Νέα

Πάμε Ελλαδάρα!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DARKSIDEOFTHEMOON
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10K
  • Εμφανίσεις 323K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mε ποιόν τρόπο πιστεύετε ότι θα νικήσει και αύριο η εθνική το Λιχτενσταϊν ?

• Πάλι με αυτογκόλ

Ψήφοι: 26 12,3%
  • Θα χτυπήσει η μπάλα στον διαιτητή και θα μπει μέσα

Ψήφοι: 40 18,9%
  • Θα πάθουν δηλητηρίαση παίκτες του Λιχτενσταϊν

Ψήφοι: 48 22,6%
  • Θα πεθάνει ο προπονητής του Λιχτενσταϊν στον πάγκο

Ψήφοι: 38 17,9%
  • Με στραβοκλοτσιά ή κουτουλιά

Ψήφοι: 60 28,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    212

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
....συμφωνω οτι πρεπει να κοιταξουμε  τις  αδυναμιες  μας......για   μενα   σε   2   σημεια  αν  ενισχυθουμε  θα  παμε  πολυ  καλυτερα............χρειαζομαστε  τερματοφυλακα  και  προπονητη...........με  ολο  τον  σεβασμο    βεβαια   στον   αγαπημενο  μας  Γερμανο............
όταν οί παίκτες δέν τραβανε τήν πληρωνει ο προπονητής...όχι δέν δέχομε ότι υπαρχουν παίχτες καλύτεροι από αυτούς πού παίζουν στήν εθνική...
τό σημερινό παιχνιδι τής εθνικής ήταν πολύ καλό καί άν είχαμε κερδίσει πού από ατυχία δέν κερδισαμε τώρα τί θαλεγες ??ότι φταιει ο προπονητής πού δέν βάλαμε 3...
έχω βαρεθεί εδώ στήν ελλάδα νά τά βάζουμε μέ τόν προπονητή πάντα όταν δέν τραβανε οί παίχτες...
έχουμε γίνει εδώ στήν ελλάδα όλοι δικηγοροι,ιατροί,προπονητέςκλπ...

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
όταν οί παίκτες δέν τραβανε τήν πληρωνει ο προπονητής...όχι δέν δέχομε ότι υπαρχουν παίχτες καλύτεροι από αυτούς πού παίζουν στήν εθνική...
τό σημερινό παιχνιδι τής εθνικής ήταν πολύ καλό καί άν είχαμε κερδίσει πού από ατυχία δέν κερδισαμε τώρα τί θαλεγες ??ότι φταιει ο προπονητής πού δέν βάλαμε 3...
έχω βαρεθεί εδώ στήν ελλάδα νά τά βάζουμε μέ τόν προπονητή πάντα όταν δέν τραβανε οί παίχτες...

Συμφωνώ απόλυτα φίλε μου..όλοι ξέρουν καλύτερα από τους προπονητές...κλασσικά ελληνάρες!!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

....μα  δεν  μιλησα  για  τον  συγκεκριμενο   αγωνα........η  αποψη  μου  αναφερεται   στο   συνολο  των  αγωνων , τα ιδια  θα  ελεγα  αν κερδιζαμε.........ειναι  παγια   αντιληψη  μου  οτι  ο   Γερμανος - τον οποιω τιμω -   εχει  κλεισει  τον  κυκλο  του......

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
καλύτερα να μην πάμε στο μουντιάλ γιατί θα δυσφημίσουμε το ποδόσφαιρο.

άσε να παίζουν αυτοί που ξέρουν
Και να δείχνει στο τζάμπα κανένα ματσάκι της προκοπής,
αντί για τους δικούς μας άμπαλους και τα ταμπούρια του Ότο.

pefotismenos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Εγω πιστευω τα εξης:
1)Ο Ρεχαγκελ θα βαζει βασικο τον Χαριστεα μεχρι αυτος να κρεμασει τα παπουτσια του,ειναι ο ερωτας του,ισως πιστευει οτι του χρωσταει για το euro 2004...Το σωστο ητανε να μην ξεκινησει βασικος παντως
2)Ο Χαλκιας μαλακας,αλλα δε παιζει αλλο τερμα,ο Νικοπολιδης τα κρεμασε τα γαντια του απο Εθνικη ομαδα,δε παιζει αλλος Ελληνες με αρκετη εμπειρια για να παιξει βασικος Εθνικη Ομαδα
3)Η χρησιμοποιηση Βυντρα ητανε πραγματικη αυτοκτονια,σε τοσο κρισιμο αγωνα και ενω εχει προσφατο ιστορικο σκατοεμφανισεων με Παο,τον εκοψα απο την αρχη με κατι λαθος πασες στα 3 μετρα,το παιδι ΔΕΝ ξερει μπαλα,ειναι επιρρεπης στα λαθη και γκαφατζης ολκης,δεν πρεπει να παιζει σε μεγαλη ομαδα,απορω πως παιζει στον Παναθηναικο τοσα χρονια,αλλα θα μου πειτε ποιος σου ειπε οτι ο Παναθηναικος ειναι μεγαλη ομαδα   :cheesy:
4)Ειμασταν και ατυχοι,με εναν διαιτητη απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα με αυτο που εδωσε,φανηκε οτι εψαχνε ευκαιρια να βγαλει Ελληνα παιχτη και βεβαια ο Βυντρα με iq κομοδινου τον βοηθησε.Επρεπε ο Γερμανος μετα τη πρωτη κιτρινη και την ασταθεια που ειχε να τον κανει αλλαγη κανει ακομα και στο 15 αμα ητανε εξυπνος.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
....μα  δεν  μιλησα  για  τον  συγκεκριμενο   αγωνα........η  αποψη  μου  αναφερεται   στο   συνολο  των  αγωνων , τα ιδια  θα  ελεγα  αν κερδιζαμε.........ειναι  παγια   αντιληψη  μου  οτι  ο   Γερμανος - τον οποιω τιμω -   εχει  κλεισει  τον  κυκλο  του......
μπορείς νά απαντήσεις πώς γίνετε καί οί μεγαλες ομαδες όπως η λιβερπουλ δέν αλλάζουν προπονητές???
σήμερα ήταν καλός ενώ σέ άλλα παιχνιδια πού δέν τραβανε οί παίχτες είναι γιά νά φύγει...σαφώς κάνει λάθη καί θά συνεχίσει νά κάνει όπως όλοι οί μεγάλοι προπονητές...αλλά μήν περιμένουμε θάυματα από μιά μέτρια ποδοσφαιρικά ομάδα..όπως η εθνική..αλλά σαφώς καλύτερη από τό ελβετικό ξυλίκι...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
καλα ολα αυτα..

αλλα η sharon stone στο basic instict στο alpha

ειναι πολυ καλυτερα..και πιο καυλωτικα..

τι σκηνη ηταν αυτη τωρα..

τον πηδηξε κανονικα τον ντετεκτιβ... ;) :fuck1:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η Εθνική θέλει ΡΙΖΙΚΗ ανανέωση. Ξεκινώντας από το Ρεχάγκελ, τον οποίο φυσικά θα ευγνωμωνούμε
πάντα για το θαύμα της Πορτογαλίας,αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν προσφέρει τίποτα και φρενάρει την ομάδα.

Ο Σπυρόπουλος πρέπει να καθιερωθεί βασικός, καθώς είναι από τους λίγους καλούς αριστεροπόδαρους.
(αν Τοροσίδης-Σεϊταρίδης δεν ήταν τραυματίες, πάλι πάγκο θα έτρωγε)
Χαριστέας-Σαμαράς χρειάζονται πολύ πάγκο. Καλύτερα να παίζουν Σαλπιγγίδης-Μήτρογλου στην κορυφή.
Στο κέντρο Κατσουράνης και Γ.Παπαδόπουλος και στα άκρα Νίνης-Σοϊλέδης(και σε 1-2 χρόνια θα βγάζουν μάτια και οι 2)
Για τερματοφύλακες δεν ξέρω αν έχουμε κάποιον αξιόλογο σε καλή ηλικία. :think: Μάλλον ο Σηφάκης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
καλα ολα αυτα..

ωχ αυτο ειναι παλιο εργο....αλλα κι εγω  το χαζευα λιγο τωρα....μου θυμιζει τα  μαθητικα χρονια...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Η Εθνική θέλει ΡΙΖΙΚΗ ανανέωση. Ξεκινώντας από το Ρεχάγκελ, τον οποίο φυσικά θα ευγνωμωνούμε
πάντα για το θαύμα της Πορτογαλίας,αλλά τα τελευταία 2 χρόνια δεν προσφέρει τίποτα και φρενάρει την ομάδα.

Ο Σπυρόπουλος πρέπει να καθιερωθεί βασικός, καθώς είναι από τους λίγους καλούς αριστεροπόδαρους.
(αν Τοροσίδης-Σεϊταρίδης δεν ήταν τραυματίες, πάλι πάγκο θα έτρωγε)
Χαριστέας-Σαμαράς χρειάζονται πολύ πάγκο. Καλύτερα να παίζουν Σαλπιγγίδης-Μήτρογλου στην κορυφή.
Στο κέντρο Κατσουράνης και Γ.Παπαδόπουλος και στα άκρα Νίνης-Σοϊλέδης(και σε 1-2 χρόνια θα βγάζουν μάτια και οι 2)
Για τερματοφύλακες δεν ξέρω αν έχουμε κάποιον αξιόλογο σε καλή ηλικία. :think: Μάλλον ο Σηφάκης...
Σε ακούσαμε και στο ραδιόφωνο!  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
 Tί έγινε πάλι;Τα ίδια και τα ίδια ρε γαμώτο με τους παππούληδες, θα βγάλουμε τα κομπουτεράκια πάλι να δούμε αν περνάμε.Ρέ καθήστε στο Eλλαντιστάν μην βγαίνουμε παρά έξω γιατί βρέχει......πούτσες :zfuck:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006

[/quote]Τον Σαργκάνη  :2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Εγω πιστευω τα εξης:
1)Ο Ρεχαγκελ θα βαζει βασικο τον Χαριστεα μεχρι αυτος να κρεμασει τα παπουτσια του,ειναι ο ερωτας του,ισως πιστευει οτι του χρωσταει για το euro 2004...Το σωστο ητανε να μην ξεκινησει βασικος παντως
2)Ο Χαλκιας μαλακας,αλλα δε παιζει αλλο τερμα,ο Νικοπολιδης τα κρεμασε τα γαντια του απο Εθνικη ομαδα,δε παιζει αλλος Ελληνες με αρκετη εμπειρια για να παιξει βασικος Εθνικη Ομαδα
3)Η χρησιμοποιηση Βυντρα ητανε πραγματικη αυτοκτονια,σε τοσο κρισιμο αγωνα και ενω εχει προσφατο ιστορικο σκατοεμφανισεων με Παο,τον εκοψα απο την αρχη με κατι λαθος πασες στα 3 μετρα,το παιδι ΔΕΝ ξερει μπαλα,ειναι επιρρεπης στα λαθη και γκαφατζης ολκης,δεν πρεπει να παιζει σε μεγαλη ομαδα,απορω πως παιζει στον Παναθηναικο τοσα χρονια,αλλα θα μου πειτε ποιος σου ειπε οτι ο Παναθηναικος ειναι μεγαλη ομαδα   :cheesy:
4)Ειμασταν και ατυχοι,με εναν διαιτητη απο τα μεγαλυτερα μουνοπανα με αυτο που εδωσε,φανηκε οτι εψαχνε ευκαιρια να βγαλει Ελληνα παιχτη και βεβαια ο Βυντρα με iq κομοδινου τον βοηθησε.Επρεπε ο Γερμανος μετα τη πρωτη κιτρινη και την ασταθεια που ειχε να τον κανει αλλαγη κανει ακομα και στο 15 αμα ητανε εξυπνος.
αποψη μου είναι ότι σήμερα ο χαριστεας ήταν από τούς καλύτερους τής εθνικής..καί δικαιωθηκε ο προπονητής πού τόν έβαλε
2 ο χαλκιάς είναι ο καλύτερος έλληνας τερματοφυλακας αυτή τήν περιοδο αλλά ο νικοπολίτης άλλη κλάση...ακόμα καί στά γεραματα..
3.ο βύντρα δέν έπρεπε νά παίξει καί ήταν λάθος τού προπονητή πού τό έβαλε..
αλλά εγώ κρίνω εναν προπονητή συνολικά ..καί όχι από μιά λάθος επιλογή...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αποψη μου είναι ότι σήμερα ο χαριστεας ήταν από τούς καλύτερους τής εθνικής..καί δικαιωθηκε ο προπονητής πού τόν έβαλε
2 ο χαλκιάς είναι ο καλύτερος έλληνας τερματοφυλακας αυτή τήν περιοδο αλλά ο νικοπολίτης άλλη κλάση...ακόμα καί στά γεραματα..
3.ο βύντρα δέν έπρεπε νά παίξει καί ήταν λάθος τού προπονητή πού τό έβαλε..
αλλά εγώ κρίνω εναν προπονητή συνολικά ..καί όχι από μιά λάθος επιλογή...
τωρα για το 2 τελοσπαντων δεν συμφωνω απολυτα....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑ ΓΙΑΤΙ παίζει ο Σαμαράς στην εθνική???? Οχι ότι σήμερα χάσαμε από το Σαμαρά αλλά πραγματικά, ΓΙΑΤΙ παίζει αυτός???

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μπορείς νά απαντήσεις πώς γίνετε καί οί μεγαλες ομαδες όπως η λιβερπουλ δέν αλλάζουν προπονητές???
σήμερα ήταν καλός ενώ σέ άλλα παιχνιδια πού δέν τραβανε οί παίχτες είναι γιά νά φύγει...σαφώς κάνει λάθη καί θά συνεχίσει νά κάνει όπως όλοι οί μεγάλοι προπονητές...αλλά μήν περιμένουμε θάυματα από μιά μέτρια ποδοσφαιρικά ομάδα..όπως η εθνική..αλλά σαφώς καλύτερη από τό ελβετικό ξυλίκι...

....σου  επαναλαμβανω δεν μιλω για τον συγκεκριμενο αγωνα......ο ανθρωπος ειναι 70 χρονων......δεν  βλεπεις  τα  γεροντιστικα κολληματα του ??  
     Και  μην  μιλας  για   τα   σωματεια  τυπου  Μιλαν , Λιβερπουλ.......εκει  ο  προπονητης  εχει  πολλα καθηκοντα...........κι  εγω  ειμαι  υπερ της πολυχρονης παραμονης  αλλα  να  υπαρχουν και καποια  σημαδια  βελτιωσης.......αυτη την στιγμη ο Οτο δεν εχει να προσφερει κατι αλλο.....θα τον αγαπαμε για παντα...........ειμαστε  μετριοι , ναι το καταλαβαινω , αλλα  υπαρχουν  περιθωρια  βελτιωσης......

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
καλα ολα αυτα..

σε αυτην την ταινεια η σαρον ηταν πολυ καυλετο :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom