το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τωρα ειναι level 1Γιατί, τώρα τι είναι;
τραβελογαμιας
τωρα ειναι level 1Γιατί, τώρα τι είναι;
με την φιονα δεν εχω κανει τιποτα και αν δεις τις φωτο της στο ιντερνετ ουτε τωρα που μεγαλωσε δεν εβαλε παραπανισια κιλα.Με τη Φιόνα όλα αυτά;
τραβελογαμιας που να μην εχει παει ουτε μια φορα με τρανς δεν γινεται.τωρα ειναι level 1
τραβελογαμιας
επισης μια διευκρινηση ακομη γιατι εχουμε να κανουμε με ηλιθιους, που ειρωνεύονται νομιζοντας ότι τρολαρουν με χιουμορ και λενε υπερβολες.
8 φορες σε ένα εισοσιτετραωρο το εκανα 1 φορα.
το συνηθες ηταν να το κανουμε 1-2 φορες την ημερα. και όταν είχαμε να ειδωθουμε μερες γιατι καποιες φορες δουλευα σε αλλους νομούς, τοτε την πρωτη μερα που βρισκόμασταν το καναμε 3-4 φορες.
τωρα ποσταρει τραβελογαμησια στο τραβελο θρεντ για να τους δειξει οτι ειναι πουστηδες :-
Τυπε τοτε που πηγες στη Πανια ειχες μεγαλο σουξε... :S :S :S
εγω εκθετω καποια προσωπικα μου και απανταω στα σχολια,
Τυπε τοτε που πηγες στη Πανια ειχες μεγαλο σουξε... :S :S :S
η κοπελα όταν τα φτιαξαμε ηταν ΒΕΤΕΡΑΝΟΣ
τωρα ποσταρει τραβελογαμησια στο τραβελο θρεντ για να τους δειξει οτι ειναι πουστηδες :-
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=308193.msg9244470#msg9244470]https://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=308193.msg9244470#msg9244470[/url]
εγω εκθετω καποια προσωπικα μου και απανταω στα σχολια,
εσυ που τρολαρεις μονο και παιζεις το πουλακι σου για πες μας τα δικα σου που ειρωνεύεσαι ΜΟΝΟ.
γιατι 0 κριτικες βλεπω στο λογαριασμο σου. γαμας καθολου ή μονο σαχλαμαρα και μαλακια είναι η ζωη σου?
με την φιονα δεν εχω κανει τιποτα και αν δεις τις φωτο της στο ιντερνετ ουτε τωρα που μεγαλωσε δεν εβαλε παραπανισια κιλα.
αποκλειεταιΒρηκε προσχημα παλι ο βρωμομπουστας να ποσταρει φωτογραφιες απο το αρχειο του για να τον παιξει... :S :S :S
αμα ηθελες θα τα ειχες πει χρονια τωρα.Τυπε παραδεξου οτι εισαι βρωμοπουστας και θα σου πω και τα προσωπικα μου.... :S :S :S
αμα ηθελες θα τα ειχες πει χρονια τωρα.
και βλέπεις οσο τρολαρεις και για 1000δες φορες θα στο επαναλαμβάνω
δεν παω με αντρες , ουτε εχω σκοπο να παω, οποτε πουστης δεν είμαι,
μπορει και να ηλπιζες αν εισαι καμμια αδερφη και όχι απλα ένα μαλακισμενο που χασομεραει
τα λογια πολλοι δεν τα διαβαζουν στην εικονα θα πεσει αμεσως το ματι, ετσι ξεμπροστιαζα και τον πικερ που ελεγε ότι κωλοδακτυλιαζεται αλλα δεν είναι πουστης!!!!αποκλειεται
το κανει για εκπεδευτικους λογους γιατι οι αλλοι δεν καταλαβαιναν αλλιως
ασε τον ντελιβερα να παει κανα καφε ..αμα ηθελες θα τα ειχες πει χρονια τωρα.
και βλέπεις οσο τρολαρεις και για 1000δες φορες θα στο επαναλαμβάνω
δεν παω με αντρες , ουτε εχω σκοπο να παω, οποτε πουστης δεν είμαι,
μπορει και να ηλπιζες αν εισαι καμμια αδερφη και όχι απλα ένα μαλακισμενο που χασομεραει
ειπαμε ξυδακι,Βρωμοπουστας εισαι τυπε το εχει παρει πρεφα ολο το σαι... :S :S :S
ειπαμε ξυδακι,
και 1000 ποστ μου να βαλετε από τρανς θεματα πουθενα δεν θα βρειτε κατι τετοιο χαχχαχα
σφικτομπουτα, σφιγκτοκωλα, σφιγκτομουνα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑασε τον ντελιβερα να παει κανα καφε ..
πες μας γουσταρεις τυπο σαργκανη η ελευθεροπουλο ;
σφικτομπουτα, σφιγκτοκωλα, σφιγκτομουνα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ