Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ψευτοπουστας εισαι εσυ .

λεγε ρε που είναι παλι στο ποστ ότι εγω πηγα με τρανς?

σε προκαλω για 1000στη φορα αδερφαρααααααα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εξήγησέ μας κάτι, γιατί ενώ παλιά υποστήριζε ότι ένας άντρας που πηδάει τρανς δεν είναι gay, μετά άλλαξε τροπάριο και άρχισες να λες ότι είναι gay.
Τι συνέβη?
Δεν ήσουν βιολόγος τότε?
Μήπως σου προκάλεσε ρήξη πρωκτού η Φιόνα το τρένο και ξεκίνησες σταυροφορία εναντίον όλων των ομοίων σου?
οχι καποιοι δεν αναβουν με πουτσο αναβουν μονο με γυναικειο σωμα και για αυτο ειναι αυστηρα ενεργητικοι και δεν αγγιζουν τον πουτσο του τρανς. αν λοιπον δεις εναν ωραιο γυναικειο κολο και τον γαμησεις αντρας ετεροφυλοφιλος εισαι ανεξαρτητα τι υπαρχει μπροστα.
ψευτοπουστας και χοντροπουστας και τρελοπουστας
παλι σε ξεβρακωσα βλακα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τωρα το αλλαζεις το τροπαριο, από εκει που εψαχνες να με βγαλεις ομοφυλφιλο πας να με βγαλεις ψευτη όταν αλλαζω γνωμη???

πουστρα,

να ανακεφαλαιωσπυμε

την  νικολ για καποιο καιρο την νομισα τρανς, ΟΧΙ οταν πηγα.

τωρα μετα από 50 ποστ που εβαλες βρηκες να οριζω διαφορετικα τον πουστη μετα από 5 χρονια.

...αλλα όπως και να τον ορισεις σε κανεναν ορισμο μαλακα ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΡΑΝΣ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΤΟ ΑΝΤΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εξήγησέ μας κάτι, γιατί ενώ παλιά υποστήριζε ότι ένας άντρας που πηδάει τρανς δεν είναι gay, μετά άλλαξε τροπάριο και άρχισες να λες ότι είναι gay.
Τι συνέβη?
Δεν ήσουν βιολόγος τότε?
Μήπως σου προκάλεσε ρήξη πρωκτού η Φιόνα το τρένο και ξεκίνησες σταυροφορία εναντίον όλων των ομοίων σου?ψευτοπουστας και χοντροπουστας και τρελοπουστας
παλι σε ξεβρακωσα βλακα
ΟΧΙ πουστρα θα με ξεβράκωνες αν βγαλεις επιτελους μετα από 100 αποτυχημένες προσπάθειες ποστ να εχω παει με αντρα.

όχι επειδή αλλαξα γνωμη σε έναν ορισμο.

αντε πανηγυρισε καραγκιοοζη επειδή ΔΕΝ είμαι πουστης αλλα αλλαξα αποψη, για την νικολ και για αυτους που πανε με τρανς μετα από 5 χρονια

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
εγω είμαι αντρας αδερφαρα μαρκο,

παραδέχομαι ότι εκανα λαθος για την νικολ
παραδέχομαι ότι εκανα λαθος για αυτους που πανε με τρανς.

ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ??????

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

ΕΣΥ ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΑΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΩ ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ??????

τωρα τα γυρνας πουσταρα!!!
τωρα που ξεβρακωθηκες τα αλλαζεις,στην προηγουμενη σελιδα,αλλα ελεγες!
καλα εισαι για το τρελοκομειο.
βαρεθηκα να ασχολουμαι μαζι σου,μου εφυγε και ο πυρετος,οποτε θα σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου και να σε ξεφτιλιζω ολη μερα.
αντε πηγαινε να παιξεις με κανα σαλονικιο τραβελο καρνταση,Χριστινα και Φιονα σε περιμενουν!
καλα χριστουγεννα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
τωρα τα γυρνας πουσταρα!!!
τωρα που ξεβρακωθηκες τα αλλαζει,στην προηγουμενη σελιδα,αλλα ελεγες!
καλα εισαι για το τρελοκομειο.
βαρεθηκα να ασχολουμαι μαζι σου,μου εφυγε και ο πυρετος,οποτε θα σταματησω να ασχολουμαι μαζι σου και να σε ξεφτιλιζω ολη μερα.
αντε πηγαινε να παιξεις με κανα σαλονικιο τραβελο καρνταση,Χριστινα και Φιονα σε περιμενουν!
καλα χριστουγεννα
που να θυμαμαι ρε τρελοκομειο τι ακριβως ειχα πει πριν 5 χρονια?
ξεβράκωμα το λες αυτό?
αν το λες ξεβράκωμα να το χαιρεσαι.

όπως και τις αποδειξεις ότι πηγα με τρανς την νικολ και την χριστινα χαχαχαχαχα.

συνεχιζω να σε ξεβρακωνω εγω για 1000στη  φορα, ποστ να πηγα με τρανς?????
το ξεχασμενο ποστ της νινας ότι δεν παω με τρανς που αρνησε να ψαξεις ενώ ανοιξες αλλα 5.000 ποστ μου να βρεις αν αλλαξα γνωμη καπου?????

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:   

7.3
Εμφάνιση κοπέλας: 

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

#7562 Αξιολογητής σε Likes
Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

λοιπον πρωτη κοπελα απο αυτο το μαγαζι η Χριστινα η Ρουμανα. για πολυ λιγο καιρο συστυνοταν και ως ισπανιδα, φαινεται εχει θητεψει και εκει αν κρινω απο την φιλη της την γιασμιν που ψιλομοιαζουν στο στυλακι και στην αρχη τις μπερδευα.
η κοπελα στην παρουσιαση ειναι δεκαρι , χαμογελαστη και βγαζει μια προστυχια, πολλες φορες επιδεικνυει και τον κολο της με αναλογες κινησεις ή εμφανιζεται με τα βυζια εξω οπου η σιλικονη κανει την διαφημιση της. εμενα το σκερτσο της μου αρεσε οποτε καποια στιγμη περασα.
μεσα λοιπον ειναι δεκτικη και χαμογελαστη και η αισθηση που σου δινει λογω των πλατων που διαθετει και του σφικτου κορμιου της ειναι οτι ειναι δυνατη γκομενα, ανθεκτικη ή τρανς χειρουργημενη. οποιοι δεν φοβουνται δεν εχουν κομπλεξ λοιπον ορματε θα περασετε καλα. βαρδια βραδυνη. απλα την ειχα παρει οταν ηταν σε αλλο καταστημα, ημερομηνια ενδεικτικη.
παρκινγκ σε αυτο το μαγαζι οταν δουλευουν τα ξενυχταδικα της περιοχης δυσκολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης  08-08-2012

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
απετυχε διαβασε 10.000 ποστ μου από 3 λογαριασμούς μου και τελικα ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΡΑΝΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΣΤΗΣ.

….αλλα βρηκε ότι ειχα άλλη γνωμη για το φυλο της νικολ, της χριστινας και για τους πελατες των τραβεστί.

και θεωρει ότι νικησε, με ξεβρακωσε επιδη αλλαξα γνωμη για την νικολ, την χριστινα και τους πελατες των τρανς…

χαχαχαχαχα

αυτή ηταν η κοντρα μας ρε μαρκο? αν ειχα την ιδια γνωμη για τους τραβελοφιλους ή αν είμαι εγω τραβελοφιλος???

αντε φυγε γιατι και όλα μου τα ποστ να ξαναναρτησεις παλι δεν θα βρεις αναφορα για σεξουαλικη πραξη με εμενα και τρανς.(ότι κοντινοτερο βρηκες ηταν η χριστινα και η νικολ που είναι γυναικες, γεννημενες γυναικες)

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:   

7.3
Εμφάνιση κοπέλας: 

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας: 

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής: 

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

#7562 Αξιολογητής σε Likes
Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

λοιπον πρωτη κοπελα απο αυτο το μαγαζι η Χριστινα η Ρουμανα. για πολυ λιγο καιρο συστυνοταν και ως ισπανιδα, φαινεται εχει θητεψει και εκει αν κρινω απο την φιλη της την γιασμιν που ψιλομοιαζουν στο στυλακι και στην αρχη τις μπερδευα.
η κοπελα στην παρουσιαση ειναι δεκαρι , χαμογελαστη και βγαζει μια προστυχια, πολλες φορες επιδεικνυει και τον κολο της με αναλογες κινησεις ή εμφανιζεται με τα βυζια εξω οπου η σιλικονη κανει την διαφημιση της. εμενα το σκερτσο της μου αρεσε οποτε καποια στιγμη περασα.
μεσα λοιπον ειναι δεκτικη και χαμογελαστη και η αισθηση που σου δινει λογω των πλατων που διαθετει και του σφικτου κορμιου της ειναι οτι ειναι δυνατη γκομενα, ανθεκτικη ή τρανς χειρουργημενη. οποιοι δεν φοβουνται δεν εχουν κομπλεξ λοιπον ορματε θα περασετε καλα. βαρδια βραδυνη. απλα την ειχα παρει οταν ηταν σε αλλο καταστημα, ημερομηνια ενδεικτικη.
παρκινγκ σε αυτο το μαγαζι οταν δουλευουν τα ξενυχταδικα της περιοχης δυσκολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης  08-08-2012
κολλησε η βελονα???

τι μπουφος!!!!

θες να το ποσταρεις άλλες 100 φορες και από κατω άλλες 100 φορες να σου απαντησω οτι πρόκειται για γυναικα???

χαχαχαχαχα

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
nik14 απο ποια τον εφαγες πιο καλα?

1)Ιωάννα
2)Έλενα Σανραιζ
3)Λία

Δεν ρωταω για μενα για ενα φιλο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 33.jpg
    33.jpg
    66,6 KB · Εμφανίσεις: 60
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ελα μαρκο ξαναγυρνα, και αυριο μερα είναι και μεθαύριο,
παλι θα βρεις αναφορες μου

αλλα αχ αχ παλι δεν θα εχει σεξ με τρανς χαχαχαχα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
nik14 απο ποια τον εφαγες πιο καλα?

1)Ιωάννα
2)Έλενα Σανραιζ
3)Λία

Δεν ρωταω για μενα για ενα φιλο μου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχω παει με καμμια τους, πιο ομορφη και πιο νεα σαφως η πρωτη, στην συστηνω να πας τουλάχιστον με την πιο ομορφη αφου εισαι πουστης

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ωραιος τυπε

Συνημμένα

• 000.jpg
    000.jpg
    7,5 KB · Εμφανίσεις: 38

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
κολλησε η βελονα???

τι μπουφος!!!!

θες να το ποσταρεις άλλες 100 φορες και από κατω άλλες 100 φορες να σου απαντησω οτι πρόκειται για γυναικα???

χαχαχαχαχα

γραφεις ο ιδιος βρε πουστρα οτι ειναι τραβελος

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
λοιπον σουλαρα ασε τους αλλους να κοροϊδευουν, εμενα θα ακουσεις.
για πρωτη φορα ειναι η φιονα
για δευτερη η νινα
για τριτη η ηλεκτρα
για τεταρτη η βικτωρια
για πεμπτη ειναι η λια που αναφερεις
[size=18pt]προσεχε μην  αλλαξεις την σειρα γιατι δεν θα σου πετυχει και θα πρεπει να αρχισεις απο την αρχη!!!![/size]

5 τραβελοι που εχεις γευτει
φυσικα στην πρωτη θεση η Φιονα το τρενα που σφυραγε μεσα στον κωλο σου

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom