Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.921
- Πόντοι
- 6.256
Θριαμβος!!!Βαν ντε Σκιπ!!!Βαν ντε Σκιπ!!!
Η αλήθεια ειναι οτι μου πηρε ενα δυο λεπτα να καταλαβω αν τρολαρεις ή οχισυγχαρητήρια στον προπονητή καί στους παίχτες. η εθνική έπρεπε νάχε φέρει 2 2 με ιταλία διότι ήταν άτυχη.και να κερδίσει 4-1 την βοσνία.η εθνική κατά την ταπεινή μου γνώμη ήταν λίγο καλύτερη με την ιταλία και ας έχασε....
η ομάδα πετάει δεν βλέπετε ρεεεεεεεεεεεεεεεε
νέοι παίχτες ταλέντα που έχουν διάθεση και αγαπάνε την εθνική.
ο ολλανδός κατάλαβε ότι με το τσογλαναριό της μυκόνου που το μόνο που κοιτάνε είναι μην χτυπήσουν κανένα δάχτυλο,και το πανάκριβα συμβόλαια δε βγαίνει άκρη......
συγνώμη αλλά δεν σηκώνω κουβέντα γι αυτά που γράφω
Διαβαζω το εξης
Στα Nations League, Η Ελλαδα ηρθε τριτη στον ομιλο.
Στα μπαραζ του nations league για μια θεση στο euro 2020, πηγαινει η πρωτη (Φινλανδια).
Ομως αν αυτη παρει κανονικα εισιτηριο προκρισης (οπως και ηδη το πηρε), στα μπαραζ παει η δευτερη Ουγγαρια, εκτος αν παρει κι αυτη εισιτηριο (φαινεται οτι το παιρνει κι αυτη).
Αρα παιζει πολυ σοβαρα η πιθανοτητα η Ελλαδα να μην εχει αποκλεισθει ακομη απο το Euro2020, καθως τοτε ως τριτη του ομιλου, θα παει εκεινη στα μπαραζ με κληρωση στις 22 Νοεμβριου
Eγω το διαβασα σε ενα συγκεκριμενο σαιτΕίναι σίγουρο αυτό;Δεν το γράφει πουθενά και δεν το λέει κανένας.Τόσο μαλάκες είναι όλοι και δεν το πήραν πρέφα ή μήπως δεν παίζει τέτοιο σενάριο;
Εγω περιμενω να δω αν ο στοιχιμαν θα μου προσφερει αποδοση για προκριση της Ελλαδας στο Euro2020Μια χαρα τα λεει ο Αλεξ...
Εγω περιμενω να δω αν ο στοιχιμαν θα μου προσφερει αποδοση για προκριση της Ελλαδας στο Euro2020
Μαλλον ειναι προβληματισμενοι κι αυτοι. Συνηθως μου απαντουν σχεδον αμεσως, ειτε θετικα ειτε απορριπτικα οταν ζητω αποδοση για καποιο στοιχημα που δεν προσφερεται γενικως.
Τωρα σιωπουν ακομη
Εμενα μου αρκει να ισχυει το σεναριο οτι δεν εχουμε ηδη αποκλεισθει. Δεν νομιζω οτι ο στοιχιμαν θα μου δωσει αποδοση αν δεν υπαρχει οντως σεναριο προκρισης, εστω και δυσκολο.Λογικα θα σου δωσουν ετσι και αλλιως το ενδεχομενο να γινουν ολα αυτα που απαιτουνται για να προκριθουμε ειναι απειροελαχιστο....και ακομα και στα πλει οφ να παιξουμε παλι θα τον πιουμε λογικα.
Άλεξ μιλάμε ότι είσαι δεινός αλογομουρης, στέλνεις μέιλ σε στοιχηματικες νΑ σε ενημερώσουν εάν θα βγάλουν απόδοση σε ενα σενάριο που (ορθώς) σκέφτηκες, μιλάμε είσαι πολύ μπροστά...Εμενα μου αρκει να ισχυει το σεναριο οτι δεν εχουμε ηδη αποκλεισθει. Δεν νομιζω οτι ο στοιχιμαν θα μου δωσει αποδοση αν δεν υπαρχει οντως σεναριο προκρισης, εστω και δυσκολο.
Αν παρω αποδοση θα ενημερωσω αμεσα
Το ειχα κανει και στο Euro 2016.Άλεξ μιλάμε ότι είσαι δεινός αλογομουρης, στέλνεις μέιλ σε στοιχηματικες νΑ σε ενημερώσουν εάν θα βγάλουν απόδοση σε ενα σενάριο που (ορθώς) σκέφτηκες, μιλάμε είσαι πολύ μπροστά...