Νέα

γαμησα ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Διαγραμμένο μέλος 172663
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 613
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

έχετε παει με τερματοφύλακα?

• ποδοσφαίρου

Ψήφοι: 5 8,5%
  • χαντμπολ

Ψήφοι: 3 5,1%
  • water polo

Ψήφοι: 6 10,2%
  • κωλο(οποιουδηποτε φυλου)

Ψήφοι: 15 25,4%
  • οχι ρε

Ψήφοι: 37 62,7%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    59

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
Το ειρωνικό ειναι ότι καμαρώνει για την μπαζογαμιαση του.
Ενώ δεν ξέρει ότι quality over quantity

Τυπε ειναι 1.68 και 110 κιλα τι περιμενες να γαμαει μοντελες;Εδω τον παρατησε ο Φιονας ο τρενος να πουμε... :S :S :S

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.437
Πόντοι
2.606
ΤΟ κακο με τον νικολα ειναι οτι εχει μεινει χρονιαρες μερες χωρις τα φαρμακα του αλλα εχει -δυστυχως γι αυτον-ακομα συνδεση στο ιντερνετς.....ετσι οπως παει σε λιγο τον κοβω λογικα να γραφει νημα "γαμησα εναν αγροφυλακα" ,"διπλα απ το ποταμι ειδα το πλοκαμι","σας εχει ξεκωλιασει ποτε ομαδα ραγκμπυ" και αλλα τετοια....δυστυχως το κρατος προνειας εχει καταρρευσει σε αυτη τη χωρα!

Επισκέπτης
Μη το ψαχουλευουμε πολυ. Ο νικολης ειναι τελειωμενη περιπτωση dimmits που ενημερωνε για το προγραμμα του βουλγαρου Ντενις/Δεσποινα στο θρεντ του Φυλης 99, και μετα ελεγε δεν εχω παει ποτε εκει, δεν ειμαι γκευ, ειστε ολοι γκευ εκτος απο μενα κλπ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
Μη το ψαχουλευουμε πολυ. Ο νικολης ειναι τελειωμενη περιπτωση dimmits που ενημερωνε για το προγραμμα του βουλγαρου Ντενις/Δεσποινα στο θρεντ του Φυλης 99, και μετα ελεγε δεν εχω παει ποτε εκει, δεν ειμαι γκευ, ειστε ολοι γκευ εκτος απο μενα κλπ.
πιο τελειωμενη περιπτωση απο σενα που ολο το σαι σε ονοματιζει Βαν πουστεν, με ηδη ενα χαλκινο μεταλιο μαλακιας του 2018 κ φετος πας γι α χρυσο 2019 δεν νομιζω να υπαρχει...
o Νορντεν με την εμπειρια του δυνατου πουτσου της Βικυς απο Αγκυρας 1 ,την ομορφια του τρανς Ζωζω απο το Μεταξουργειου καθως την εχει δει απο κοντα(κ λογικα την επισκεφτηκε κ αυτη),που ρωτουσε τιμες την ιδια της Δεσποινα απο το 99 για ποσο παει η βιζιτα στο σπιτι της,που δεν υπαρχει πουστοκωλομπαραδικο θεμα εντος του σαιτ που μην εχεις συμμετασχει,που ζηταγε φωτο πουτσας απο την τρανς Κελλυ κα,κα,κα...ναι καλα λες να μην το ψαχουλευουμε.

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τυπε ειναι 1.68 και 110 κιλα τι περιμενες να γαμαει μοντελες;Εδω τον παρατησε ο Φιονας ο τρενος να πουμε... :S :S :S
τυπε εχουν ανοιξει 5 θεματα με πουστηδες,τραβελια,που και πως τον παιρνετε.Συμμετεχει και ο ΠιπΑλεκος ,ως ειδικος στις ψωλες,με αλλο νικ βεβαια :S :S

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.921
Πόντοι
6.256
τυπε εχουν ανοιξει 5 θεματα με πουστηδες,τραβελια,που και πως τον παιρνετε.Συμμετεχει και ο ΠιπΑλεκος ,ως ειδικος στις ψωλες,με αλλο νικ βεβαια :S :S

Τυπε πουστηδες και παλικαρια γιναμε μαλλια κουβαρια!!!Με ποιο νικ μπαινει ο αγαπητος τραβελοανακουφιστης; :S :S :S

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Νιμου περιμενουμε ολοι την αδεκαστη γνωμη σου για το αν ο Νικ ειναι μπουστης ή πουστης και να κλεισει το νημα..... :S :S :S

Επισκέπτης
πιο τελειωμενη περιπτωση απο σενα που ολο το σαι σε ονοματιζει Βαν πουστεν, με ηδη ενα χαλκινο μεταλιο μαλακιας του 2018 κ φετος πας γι α χρυσο 2019 δεν νομιζω να υπαρχει...
o Νορντεν με την εμπειρια του δυνατου πουτσου της Βικυς απο Αγκυρας 1 ,την ομορφια του τρανς Ζωζω απο το Μεταξουργειου καθως την εχει δει απο κοντα(κ λογικα την επισκεφτηκε κ αυτη),που ρωτουσε τιμες την ιδια της Δεσποινα απο το 99 για ποσο παει η βιζιτα στο σπιτι της,που δεν υπαρχει πουστοκωλομπαραδικο θεμα εντος του σαιτ που μην εχεις συμμετασχει,που ζηταγε φωτο πουτσας απο την τρανς Κελλυ κα,κα,κα...ναι καλα λες να μην το ψαχουλευουμε.
εγω τα παραδεχομαι ολα αυτα. Εσυ παραδεχεσαι οτι σε κωλογαμησαν και ψωλοχυσαν, ή θα μας πουλησεις τρελιτσα παλι, σαν τον νικολη;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.333
Πόντοι
5.506
Νιμου περιμενουμε ολοι την αδεκαστη γνωμη σου για το αν ο Νικ ειναι μπουστης ή πουστης και να κλεισει το νημα..... :S :S :S

Άντε γρήγορα γιατί σας περιμένω και δίπλα να λύσουμε το θέμα αν ο Κμαν είναι ναυάγιο ή ναβάγιο.  :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
εγω τα παραδεχομαι ολα αυτα. Εσυ παραδεχεσαι οτι σε κωλογαμησαν και ψωλοχυσαν, ή θα μας πουλησεις τρελιτσα παλι, σαν τον νικολη;
Αν κ εχεις χασει το δικαιωμα προ πολλου να σου απαντω σοβαρα πια ,το γραφω για τελευταια φορα:
οσο κ αν σε ποναει ,δεν εστησα ουτε κωλο,ουτε κατι αλλο,γραφω σε κεινο το ποστ τι εκανα στο 99.ειμαι συγκεκριμενος επ αυτου  κ στο εχω ξαναπει παλιοτερα.
Δεν με ενδιαφερει αν το πιστευεις,μπορεις να συνεχισεις να λες οτι θες (οπως κ γω) κ να τρολλαρεις.
ετσι κ αλλιως στο μπου ολους τους ανδρες τους βγαζουν πουστηδες κ ολες τις γκομενες πουτανες.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωα
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης
Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη...

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ακριβως κτηνοβατης επειδη του αρεσουν τα ζωα
ομοιως πουστης ειναι οποιος του αρεσουν οι αντρες
αν ενας αντρας (τραβεστι) μοιζαζει περισσοτερα σε γυναικα τοτε αυτος που τον γαμαει σημαινει οτι φτιαχνεται με το γυναικειο προτυπο εμφανισης αρα δεν ειναι πουστης

Απ: Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
« Απάντηση #40239 στις: 10/07/14, 23:11 »

Παράθεση από: Γιαννης Παπασταυρου  (10/07/14, 23:11)
τυπε στο 1 θα μας διαφωτισεις ποια ειναι το πρωην αγορακι στα στουντιο? τουλαχιστον να ξερουμε....εγω λογω εμφανισης ειχα υποπτευτει 1 με την οποια δεν πηγα ποτε...αλλα παλι δεν ειμαι σιγουρος αν μιλατε για αυτη...u]

διαβασε το θρεντ τεμπελη λιγες σελιδες ειπε πιο πισω ο αλλος ονομα και καταγωγη και μαγαζι και εγω πριν 2 χρονια που την ειχα παρει κατι ειχα ψιλιαστει απο αναλογιες, ακολη, πλαστικο βυζι, πλατες, σκληρο κρεας...
Ήταν πιο απελευθερωμένη με το παλιό της nickname
Μάλλον την κραξατε ρε αλήτες μετά και χώθηκε βαθιά μέσα στην ντουλάπα της

Επισκέπτης
Αν κ εχεις χασει το δικαιωμα προ πολλου να σου απαντω σοβαρα πια ,το γραφω για τελευταια φορα:
οσο κ αν σε ποναει ,δεν εστησα ουτε κωλο,ουτε κατι αλλο,γραφω σε κεινο το ποστ τι εκανα στο 99.ειμαι συγκεκριμενος επ αυτου  κ στο εχω ξαναπει παλιοτερα.
Δεν με ενδιαφερει αν το πιστευεις,μπορεις να συνεχισεις να λες οτι θες (οπως κ γω) κ να τρολλαρεις.
ετσι κ αλλιως στο μπου ολους τους ανδρες τους βγαζουν πουστηδες κ ολες τις γκομενες πουτανες.
αν ησουν καθαρος θα το παραδεχοσουν ευθυς εξαρχης οπως κανω εγω. Δε θα πουλαγες τρελα επι μηνες - τρεναρα επιτηδες τα αποδεικτικα ποστ για να εκτεθεις περισσοτερο. Σαφεστατα και δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που πηγες με προικισμενο τραβελο εκεινη η μερα (νυχτα;) στο Φ99 και φυσικα εχω καθε δικαιωμα να πιστευω οτι δεν σου αγγιξε αποκλειστικα το πουλι :effemine: σαν χειρουργος στο τραπεζι του χειρουργειου, ειδικα οταν επι μηνες αρνιοσουν τα παντα με την ανησυχια και την επιμονη του νικολη. :effemine:

Αντε αδερφατο!

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ποιο παλιά υπήρχε ένα ελληνικό προφιλ στο xhamster με videos και photos που κάτι τύποι παρτουζόνανε μια γρια και κάναν και διάφορα μεταξύ τους
φήμες λένε .. εγώ δεν ξέρω τίποτα  :)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
αν ησουν καθαρος θα το παραδεχοσουν ευθυς εξαρχης οπως κανω εγω. Δε θα πουλαγες τρελα επι μηνες - τρεναρα επιτηδες τα αποδεικτικα ποστ για να εκτεθεις περισσοτερο. Σαφεστατα και δεν ηταν ουτε η πρωτη ουτε η τελευταια φορα που πηγες με προικισμενο τραβελο εκεινη η μερα (νυχτα;) στο Φ99 και φυσικα εχω καθε δικαιωμα να πιστευω οτι δεν σου αγγιξε αποκλειστικα το πουλι :effemine: σαν χειρουργος στο τραπεζι του χειρουργειου, ειδικα οταν επι μηνες αρνιοσουν τα παντα με την ανησυχια και την επιμονη του νικολη. :effemine:

Αντε αδερφατο!
αν ηθελα να μην εκτεθω,δεν θα εγραφα εξ αρχης το πρωτο εκεινο ποστ δημοσια. :uglystupid:
στα αρχιδια μας ρε τυπε τι πιστευεις.
σων κ καλα τον φαγαμε επειδη εσενα σε κωλοξεσκισανε.
αντε μωρη σκατιαρα ,βγαζεις κ γλωσσα.

Διαγραμμένο μέλος 85965

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
1.328
Πόντοι
216
ειρηνη υμιν μαγκες.