Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Χαλαλιιιιιι!Η Ρωσια το αξιζε τουλαχιστον απο την τσομπανοχωρα την ελεινη ελλαδα με τις ελεινιδες .
Ανεξαρτήτως του αν η ρωσίδες είναι όμορφες, οι ρώσοι έτρεχαν σα σκυλιά.
Αλλά βέβαια τι περιμένεις από μία ομάδα που ο μέσος όρος ηλικίας της είναι στα εικοσι-κάτι...
Δεν πειράζει, εμείς είχαμε τον ποδοσφαιρισταρά Χαριστέα... ας μην κάνω έναν αναγραμματισμό που μου έρχεται στο νου.....
ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ
ολοι θα παρετε ενας ενας
Κρεμασες τα παλτα σου,φιλε?????ολοι θα παρετε ενας ενας
με την λογικη παμε να γαμησουμε τις Ρωσσιδες που μας κερδισανε θα πρεπει να σπασουμε στο ξυλο τις ΕλληνιδεςΚρεμασες τα παλτα σου,φιλε?????
Κορυφαια φωτογραφια!!!!!!!!
Ρε παιδια,πηγαιντε να ριξετε εναν και για μενα στις ρουφηχτρες τις ρωσσιδες!!!!!
Εδω που ειμαι,δεν εχει....
Μου αρεσει που στην ψηφοφορια στο αλλο θρεντ η πλειψηφια ψηφισε οτι θα το παρει η Ελλαδα
με την λογικη παμε να γαμησουμε τις Ρωσσιδες που μας κερδισανε θα πρεπει να σπασουμε στο ξυλο τις Ελληνιδες
Ε,μην αρχισουμε να γαμαμε και Ρωσσους τωρα.Μην το γυρισουμε, εξαιτιας μιας ηττας!!!με την λογικη παμε να γαμησουμε τις Ρωσσιδες που μας κερδισανε θα πρεπει να σπασουμε στο ξυλο τις Ελληνιδες
καλα θα κανει να σηκωθει να φυγει γενικα απο τον χωρο ξοφλησεO Νικοπολίδης καλά θα κάνει να κάθεται ΚΑΤΩ από το τέρμα του... είναι νομίζω η πρώτη παράγραφος του πρώτου μαθήματος σε έναν πρωτάρη τερματοφύλακα...!
καλα θα κανει να σηκωθει να φυγει γενικα απο τον χωρο ξοφλησε
Μουντιαλ; γουατ ιζ μουντιαλ;;;Δυστυχώς φάνηκε πως οι παίκτες μας είναι "λίγοι" ... πολλές σπασμωδικές κινήσεις ,σουτ στο βρόντο , κάκιστη συνεννόηση μεταξύ των παικτών, απίστευτη αγωνιστική ανυπαρξία αρκετών ...
Φρέσκο, νέο αίμα λοιπόν και πάμε για το Μουντιάλ τώρα .
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/images/paparazzi_oscarcloney2.jpg[/img[/URL]]
Το όσκαρ το πήρε... :2funny:
[/quote]
Ο κυριος με τα ασπρα μαλλια,φοραει και γαντια και κανει στην ακρη για να περασουν οι Ρωσσοι απο το τερμα μας!!!!!!!!Τι Τζεντλεμαν!!!!!!!!!!!!!