cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.279
- Πόντοι
- 3.556
Κοτόπουλα Πέτρος πείρα την προσφορά ένα κοτόπουλο σχάρας δύο μερίδες πατάτες δύο πίτες ένα κεσεδάκι σως 15.90Τι τσιμπησες μαν?
Κοτόπουλα Πέτρος πείρα την προσφορά ένα κοτόπουλο σχάρας δύο μερίδες πατάτες δύο πίτες ένα κεσεδάκι σως 15.90Τι τσιμπησες μαν?
Σιώπης κάρτα(3.90) ήταν το δώρο που παίχτηκε....Για τον φίλο @Νίπλης δωρεάν προβλέψει να βγάλει κάνα φράγκο παίξτο 5-0 τελικό
Άφησες τιπς τυπε?Κοτόπουλα Πέτρος πείρα την προσφορά ένα κοτόπουλο σχάρας δύο μερίδες πατάτες δύο πίτες ένα κεσεδάκι σως 15.90
πωωωω πουτσα παλι γκαμωτη....Παλεύουμε μαν ισοπαλία είμαστε
Τυπε βαγιανιδησ θλάση ένα μηνα έξω.Το Ρότα γιατί παίζει αντί του Βαγιαννίδη;
Ταιριάζει με τις πλυμηρες το θέαμα πάντως..Καλά ειμασταν στο θρεντ με τις πλημμυρες, τι τη θέλαμε τη μπάλα?
Άφησα μαν ένα ευρώ με κάρτα πληρώνωΆφησες τιπς τυπε?
στο 3-0 ειναι αμφιλεγομενο…απο το 5-0 θ’ αρχισουμε ν’ ανησυχουμεπουτσα μυριζομαι ...
Εσείς πόσο είστε με Τσεχία?πωωωω πουτσα παλι γκαμωτη....
Και πριν τον τραυματισμό δεν τον πήρε ,δεν του έκανε λέειΤυπε βαγιανιδησ θλάση ένα μηνα έξω.
Αλλα αυτό είναο το πρόβλημα?? Βατερλό όλοι τους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ταιριάζει με τις πλυμηρες το θέαμα πάντως..
Ανοίχτηκες μανΆφησα μαν ένα ευρώ με κάρτα πληρώνω
Ενταξει μη στραβωνεις.Ζησε στων κοσμακι σου...
Το ξέρω μαν πενήντα λεπτά έπρεπε να δώσωΑνοίχτηκες μαν
αλβανος ο τομ κρουζ?Εσείς πόσο είστε με Τσεχία?
Δεν στραβωνω καθολου απλα εχω πει εδω μεσα πολλες αληθειες που παρα πολα ατομα δεν θελουν να το παραδεχτουνε...Ενταξει μη στραβωνεις.
Εγώ είχα μια ελπίδα για ισοπαλία πάντως,παρόλο που ο Πογέτ μαλακίστηκε και δεν πήρε παίχτες που είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να είναι στο ρόστερ,όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Βαγιανίδης (πριν τραυματιστεί).Τέτοιο ναυάγιο όμως κανείς δεν περίμενε από το ημίχρονοΔεν πηστευω να ειχατε την εντηπωση οτι θα κερδηζαμε...
Εγω για την ορθογραφια παντως στην ειπα οχι για αυτο που λες.Δεν στραβωνω καθολου απλα εχω πει εδω μεσα πολλες αληθειες που παρα πολα ατομα δεν θελουν να το παραδεχτουνε...
Ως Χωρα ειμαστε υπο του μηδενος ως ΚΡΑΤΟΣ και στων τομεα των ΑΘΛΗΤΗΚΟ...Εγώ είχα μια ελπίδα για ισοπαλία πάντως,παρόλο που ο Πογέτ μαλακίστηκε και δεν πήρε παίχτες που είναι αυτονόητο ότι θα έπρεπε να είναι στο ρόστερ,όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Βαγιανίδης (πριν τραυματιστεί).Τέτοιο ναυάγιο όμως κανείς δεν περίμενε από το ημίχρονο