Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59
OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Βρε καθυστερημένε εσύ γράφεις ακριβώς από πάνω ότι γάμησες τραβέλι.
Ανδρικό σφιχτό σώμα χωρίς κώλο γράφεις, τι νταρντάνα μας λες?
Γιατί συνεχίζεις να αντιδράς?
Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει ο περίγελος του site?
Με τις πράξεις σου αποκάλυψες και την κολλητή σου acapoeira
όχι αυτό είναι το λαθος δικο σου συμπερασμα επειδή ετσι θα ηθελες,
ρωτα τους θεσσαλονικιούς του σαητ, ολοι την ξερουν την χριστινα, είναι χρονια στην θεσσαλονικη.

ποσο αποτυχημενο τρολ εισαι ρε????

δεν παιζει για να καθεσαι να βγαζεις ποστ ετων πρεπει να πληρωνεσαι.
τουλάχιστον να εβρισκες κατι μην πανε τζαμπα το λεφτα.

λεγε μαλακοπιτουρα ποτε θα ζητήσεις συγγνωμη για τα ψεματα σου?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....
Παράθεση από: bourdeliotis  (10/07/14, 23:11)
διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...

αυτό το λύσαμε εσύ ο ίδιος έγραψες ότι έχεις πάει με εγχειρισμένη. για πες τώρα για τον acapoeira aka modeljunkie. Σε πηδάει ή τον πηδάς?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
επισης την τελευταια φορα που την ζητησα την χριστινα(αυτην την "τρανς") στο μαγαζι που δουλευει μου ειπε η τσατσα, από αυριο μεθαύριο γιατι εχει περιοδο ακομα…..

χαχαχαχα χειρουργημενη με περιοδο!!!!

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ ΜΑΡΚΟΣΠ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
επισης την τελευταια φορα που την ζητησα την χριστινα(αυτην την "τρανς") στο μαγαζι που δουλευει μου ειπε η τσατσα, από αυριο μεθαύριο γιατι εχει περιοδο ακομα…..

χαχαχαχα χειρουργημενη με περιοδο!!!!

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑ ΜΑΡΚΟΣΠ
Ναι είχε περίοδο από τον κώλο
:heavymetalbig:

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....
διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
συνεχιζεις την ξεφτιλα ρε ξεφτιλισμενη.

φημες εχουν βγει για 2 τουλάχιστον μπορει και για άλλες αυτην την στιγμη δεν θυμαμαι.

εγω αν υπαρχουν φημες και υποψιάζομαι ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.

όταν πηγα μπουφο ή δεν ειχαν βγει ακομη φημες, ή δεν τις πιστευα γιατι γνωριζα την αληθεια, παρολα αυτά και τωρα μπορει να γραψω για την νικολ μιλφ γαλλλιδα τρανς ή για την χριστινα τρανς. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ Όπως ΛΕΜΕ Η ΤΑΔΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΑ ΤΡΑΒΕΛΟΦΕΡΝΕΙ.

μαλακα ε μαλακα

και ζητα μια συγγνωμη για τα ψεματα σου μαλακαααααα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και όπως προεγραψα ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΡΚΟΣΠ  , μια από αυτές την ετυχα να εχει και περιοδο και να μην μπορει να δουλεψει.

ΑΡΧΙΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
συνεχιζεις την ξεφτιλα ρε ξεφτιλισμενη.

φημες εχουν βγει για 2 τουλάχιστον μπορει και για άλλες αυτην την στιγμη δεν θυμαμαι.

εγω αν υπαρχουν φημες και υποψιάζομαι ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΠΙΘΑΝΟ ΤΡΑΒΕΛΙ.

όταν πηγα μπουφο ή δεν ειχαν βγει ακομη φημες, ή δεν τις πιστευα γιατι γνωριζα την αληθεια, παρολα αυτά και τωρα μπορει να γραψω για την νικολ μιλφ γαλλλιδα τρανς ή για την χριστινα τρανς. ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΝΣ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΛΕΜΕ ΕΤΣΙ Όπως ΛΕΜΕ Η ΤΑΔΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΑ ΤΡΑΒΕΛΟΦΕΡΝΕΙ.

μαλακα ε μαλακα

και ζητα μια συγγνωμη για τα ψεματα σου μαλακαααααα

Ναι και η αλόμα τραβελοφερνε.
Παραδέξου ότι σου αρέσουν οι 17ποντες κλειτορίδες

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
δεν μπορει ρε παιδια που θα παει θα τα βγαλει και τα 200-300 ποστ μου και θα λεει μα πως για να ξερει για να τις μιλαει θα εχει παει κιολας……

χαχαχαχα απετυχες μαρκο ξεφτιλα,

αν εχεις παντελόνια πες συγγνωμη ρε αδερφαρα που λες ψεματα για εμενα,
με ποστ οπου ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΜΕ ΤΡΑΝΣ μαλακααααααααα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ναι και η αλόμα τραβελοφερνε.
Παραδέξου ότι σου αρέσουν οι 17ποντες κλειτορίδες
μηπως δεν παιρνεις και εσυ τα φαρμακα σου σαν τον πικερ?

και η βικυ κουλιανου τραβελοφερνε ετσι ψηλη που ηταν.

μαλακααααααα

την πατησες χαχαχαχαχα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πες μας ρε μαρκο για να εχω γραψει 15.000 ποστ και τα 500 να είναι σε θεματα τρανς ή να αναφέρεται η λεξη τρανς, θα εχω δοκιμασει κιολας….

χαχαχαχαχαχα

σαν να λεμε οποιος βριζοντας λεει πανω από 10 φορες την λεξη πουστη , ε δεν μπορει για να το λεει τοσο…. κάθε 10 φορες που το λεει θα εχει παει και 1 φορα με πουστη, χαχαχαχαχαχα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εσύ πρέπει να πάρεις φάρμακα γιατί έχεις απότρελαθεί.
Μία ζωή στην άρνηση,στην ντουλάπα.
Λογικό να έχεις λαλήσει.
σου στέλνω τα ίδια σου τα κείμενα που δηλώνεις με παρρησία ότι έχεις πάει με τρανς και ότι όποιος πάει με τρανς δεν είναι ομοφυλόφιλος.
μετά το κράξιμο που σου έριξαν χωθήκες πιο βαθιά στην ντουλάπα σου και άρχισες να κράζεις τους ομοίους σου
Είσαι ο απόλυτος πάτος.
από τη μία σε λυπάμαι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σταματήσω να σε ξεφτιλίζω αν δεν σταματήσεις και εσύ να είσαι προκλητικός

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εσύ πρέπει να πάρεις φάρμακα γιατί έχεις απότρελαθεί.
Μία ζωή στην άρνηση,στην ντουλάπα.
Λογικό να έχεις λαλήσει.
σου στέλνω τα ίδια σου τα κείμενα που δηλώνεις με παρρησία ότι έχεις πάει με τρανς και ότι όποιος πάει με τρανς δεν είναι ομοφυλόφιλος.
μετά το κράξιμο που σου έριξαν χωθήκες πιο βαθιά στην ντουλάπα σου και άρχισες να κράζεις τους ομοίους σου
Είσαι ο απόλυτος πάτος.
από τη μία σε λυπάμαι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να σταματήσω να σε ξεφτιλίζω αν δεν σταματήσεις και εσύ να είσαι προκλητικός
ποια αρνηση ρα μαλακα εχεις πσοταρει 20 ποστ μου και δεν αντιμετωπίζεις την αληθεια ότι δεν εχω παει με τρανς. βρες μου 1 αληθινο ποστ που να αναφερει εμπειρια μου και θα το παραδεχτω.  όλα που ποσταρεις είναι αναφορες ειδα την ταδε, ωραια βυζια ειχε η ταδε, τα μπούτια εξω η ταδε.

αλλα στο τελος η νινα που λεει  "δεν πας με τρανς" ξεχνας να το ποσταρεις και αυτό ολο σου διαφευγει χαχχαχαχαχαχα ξεφτιλισμενη αδερφαρα ψευτρα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και συνεχιζω να είμαι προκλητικος μαλακα μαρκοσπ.

1 ποστ μου βρες να εχω παει με τρανς χαχαχαχαχαχα

στα προηγουμενα 30 που εβαλες σου απαντησα και δεν εβαλες μυαλο να σταματήσεις την προσπαθεια

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
γινε αντρας μαρκο

πες συγγνωμη δεν ηξερα ,

δεν ηξερα ότι η χριστινα εχει περιοδο και είναι απλα μια νταρντανα.
δεν ηξερα ότι πηγαίνοντας στα μπουρδελα της θεσσαλονικης βλέπεις φατσα καρτα τις τρανς της πολης.
δεν ηξερα ότι μιλησες με την νινα, την φιονα, την ηλεκτρα ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΕΣ.

μαλακα περιμενω στα παντελόνια που φορας να ψαξεις και το ποστ της νινας οπου με "κατηγορει" ότι δεν παω με τρανς

αλλιως βγαλε τα παντελόνια αδερφαρα, ψευτρα-πουστρα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216

οξω πουστη

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης

οξω πουστη
συνεχιζεις ένω σου απαντησα? μογγολο εισαι???? προσποιησαι ότι δεν καταλαβαίνεις??? κανεις τον χαζο? ΚΟΤΑΑΑΑ

βγαλε τα παντελόνια πουσταρα.

φημη για τρανς εχουν βγει για πολλες νταρντανες ή ωριμες σκυλομουρες.

τελικα εγω πότε πηγα με καποια αληθινη τρανς θα βαλεις ποστ????
ΠΟΥΣΤΑΡΑΑΑΑΑΑ

και σου θυμιζω κάθε φορα να ψαξεις με τον ιδιο ζηλο το ποστ της νινας που "ξεχνας"

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
ο βλαξ επιμενει, ενώ εγω δεν πηγα με καμμια υποψια ότι είναι τρανς καποια , ακομη και μετα όταν  βγηκε φημη εκανα συσχετιση με ιδιότητες του σωματος, και τελικα την νικολ ειδα τα χαρτια της και η χριστινα ειχε περιοδο

αλλα ο μαλακας επιμενει ότι πηγα με τρανς

και μαλιστα εν γνωσει μου επειδή γουσταρα

ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑ ΜΑΡΚΟΟΟΟ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
:effemine:
παιδια για μενα ειναι απλο,
αν καποιος γουσταρει τρανς επειδη μοιαζουν με γυναικες και δεν εχει ποτέ παθητικο ρολο, τοτε προφανως ειναι ετεροφυλοφιλος, θα μπορουσε σε καποιο αλλο βιτσιο πχ να παει με θυληκο γοριλα που μοιαζει πολυ λιγοτερο με ανθρωπινη γυναικα.
αν γουσταρει τρανς για να εχει τον παθητικο ρολο ή επειδη αντροφερνουν τοτε ειναι ομοφυλοφυλος

Καλε συυυκααα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
οποτε απλα διαφωνουμε, για εμενα αντρας ειναι οποιος γαμαει και φτιαχνεται με θυληκη εμφανιση ανεξαρτητα αν εχει δεν υπαρχει μουνι απο μπροστα αν πχ γαμαει κωλο.
επισης οι τρανς που ειναι μαστορες σε μεταμφιεση και επεμβασεις μπορει να μοιζουν μια ντιβα που εχεις αχτι να γαμησεις πχ την μεριλυν μονροε, ειχαμε μια τετοια στην γειτονια και η σκπια με τους αστυνομικους που ηταν κοντα εβγαινε και εκανε παρουσιαστε καθε φορα που περνουσε. γυναικες περνουσαν επισης 100δες καθε μερα λογω εγκυτητας με το πανεπιστημιο αλλα οι περισσοτερες κοντες ή χοντροκολες ή με κυηττεριτιδασ δεν αποσπουσαν δευτερη ματιά. τι ηταν ΟΛΟΙ οι αστυφυλακες που περασαν απο εκεινη την σκοπια γκεοι ??? δεν νομιζω
Όταν πέθανε η Αλίκη άρχισες τό πουστιρλικι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom