Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
και τελικα την νικολ ειδα τα χαρτια της
αν λες την Γαλλιδα μιλφ την Νικολ, ειχε τροχαιο ατυχημα καποτε,το προσωπο της επαθε ζημια,σπασανε οστα,ζυγωματικα κτλ,κ εκανε σχεδον αναπλαση προσωπου κ για αυτο ηταν τιγκα στις πλαστικες...μαλλον λογω αυτου θα βγηκε η φημη...γυναικα ειναι.
η αδερφη της ηταν/ειναι παντρεμενη με Θεσ/κιο.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Όταν πέθανε η Αλίκη άρχισες τό πουστιρλικι
συνεχισε να ποσταρεις ισως και αν.

οντως να καποια τρανς είναι σαν γυναικα και πιο ομορφη και δεν το καταλαβες και πας από πισω και της γαμησεις τον κωλο δεν κανεις κατι το ομοφυλοφιλικο, επεσες θυμα εξαπάτησης και νομιζες ότι γαμησες ετεροφιλοφιλη γυναικα.

αν το ξες όμως ότι είναι βιολογικα αντρας και πας μαζι της σημαινει ότι δεν σε χαλαει με αντρα αρα εισαι ομοφυλόφιλος-γκεη-ποσυτης.

να το πουμε κι αυτό καμμια 100στη φορες μηπως και το καταλάβεις?

τελικα το ποστ της νινας θα το βαλεις ή συμπτωματικα θα ψάχνεις μονο οσα σε συμφερουν  για να δημισουργεις φημες χωρις ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΥΣΙΚΑ, διοτι ουτε πηγα ποτέ ουτε επιδιωξα να παω

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αν λες την Γαλλιδα μιλφ την Νικολ, ειχε τροχαιο ατυχημα καποτε,το προσωπο της επαθε ζημια,σπασανε οστα,ζυγωματικα κτλ,κ εκανε σχεδον αναπλαση προσωπου κ για αυτο ηταν τιγκα στις πλαστικες...μαλλον λογω αυτου θα βγηκε η φημη...γυναικα ειναι.
η αδερφη της ηταν/ειναι παντρεμενη με Θεσ/κιο.
στο μαρκο πες τα εγω την εμαθα μετα την ιστορια

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
λοιπον μαρκο αντι να ποσταρεις 100 ποστ με αναφορες, κριτικες και γνωμες

1 ΠΟΣΤ ΔΙΑΟΛΕΜΕΝΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΓΩ Ή ΚΑΜΜΙΑ ΤΡΑΝΣ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ?????

αμα είναι ριξε λευκη πετσετα και φυγε

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:    

7.3
Εμφάνιση κοπέλας:  

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:  

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:  

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

#7562 Αξιολογητής σε Likes
Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

λοιπον πρωτη κοπελα απο αυτο το μαγαζι η Χριστινα η Ρουμανα. για πολυ λιγο καιρο συστυνοταν και ως ισπανιδα, φαινεται εχει θητεψει και εκει αν κρινω απο την φιλη της την γιασμιν που ψιλομοιαζουν στο στυλακι και στην αρχη τις μπερδευα.
η κοπελα στην παρουσιαση ειναι δεκαρι , χαμογελαστη και βγαζει μια προστυχια, πολλες φορες επιδεικνυει και τον κολο της με αναλογες κινησεις ή εμφανιζεται με τα βυζια εξω οπου η σιλικονη κανει την διαφημιση της. εμενα το σκερτσο της μου αρεσε οποτε καποια στιγμη περασα.
μεσα λοιπον ειναι δεκτικη και χαμογελαστη και η αισθηση που σου δινει λογω των πλατων που διαθετει και του σφικτου κορμιου της ειναι οτι ειναι δυνατη γκομενα, ανθεκτικη ή τρανς χειρουργημενη. οποιοι δεν φοβουνται δεν εχουν κομπλεξ λοιπον ορματε θα περασετε καλα. βαρδια βραδυνη. απλα την ειχα παρει οταν ηταν σε αλλο καταστημα, ημερομηνια ενδεικτικη.
παρκινγκ σε αυτο το μαγαζι οταν δουλευουν τα ξενυχταδικα της περιοχης δυσκολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης   08-08-2012

Και αυτή ατύχημα είχε? και η φιονα το τρένο?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Χριστινα με τους βυζους
Μέσος όρος:    

7.3
Εμφάνιση κοπέλας:  

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας:  

7.0
Σχέση απόδοσης/τιμής:  

7.0
από bourdeliotis
22-07-2014

#7562 Αξιολογητής σε Likes
Σχόλια (0)
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

λοιπον ξεκιναω να γραφω κριτικες αβερτα με τον δικο μου λακωνικο τροπο καποιες τις χρωσταω απο παλια που δεν ημουν μελος και το αξιζουν οι κοπελες. οποτε καποιες αναφερονται σε αλλα μαγαζια που δουλεψαν οι κοπελες, αλλα σημασια εχει η κοπελα. στα νουμερα μην δινετε σημασια γιατι το συστημα ακομη δεν με αφηνει να εκφραστω.σε αυτο το στουντιο λοιπον ξερω =  Zfuck 3 κοπελες
λοιπον πρωτη κοπελα απο αυτο το μαγαζι η Χριστινα η Ρουμανα. για πολυ λιγο καιρο συστυνοταν και ως ισπανιδα, φαινεται εχει θητεψει και εκει αν κρινω απο την φιλη της την γιασμιν που ψιλομοιαζουν στο στυλακι και στην αρχη τις μπερδευα.
η κοπελα στην παρουσιαση ειναι δεκαρι , χαμογελαστη και βγαζει μια προστυχια, πολλες φορες επιδεικνυει και τον κολο της με αναλογες κινησεις ή εμφανιζεται με τα βυζια εξω οπου η σιλικονη κανει την διαφημιση της. εμενα το σκερτσο της μου αρεσε οποτε καποια στιγμη περασα.
μεσα λοιπον ειναι δεκτικη και χαμογελαστη και η αισθηση που σου δινει λογω των πλατων που διαθετει και του σφικτου κορμιου της ειναι οτι ειναι δυνατη γκομενα, ανθεκτικη ή τρανς χειρουργημενη. οποιοι δεν φοβουνται δεν εχουν κομπλεξ λοιπον ορματε θα περασετε καλα. βαρδια βραδυνη. απλα την ειχα παρει οταν ηταν σε αλλο καταστημα, ημερομηνια ενδεικτικη.
παρκινγκ σε αυτο το μαγαζι οταν δουλευουν τα ξενυχταδικα της περιοχης δυσκολο.

Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερ/νια επίσκεψης   08-08-2012
ρε ναρκωτικα παιρνεις? δεν ειπαμε η συγκερκιμενη εχει και περιοδο?
ουτε αυτό είναι ποστ μου, με σεξ με τρανς.

εχασες, να το εκλαβω ως λευκη πετσετα ή θα ψαξεις κι άλλο?

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ρε ναρκωτικα παιρνεις? δεν ειπαμε η συγκερκιμενη εχει και περιοδο? ουτε αυτό είναι ποστ μου, με σεξ με τρανς.
εχασες, να το εκλαβω ως λευκη πετσετα ή θα ψαξεις κι άλλο?
Αυτό το λες εσύ ο παρανοϊκός ομοφυλόφιλος της ντουλάπας και μπορεί να βρεις 2-3 φίλους σου με παρόμοια ενδιαφέροντα να σε υποστηρίξουν.
Το θέμα είναι τι λένε τα ντοκουμέντα.
Και αυτό που λένε είναι ότι είσαι ένας βρωμοπουστας

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Και αυτή ατύχημα είχε? και η φιονα το τρένο?[/b]
δεν ξερω τι ειχε παντως ειχε περιοδο και η περιοδος της κοστιζει σε μεροκάματα.

οσο για την φιονα την εχω δει ισως χιλιαδες φορες και εχουμε μιλησει γυρω στις 5-10 φορες τα 20 και βαλε χρονια που περναω από το ποστο της για να παω στα μπουρδελα της θεσσαλονικης ή στα ξενυχτάδικα της περιοχης του μυλου.

λοιπον αυτή ηταν η τελευταια σου προσπαθεια?
θα συνιχισεις και άλλο?
μη επαναλαμβάνεις όμως σε παρακαλω τα ιδια που ηδη εχουν απαντηθεί και ασε το στυλ του τρολαρισματος.

σε προκαλω για κατι συγκερκριμενο.

ποστ που να λεει ότι εκανα σεξ με τρανς.

όχι ειδα, μιλησα, ξερω, διαβασα, μου αρεσει το βυζι της , το νυχι της, το αμαξι της.

εδώ είμαι περιμενω τοσες μερες το προσπαθεις χαχαχαχαχα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΕ ΠΟΥΣΤΡΑ ΨΕΥΤΑΚΟ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
Εξήγησέ μας κάτι, γιατί ενώ παλιά υποστήριζε ότι ένας άντρας που πηδάει τρανς δεν είναι gay, μετά άλλαξε τροπάριο και άρχισες να λες ότι είναι gay.
Τι συνέβη?
Δεν ήσουν βιολόγος τότε?
Μήπως σου προκάλεσε ρήξη πρωκτού η Φιόνα το τρένο και ξεκίνησες σταυροφορία εναντίον όλων των ομοίων σου?

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Αυτό το λες εσύ ο παρανοϊκός ομοφυλόφιλος της ντουλάπας και μπορεί να βρεις 2-3 φίλους σου με παρόμοια ενδιαφέροντα να σε υποστηρίξουν.
Το θέμα είναι τι λένε τα ντοκουμέντα.
Και αυτό που λένε είναι ότι είσαι ένας βρωμοπουστας
δεν διαβασα ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ.

α ξεχασες το ντοκουμεντο της νινας που λεει ότι δεν παω με τρανς. ΨΕΥΤΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑ

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
συμφωνω αν τωρα μια ιδια ακριβως ειχε φωτο που να μην φαινεται το μπροστα συστημα παλι θα σε καυλωνε και θα θελες να της ανοιξεις τον κωλο, κυκλοφορουθν πολλες φωτο απο τρανς-τραβεστι στο ιντερνετ που σε ξεγελανε. αν λοιπον πας και την γαμησεις και δεν το ξερεις δεν εισαι πουστης αν πας και την γαμησεις συνηδειτα γνωριζοντας το εσεις λετε οτι σε κανει πουστη αλλοι λεμε οχι πολυ απλα

Πουστηηηης

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Εξήγησέ μας κάτι, γιατί ενώ παλιά υποστήριζε ότι ένας άντρας που πηδάει τρανς δεν είναι gay, μετά άλλαξε τροπάριο και άρχισες να λες ότι είναι gay.
Τι συνέβη?
Δεν ήσουν βιολόγος τότε?
Μήπως σου προκάλεσε ρήξη πρωκτού η Φιόνα το τρένο και ξεκίνησες σταυροφορία εναντίον όλων των ομοίων σου?
παλι παρανοεις και αλλαζεις τα λογια μου ΠΟΥΣΤΡΑ.

οποιος καυλωνει με τα γυναικειου σχηματος βυζια, κωλους κλπ που μπορει να εχουν φτιαξει οι τρανς δεν είναι ομοφυλόφιλος, βασικα και σε αφισα να δει γυναικεια βυζια ενας αντρας αν είναι ετεροφυλόφιλος καυλωνει.

αν παει και τριβει το πουλι του στην αφισα, στο χαρτι είναι ανώμαλος,
ομοιως αν παει και κανει σεξ με τα γυναικειας εμφανισης βυζια ξεροντας ότι ανηκουν σε αντρα είναι ομοφυλόφιλος-γκεη.

ετσι το ειπα και δεν αλλαξα γνωμη εσυ τα γυριζεις όπως θες.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
περιμενω πουστρα την αποδειξη,
δεν μπορει 1000 ποστ μου ξεσκαλισες δεν βρηκες πουθενα να εκανα σεξ με τρανς?????
παραξενο???

σε προκαλω ρε κοτα,

και οσο βαζεις ποστ που δημιουργουν φημες θα σε ξεβρακωνω, γιατι εισαι ασχετος και 3 φορες μας εβγαλες τρανς την χριστινα και την νικολ!!!

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
και αμα φοραει γυναικεια ρουχα και δεν δεις καθολου τον πουτσο και οτι βλεπεις ειναι γυναικειο τοτε εισαι πουστης αμα δεν σου σηκωθει
Μιλάμε για πολύ βρώμικη αδερφάρα

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το παρακατω ξεχασες κοτα από την ιδια συζητηση

δεν μου σηκωνεται οταν βλεπω παπαρι οταν βλεπω ομως γυναικειο κολο και γυναικεια βυζια μου σηκωνεται.
αν δεν μου σηκωνοταν με γυναικειο κωλο και γυναικεια βυζια τοτε θα ημουν πουστης.
ο λογος που εγω δεν εχω παει ακομη με τρανς ειναι ο πουτσος που εχουν
οπως αναφερες αλλα κατανοω οποιον τις γαμαει χωρις να δινει σημασια τι κρεμεται μπροστα.

OP
OP
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
και αντε ψαχνε εσυ να βρεις ποστ που να εχω κανει σεξ με τρανς
χαχαχαχα

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
παλι παρανοεις και αλλαζεις τα λογια μου ΠΟΥΣΤΡΑ.

οποιος καυλωνει με τα γυναικειου σχηματος βυζια, κωλους κλπ που μπορει να εχουν φτιαξει οι τρανς δεν είναι ομοφυλόφιλος, βασικα και σε αφισα να δει γυναικεια βυζια ενας αντρας αν είναι ετεροφυλόφιλος καυλωνει.

αν παει και τριβει το πουλι του στην αφισα, στο χαρτι είναι ανώμαλος,
ομοιως αν παει και κανει σεξ με τα γυναικειας εμφανισης βυζια ξεροντας ότι ανηκουν σε αντρα είναι ομοφυλόφιλος-γκεη.

ετσι το ειπα και δεν αλλαξα γνωμη εσυ τα γυριζεις όπως θες.

τι ψευτοπουστας!

ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωα
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης

συμφωνω αν τωρα μια ιδια ακριβως ειχε φωτο που να μην φαινεται το μπροστα συστημα παλι θα σε καυλωνε και θα θελες να της ανοιξεις τον κωλο, κυκλοφορουθν πολλες φωτο απο τρανς-τραβεστι στο ιντερνετ που σε ξεγελανε. αν λοιπον πας και την γαμησεις και δεν το ξερεις δεν εισαι πουστης αν πας και την γαμησεις συνηδειτα γνωριζοντας το εσεις λετε οτι σε κανει πουστη αλλοι λεμε οχι πολυ απλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom