Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.116
- Πόντοι
- 1.206
απ εξω τα ξερεις...εισαι εκπαιδευτικος ειπαμε?
Όταν λέω εγω ότι η μπαζογαμίαση για την οποία καμαρωνει κιόλας,του εχει κάψει το νου...
απ εξω τα ξερεις...εισαι εκπαιδευτικος ειπαμε?
Ρε μαν,αηδίασα βραδιάτικα
ναι και το ποστ που εκανα σεξ με αυτην περιμενω (η οποιαδήποτε άλλη τρανς πιστευεις εκανε σεξ μαζι μου)το τρενο ο Φιονιδης λεμε τρελε,μεσα στη θυληκοτητα
το τραβελι που εχει γραψει υμνους για την ομορφια της και τις επιδοσεις της.
το αγαπημενο του
εγω λεω οτι οι διαχειριστες πρεπει να το δουν το θεμα....ξεφευγει και απο την πλακα και απο την λογικη και ειναι πιασαρικοΌταν λέω εγω ότι η μπαζογαμίαση για την οποία καμαρωνει κιόλας,του εχει κάψει το νου...
εγω λεω οτι οι διαχειριστες πρεπει να το δουν το θεμα....ξεφευγει και απο την πλακα και απο την λογικη και ειναι πιασαρικο
εισαι πανευρωπαικος τραβελοπουσταςδηλαδή το θηλυπρεπες λεηντημποι που πετυχα στην γενευη με 100 φραγκα αρχικη τιμη και αμεσως το εριξε στα 80 μονη της , =65ευρω για μια ωρα και μασαζ, ειχε λεφτα για βιζα να παει στην ελβετια και δεν ειχε λεφτα για βιζα να ερθει ελλαδα??? εδω στην γιαννιτσων ζηταν 50 για μια εκτονωση περιπου μιση ωρα στην καλυτερη. η συγκεκριμενη δεν ειχε πολύ δουλεια εκει εδώ θα ειχε περισσοτερη, βιζα νομιζω εχουμε πιο φτηνη από ελβετια.
ουτε αυτό λεει τιποτα, άλλο??εισαι πανευρωπαικος τραβελοπουστας
και το Φιονιδη αγαπας και με λειντυμπουζ πηγαινεις
αποδειξη? καμμια κριτικη? σε καποια αναφορα από τις 1000 δεν μου ξεφυγε ΤΙΠΟΤΑ? εγκαταλείπεις την προσπαθεια?τραβελιααααααρααααααααααα ακομα κ στην Ελβετια ειχεσ αναγκη τραβελοπουτσο
2 βουλγαροτραβελα με το εξης παραδοξο οπτικο φαινομενο.
τα 2 τραβελια από μακρια φαινονταν κορμια ειδικα από πισω το ψηλο και μολις γυρναγαν η μουρη τους απαλευτη. από μακρια...
...από κοντα όταν σταματησα να ρωτησω το φαινομενο αντιστραφηκε, τα σωματα φανηκαν πιο χαλια μυωδη ανδρικα ειδικα τα λεπτα μπούτια και αντίθετα το προσωπο φανηκε πιο παλαιψιμο. τι ιλουζιον φαινομενο τουτο? να γινει επεισοδιο στα σεξ φαηλς. σκεφτηκα να κανω δοκιμη να φυγει το που-στρες της εβδομάδας αλλα τελικα συνεχισα στα ασφαλη μονοπατια της μπουρδελοτσαρκας οπου κρατηθηκα μονο σε ματι.
νινα, φιονα, ρια, αννυγκολντ ή ιωαννα?
.....όχι για μενα για έναν φιλο.
ερχεται τον δεκεμβριο από το εξωτερικο με γεματες τσεπες και εγω σαν ντοπιος θα τον συμβουλευσω.
παλιοτερα ο ιδιος ντυνοταν γυναικα αλλα παει και με γκομενες και με κωλγκερλ. πχ τον εχω δει να γλωσσοφιλιεται με τραβεστί.
επισης εχει παρει το τηλ της νινας πριν βαλει τα βυζια, οποτε σιγουρα την νινα την γουσταρει. πιο παλια ειχε περασει για γεννημενη γυναικα την φιονα οποτε και την φιονα την γουσταρει. στα λογια βεβαια παροτι φιλαγε τραβεστί και του αρεσε ξανα και ξανα, το παιζει εγω νομιζα ηταν γυναικα και αλλα τετοια ντροπαλα...'
τι λετε μαγκες?
θα εκτιμουσα γνωμες για οσες αναφερα από τραβεστολαγνο και φακιρη ως εμπειρους συγγραφεις του σαητ
αρα απετυχες, χαιρομαι που το αναγνωρίζεις επιτελους, ζητα και μια συγγνωμη που με ελεγες πουστη ενώ δεν εχω παει ποτέ με τρανς.κοιτα μπορει 0,0000001% να μην εχεις παει ποτε με τραβελο,αλλα πηγαινεις καθε μερα για να μιλας μαζι τους στις πιατσες και στα μπουρδελα,μιλας μαζι τους στο σαιτ,ψαχνεις τις τραβελοαγγελιες,γραφει καθε μερα στα τραβελονηματα,βλεπεις τσοντες με τραβελια και ολη σου η θλιβερη υπαρξη περιστρεφεται γυρω απο τα τραβελια.
ακομα και να ισχυει αυτο το σεναριο επιστημονικης φαντασιας,παλι κρυφη αδερφη εισαι
999,9 τραβελοποστςβλεπω σε αυτόν τον λογαριασμο εχω κατω από 300 ποσταρισματα σε τρανς θεματα τελικα μπορει να είναι και κατω από 1000 συνολικα, εκανες 50 προσπάθειες στον αερα κανε και άλλες 950 να γελαμε
στηριζω......Ολη η κοινοτητα του σαι αποτελουμενη απο νταβατζηδες,πιρφορακηδες,ναυαγια και μπαχαλακηδες εχει καταληξει οριστικα και αμετακλητα οτι ο χοντροκεφτες νανος ειναι πισωγλεντζες και τραβελογαμημενος.
Παρακαλω πολυ να ληξει η ολη συζητηση...
στηριζω......
το νικ1411 ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣΤΗΣ!!!!
καλο βραδυ καλη χρονια