βάλει....

Επισκέπτης
Όντως παίζουν κανονικά Εντιογέ-Νίνης.Να σας πω την αλήθεια κι εγώ θα ήθελα Μήτρογλου,γιατί αυτή τη στιγμή δεν εμπιστεύομαι ούτε τον Κοβάσεβιτς,ούτε τον Νούνιες ούτε ακόμα και τον Κωνσταντίνου.Να δούμε τί θα αποφασίσει ο Λεμονής.Ελπίζω να δούμε και λίγο μπαλίτσα στο ντέρμπι.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
καλά ...για μπαλλίτσα δεν το βλέπω...έτσι όπως είναι ...ακόμα ψάχνονται και οι δύο...

MUZAUI

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Θα το καθαρίσει ο Τάκαρος ο Λεμονής... :2funny:

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Eγώ είναι η πρώτη φορά που μετά από πολλά χρόνια που σε ντέρμπι με τον βάζελο είμαι λίγο απαισιόδοξος,παρ'ότι πιστεύω πως στις περισσότερες θέσεις υπερτερούμε.Φίλε DUGUJAU από τη στιγμή που λείπουν οι Ίβανσιτς,Γκονζάλεζ,Νίνης ποιούς επιθετικογενείς παίχτες θα βάλει στο κέντρο;Μήπως τον Ρομέρο που είναι ο μοναδικός Αργεντίνος που δεν ξέρει να κάνει ντρίπλα;Οπότε θες δε δες με Τζιώλη,Λεοντίου θα παίξεις.Γαμάτο το σήμα κάτω από το nickname σου.
Δημούτσος αντί για Λεοντίου και αν μπορεί ο Νίνης να αγωνίστει, θα τον πέρναγα πίσω από τους 2 επιθετικούς για να τους τροφοδοτεί ,ενώ θα έβαζα καραγκούνη αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάτος.Οπότε μένει έξω ο Τζιόλης.Έτσι μόνο μπορεί να παίξει η ομάδα το γρήγορο ποδοσφαιρο με τη καλή κυκλοφορια της μπάλας που ευαγγελίζεται ο Πεσέιρο...Μοναδικό μειονέκτημα ότι κονταίνει συνολικά η ομάδα στις στημενες φάσεις...Για να δούμε....Ολα είναι ανοιχτά

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Θα το καθαρίσει ο Τάκαρος ο Λεμονής... :2funny:
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ΤΑΚΗΣ θα κατέβει με 4-5-1.Θα χαραμίσει τον αραπάκο ΛΟΥΑ(2) ως αντι-τζορτζεβιτς πάνω στη γραμμή από αριστερά,για να βγάζει σέντρες για τον συνταξιούχο τον Κοβάσεβιτς...Δεν γίνονται αυτά!!! :jerking:
Πόσο άσχετος μπορεί να είναι ο άνθρωπος!!!Να είναι καλά για το δώρο που μας κάνει...Τώρα έχω πολύ μεγάλη αισιοδοξία ότι θα το καθαρίσουμε το ντέρμπι. :grin:

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
για ντερμπυ ειμαστε τωρα?πρεπει να αναβληθει η αγωνιστικη

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δημούτσος αντί για Λεοντίου και αν μπορεί ο Νίνης να αγωνίστει, θα τον πέρναγα πίσω από τους 2 επιθετικούς για να τους τροφοδοτεί ,ενώ θα έβαζα καραγκούνη αμυντικό χαφ δίπλα στον Μάτος.Οπότε μένει έξω ο Τζιόλης.Έτσι μόνο μπορεί να παίξει η ομάδα το γρήγορο ποδοσφαιρο με τη καλή κυκλοφορια της μπάλας που ευαγγελίζεται ο Πεσέιρο...Μοναδικό μειονέκτημα ότι κονταίνει συνολικά η ομάδα στις στημενες φάσεις...Για να δούμε....Ολα είναι ανοιχτά

Να και ενας που βλεπει και λιγο μπαλλα επιτελους......σωστος ρε φιλτατε!βγαζεις τον αμπαλο και ξυλοτορνευτο τζιολη και δινεις ποιοτητα και ταχυτητα στην ομαδα....με τζιολη και λεοντιου στο κεντρο δεν μπορεις να αναπτυχθεις σωστα ως ομαδα!διοτι αυτοι οι παικτες δεν μπορουν να κοντρολαρουν παιχνιδι,πουλανε την μπαλλα οπως οπως και χαλανε τον ρυθμο....ενω ο νινης,ο καρα κρατουν μπαλλα,παιρνουν φαουλ πασαρουν σωστα κλπ.....βεβαια ο ν'ντογιε ειναι απελπιστικα μονος μπροστα εκτος αν ο παπαδοπουλος παιξει κοντα του και οχι στην ακρη που τοσο καιρο χρησιμοποιειται!

Επισκέπτης
Ρε γαμώτο εγώ θέλω σέντερ φορ τον Λούα Λούα,αριστερά θα χαραμιστεί.Αν και άμα έχει αντίπαλο τον Βύντρα δε νομίζω να έχει και πολύ μεγάλο πρόβλημα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom