Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 11
- Like
- 17.129
- Πόντοι
- 3.846
ο Αζάρ στις αρχές του ήταν παικτούρα, και καλός αθλητής, στην πορεία έγινε παρτάλι. Το κακό με αυτόν είναι ότι τα παράτησε πολύ νωρίς.Ο Αζαρ που εφερες ως παραδειγμα, δεν ητανε ποτε δουλευταρας. Το δηλωσε και ο ιδιος οταν αποσυρθηκε και μαλιστα στα 32 του. Συγκεκριμενα ειπε, δεν μπορω να ειμαι το υπόδειγμα αθλητη οπως ο Κριστιάνο, που μετα την προπονηση να χρειαζομαι τρεις ωρες φυσιοθεραπευτη για να ηρεμησει το σωμα μου, δεν το αντεχω. Η ζωη του δεν ηταν μονο μπαλα και οι απαιτούμενες υποχρεωσεις σε αυτην.
Ο Ρετσος που εφερες επισης ως παράδειγμα, γαμηθηκε στους τραυματισμους και μαλιστα σοβαρους. Το ιδιο και ο Κυριακος Παπαδοπουλος.
Και δεν ειναι μονο τα λεφτα που τους χαλανε. Αλλα πολλοι, οσα λεφτα και να βγαλουν, καποια πραγματα που στερουνται σε νεες ηλικιες, καταλήγουν με καταθλιψη. ("Μεσα σενα μηνα μηνα ημουνα ενας εκατομμυριούχος με καταθλιψη" , ειχε δηλωσει πρόσφατα ο Εμβιλα για οταν ειχε παει στην Ρωσια)
Ειναι πολλοι οι λόγοι που δεν βγαίνουν ολοι οσοι αξιζουν να γινουν Κριστιανο, ή Μεσι. Δω ειναι για ολους...
Συμφωνώ με αυτά που λες, παίζουν σίγουρα και οι τραυματισμοί ρόλο. Δε νομίζω όμως ολοι να τραυματιστούν ή όλοι να παρταλιάσουν.
Το να πιάσεις πολλά λεφτά απότομα είναι λόγος να χάσεις τα μυαλά σου. Δεν είναι όμως όλοι έτσι. Δες το Μέσι ας πούμε, ο άνθρωπος δε μπορεί να σκεφτεί τη ζωή του χωρίς προπόνηση και μπάλα. Ο Νειμάρ αντίθετα, είναι της νοοτροπίας "στα παπάρια μου τώρα που είμαι νέος και έχω και τα φράγκα τώρα θα τα κάνω πουτανα και ας με βρίζουν". Είναι τεράστια διαφορά νοοτροπίας.