OP
OP
τα χριστουγεννα του τραβελου περασαμε φετος τομα...φευελεος ρε τυποι με τα τραβελοπαπαρια φορα παρτιδα
γαμησε τα παει το ξεκωλιασμα συννεφο..τα χριστουγεννα του τραβελου περασαμε φετος τομα...φευ
οι ελληνες τελικα γιορταζουν με πουτσες
ασχολεισαι οταν λες δηλαδη?μαρκο το μονο που εχεις ως στοιχειο για την δηθεν τραβελοφιλια μου είναι ότι ασχολούμαι με θεματα τρανς,
εσυ τοσες μερες με τι ασχολείσαι?
ασχολεισαι οταν λες δηλαδη?
με τα ισα δικαιωματα που εχουν στη κοινωνια?
η με τις ψωλες τους?
από τα 15.000 ποστ μου με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς λιγοτερα από 1.000 είναι σε θεματα τρανς, οπου γραφω ποια ειδα στην πιατσα, ποια εχει τα μεγαλύτερα βυζια κλπ,ασχολεισαι οταν λες δηλαδη?
με τα ισα δικαιωματα που εχουν στη κοινωνια?
η με τις ψωλες τους?
αν εχεις καποιο στοιχειο να το αποδειξεις σε προκαλω τοσο καιρο.
ΔΗΘΕΝ ΤΡΑΒΕΛΟΦΙΛΙΑ!
λιγοτερα από 1 στα 15 ενώ τις βλεπω σχεδόν κάθε μερα, λιγα είναι, αν ημουν πουστης ή εστω της αντιμετωπιζα πιο ισα θα επρεπε να ειχα γραψει τουλάχιστον 5.000με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς λιγοτερα από 1.000 είναι σε θεματα τρανς
999 ΠΟΣΤΣ ΓΙΑ ΤΡΑΒΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ?
απ εξω τα ξερεις...εισαι εκπαιδευτικος ειπαμε?από τα 15.000 ποστ μου με 3 διαφορετικούς λογαριασμούς λιγοτερα από 1.000 είναι σε θεματα τρανς, οπου γραφω ποια ειδα στην πιατσα, ποια εχει τα μεγαλύτερα βυζια κλπ,
πχ λεω γυρω από το σιτυ-γκεητ τωρα one Salonica, ειδα 2 βουλγαρες, 2 μαυρες και 3 τραβεστί, αυτην, αυτην και αυτη
άλλο λαγωνικο και άλλο πελατηςΤΙ ΛΑΓΩΝΙΚΟ ΤΡΑΒΕΛΙΩΝ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ!
λιγοτερα από 1 στα 15 ενώ τις βλεπω σχεδόν κάθε μερα, λιγα είναι, αν ημουν πουστης ή εστω της αντιμετωπιζα πιο ισα θα επρεπε να ειχα γραψει τουλάχιστον 5.000
γιατι τι σχεση εχει παλι?απ εξω τα ξερεις...εισαι εκπαιδευτικος ειπαμε?
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ
ναι αλλο να σε γαμαει στα κρυφα ο Φιονιδης και αλλα να υπαρχει βιντεοάλλο λαγωνικο και άλλο πελατης
οτι εκτος απο μπουστης εισαι και βλακας...κουδουνια βαρανεγιατι τι σχεση εχει παλι?
τελικα βρηκες το ποστ που πηγα μαζι της, ή με καποια άλλη τρανς?
ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ