Νέα

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NiLe
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θα νικήσει στο Ντέρμπυ Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός;

• Ολυμπιακός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Παναθηναϊκός

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Ισοπαλία

Ψήφοι: 1 100,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
τις 11αδες σου τις εδωσαν οι προπονητες κατ'ευθειαν??
και για συγκριση γιατι μιλας αν δε σε συμφερει??

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
ο νικοπολιδης η αλλιως κοτα κ πελατης καλυτερος του μαλαρτζ?
ο κωνσταντινου η αλλιως παλτο καλυτερος του Ν'ντογε?
τον λουα-λουα τον ειδες μια φορα με του ανυπαρκτους της λεβαντε που φαγανε 4 απο καποια hercules???
o τοροσιδης καλυτερος του καραγκουνη???(ημαρτον!!!!!)
ο λεντεσμα καλυτερος του ματος??πως το ξερεις με 2 παιχνιδια που εχει παιξει ο καθενας?
ο ντομι καλυτερος του φυσσα???(και παλι ημαρτον!!!!!)
τι περισσοτερο εχει ο γκαλετι απο τον νινη που δεν το βλεπω εγω???
κλπ...κλπ...κλπ
χωρις παρεξηγηση αλλα στο κλουβι δεν υπαρχει σωτηρια φιλε!!!

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
ο νικοπολιδης η αλλιως κοτα κ πελατης καλυτερος του μαλαρτζ?
ο κωνσταντινου η αλλιως παλτο καλυτερος του Ν'ντογε?
τον λουα-λουα τον ειδες μια φορα με του ανυπαρκτους της λεβαντε που φαγανε 4 απο καποια hercules???
o τοροσιδης καλυτερος του καραγκουνη???(ημαρτον!!!!!)
ο λεντεσμα καλυτερος του ματος??πως το ξερεις με 2 παιχνιδια που εχει παιξει ο καθενας?
ο ντομι καλυτερος του φυσσα???(και παλι ημαρτον!!!!!)
τι περισσοτερο εχει ο γκαλετι απο τον νινη που δεν το βλεπω εγω???
κλπ...κλπ...κλπ
χωρις παρεξηγηση αλλα στο κλουβι δεν υπαρχει σωτηρια φιλε!!!
Εχεις μεγαλη πλακα μιλαμε....
1. τον Μαλαρτζ εσυ που τον ειδες(να σου απαντησω με τον δικο σου τροπο) και πως να τον Συγκρινω με τον Μεγαλυτερο Ελληνα Τερματοφυλακα(ετσι δεν λεγατε οταν επαιζε στον παο τωρα τι εγινε?????
2.τον Ν ντογε που φαινεται καλος παιχτηςς τον Συγκρινω με τον Λουα-Λουα ενα παιχτη που παιζει 10 !!! χρονια σε Premier league ΑΣΧΕΤΕ (και δεν περιμενα να τον μαθω τωρα!!!)
3.Ο Τοροσιδης θεωρητε ο πιο φορμαρισμενος Ελληνας αυτη τη στιγμη....
4. Ο Λεντεσμα ΑΣΧΕΤΕ ειναι διεθνης με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ !!!! πως να τον συγκρινω με τον ματος???????
5. Ο Ντομι εχει παιξει σε Premier League - Νιουκαστλ και Πριμερα -Εσπανιολ (ασχετη ε μπροστα στην ευροπαναθα) πως να τον συγκρινω με τον φυσσα?????
6.ο νινης ειναι ενα ταλεντο 17 χρονων και ο Γκαλετι εχει 55 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ !!!!  τι να συγκρινουμε??????

και 7. γιατι η ΦΟΥΤΣΑ 1-4 στο κλουβι δεν ηταν??????????

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αυτα λεγατε και για το καραισκακη περσι αλλα μετα το ληξατε προωρα.γιατι ??και η φιεστα ηταν αδεια και οσοι πηγατε βριζατε τον σωκρατη το θεο.υπομονη μην αγχωνεστε απο τωρα

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
φιλε αυτα λεγατε και για το καραισκακη περσι αλλα μετα το ληξατε προωρα.γιατι ??και η φιεστα ηταν αδεια και οσοι πηγατε βριζατε τον σωκρατη το θεο.υπομονη μην αγχωνεστε απο τωρα
Κανεις μεγαλο λαθος καταρχην 
1.τον Σωκρατη αυτοι που τον εβριζαν τον εβριζαν απο το Πασχα
2.Δε υπηρχε Ολυμπιακος περυσι που να πιστευε οτι εχει ομαδα (ουτε ο παο βεβαια ειχε απλα κερδισες)
3.Το οτι δεν πηγαμε στη φιεστα εσυ που το ξερεις ησουν εκει? για τι εγω που ειμουν ειχε πολυ κοσμο και "καποιοι" εβριζαν για δικους τους λογους....
4. Ακομα και αν βριζομαστε μεταξυ μας στην φιεστα μην ξεχνας ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ !!!!!! 11 χρονια τωρα οποτε καλυτερα να κοψουμε την κουβεντα περι φιεστας γιατι σε οσες φιεστες εχω παει εγω που ειμαι 31 δεν θα πας εσυ οταν εισαι 81 ??? γκεγκε????
5. και αν ησουν πιο προσεκτικος θα εβλεπες οτι ειπα οτι "ολα τα αποτελεσματα παιζουν στο ντερμπι ειδικα αυτη την εποχη"

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Εχεις μεγαλη πλακα μιλαμε....
1. τον Μαλαρτζ εσυ που τον ειδες(να σου απαντησω με τον δικο σου τροπο) και πως να τον Συγκρινω με τον Μεγαλυτερο Ελληνα Τερματοφυλακα(ετσι δεν λεγατε οταν επαιζε στον παο τωρα τι εγινε?????
2.τον Ν ντογε που φαινεται καλος παιχτηςς τον Συγκρινω με τον Λουα-Λουα ενα παιχτη που παιζει 10 !!! χρονια σε Premier league ΑΣΧΕΤΕ (και δεν περιμενα να τον μαθω τωρα!!!)
4. Ο Λεντεσμα ΑΣΧΕΤΕ ειναι διεθνης με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ !!!! πως να τον συγκρινω με τον ματος???????
5. Ο Ντομι εχει παιξει σε Premier League - Νιουκαστλ και Πριμερα -Εσπανιολ (ασχετη ε μπροστα στην ευροπαναθα) πως να τον συγκρινω με τον φυσσα?????
6.ο νινης ειναι ενα ταλεντο 17 χρονων και ο Γκαλετι εχει 55 ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ !!!!  τι να συγκρινουμε??????

1.δε με ξερεις δε σε ξερω γι'αυτο ασε τους μικροπρεπεις χαρακτηρισμους του τυπου ασχετε και εχεις μεγαλη πλακα!μπορω να πω κι εγω πολλους τετοιους κ δε σε ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας αλλα δυστυχως για σενα δε θα πεσω στο επιπεδο σου,οχι τοσο χαμηλα! :idiot:
2.ξερω πολυ καλα και ποσο ΜΕΓΑΛΟΣ παιχτης ειναι ο ντομι :headbang:,και ποσο αποτυχημενος ειναι ο λεντεσμα εχοντας αλλαξει 15 ομαδες τα τελευταια 2 χρονια :headbang:,και ποσο καλυτερος ειναι ο τοροσιδης απο τον καραγκουνη :jerking:,και ποσους τραυματισμους θα εχει στον αστραγαλο του ο λουα λουα φετος :think:,και ποσο σταθερος ειναι ο νικοπολιδης στα !36! του :2funny:,μην ξεχναμε την εθνικη ξεφτιλα με την τουρκια!,,και σιγουρα ξερω ποσο πολυ καλυτερος ειναι ο νινης απο τον γκαλετι :rockon:!!!οσον αφορα τωρα το 1-4 εγω μιλησα με τα τωρινα δεδομενα...εσυ ειδες οτι δε σε συμφερουν και ανετρεξες στο παρελθον... :idiot:
3.τελικα φιλε οντως...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
1.δε με ξερεις δε σε ξερω γι'αυτο ασε τους μικροπρεπεις χαρακτηρισμους του τυπου ασχετε και εχεις μεγαλη πλακα!μπορω να πω κι εγω πολλους τετοιους κ δε σε ξεπλενει ουτε ο νιαγαρας αλλα δυστυχως για σενα δε θα πεσω στο επιπεδο σου,οχι τοσο χαμηλα! :idiot:
2.ξερω πολυ καλα και ποσο ΜΕΓΑΛΟΣ παιχτης ειναι ο ντομι :headbang:,και ποσο αποτυχημενος ειναι ο λεντεσμα εχοντας αλλαξει 15 ομαδες τα τελευταια 2 χρονια :headbang:,και ποσο καλυτερος ειναι ο τοροσιδης απο τον καραγκουνη :jerking:,και ποσους τραυματισμους θα εχει στον αστραγαλο του ο λουα λουα φετος :think:,και ποσο σταθερος ειναι ο νικοπολιδης στα !36! του :2funny:,μην ξεχναμε την εθνικη ξεφτιλα με την τουρκια!,,και σιγουρα ξερω ποσο πολυ καλυτερος ειναι ο νινης απο τον γκαλετι :rockon:!!!οσον αφορα τωρα το 1-4 εγω μιλησα με τα τωρινα δεδομενα...εσυ ειδες οτι δε σε συμφερουν και ανετρεξες στο παρελθον... :idiot:
3.τελικα φιλε οντως...ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
τελικα ειπες ακριβως ΤΑ ΙΔΙΑ χωρις να απαντησεις!!!!!!! μεγαλο κατορθωμα.....
Υ.Γ Ενταξει ολα ....αλλα το ποσους τραυματισμος θα εχει ο Λουα-Λουα ΠΩΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙς????? α) εισαι ο μαγος της φυλης του...β) Εισαι Μεντιουμ γ) Λες οτι σου κατεβει????????

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Λες οτι σου κατεβει????????
[/quote]
οχι...μαλλον λεω πραγματα που σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις.
τεσπα...επειδη εσυ ξεκινησες την επιθεση στο προσωπο μου μη μπορωντας να δεχτεις τη διαφορετικοτητα των αποψεων 2 ανθρωπων θα κοψω εδω την κουβεντα μαζι σου κρινοντας ασκοπο και ανωφελο να ερχομαι σε αντιπαραθεση  με ενα ατομο 31 ετων με τετοιες αποψεις ενω εγω ειμαι μολις 21 ...να σαι καλα και καλο χειμωνα!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
Ρε alexandre πότε θα καταλάβεις επιτέλους ότι τα να έχει αγωνιστεί κάποιος παίκτης σε κάποιο «προηγμένο» ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα... δεν είναι το κυριότερο κριτήριο για την αξία του...

Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που λες συνέχεια... ο Φύσσας είναι παικταράς (Μπενφίκα - Χαρτς), ο Σέριτς ημιθεος με τόσα χρόνια συμμετοχές στο καμπιονάτο (Βερόνα, Μπρέσια, Πάρμα,. Λάτσιο) και ο Καραγκούνης Θεός (Ίντερ – Μπενφίκα).... για πες μου λοιπόν τώρα ποίον από τους παραπάνω τρεις θεωρείς παικταρά και θα ήθελες στην ομάδα σου...

Ήμαρτον επιτέλους με το κώλυμα σου...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Λες οτι σου κατεβει????????

οχι...μαλλον λεω πραγματα που σου ειναι δυσκολο να καταλαβεις.
τεσπα...επειδη εσυ ξεκινησες την επιθεση στο προσωπο μου μη μπορωντας να δεχτεις τη διαφορετικοτητα των αποψεων 2 ανθρωπων θα κοψω εδω την κουβεντα μαζι σου κρινοντας ασκοπο και ανωφελο να ερχομαι σε αντιπαραθεση  με ενα ατομο 31 ετων με τετοιες αποψεις ενω εγω ειμαι μολις 21 ...να σαι καλα και καλο χειμωνα!
Καλο χειμωνα φιλε μου καλο χειμωνα
και οσο για τις διαφορετικες αποψεις οπως εχει πει και ο Ντερτι Χαρι " οι γνωμες ειναι σαν τις κολωτρυπιδες ο καθε ενας εχει απο μια"
Ολα τα αλλα φαινονται καθε Μαιο....

piko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2006
Like
1.536
Πόντοι
216

Μερικές μικρές "παρατηρήσεις" μόνο:
1. Το Μάλαρτζ τον είδαμε πέρυσι στην Ξάνθη, έκανε ένα καλό πρωτάθλημα και φέτος θα δείξει που φτάνει ο πήχης του μπαίνοντας σε πιο βαθιά νερά.
Ο Νικοπολίδης ήταν όντως για μια σειρά ετών ο καλύτερος έλληνας τερματοφύλακας, αλλά πιστεύω ότι από πέρυσι βρίσκεται σε πτώση (λογικό λόγω ηλικίας) και πιστεύω ότι γι αυτό και του ανανεώσατε το συμβόλαιο για ένα μόνο χρόνο και όχι για παραπάνω.
2. Καλός ο Lualua αλλά αν κοιτάξεις λίγο την πορεία του θα δεις ότι δεν είναι και τόσο γκολτζής, σαφώς και πιστεύω ότι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα κάνει περισσότερα πράγματα από ότι στην Premier-league. Να σημειώσω εδώ ότι πρόπερσι είχε περάσει και μια περιπέτεια με ελονοσία, συνήθως αυτά αφήνουν κουσούρια.
Για τον Ν'ντογιέ έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία, αλλά θα περιμένω και τα επίσημα για να δω μέχρι που φτάνουν οι δυνατότητές του.
3. Ο Τοροσίδης όντως είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά να τον θεωρήσουμε τον πιο φορμαρισμένο από μερικά φιλικά και μόνο μου φαίνεται λίγο βιαστική κρίση.
4. Συγκρίσεις Λεντέσμα-Μάτος καλύτερα να κάνουμε από αυτά που θα δούμε επί του χλοοτάπητος και όχι από το αν κάποιος παίζει σε εθνική ή όχι (άλλωστε προ ημερών στο φιλικό της Αργεντινής δεν έπαιξε ούτε λεπτό)
5. Κατά τη γνώμη μου ο Ντομί είναι απαράδεκτος ποδοσφαιριστής, ασχέτως που έχει παίξει (κι εμείς πήραμε Φλάβιο που είχε παίξει εκεί που πολλοί ποδοσφαιριστές ονειρεύονται και αποδείχτηκε παλταδούρα υπερπολυτελείας).
Ο Φύσσας ήρθε ως λύση ανάγκης πιστεύω, ουδέποτε τον εκτιμούσα σαν ποδοσφαιριστή ούτως ή άλλως.
6. Ο Γκαλέτι είναι πολύ καλός παίκτης και θα σας βοηθήσει πολύ, απλά έχει "πιάσει ταβάνι". Ο Νίνης σε βάθος χρόνου ίσως αποδειχτεί καλύτερος ως ποδοσφαιριστής, μακάρι να πάει και πουθενά παραέξω να αναπτύξει περισσότερο το τελέντο του. Όπως και να έχει θα συγκρίνουμε αυτά που θα δούμε κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ρε alexandre πότε θα καταλάβεις επιτέλους ότι τα να έχει αγωνιστεί κάποιος παίκτης σε κάποιο «προηγμένο» ποδοσφαιρικά πρωτάθλημα... δεν είναι το κυριότερο κριτήριο για την αξία του...
Σύμφωνα λοιπόν με αυτά που λες συνέχεια... ο Φύσσας είναι παικταράς (Μπενφίκα - Χαρτς), ο Σέριτς ημιθεος με τόσα χρόνια συμμετοχές στο καμπιονάτο (Βερόνα, Μπρέσια, Πάρμα,. Λάτσιο) και ο Καραγκούνης Θεός (Ίντερ – Μπενφίκα).... για πες μου λοιπόν τώρα ποίον από τους παραπάνω τρεις θεωρείς παικταρά και θα ήθελες στην ομάδα σου...
Ήμαρτον επιτέλους με το κώλυμα σου...
Νομιζω μαλλον οτι τα πραγματα τα βλεπετε οπως τα θελετε....
αντε να σου απαντησω
ο φυσσας δεν ηταν παιχτης στα 25 ποσο μαλλον στα 35....δεν εχει παιξει ΠΟΤΕ σε προηγμενο ποδοσφαιρικο πρωταθλημα....το σκωτικο ειναι χειροτερο του ελληνικου η και ο Απολλων καλαμαριας 10 κλασεις καλυτερος απο την χαρτς .... στην μπενφικα ΑΠΕΤΥΧΕ εξαλου.....
ο Σεριτς συμφωνω μαζι σου ηταν ονοματακι ....αλλα προκειται για καλο παιχτη ισως να μην προσαρμοστικε....
ο καραγκουνης καριερα για ΓΕΛΙΑ σε καμια ομαδα που πηγε δεν αγωνιστικε βασικος ουτε σε προηγμενη χωρα Ιντερ ουτε σε δευτερη μπενφικα οποτε και εμεινε ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....
Θα ηθελα μονο πριν απαντησεις να διαβαζεις αυτα που γραφω και να μην απαντας ντε και καλα αυτα που θελεις να πεις....

erasitexnis

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Ιουλ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
1.225
Και να προσθέσω ότι η προιστορία ενός παίκτη είναι άσχετη με την τωρινή του κατάσταση.
Σπουδαίος τερματοφύλακας ο Νικοπολίδης, αλλά όπως φάνηκε και με Ισπανία βρίσκεται πλέον σε φθίνουσα πορεία.

Υ.Γ. Που κολάει η σύγκριση Γκαλέτι-Νίνη; :think:  Αμυντικό χαφ ο ένας, μεσοεπιθετικός ο άλλος. 
ο γκαλετι ειναι δεξι εξτρεμ φιλε...οπως και ο νινης...τουλαχιστον εκει επαιξε περυσι.
μαλλον τον μπερδεψες με τον λεντεσμα τον γκαλετι

dimos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
τι καθεστε και ασχολειστε με τα προβατα ρε.οπως περσι ετσι και φετος πουτσα σε ολα τα αθληματα θα εχει.ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολευ

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
τι καθεστε και ασχολειστε με τα προβατα ρε.οπως περσι ετσι και φετος πουτσα σε ολα τα αθληματα θα εχει.ποδοσφαιρο-μπασκετ-βολευ
Και το μαιο ΦΙΕΣΤΑ στο καραισκακη ε λαγουδακι?(αυτο για τα προβατα)

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
σιγα ρε κοτοπουλο μην κατσω να σου απαντω σε καθε μαλακια σου.αμα ειχες λιγο μυαλο δε θα εισουνα ολυμπιλαγος.το μονο που θυμαμαι απο παιδι μικρο στ'αρχιδια μου να γραφω τον ολυμπιακο ολυμπι.......ολυμπι......ολυμπιακε....................................και το 'γατι' της μανας σας
δημο παραφερεσε......παρεα ειμαστε εδω με τις κοντρες μας αλλα να κραταμε καποιο επιπεδο....

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Κανεις μεγαλο λαθος καταρχην 
1.τον Σωκρατη αυτοι που τον εβριζαν τον εβριζαν απο το Πασχα
2.Δε υπηρχε Ολυμπιακος περυσι που να πιστευε οτι εχει ομαδα (ουτε ο παο βεβαια ειχε απλα κερδισες)
3.Το οτι δεν πηγαμε στη φιεστα εσυ που το ξερεις ησουν εκει? για τι εγω που ειμουν ειχε πολυ κοσμο και "καποιοι" εβριζαν για δικους τους λογους....
4. Ακομα και αν βριζομαστε μεταξυ μας στην φιεστα μην ξεχνας ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΦΙΕΣΤΑ !!!!!! 11 χρονια τωρα οποτε καλυτερα να κοψουμε την κουβεντα περι φιεστας γιατι σε οσες φιεστες εχω παει εγω που ειμαι 31 δεν θα πας εσυ οταν εισαι 81 ??? γκεγκε????
5. και αν ησουν πιο προσεκτικος θα εβλεπες οτι ειπα οτι "ολα τα αποτελεσματα παιζουν στο ντερμπι ειδικα αυτη την εποχη"
το γκεγκε ειναι εκφραση τρουμπας? γιατι ελληνικα δεν ειναι?α και το 31 μην μου το λες μικρος εισαι ακομα.εκει που εχω ταξιδεψει εγω ....ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο,που να δεις την αρσεναλ και την μπαρτσα να κανουν καθυστερηση και να σφυρανε να ληξει το παιχνιδι ουτε στο playstation δεν τα κανετε εσεις αυτα.α και η αρσεναλ δυστυχως δεν διαλεξε τον αμανατιδη αλλα τον βαζεχα,τον νοεμβριο παντως αν παιζαμε θα τρωγατε παραπανω,οποτε σκεψου κατι για τον δεκεμβριο

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
θα κερδισει ο παο 3-1!!!θεωρω ΤΕΡΑΣΤΙΑ απουσια του τζολε απο το ματς...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
το γκεγκε ειναι εκφραση τρουμπας? γιατι ελληνικα δεν ειναι?α και το 31 μην μου το λες μικρος εισαι ακομα.εκει που εχω ταξιδεψει εγω ....ουτε στο πιο τρελο σου ονειρο,που να δεις την αρσεναλ και την μπαρτσα να κανουν καθυστερηση και να σφυρανε να ληξει το παιχνιδι ουτε στο playstation δεν τα κανετε εσεις αυτα.α και η αρσεναλ δυστυχως δεν διαλεξε τον αμανατιδη αλλα τον βαζεχα,τον νοεμβριο παντως αν παιζαμε θα τρωγατε παραπανω,οποτε σκεψου κατι για τον δεκεμβριο
Ναι μενιο σακελαροπουλε εκει που εχεις ταξιδεψει εσυ ξερω.,, ξερω τα ειπε και Η "ΔΕΣΠΟΙΝΑ" της χουντας τα καμωματα....
οσο για το γκεγκε ναι εκφραση της τρουμπας ειναι γιατι εσυ εισαι του κολωνακιου(θερμοαιμος μεν...αριστοκρατης δε ...) που λεει και ο τοτης...
ετσι μπραβο να παρουσιαζετε σαν επιτυχια που ενας παλαιμαχος σας επιασε δουλεια σε ξενη ομαδα και οχι στην δικη σας χχαχαχαχαχα πολυ πλακα μιλαμε.....

DUGUJAU

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Like
3
Πόντοι
1
αν το παιχνιδι γινοταν νοεμβριο η εστω οκτωμβριο δεν θα ειχα καμια αμφιβολια για το αποτελεσμα ....
αλλα γινεται 26 αυγουστου οποτε ΟΛΑ γινονται.....
αν συγκρινεις ενδεκαδες βεβαια....
Νικοπολιδης                              ΜΑΛΑΡΤΖ
Ζεβλακωφ                                  ΒΥΝΤΡΑ
Αντζας                                    ΓΚΟΥΜΑΣ
Ραουλ Μπραβο                              ΕΝΑΚΑΡΙΚΕ
Ντομι                                      ΦΥΣΣΑΣ
Λεντεσμα                                  ΜΑΤΟΣ
Στολτιδης                                  ΔΗΜΟΥΤΣΟΣ
Τοροσιδης                                  ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ
Γκαλετι                                    ΝΙΝΗΣ
Λουα-λουα                                  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Κοβασεβιτς η Μιχαλακης η Νουνιες.....      Ν'ΝΤΙΟΓΕ

Νομιζω οτι με μια ματια στις ενδεκαδες θα καταλαβαιναμε ολοι τι θα γινοταν αν παιζαμε πιο αργα ....
Παναθηναικός είμαι,πάμε τις συγκρίσεις....Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει καλύτερο ρόστερ,υπερτερεί κατά πολύ στο κέντρο και στα άκρα.Ο παναθηναικός υπερέχει μόνο σε τερματοφύλακα και στη κορυφή της επίθεσης με Ν Ντιογε...Πάμε ένα-ένα...Μάλαρτζ με Νικοπολίδης δεν γίνεται σύγκριση.Ο ένας είναι σοβαρός εξελίξιμος πορτιέρο και ο άλλος πλέον κάνει για να διαφημίζει γυαλιά ηλίου και ρολόγια...Ελπίζω μόνο να μη βάλει τον Γκαλίνοβιτς γιατί μας έχει κρεμάσει άπειρες φορές...Στο κέντρο της άμυνας και οι 2 ομάδες είναι τραγικές αυτή τη στιγμή...Ο ΠΑΟ σε ένα μηνα με Μόρις-Σαριέγκι έτοιμους θα είναι πολύ καλύτερος...Στα αμυντικά άκρα ο (μονόφθαλμος) γαύρος στους τυφλους (ΠΑΟ) βασιλεύει...Αμυντικά χαφ Μάτος-Λεντέσμα περίπου ισοδύναμα,με τον  πρώτο να είναι καλύτερος στην καταστροφή,ενώ ο δεύτερος υπερέχει στη δημιουργία...Ο Στολτίδης επίσης είναι πολύ καλύτερος παίκτης από τον Τζιόλη,που μου τη σπάει με το ωκνό παιχνίδι του αφάνταστα...Ο Καραγκούνης είναι μια από τα ίδια,πολλά με λίγα, παίζει ξεπερασμένο ποδόσφαιρο...Ο Τοροσίδης σαφώς και υπερτερεί...Τεράστια η τρύπα στα επιθετικά χαφ με τους τραυματισμους Νινη,Ιβανσιτς οι οποίοι ήταν οι μόνοι που έπαιζαν από τον ΠΑΟ πέρυσι δημιουργικό ποδοσφαιρο...Η απουσία του Τζορτζεβιτς περιορίζει κάπως το πρόβλημα,αλλά δεν ρεφάρει τη κατάσταση...Ο Γκαλέττι είναι ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ,ενώ δεν βλέπω κάποιος να μπορεί να παίξει από εμάς τον ίδιο δημιουργικό ρόλο...Επίσης Βλέπω στην ενδεκάδα Δημούτσο αντί Λεοντίου και μακάρι να επαληθευτώ...Στην επίθεση ο Παπαδόπουλος έχει να παίξει μπάλα χρόνια,αλλά με τον Ολυμπιακό κάθε φορά είναι καλός....Στον ΟΣΦΠ έχουνε Κωνσταντινου -παλτό ,Κοβάσεβιτς -ΙΚΑ,επικουρικο, Νούνιες -??? δεν ξέρω, για νέο μπορχα τον κόβω...Απ' όλους καλύτερος μου φαίνεται ο Μήτρογλου...
Στη πολυσυζητημένη μάχη των αραπάδων  βλέπω τον Ν ντογιέ να κάνει πάλι όργια,ενώ για τον Λουα(2) νομίζω θα ξεφουσκώσει ο ενθουσιασμός ...Συνολικά όλα είναι ανοιχτά με λίγο προβάδισμα στον  άσσο γιατί θα παίξει ρόλο και η έδρα...Αν κατεβάσει λάθος την ενδεκάδα ο Πεσειρο, με Γκαλινοβιτς τέρμα, Τζιολη-λεοντίου στο κέντρο, έχει μεγάλη τύχη να το πάρει και ο γαύρος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom