msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.682
- Πόντοι
- 4.546
Τύποι το βλέπει κάνενας? Με το Κόσοβο και με τα χίλια ζόρια..
Πόνεσαν τα μάτια μας ρεεέεεεε τύπε...
Εξάλλου ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να πάμε Κατάρ οπότε...
Τύποι το βλέπει κάνενας? Με το Κόσοβο και με τα χίλια ζόρια..
Γιατι?Εξάλλου ΔΕΝ υπάρχει πιθανότητα να πάμε Κατάρ
Γιατι?
Θα σε γελασω, πρεπει να το ψαξω.Ο πρώτος πηγαίνει απευθείας.. ο δεύτερος μπαράζ σωστά;;;; ?
Καλά που σας ξύπνησα να γράψετε κάτι στο νήμα..Στο οπεν το δειχνει ρε τύπε
Εμενα τύπε για να ειμαι ειλικρινης με νοιαζει να ληξει διπλο για να πληρωθω το στοιχημα μουΚαλά που σας ξύπνησα να γράψετε κάτι στο νήμα..
Θα σε γελασω, πρεπει να το ψαξω.
δεν υπαρχειΓιατι?
Εμένα τυπε με νοιάζει να φύγει αυτός ο γιδοβοσκος ο φαν σιπ..Εμενα τύπε για να ειμαι ειλικρινης με νοιαζει να ληξει διπλο για να πληρωθω το στοιχημα μου
Τυπε μην παίρνεις φορά.. Ούτε το Κόσοβο δεν περνάμε.. ?Εάν δεν απατώμαι έτσι διάβασα στην εφημερίδα.
Οπότε.. χρειάζεσαι όπως και δήποτε στα μεταξύ ματσάκια με Σουηδία 4 βαθμούς στην χειρότερη.. νίκη με Ισπανία εντός και φυσικά να στραβοπατήσουν οι Σουηδοί σε 2-3 ματσάκια ώστε να ελπίζεις...
για πες ςναν καλο να παρουμεΕμένα τυπε με νοιάζει να φύγει αυτός ο γιδοβοσκος ο φαν σιπ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε μην παίρνεις φορά.. Ούτε το Κόσοβο δεν περνάμε.. ?
o 6oς πως πηγαινει?Ο πρώτος πηγαίνει απευθείας.. ο δεύτερος μπαράζ σωστά;;;; ?
Τέτοια ώρα τυπε... Τέτοια λόγια. Αυτό το πράμα πάντως δε βλέπεται. Προσωπική μου γνώμη. Αλλά και διοίκηση επο για τον πουτσο..για πες ςναν καλο να παρουμε
Τυπε πέντε είναι στον όμιλο.. ???o 6oς πως πηγαινει?
ισως να εχουμε ελπιδα ακομα...
Τον Παράσχο ασουμεγια πες ςναν καλο να παρουμε
Ρε μεγαλε να φυγει ο Ολλανδος που τους καθαριζει κιολας αμα βγαλουν γλωσσα για να ερθει κανας γιεςμαν;Εμένα τυπε με νοιάζει να φύγει αυτός ο γιδοβοσκος ο φαν σιπ..
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τυπε μην παίρνεις φορά.. Ούτε το Κόσοβο δεν περνάμε.. ?
Σε μια φαση ο Ανδρούτσος ηταν μονος του απο τα δεξια και εβγαλε μια σεντρα τριαντα μετρα αουτ, υποθετω να ηταν ακομη ο Πιλαβιος στην ΕΠΟ θα τον ειχε μαθει να σημαδευει περιοχήδεν ασχολουμαστε με την τσετσενομαδα του μαφιοζου...
οπως με ολα τα πραγματα που ασχολειται η εγκληματικη οργανωση, ετσι και την εθνικη την κατεστρεψαν και την κανανε σαν τα μουτρα τους....
προκειμενου να φανε τον γκιρτζικη, τον πιλαβιο και τους λοιπους της επο που μας ειχαν σε μουντιαλ και γιουρο, την κανανε στο ιδιο επιπεδο με το κοσοβο, το γιβραλταρ και την ανδορα...
διωξανε μανωλα - παπασταθοπουλο για να παιζει η μοσχαροκεφαλη ο παπαδοπουλος που εχει να παιξει μπαλα απο τα 12 και τρωνε λεφτα μεσω μανατζαρεων με κατι ελληνες μεταναστες απο ολλανδιες που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους...
καταντια...
Ε ενταξει, στο 93΄ το βαλανε, κριμα που δεν εκανα κασαουτ αλλά δεν τους το ειχα να ισοφαρισουνΑlex ηθελε καλυψη στο Χ.Σκληροι οι Αλβανοι Β' σαν τους Α' και το απεδειξαν και σημερις.Εγω παω ταμειο παντως...
Σε μια φαση ο Ανδρούτσος ηταν μονος του απο τα δεξια και εβγαλε μια σεντρα τριαντα μετρα αουτ, υποθετω να ηταν ακομη ο Πιλαβιος στην ΕΠΟ θα τον ειχε μαθει να σημαδευει περιοχή
σε κουτσό άλογο πόνταρες ρε σύντροφεΕμενα τύπε για να ειμαι ειλικρινης με νοιαζει να ληξει διπλο για να πληρωθω το στοιχημα μου