Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Έλα μωρέ τώρα ο διαιτητής μας έφταιγε! Είχε ΚΙΤΡΙΝΗ ήδη ο Βυντρα σωστά? Μετά πάει κάνει παρατήρηση ο διαιτητής να μη τραβάνε ! Με το που γυρνάει ο εξυπνάκιας ο Έλληνας πάει και το συνεχίζει! Δηλαδή μαλάκας είναι ο διαιτητής? Και ο Βύντρα ο έξυπνος? Καλά του κανε. Απλά μάθαμε στην κλάψα και θέλουμε δικαιολογίες! Μια ζωή κλάψα και κακομοιριά! Λυσάξαν όλοι.

Ρε συ μην τρελενεσαι τωρα.. δεν ειναι λογος για κοκκινη αυτος.. δεν τα κανουν αυτα σοβαροι διαιτητες..  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.336
Πόντοι
22.785
Ρε δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα απ το να καθοριζει το αποτελεσμα ο διαιτητης λεμε..  >:(

Δηλαδή εσείς που μιλάτε για τη διαιτησία που ΝΑΙ έκανε ένα σοβαρό λάθος,
είστε ικανοποιημένοι απο τον τρόπο που παίξαμε?
Έχετε ξαναδεί ομάδα χωρίς ένα επιθετικό χάφ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Που η μπάλα έφευγε μόνο ψηλά και μπροστά;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Που την χάναμε στο κέντρο για πλάκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αυτή την ομάδα θέλουμε;;;;;;;;;;;;;; :think: :think: :think: :think: :think: :think: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Φιλε εγω δεν προκειτε να τα βαλω με τον προπονητη, και συμφωνω 100% με το chevalier στο θεμα ρεχαγκελ.

Η καθοριστικη στιγμη στον αγωνα ητανε η αποβολη του βυντρα, πως να το κανουμε..? και αυτα που λες παιζουνε, αλλα αυτο ηταν το πιο σημαντικο.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.336
Πόντοι
22.785
Συμφωνώ 100000%. Αν γινόταν κάποια ανάλογη φάση υπέρ μας και αποβαλόταν Ελβετός παίκτης τι θα λέγανε όλες οι μαύρες χήρες που κλαψουρίζουν τα κανάλια;

1)Θα το έκαναν γαργάρα.

2)Θα μιλάγανε για ανθρώπινο λάθος.

3)Θα έδειχναν το βίντεο όπου ο Ελβετός μετά την παρατήρηση του διαιτητή συνεχίζει να τραβάει τη φανέλα και θα έλεγαν ότι εφαρμόστηκε ο κανονισμός.
Το ποδοσφαιρο εχει μεινει εκατο χρονια πισω.
Ηθελε να τα φτιαξει ο Μπεκενμπαουερ αλλα προτιμησανε τον Πλατινι.
Πουθενα δεν γινονται ανεχτα αυτα πια. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Βλεπω τουλαχιστον δυο δημοφιλεστατα σπορ που κανεις ενσταση πλεον μεσα στον αγωνα,τεννις και φουτμπολ αμερικανικο. :-* :-* :-* :-*
Αυτοι οι κανονισμοι που ο διαιτητης ειναι ενας απολυτος δικτατορισκος την ωρα του αγωνα ανηκουν σε αλλο αιωνα........................

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Θέλω να φύγει ο Ρεχάγκελ να επιστρέψουμε στις παλιές καλές ημέρες που από τους 5 στον όμιλο βγαίναμε 6οι και μετράγαμε γκολ με τη σέσουλα!!
Ταμπούρια μπορεί να σου παίξουν ΟΛΟΙ οι σημερινοί προπονητές.
Εκτός από τον ορίτζιναλ Αλέφα φυσικά!!! :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε συ μην τρελενεσαι τωρα.. δεν ειναι λογος για κοκκινη αυτος.. δεν τα κανουν αυτα σοβαροι διαιτητες..  ;)

Θες να πεις δε τα κάνουν εδώ στην Ελλάδα που μάθαμε! Οι σοβαροί διαιτητές απλά εφαρμόζουν τους κανονισμούς!! Μη κλαιγόμαστε τώρα σα πουτάνες! Καλά έκανε!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
θεωρώ ότι η κριτική σου είναι επιπόλεη..σέ ένα τόσο κρίσιμο παιχνιδι ο νίνι στόν νευραλγικό χώρο τού κέντρου....καί μέ ποιές ανασταλτικές ικανότητες...??
έχω βαρεθεί νά βλέπω καλούς στό πρωτάθλημα καί μέτριους η κακούς στήν εθνική...
επιτελικούς παίχτες ελληνες ποιούς??
γνώσεις περισσότερες από τόν γερμανό ποιός??
νά παίξουμε επιθετικά μέ ποιούς??μμέ τόν γκαλέτι  καί τόν σισέ??ην μέ τόν σαραβακο...??
αποψη μου είναι ότι αυτές είναι οί δυνατοτητές μας σάν ομάδα ..λίγο καλύτεροι από τό ελβετικό ξυλίκι...
μήπως μπερδεύεις τό ελλήνικό μπάσκετ μέ τό ποδόσφαιρο φίλε μου??

όχι φίλε μου,δε μπερδεύω το μπασκετ με το ποδοσφαιρο.Απλά πιστεύω ότι έστω και αυτοί οι επιτελικοί που έχουμε πρέπει να παίζουν όταν αυτό είναι απαραίτητο.Ο νίνης είναι σε φόρμα μετά απο αρκετό καιρό.Ξεκίνησε βασικός στη μαδρίτη,έπαιξε πολύ καλά με την ξάνθη την κυριακή και το παιδί έχει ικανότητες στο δημιουργικό κομμάτι.Η ερώτησή μου είναι απλή?εσύ γιατί πιστεύεις ότι δεν χώραγε ο νίνης χθές?επειδή είναι μικρός,επειδή είναι άπειρος,επειδή ξέρει χειρότερη μπάλλα απο αμανατιδη,σαλπιγγίδη,χαριστέα?Γιατί,μήπως ο νίνης δε μαρκάρει καλύτερα απο τον χθεσινό κατσουράνη?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μην ψάχνετε λογική στο Ρεχάγκελ. Γέρος άνθρωπος είναι και άρχισε να ξεχνάει...
Σωματικά πάντως είναι καλύτερα από τους μισούς 20άρηδες.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όχι φίλε μου,δε μπερδεύω το μπασκετ με το ποδοσφαιρο.Απλά πιστεύω ότι έστω και αυτοί οι επιτελικοί που έχουμε πρέπει να παίζουν όταν αυτό είναι απαραίτητο.Ο νίνης είναι σε φόρμα μετά απο αρκετό καιρό.Ξεκίνησε βασικός στη μαδρίτη,έπαιξε πολύ καλά με την ξάνθη την κυριακή και το παιδί έχει ικανότητες στο δημιουργικό κομμάτι.Η ερώτησή μου είναι απλή?εσύ γιατί πιστεύεις ότι δεν χώραγε ο νίνης χθές?επειδή είναι μικρός,επειδή είναι άπειρος,επειδή ξέρει χειρότερη μπάλλα απο αμανατιδη,σαλπιγγίδη,χαριστέα?Γιατί,μήπως ο νίνης δε μαρκάρει καλύτερα απο τον χθεσινό κατσουράνη?

Έλα ρε τώρα. Δεν είπαιξε ο Νίνης και κάνουμε λες και δεν έπαιξε ο Πελέ. Και να παιζε κάποιος θα λεγε " α έβαλε τον άπειρο παίκτη σε τόσο κρίσιμο ματς, ας τον έβαζε μετά με Μολδαβία". Άκρη δε βγάζεις...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Θες να πεις δε τα κάνουν εδώ στην Ελλάδα που μάθαμε! Οι σοβαροί διαιτητές απλά εφαρμόζουν τους κανονισμούς!! Μη κλαιγόμαστε τώρα σα πουτάνες! Καλά έκανε!

Καλα, κλαιγομαστε γιατι χασαμε..  αν ειχαμε κερδισει στα ρχιδια μας η διαιτησια..  :grin:  :2funny: :2funny:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Έλα ρε τώρα. Δεν είπαιξε ο Νίνης και κάνουμε λες και δεν έπαιξε ο Πελέ. Και να παιζε κάποιος θα λεγε " α έβαλε τον άπειρο παίκτη σε τόσο κρίσιμο ματς, ας τον έβαζε μετά με Μολδαβία". Άκρη δε βγάζεις...
Προσωπικά θέλω Νίνη, Σοϊλέδη, Μήτρογλου, Γ.Παπαδόπουλο, Σηφάκη* βασικούς ΤΩΡΑ
και δε θα κράξω για τα επόμενα 2 χρόνια(ε, κάποτε θα πρεπει να παίξουμε και μπάλα...)

Το να αποκλειστούμε από αυτή τη διοργάνωση είναι καλό για το επίπεδο της διοργάνωσης.
Ποιος θέλει να δει την Ελλάδα να παίζει ταμπούρια. Θα μας κράζει όλος ο πλανήτης πάλι!!!

*και οποιονδήποτε άλλο καλό νέο έχουμε(Παυλή, Τσαχτσίδη, Μάκο και λοιπούς δεν τους έχω δει αρκετά)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Προσωπικά θέλω Νίνη, Σοϊλέδη, Μήτρογλου, Γ.Παπαδόπουλο, Σηφάκη* βασικούς ΤΩΡΑ
και δε θα κράξω για τα επόμενα 2 χρόνια(ε, κάποτε θα πρεπει να παίξουμε και μπάλα...)

Το να αποκλειστούμε από αυτή τη διοργάνωση είναι καλό για το επίπεδο της διοργάνωσης.
Ποιος θέλει να δει την Ελλάδα να παίζει ταμπούρια. Θα μας κράζει όλος ο πλανήτης πάλι!!!

*και οποιονδήποτε άλλο καλό νέο έχουμε(Παυλή, Τσαχτσίδη, Μάκο και λοιπούς δεν τους έχω δει αρκετά)

Γίνε προπονητής και κάλεσέ τους! Ναι όλος ο πλανήτης έχει συνηθίσει να βλέπει διαστημικό και βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο από την Ελλάδα. Κια όταν έπαιξε ταμπούρι ξενέρωσε και την έκραξε. Δεν είχε άλλη δουλειά ο πλανήτης να ασχοληθεί...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γίνε προπονητής και κάλεσέ τους! Ναι όλος ο πλανήτης έχει συνηθίσει να βλέπει διαστημικό και βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο από την Ελλάδα. Κια όταν έπαιξε ταμπούρι ξενέρωσε και την έκραξε. Δεν είχε άλλη δουλειά ο πλανήτης να ασχοληθεί...
Όλος ο πλανήτης όταν βλέπει ότι παίζει η Ελλάδα, αλλάζει σε πιο ενδιαφέρον κανάλι.
Γριές που παίζουν μπίνγκο & πίνουν τσάι για παράδειγμα...
URL]]

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ρε σεβαλιέ ποιός σου μίλησε για πελέ και τρίχες κατσαρές?τί σε νοιάζει εσένα τί θα έλεγε κάποιος?εδώ εξετάζουμε με δεδομένα που υπήρχαν προ του συγκεκριμένου αγώνος.Αυτά που λές είναι λόγια 15χρονου οπαδού που είναι με πλάτη μέσα στο γήπεδο.Έλεος πια με την αερολογία

monkey_for_nothing

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
23
Πόντοι
16
συμφωνω με chevalier.ξεχασαμε τη μιζερια μας τοσα χρονια μεχρι να ρθει ο γερμανος και ξαφνικα θεωρουμαστε φαβορι για ευρωπαικα και μουντιαλ...

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Για να αναλύσουμε με θεολογικούς όρους το ζήτημα.

Ο Θεός αφού δημιούργησε τον κόσμο, τη ζωή κλπ ξεκουράστηκε για 1 μέρα.
Το 2004 στην Πορτογαλία, έκανε 20 μέρες διακοπές...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συμφωνω με chevalier.ξεχασαμε τη μιζερια μας τοσα χρονια μεχρι να ρθει ο γερμανος και ξαφνικα θεωρουμαστε φαβορι για ευρωπαικα και μουντιαλ...

ναι,συμφώνα και εσύ με αυτά που ακούτε απο τους γύρω σας...δε χρειάζεται να σκεφτείτε λιγάκι απο μόνοι σας.Έτσι κι'αλλιώς απ'ότι φαίνεται δε σας αρέσει πραγματικά το ποδόσφαιρο,δεν το "πονάτε",για αυτό και προχειρολογείτε.Δηλ.το συμπέρασμά σου είναι ότι θεωρούμε την ελλάδα φαβορί για παγκόσμια και ευρωπαικά επειδή ξεφύγαμε κάπως απο την ανυποληψία προ του γερμανού?ρε..επικοινωνείς με τον εγκέφαλο σου?αυτό που κινδυνεύουμε να πάθουμε με τον γερμανό στον πάγκο είναι να γυρίσουμε στην ανυποληψία που είμασταν,όχι στην τόσο μεγάλη πρό 2001,αλλά σε ανυποληψία εν πάσει περιπτώσει.Τον γερμανό πάντα θα τον έχουμε στη καρδιά μας και θα τον ευγνωμονούμε για αυτά που προσέφερε στην ομάδα μας.Μας χάρισε ένα τεράστιο χαμόγελο και ανυπέρβλητη χαρά εκείνες τις μαγικές μέρες του 2004,αλλά μετά το πέρας και του μουντιάλ του 2010 ήρθε η ώρα να παραδώσει τα σκήπτρα του σε κάποιον άλλον εξίσου αξιόλογο και νεώτερο προπονητή.Δε τραβάει άλλο.

katalanos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Like
103
Πόντοι
0

φιλε μου συμφωνω απολυτως... καναμε ενα θαυμα το 2004 και ξαφνικα νομιζουνε οι πιο πολλοι πως γιναμε υπερ ομαδα... βραζιλια, αργεντινη, ιταλια κλπ...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
φιλε μου συμφωνω απολυτως... καναμε ενα θαυμα το 2004 και ξαφνικα νομιζουνε οι πιο πολλοι πως γιναμε υπερ ομαδα... βραζιλια, αργεντινη, ιταλια κλπ...

βγαλε βυντρα εξω απο ενδεκαδα.βαλε νινη κεντρο και ολα θα φτιαξουν.

τιποτα αλλο δεν χρειαζεται.ουτε αφορισμοι ουτε τιποτα. 2 κινησεις

Επισκέπτης

ετσιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι..
διδαξε μπαλιτσα ρε τιτανοτεραστιε..
τα παντα ολα λεμε..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom