podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Εντάξει...27-0...ευχαριστημένος????Τί άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου εδώ μέσα...τί άλλο....Άντε από κεί ρε τσιγγούνη....
Εντάξει...27-0...ευχαριστημένος????Τί άλλο θα ακούσουμε ρε πούστη μου εδώ μέσα...τί άλλο....Άντε από κεί ρε τσιγγούνη....
Αν και παναθηναικός έτσι λέω κι εγώ και μάλιστα με κατι σε 2-2. Εκτός αν εξουδετερωθουν τα άκρα του Ολυμπιακού, κάτι που δεν προβλέπεται πάντως. Επιπλέον η εδρα δεν αναμένεται να είναι καυτή.Για Χ το κοβω.
Μα ακριβώς αυτό λέω, ότι η δική μας ανικανότητα (2005 γκέλες με Ηρα, Αρη, 2007 δύο νίκες στα ντέρμπι, αλλά θλιβερή εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια με τους θεωρητικά αδύνατους) σου δίνει το πρωτάθλημα εύκολα. Και τα εύκολα πρωταθλήματα (και με τη βοήθεια των γνωστών "αστάθμητων" παραγόντων) δυστυχώς δε σε βοηθούν να κάνεις μια αξιοπρεπή πορεία στην Ευρώπη, με εξαιρεση το 1999, που είχες πραγματικά ομαδάρα με Μπάγιεβιτς.
Κανένα πρωτάθλημα δεν είναι εύκολο.Το γεγονός όμως ότι δεν κάνουμε πορεία στην Ευρώπη είναι θέμα κωλύμματος και ψυχολογίας.Πώς εσείς είστε σχετικά καλύτεροι στην Ευρώπη αλλά στην Ελλάδα δεν προχωράτε;Και σε αυτή την περίπτωση κάτι τρέχει.
την δευτέρα με τι θα ασχοληθούμε με τις εκλογές η τον Κασναφέρη?Με τις υγείες σας και ο Κασναφέρης!!!