Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

cutt3r

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2019
Like
2
Πόντοι
1
εχω να την δω καιρο, που κολλαει αυτή με την ρωσιδα? αυτή αλεξανδρουπολιτισα είναι

και ναι ξερω από που είναι χωρις να την εχω πηδηξει κοπροσκυλα.

ανθρωποι ειμαστε και μιλανε, δεν είναι σκετο πουτανες και εμεις σκετο πελατες
νικο  εισαι πολυ κοινωνικο  ατομο .
καλα κανεις και οι  τρανς ανθρωποι  ειναι ! :hi:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.919
Πόντοι
6.256
Απο ποια ταινια ειναι η σκηνη με ενα μαυρο που εντυσε τη γκομενα του παιχτη του ραγκμπυ για να κανει σεξ μαζι της; Ετσι κι ο νικ. Μια την εντυνε τερματοφυλακα, μια τσολια, απηυδυσε η γυναικα και τον εστειλε να βρει καναν νταγλαρα, σαν αυτους που εχει στην εκτενη συλλογη ομοφυλοφιλικου πορνο στο πισι του.

Scary Movie....

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.344
Πόντοι
6.056
Απο ποια ταινια ειναι η σκηνη με ενα μαυρο που εντυσε τη γκομενα του παιχτη του ραγκμπυ για να κανει σεξ μαζι της; Ετσι κι ο νικ. Μια την εντυνε τερματοφυλακα, μια τσολια, απηυδυσε η γυναικα και τον εστειλε να βρει καναν νταγλαρα, σαν αυτους που εχει στην εκτενη συλλογη ομοφυλοφιλικου πορνο στο πισι του.
ραββινε κεντας στις αναλυσεις σου για τον νικολα
τις διαβαζω οπως ο τζιχαντιστης το κορανι πριν ανατιναχτει σαν μαλακας  :wanker:

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....
διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
Δηλαδή γαμησες τραβέλι
Δηλαδή είσαι πουστηηηης

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:

7.3
Εμφάνιση κοπέλας:

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

#7562 Αξιολογητής σε Likes
Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

λοιπον ξεκιναω να γραφω κριτικες αβερτα με τον δικο μου λακωνικο τροπο καποιες τις χρωσταω απο παλια που δεν ημουν μελος και το αξιζουν οι κοπελες. οποτε καποιες αναφερονται σε αλλα μαγαζια που δουλεψαν οι κοπελες, αλλα σημασια εχει η κοπελα. στα νουμερα μην δινετε σημασια γιατι το συστημα ακομη δεν με αφηνει να εκφραστω.σε αυτο το στουντιο λοιπον ξερω =  Zfuck 3 κοπελες
λοιπον πρωτη κοπελα απο αυτο το μαγαζι η Χριστινα η Ρουμανα. για πολυ λιγο καιρο συστυνοταν και ως ισπανιδα, φαινεται εχει θητεψει και εκει αν κρινω απο την φιλη της την γιασμιν που ψιλομοιαζουν στο στυλακι και στην αρχη τις μπερδευα.
η κοπελα στην παρουσιαση ειναι δεκαρι , χαμογελαστη και βγαζει μια προστυχια, πολλες φορες επιδεικνυει και τον κολο της με αναλογες κινησεις ή εμφανιζεται με τα βυζια εξω οπου η σιλικονη κανει την διαφημιση της. εμενα το σκερτσο της μου αρεσε οποτε καποια στιγμη περασα.
μεσα λοιπον ειναι δεκτικη και χαμογελαστη και η αισθηση που σου δινει λογω των πλατων που διαθετει και του σφικτου κορμιου της ειναι οτι ειναι δυνατη γκομενα, ανθεκτικη ή τρανς χειρουργημενη. οποιοι δεν φοβουνται δεν εχουν κομπλεξ λοιπον ορματε θα περασετε καλα. βαρδια βραδυνη. απλα την ειχα παρει οταν ηταν σε αλλο καταστημα, ημερομηνια ενδεικτικη.
παρκινγκ σε αυτο το μαγαζι οταν δουλευουν τα ξενυχταδικα της περιοχης δυσκολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 08-08-2012

Nik1410 aka bourdeliotis aka ο μέγιστος τραβέλοπουστας

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:

7.3
Εμφάνιση κοπέλας:

8.0

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές

λοιπον ξεκιναω να γραφω κριτικες αβερτα με τον δικο μου λακωνικο τροπο καποιες τις χρωσταω απο παλια που δεν ημουν μελος και το αξιζουν οι κοπελες. οποτε καποιες αναφερονται σε αλλα μαγαζια που δουλεψαν οι κοπελες, αλλα σημασια εχει η κοπελα. στα νουμερα μην δινετε σημασια γιατι το συστημα ακομη δεν με αφηνει να εκφραστω.σε αυτο το στουντιο λοιπον ξερω =  Zfuck 3 κοπελες
λοιπον πρωτη κοπελα απο αυτο το μαγαζι η Χριστινα η Ρουμανα. για πολυ λιγο καιρο συστυνοταν και ως ισπανιδα, φαινεται εχει θητεψει και εκει αν κρινω απο την φιλη της την γιασμιν που ψιλομοιαζουν στο στυλακι και στην αρχη τις μπερδευα.
η κοπελα στην παρουσιαση ειναι δεκαρι , χαμογελαστη και βγαζει μια προστυχια, πολλες φορες επιδεικνυει και τον κολο της με αναλογες κινησεις ή εμφανιζεται με τα βυζια εξω οπου η σιλικονη κανει την διαφημιση της. εμενα το σκερτσο της μου αρεσε οποτε καποια στιγμη περασα.
μεσα λοιπον ειναι δεκτικη και χαμογελαστη και η αισθηση που σου δινει λογω των πλατων που διαθετει και του σφικτου κορμιου της ειναι οτι ειναι δυνατη γκομενα, ανθεκτικη ή τρανς χειρουργημενη. οποιοι δεν φοβουνται δεν εχουν κομπλεξ λοιπον ορματε θα περασετε καλα. βαρδια βραδυνη. απλα την ειχα παρει οταν ηταν σε αλλο καταστημα, ημερομηνια ενδεικτικη.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης 08-08-2012

Nik1410 aka bourdeliotis aka ο μέγιστος τραβέλοπουστας

δεν μας ειπες ακομα τι σου εχει κανει ο νικ και χριστουγεννιάτικα ψάχνεις ποστ πενταετιας..
σε στραβογαμησε?
του ειπες να τραβηχτει και σε εχυσε?
σε πηραν τα φλοκια στο ματι και εμεινες μονόφθαλμος?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
δεν μας ειπες ακομα τι σου εχει κανει ο νικ και χριστουγεννιάτικα ψάχνεις ποστ πενταετιας..
σε στραβογαμησε?
του ειπες να τραβηχτει και σε εχυσε?
σε πηραν τα φλοκια στο ματι και εμεινες μονόφθαλμος?
Από ότι φαίνεται εσένα γάμησε η κοντόχοντρή και έτρεξες να την υπερασπιστείς τώρα που την ξεσκέπασα την κρυφή κομπλεξικη.
Είσαι ο τελευταίος των τελευταίων.
Τρως την ψωλή του Νικ 1410 και έγινες υπηρέτρια του.
:2funny: :2funny:
Τώρα κοίταξα το προφίλ σου και είδα ότι έχεις παρουσία 2,5 μήνες στο site.
Κλασική περίπτωση κλωνου.
Είσαι η παλιά συμμαθήτρια της Νικ1410 που της αρέσουν οι ακαπότες βραζιλιάνικες πολεμικές τέχνες

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Από ότι φαίνεται εσένα γάμησε η κοντόχοντρή και έτρεξες να την υπερασπιστείς τώρα που την ξεσκέπασα την κρυφή κομπλεξικη.
Είσαι ο τελευταίος των τελευταίων.
Τρως την ψωλή του Νικ 1410 και έγινες υπηρέτρια του.
:2funny: :2funny:
Τώρα κοίταξα το προφίλ σου και είδα ότι έχεις παρουσία 2,5 μήνες στο site.
Κλασική περίπτωση κλωνου.
Είσαι η παλιά συμμαθήτρια της Νικ1410 που της αρέσουν οι ακαπότες βραζιλιάνικες πολεμικές τέχνες

λεγε τι σου εκανε και ψάχνεις ποσταρισματα πενταετιας?
σου κολλησε κατι κακο?
σε γκαστρωσε?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη....Δηλαδή γαμησες τραβέλι
Δηλαδή είσαι πουστηηηης
όχι και όχι. Πόσες φορές θα σεδιαψευσω δεν κουράστηκες να πετάς μαλακίες;;; Η Νικόλ όταν πήγα ούτε υποψία μου δημιουργηθηκε. Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι ήταν τραβελι δεν θα πηγαινα. Αργοτερα βγηκαν φήμες ότι είναι τραβελι, τις εστερνιστηκα και εγώ αλλά ακόμη πιο μετά διαπιστωσα ότι τελικά δεν ήταν τρανς. Για να την ξεχωρίσουμε από άλλες Νικολέτας, κάποιοι την λέμε ετσι. Στις πόσες φορές που πετάς μαλακια και στο βουλωνω θα σταματήσεις να πετάς μαλακίες;;;

Πληρώνεσαι για να λες ψέματα για μένα;;;
Ξεκόλλα παραμυθά

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
λεγε τι σου εκανε και ψάχνεις ποσταρισματα πενταετιας?
σου κολλησε κατι κακο?
σε γκαστρωσε?

Εσένα σου τα έκανε όλα αυτά γελοίε acapoeira.

Για αυτό είσαστε φίλες κολλητές από μικρές και έτρεξες να υπερασπιστεις
Τόσο βλάκας είσαι που σε ξεβράκωσα  κ σένα για πλάκα
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
Κρυφή και κομπλεξικη είσαι και εσύ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
όχι και όχι. Πόσες φορές θα σεδιαψευσω δεν κουράστηκες να πετάς μαλακίες;;; Η Νικόλ όταν πήγα ούτε υποψία μου δημιουργηθηκε. Αν είχα την παραμικρή υποψία ότι ήταν τραβελι δεν θα πηγαινα. Αργοτερα βγηκαν φήμες ότι είναι τραβελι, τις εστερνιστηκα και εγώ αλλά ακόμη πιο μετά διαπιστωσα ότι τελικά δεν ήταν τρανς. Για να την ξεχωρίσουμε από άλλες Νικολέτας, κάποιοι την λέμε ετσι. Στις πόσες φορές που πετάς μαλακια και στο βουλωνω θα σταματήσεις να πετάς μαλακίες;;;

Πληρώνεσαι για να λες ψέματα για μένα;;;
Ξεκόλλα παραμυθά
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:    

7.3
Εμφάνιση κοπέλας:  

8.0

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:  

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές

λοιπον ξεκιναω να γραφω κριτικες αβερτα με τον δικο μου λακωνικο τροπο καποιες τις χρωσταω απο παλια που δεν ημουν μελος και το αξιζουν οι κοπελες. οποτε καποιες αναφερονται σε αλλα μαγαζια που δουλεψαν οι κοπελες, αλλα σημασια εχει η κοπελα. στα νουμερα μην δινετε σημασια γιατι το συστημα ακομη δεν με αφηνει να εκφραστω.σε αυτο το στουντιο λοιπον ξερω =  Zfuck 3 κοπελες

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης   08-08-2012

Christina trans χειρουργημένη για εσένα που δεν φοβάσαι δεν έχεις κόμπλεξ

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Άλλη μια περίπτωση Νταρντανας και η Χριστίνα. Θα συνεχίσεις πολύ τα ποσταρισματα όπου σε κανένα δεν έχω πάει με τραβεστί;;;;

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Ρε παπάρα και για την Χριστίνα δεν έχω αμφιβολία ότι είναι Γυναίκα γεννημένη. Κάποιοι έχουν και έχει βγει φήμη. Συνεχίζεις την μαλακια. Ποσοοοο  μαλακας είσαι λέγε;

modeljunkie

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2019
Like
9
Πόντοι
1
Εσένα σου τα έκανε όλα αυτά γελοίε acapoeira.

Για αυτό είσαστε φίλες κολλητές από μικρές και έτρεξες να υπερασπιστεις
Τόσο βλάκας είσαι που σε ξεβράκωσα  κ σένα για πλάκα
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει
Κρυφή και κομπλεξικη είσαι και εσύ

θα μας πεις ρε τι σου εκανε?
δεν μπορει να εισαι τοσο καμενος να ψάχνεις ωρες/μερες μηνυματα καποιου που δεν ξερεις

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Βρε καθυστερημένε εσύ γράφεις ακριβώς από πάνω ότι γάμησες τραβέλι.
Ανδρικό σφιχτό σώμα με πλατες χωρίς κώλο γράφεις, τι νταρντάνα μας λες?
Γιατί συνεχίζεις να αντιδράς?
Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις γίνει ο περίγελος του site?
Με τις πράξεις σου αποκάλυψες και την κολλητή σου acapoeira

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
μαλακα μαρκοσπ.

εχεις ποσταρει ισα με 50 παλια μου ποστ, από τα 300 που εχω γραψει για τρανς ή αναφερω την λεξη τρανς.

και ακομη δεν εχεις βρει 1 που να αποδεικνυει ότι εχω παει με τρανς.

δεν αισθάνεσαι αποτυχημένος για να σταματησε3ις την προσπαθεια πια???

ποσο ξευτιλα εισαι ρεεεεεεε?

ψαξε ψαξε αναφορα μου να κανω σεξ με αντρα δεν θα βρεις χαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom